Şimdi Ara

LG 42LB652V DVB-S2/T2/C 3D FHD WEBOS SMART LED LCD TV (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
306
Cevap
9
Favori
46.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: noche34

Samsung UE-40H6470 LED, aldım işte. O ayarda. Fiyatı çok uygun almışsın. Ben 2 tane aldırtmıştım bizim birader e 1650 den falan. Şimdiki yeni çıkanlarda o fiyat hemen hemen. Neyse şimdi tercihimizi Samsung dan yana yaptık. Hayırlısı...

Kanal geçişleri yavaş bende nefret ediyorum işte..
    42lb652 de flash sorunu olmadan dizi film izleyebileceğimiz siteleri bilen var mı. ben biri iki tane denedim flash sorunu dedi. ama izlenebilenler de varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

Dün ben de bu tv yi alarak aranıza katıldım.Genelde izlenimlerim olumlu.Tek sorun dahili recever da kanal geçişleri yavaş.Ama ben digitürk ile izleyeceğim.wifi bağlantısı fena değil.Bayağı hızlıydı.Sihirli kumanda olmadan internet zulüm gibi geldi bana.

peki tv nin acılıs hızı menuye gecıs hızı vs..vs nasıl ben yavaslıgından cok sıkayetcıyım.

bu arada bu tarz kumanda yerıne klavyelı ufak air mouse tavsiye ederım RC11 gibi

Alıntıları Göster
    Lg LB652V serisinde Skype uygulaması için LG'nin kendi orijinal kamerası haricinde kamera çalıştırabilen oldu mu? Listeye denediğiniz Televizyon ve kamera modellerini yazarak yanlarına çalışıyorsa (+), çalışmıyorsa (-) koyarsanız güzel bir liste oluşturabiliriz belki. İnternette araştırdım fakat bir bilgi bulamadım.

LB652V = A4-Tech Pk635k (-)

• HDD'den Bluray film oynatıyor mu? M2ts destekliyor mu yani TV?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film izlemek için hangi sinema görüntü ayarlarını kullanıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdd den bluray film denemedim ama çoğu formatı destekliyor. altyazı özelliği de var. öntanımlı sinema modunu kullanıyorum ben genelde film izlerken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

42lb652 de flash sorunu olmadan dizi film izleyebileceğimiz siteleri bilen var mı. ben biri iki tane denedim flash sorunu dedi. ama izlenebilenler de varmış

bu soruya mümkünse bende cevap bekliyorum panasonic plazmamdada aynı sorundan muzdaribim
  • quote:

Orijinalden alıntı: canturkkara

quote:

bu soruya mümkünse bende cevap bekliyorum panasonic plazmamdada aynı sorundan muzdaribim

Alıntıları Göster
    şimdiki aklım olsa kesinlikle bu tvyi almazdım az parada vermedim yazık

• quote:

şimdiki aklım olsa kesinlikle bu tvyi almazdım az parada vermedim yazık

valla hocam ben 1300 civarına mal etim bilmiyorum size kaça geldi ama 1300 lira için iyi bence. bren memnunum web os haricinde
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    çok iyi almışsın gerçekten millet o fiyata 32lb652 alıyor

işi biliyon sen
  • quote:

işi biliyon sen
    aslında benim esas takıldığım webos un ağırlığı deli ediyo beni

lg nin sitesinde yeni bi sürüm gösteriyor indirdim zipten çıkar dedim dosya sorunlu falan dedi uyuz oldum uğraşmadım bir daha

VERSİON 05.00.40 diye birşey var
  • quote:

işi biliyon sen

geçen sene çek puan derken gittigidiyordan almıştım. ki ozaman da eski sayılırdı o tv bir önceki senenin modeliydi. yeni lg lerde webos2 var. ama yine de yavaşlı vardır diye tahmin ediyorum. benim i7 8gb ramlı pc bile saçmalayabiliyorken tv lerde dahada zor. ben şu anda webos u bi tek youtube için kullanıyorum
    fiyat çok iyi o açıdan sorun yok senin dediğin gibi ufak kızım istediği çizgi filmi youtubeden seyredebilmesi çok iyi oldu bizi üzmüyor
  • quote:

fiyat çok iyi o açıdan sorun yok senin dediğin gibi ufak kızım istediği çizgi filmi youtubeden seyredebilmesi çok iyi oldu bizi üzmüyor
    yukarıda bahsettiğim sürüm ile ilgili bilgin yokmu acaba sen yüklemedinmi veya yüklemeyi denemedinmi
  • quote:

yukarıda bahsettiğim sürüm ile ilgili bilgin yokmu acaba sen yüklemedinmi veya yüklemeyi denemedinmi

valla geçemn kendi kendini güncelleme yaptı. ondan önce de 2 3 kere daha yaptı. menüler falan değişti. ben ilk aldığımda usb den yapmıştım sonra baktım kendi güncelliyor ellemiyorum artık
    bir ara bakıp sendeki son versiyon neymiş yazabilirimisin ?şuan bende lg sitesinden indiriyorum son gözüken yazılımı 10 gün önce indirdiğimde zip dostasından çıkarırken aızalı falan dediydi bıraktım şu an %86 da halen iniyor
  • quote:

bir ara bakıp sendeki son versiyon neymiş yazabilirimisin ?şuan bende lg sitesinden indiriyorum son gözüken yazılımı 10 gün önce indirdiğimde zip dostasından çıkarırken aızalı falan dediydi bıraktım şu an %86 da halen iniyor
    indirme bitti arşiv bozuk dedi yine şerefsiz lg sitesinde sorunlu dosya saçmalığa bak
  • quote:

05.00.55 yazıyor hocam şimdi baktım
    sağol hocam güncellemeleri kontrol et diyorum bir süre bekliyor daha sonrada güncellemeler denetlenemiyor diyor

var bir iş ama anlayamadım
  • quote:

sağol hocam güncellemeleri kontrol et diyorum bir süre bekliyor daha sonrada güncellemeler denetlenemiyor diyor

ilk aldığımda benim de öyle oluyordu. sonra uğraşmadım sonra bi baktım krendi kendine yapmaya başladı bende anlamadım
  • quote:

quote:

ilk aldığımda benim de öyle oluyordu. sonra uğraşmadım sonra bi baktım krendi kendine yapmaya başladı bende anlamadım

Alıntıları Göster
    saldım ipini zaten uyuz etti beni yedi 1 saatten fazla zamanımı boşu boşuna

keyfi gelince günceller belki :) gülcellemessede çokta lü lü :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.