Şimdi Ara

LG 42LB652V DVB-S2/T2/C 3D FHD WEBOS SMART LED LCD TV (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
9
Favori
46.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm lar .lg 42lb652v modelini eskişehir bimeksden 1489 tl Ye bugün aldım 30.05.2015 . + 149 tl hopi indirimi verdiler . Ürün 1340 tl Ye geldi. Son bikaç tane kalmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalay86

Slm lar .lg 42lb652v modelini eskişehir bimeksden 1489 tl Ye bugün aldım 30.05.2015 . + 149 tl hopi indirimi verdiler . Ürün 1340 tl Ye geldi. Son bikaç tane kalmıştı

akıllı kumandası var mı? fiyat olarak çok iyi almışsınız. Güle Güle kullanın.
  • Akıllı kumanda çıkmıyor kutudan. Ben kumanda yerine logitech k400 klavye Aldım. Hem daha ucuz hem kumanda ya göre daha işlevsel

• quote:

Akıllı kumanda çıkmıyor kutudan. Ben kumanda yerine logitech k400 klavye Aldım. Hem daha ucuz hem kumanda ya göre daha işlevsel

Hocam bende Teknosa dan1449 TL ye aldım henüz elime ulaşması acaba ilk izlenimleriniz neler beklediğiniz gibi mi ürün teşekkürler
  • Daha kurulum yaptırmadın . Ama klavye almanı tavsiye ederim. Logitech k400 vatan da 89 . Bimeksde 99 tl. Kurulum bitsin buradan Haberleşelim

• windows 8.1 kullanıp da WiDi ile kablosuz görüntü aktarabilen var mı tvye arkadaşlar?
  • maç izlerken banding sorunu göze çarpıyor. alacaklar göz önünde bulundursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlmKbr

windows 8.1 kullanıp da WiDi ile kablosuz görüntü aktarabilen var mı tvye arkadaşlar?

selam
    be win 8.1 kullanıyorum widi ile veya mircarst ile sorunsuz olarak görüntü yansıtabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trimmm

quote:

Orijinalden alıntı: SlmKbr

windows 8.1 kullanıp da WiDi ile kablosuz görüntü aktarabilen var mı tvye arkadaşlar?

selam
    be win 8.1 kullanıyorum widi ile veya mircarst ile sorunsuz olarak görüntü yansıtabiliyorum.

Allah Allah ilginç ya. Win 8.0 kullanırken sorun olmamıştı, kablosuz aktarmıştım WiDi ile. 8.1'e yükselttim bağlanmıyor. Güncellemeleri de sık sık yapıyorum. Bakalım Win10'da ne olacak. Ama pc'de yüklü bir filmi direkt tvde kablosuz açabiliyorum, orası da ilginç...
  • televizyonu alan arkadaşlar su konuya açıklık getirebilir mi .Film seyrederken yetersiz bellek sorunu yaşanıyor mu oluyorsa bellek takarak sorun gideriliyor mu.
  • televizyon 1800 TL ye yükselmiş bende ucuzlar diye bekliyodm

• quote:

Orijinalden alıntı: basar123

televizyonu alan arkadaşlar su konuya açıklık getirebilir mi .Film seyrederken yetersiz bellek sorunu yaşanıyor mu oluyorsa bellek takarak sorun gideriliyor mu.

Yetersiz bellek sorunu yaşamamak için filmi izlemeye başlamadan önce tv kapatıp açın sonra netten film izleyin.

• trimmm kullanıcısına yanıt
    o şeki de herhangi bir sorun yaşanmıyor mu. Açıkcası benim için 2 sorun gözüme çarpıyor birincisi yetersiz bellek sorunu ikinciside kanal sıralaması bunlar çözümlenebiliyorsa almayı düşünüyorum teşekkürler
  • sünnetçi34 kullanıcısına yanıt
    Şaşırtıcı fiyatlar hocam bende daha düşür diye alıp almamak arasında gidip gelmiştim 1500-150-100 gittigidiyor kampanyası + world kart kampanyası ile 1250 tl ye getirmiştim iyikide almışım çıldırmış rakamlar

• basar123 B kullanıcısına yanıt
    Ben bu şekilde baya film izledim (720p sitesinden) Problem yaşamıyorum.

• Güncelleme gelmiş yükledim ama bir değişiklik göremedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde logitech k360 klavye var bir türlü televizyona tanıtmayı beceremedim. nasıl yaptınız acaba?
  • trimmm kullanıcısına yanıt
    Mrb.film izlediğin Sitenin tam adresi ni atarmısın. Benzer çok site varda. Teşekkürler

• quote:

Mrb.film izlediğin Sitenin tam adresi ni atarmısın. Benzer çok site varda. Teşekkürler

720pizle.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimmm -- 30 Haziran 2015; 9:01:08 >
  • Kullananlar görüntü kalitesi ve internet performansından ne kadar memnun?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.