Şimdi Ara

lg 42le5300 ile 42le7300 farkı? (Gerçekten önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bimeks te 42 le 5300 fiyatı 1700 elektroworld de ise 42 le 7300 fiyatı 1700 TL fiyatları aynıyken özelliklerinde ;

42 le 5300 de kontrast 3000000:1, ms 2,4

42 le 7300 de kontrast 4000000:1, ms 4

bu iki farka göre hangisini almak daha avantajlı ms düşük olan mı kontrast yüksek olan mı? kampanya sınırlı gün için geçerli olduğundan bilginize acil ihtiyacım vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaos8282
    bu iki farka göre hangisini almak daha avantajlı ms düşük olan mı kontrast yüksek olan mı? kampanya sınırlı gün için geçerli olduğundan bilginize acil ihtiyacım vardır.

Aradaki fark sadece kontrast ve tepkime süresi değil.

http://www.pinti.net/store/ProductDetails.aspx?productid=108283

Bu adreste yazan özellikler doğruysa DLNA var 7300'de fazladan. Cihaz internete giriyor. 5300 girmez. Bilgisayar oyunu oynamayacaksan gecikme süresi çok önemli değil. Oynasan da farketmezsin bile milisaniyeyi. Oyun hastaları belki farkeder. Ben olsam 7300 alırdım, hatta 3 hafta önce 1650'ye 5300 almış biri olarak bunu görünce üzülmedim desem yalan olur. DLNA olması güzel bir artı. Ben alırken olsa bunu alırdım.

Ha şimdi elimdekini geri verme imkanım olsa 2'sini de almazdım, İBB'den Samsung 46C650 almayı düşünürdüm.

İstersen albümüme bir bak kesin karar vermeden:http://forum.donanimhaber.com/m_49092944/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 19 Mayıs 2011; 17:03:00 >

• Hocam tvye wi bağlicam internete girmesi benim için önemli değil tv görüntüsü ve performansı yeterli birde bilgisayarı bağlayıp mönitör olarak kullanıcam(film izlemek için) bu özellikleri en iyi hangisinin karşılicağını bilmem yeterli aslında bide dlna özelliği nedir aydınlatabilirsen çok memnun olucam.Şimdiden teşekkür ederim.
  • Samsung 46c650 de 1800 tl onunda düşündümde özellikleri kıyasladığımda hangisi mantıklı yukardaki mesajda belirttiğim kullanıma göre ?
  • quote:

Hocam tvye wi bağlicam internete girmesi benim için önemli değil tv görüntüsü ve performansı yeterli birde bilgisayarı bağlayıp mönitör olarak kullanıcam(film izlemek için) bu özellikleri en iyi hangisinin karşılicağını bilmem yeterli aslında bide dlna özelliği nedir aydınlatabilirsen çok memnun olucam.Şimdiden teşekkür ederim.

DLNA Kullanmadım ama internete girebilmesi ile alakalı. Youtube gibi sitelerden video izletiyor.

Bu tv'ye bilgisayarı bağlayıp film izlemene gerek yok. 5300 mkv dahil her videoyu oynatıyor usb'den bellek veya harici harddisk takınca, bir tek DTS ses formatını tanımıyor. 7300'de divx oynatıyor ama açık açık hd veya mkv diye yazmamışlar özelliklerinde, hd film de oynatıyorsa direk 7300 al bence. Wii konusunda yorum yapamıycam ama internet kafelerde ps bağlanan dandik seglerde gecikme problem yapmıyorsa bunda da yapmamalı.

• quote:

Samsung 46c650 de 1800 tl onunda düşündümde özellikleri kıyasladığımda hangisi mantıklı yukardaki mesajda belirttiğim kullanıma göre ?

LCD kullanmadım. LED ekran daha parlak diyorlar inanıyorum. 46C650 daha büyük ekranlı ve DTS dahil her videoyu oynatıyor, yine DLNA özelliği de var. Ekran parlaklığında bir sorun yoksa C650 de güzel cihaz.

LG'ler ve çoğu LED TV edge led, kenarlarda ışık artıyor, ekran aydınlatması kenarlarda. Siyah renklerde sorun yapıyor. Sık sık korku gerilim filmi izleyecekseniz can sıkıcı bir hal alabilir zamanla. Linkini verdiğim fotoğrafları incelediyseniz sorunu görürsünüz.
  • arkadaslar slm;

Ben de 37-42" aralığında led tv bakıyorum. Aradığım özellikler Enaz 100 Hz, Full HD, Led, 2-4 ms tepkime süresi, parlama sorunu olmayan, sorun çıkarmayacak bir tv.

LG nin performansı nasıl parlatma/yansıma oluyor mu?

Bunlara alternatif olarak daha iyi diyebileceğiniz bir tv var mi?

Bu kampanyayı da kaçırmak istemiyorum.Sizce 2-3 hafta bekleyerek daha uyguna alinabilir mi?

Yorumlarınız için teşekkurler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.