LG 42LE5500 MÜ YOKSA PHİLİPS 42PFL7695 Mİ? çok kararsızım arakadşlar. biri hepsiburada da 2500. orj garantili. lg ise ist bilişimde 2000 tl. hangisini almalıyım?
hiç yardım edecek üstad yok mu?
Philips de amblight özelligi artı bir özellik ve gerçekten çok şık ve etkili.. MKV dosyalarını da okumada bir problem yok (en azından benim denediğim filmlerde yoktu). görüntü kalitesi başarılı. LG de ise öne çıkan özellik çok başarılı kontrast oranı.. bence ikiside başarılı modeller. özellikle LG nin bu modeli için forumda çok fazla yazışma var, bir göz gezdirmenizi tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: SACRED REICH
Philips de amblight özelligi artı bir özellik ve gerçekten çok şık ve etkili.. MKV dosyalarını da okumada bir problem yok (en azından benim denediğim filmlerde yoktu). görüntü kalitesi başarılı. LG de ise öne çıkan özellik çok başarılı kontrast oranı.. bence ikiside başarılı modeller. özellikle LG nin bu modeli için forumda çok fazla yazışma var, bir göz gezdirmenizi tavsiye ederim.
dts çalıştırmıyor.
Arkadaşlar bugün PHİLİPS 42PFL7695'i vatan bilgisayarda gördüm. Tv den asıl benklentim hd filmlerdeki performansı. Bu ürün amblight özelliğiylede beni cezbediyor açıkçası. Fakat sd yayın performansı beni biraz tedirgin etti. Yarım saat boyunca bu tv yi diğer ürünlerle kıyaslamaya çalıştım ve maalesef sd yayın kalitesini hiç beğenmedim. Acaba bazı ayrlarla görüntü kalitesi bir nebze olsun düzeltilebilirmi? Çalışanların sinyal düşük, evinizdeki durum daha farklı olur gibi yorumları beni pek tatmin etmedi. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Özelliklerini çok beğendiğim bu tvyi gönül rahatlığıyla alabilirmiyim? Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: oyuksels
Arkadaşlar bugün PHİLİPS 42PFL7695'i vatan bilgisayarda gördüm. Tv den asıl benklentim hd filmlerdeki performansı. Bu ürün amblight özelliğiylede beni cezbediyor açıkçası. Fakat sd yayın performansı beni biraz tedirgin etti. Yarım saat boyunca bu tv yi diğer ürünlerle kıyaslamaya çalıştım ve maalesef sd yayın kalitesini hiç beğenmedim. Acaba bazı ayrlarla görüntü kalitesi bir nebze olsun düzeltilebilirmi? Çalışanların sinyal düşük, evinizdeki durum daha farklı olur gibi yorumları beni pek tatmin etmedi. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Özelliklerini çok beğendiğim bu tvyi gönül rahatlığıyla alabilirmiyim? Teşekkürler.
sevgili arkadaşım ben bu tv yi yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum.3-4 yıllık araştırmalarım sonrasında en sonunda hlipsde karar kıldım.SD yayın kalitesine gelince her kanalaın gönderdiği yayın kaliteli olmadığından fazla bir performans bekleme çünki gelen yayın 50 hz e kadar ama belli başlı kanallarda yayın kalitesi güzel mesela ntv,ntv spor,star,kanald,showtv ve trtler başlıca sayabileceğim kanallar.onun dışında ben normal scartla izliyorum bu farkı görürken altın uçlu scart diyorlar ama henüz denemedim.birde hotbird var diğer uydu olarak ondaki yayınların çoğu dahada kötü.yani anlayacağın hd bir yayın yoksa hangi markayı alırsan al sd de çok fark görmezsin.yıllarca boşa beklediğimi anladım araştırırken.diğer söyleyeceklerim amblight özelliği gerçekten tv yi farklı kılıyor.usb yi denedim mkv ve mp4 formatları gayet güzel çalıştırdı hatta ts formatları bile ama alt yazılı film denemedim ben pek sevmem alt yazılı film izlemeyi.birde bu tv yi alırsan duvara monte etmek istersen eğer hareketli aparatlardan al yoksa arkadan usb yi takmak zor oluyor.birde duvara monte sonrası tv yi herhangi bi değişiklik için duvardan çıkarma mümkünse tüm bağlantıları baştan istediğin gibi yap.ben bi ara component bağlantı için yerinden çıkardım ön kasa çerçevede oynamalar oldu ve canım sıkıldı eğer çıkartıcaksanda hemen düzgün bir zemine yatırmak gerekiyor.başka sormak istediğin bişey olursa yazarsın.
yorumların için teşekkürler arkadaşım. Dediğim gibi philips beni baştan beri cezbediyordu zaten. Geçen gün vatandaki %25 indirim kampanyasından 2090tl ye philipsi aldım sonunda. Kampanyayı görünce hiç düşünmeden aldım. Kargo henüz elime ulaşmadı. Ayrıca tv ile ilgili yorumlarda, diğer modellerle kıyaslamanın haricinde herhangi bir olumsuz yorumda okumadım şimdiye dek. Alt yazı okumadığını biliyorum, ama bir media player kullanmayı düşündüğümden çok önemli değil benim açımdan. Ürünü deneme şansım olduğunda deneyimlerimi sizlerle paylaşırım.
Hangisi??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme