Şimdi Ara

LG 42LH4000 LCD araştırması ve Mkv Filmler nasıl izlenir !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
11.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG 42LH4000 ürününü almak istiyorum. Almadan önce araştırmak ve forumlarıda incelemek istiyorum. Bilgi buldukça sizlerle paylaşıcam.

Ürün İst. Bil. şu anki fiyatı 2.014 TL...

Aslında LG 42LH4000 ile LG 42LH5000 arasında gelip gittim.

LG 42LH5000 mkv oynatma vede 200Hrz özelliği ile öne çıkıyor.

Ama forumlarda inceledimki LG 42LH4000 özelliğinde mkv ve dixv özelliğini tv seçeneklerinden açılabiliyormuş.

Tabii bunu kimse bilmediği için herkez LG 42LH5000 saldırıyor.

200Hrz artısı kalıyor buda 350Tl fazla vermeye değermi diye düşündüm ve bu yüzden LG 42LH4000 karar kıldım.

Ama daha araştırma aşamasındayım !!!

Benim 2 sorum olucak;

1-) Diyelimli ben LG 42LH4000 film oynatma özelliğini kullanmıcam.

Onun yerine Pop Corn cihazım var ve burdan film izlicem. Burdada 100hrz olayından dolayı hızlı filmlerde sorun olurmu???
    Bu konuıya aşağıadaki yazıdan dolayı soruyorum...

(Aynı sorun bende de var. Filmlerde frame atlatması çok var. USB'den film izlerkende devamlı atlamalar oluyor. Benim anlamadığım bu 100 Hz
    teknolojisi ne işe yarıyor? Açıyosun filmi atlaya atlaya gösteriyo. Ben hiç bir yararını görmedim. DVD film izliyorsun görüntü felaket derecede kötü. Frame atlamaları, görüntüde birbirine girmeler. LH5000 bende tam hayal kırıklığı yarattı.
    Doğru düzgün bir film izlemiyorsun)

2-) LG 42LH4000 film oynatma özelliğini kullanırsam haraketli filmlerde sorun çıkardığı gerçeği varmış.

Peki sorunsuz oynatabilen bir LCD oynatıcısı varmı?

Mesela Samsun 40B650 serisi yada Sony KDL-40W5500 bu problemi çıkarırmı yada başka marka... önerirmisiniz...

LG 42LH4000 LCD araştırması ve Mkv Filmler nasıl izlenir !!!

• LG 42LH4000 serilerinde MKV.dixv vs filmler nasıl izlenir?

Forumlarda aşağıdakileri denerseniz açılır diyor;

-Lcd nin sag tarafında bulunan ok düğmesine ve lcd nin kumandasındaki ok düğmesine aynı anda birkaç saniye basılı tutuyoruz.

-Sonra karşımıza bir parola ekranı çıkıyor ve buraya 0000 ( dört adet sıfır ) degerini giriyoruz.

-Ve servis menüsü ile karşı karşıyayız. Karşımıza çıkan menüden tool options 3 e giriyoruz.

-Divx yazan seçeneğe girip off durumdan HD durumuna getiriyoruz.

-Yine tool options 3 menüsünde yer alan fotograf ve muzik degerlerinide 0 ( sıfır ) dan 1 e getiriyoruz.

-Return tuşu ile servis menüsünden çıkıyoruz.

Televizyonumuz şu an service usb girişinden video,fotograf ve müzik oynatmaya hazır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cukulata76

LG 42LH4000 serilerinde MKV.dixv vs filmler nasıl izlenir?

-Lcd nin sag tarafında bulunan ok düğmesine ve lcd nin kumandasındaki ok düğmesine aynı anda birkaç saniye basılı tutuyoruz.

-Sonra karşımıza bir parola ekranı çıkıyor ve buraya 0000 ( dört adet sıfır ) degerini giriyoruz.

-Ve servis menüsü ile karşı karşıyayız. Karşımıza çıkan menüden tool options 3 e giriyoruz.

-Yine tool options 3 menüsünde yer alan fotograf ve muzik degerlerinide 0 ( sıfır ) dan 1 e getiriyoruz.

Televizyonumuz şu an service usb girişinden video,fotograf ve müzik oynatmaya hazır.
    Forumdan LG 42LH4000 makinesi için yorumlar buldukça paylaşıcamki almak isteyenler faydalansın. Bende okuyarak fikir sahibi olmak istiyorum....
    Yazılım Yükleme Nasıl Yapılır???

"Yazılım Yükleme (uzman modu)" gizli menüsüne girerek çözebilirsiniz.. Menüye girmek için:

1. USB'yi Takın
    2. TV'nin menüsünü açın
    3. Menüde "Opsiyon" sekmesine gelin, fakat sekmenin içine girmeyin.
    4. FAV düğmesine üst üste 7 kere basın

Açılacak olan menüde USB'deki yazılım versiyonlarıyla sizin TV'de varolan versiyonların karşılaştırıldığı bir ekran olacak, ve eğer USB'den yüklemek istiyorsanız yüklemeyi buradan yapabileceksiniz. Benim durumumda TV'nin ana versiyonu zaten 3.15'ti, fakat versiyonunun içindeki alt yazılımlar (kernel, Language...vs) arasında eski versiyonlar olan vardı - USB'de ki en yeni 3.15 paketini bu menü sayesinde yükleyebildim. Bildiğim kadarıyla versiyonu downgrade etmek isterseniz (3.15'ten eskiye..vs), yine bu menü üzerinden yapacaksınız.

Yazılım aşağıdadır;

http://www.upload.gen.tr/d.php/s6/gq...flash.zip.html

• quote:

Forumdan LG 42LH4000 makinesi için yorumlar buldukça paylaşıcamki almak isteyenler faydalansın. Bende okuyarak fikir sahibi olmak istiyorum....

"Yazılım Yükleme (uzman modu)" gizli menüsüne girerek çözebilirsiniz.. Menüye girmek için:

1. USB'yi Takın
    2. TV'nin menüsünü açın

Açılacak olan menüde USB'deki yazılım versiyonlarıyla sizin TV'de varolan versiyonların karşılaştırıldığı bir ekran olacak, ve eğer USB'den yüklemek istiyorsanız yüklemeyi buradan yapabileceksiniz. Benim durumumda TV'nin ana versiyonu zaten 3.15'ti, fakat versiyonunun içindeki alt yazılımlar (kernel, Language...vs) arasında eski versiyonlar olan vardı - USB'de ki en yeni 3.15 paketini bu menü sayesinde yükleyebildim. Bildiğim kadarıyla versiyonu downgrade etmek isterseniz (3.15'ten eskiye..vs), yine bu menü üzerinden yapacaksınız.

Yazılım aşağıdadır;

Alıntıları Göster
    Forumdan LG 42LH4000 makinesi için yorumlar buldukça paylaşıcamki almak isteyenler faydalansın. Bende okuyorak fikir sahibi olmak istiyorum....
    1-LH3000 Mİ 4000 Mİ OLSUN DİYENLER 100HZ OLSUN 4000 ALIN TAVSİYEMDİR.

2-LH7000 BLUETOOTHLA İŞİNİZ YOKSA PARANIZI BOŞA veRMEYİP 4000 TERCİH EDİN.BLUETOTH NASIL KULLANILDIĞI HAKKINDA BİR FİKRİM YOK

3-100HZ FARKI BLURAY VE HD YAYINLARDA BARİZ GÖRÜLÜYOR.DİĞER YAYIN VE FİLM FORMATLARIN ÇOK AZ FARKEDİLİYOR.O YÜZDEN 100 HZ AÇIKMI KAPALIMI FARK EDİLMİYOR.AMA BEN HİÇ KAPATMADIM KAPATMAYADA NİYETİM YOK.100 HZ KAPATMAK İSTEYENLER KONUDA AÇIKLAMALARI var.

4-MAALESEF DTS SES ÇÖZÜM HALEN BULUNAMADI.BEN ÜMİDİMİ YİTİRMEDİM ELBET ÇÖZÜLECEKTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

5-DTS TO AC3 YANİ DTS Yİ AC3 ÇEVİRMEK İSTEYENLER BİRSÜRÜ PROGRAM var BEN ŞAHSEN KULLNAMIYORUM.AMA VİRTUAL DUB MOD TAVSİYEMDİR NETTE BULABİLİRSİNİZ.BİR ARA KULLANMIŞTIM.

6-FİLM İZLERKEN BAŞKA MENÜYE VEYA BAŞKA BİR CİHAZ BAĞLARSANIZ TV FİLM KAPATIYOR.BUNUNDA BİR ÇÖZÜMÜ YOK YANİ FİLM İZLEMEYE BAŞLADINMI BİTİRECEKSİN DİYOR LG SAOLSUN.

7-TV SESİ AZ BENCEDE AZ GERÇİ KULLANMIYORUM.HERKES GİBİ,DİGİTAL OLAN Z5500 VAR VE TAVSİYEMDİR.MERAK EDENLER 21 SAYFADA Z5500,ÜNİTEMİN VE TVNİN RESMİ MEVCUT İSTEYEN BAKABİLİR.

FAKAT Z5500 ŞU AN PAHALI TEMİZ 2.EL BULABİLİRSİZ.FİYAT PAHALI GELDİYSE NORMAL UCUZ 5+1 DE ALABİLİRSİNİZSADECE SES YÜKSEKLİĞİ AÇISINDAN.

8-MKV FİLMLERDE BEN SORUN YAŞAMIYORUM.FRAME ATLAMALARI,HER MKV FORMATINI OYNATMAMA gibi SORUNLAR YAŞANMIŞ,BEN FRAME ATLAMALARI GİBİ BİR SORUN YAŞAMADIM AMA FİLMİ 'PC DEN AÇIYORSANIZ PC KONFİGİRASYONUNUZ YETERLİ DEĞİLDİR.

FİLMİ TV ÜZERİNDEN AÇIYORSANIZ TEKNİK BİR SORUN VARDIR YADA RİP'DEN KAYNAKLANIYORDUR.AYNI FİLMİN BAŞKA RİP GRUBUNU İNDİRİP DENEMEKTE FAYDA VAR.
    8-NOT:100 ADET MKV'DEN SADECE 2 SİNİ AÇMADI .KISACA TV FORMAT SEÇİYOR.BEN FİRMWARE İLE V.3.15 YÜKLEDİM.SORUNSUZ KULLANIYORUM.

9-SERVİS MENÜSE GİREMEYENLER ÖNCE TV'DE OK TUŞUNA BASLI TUTUP SONRA(1-2 SANİYE) KUMANDA ÜZERİNDEKİ OK TUŞUNA BASIP HER İKİ TUŞUDA BASILI TUTMAYA DEVAM EDERSENİZ (3 SANİYE) RAHATÇA SERVİS MENÜSÜNÜ AÇABİLİRLER.YADA TAM TERSİ DENEMİŞTİR.

10-TVNİN ELEKTRİK SARFİYATINI BEĞENDİM.SADECE GECELERİ PC KULLNIRKEN ENERGY SAVİNG ÇALIŞTIRIYORUM.DİĞER TÜM ZAMANLAR CANLI 50 GÜNDE 50 TL GELDİ FATURAM.BANA GÖRE AZ YAKIYOR DENİLEBİLİR.

11-film İZLERKEN GÖRÜNTÜNÜ EKRANA TAM OTURMASI İÇİN EKRAN AYARLARINDA 24P SİNEMA MODUNU AKTİF HALE GETİRİN.

12-HARİCİ DVDROMU TANIMAZ TV BUNU YERİNE AYNI PARAYA DVDPLAYER ALABİLİRSİNİZ.

13-BUNLARIN HARİCİNDE TVLERİNDE SORUN OLANLAR TEKNİK İLE İRTİBATA GEÇSİN BİR AN ÖNCE.

14-EN İDEAL RENK VE EKRAN AYARLARI KENDİ GÖZÜNÜZE NASIL HOŞ GÖRÜNÜYOSA GÖZÜNÜZÜ YORMUYORSA BENCE ODUR.GEREKLİ AÇIKLAMALARI KULLANIM KILAVUZUNDA VAR.

15-BEN GİTTİM SEÇTİM KIYASLADIM GÖRDÜM İZLEDİM BEĞENDİM VE LG TERCİH ETTİM.HALENDE TVNİN KÜÇÜK SORUNLARI OLSADA BEN MEMNUNUM.

NOT:FİLMLERDE BOYUTLAR DEĞİL GÖRÜNTÜ kaliteSİNE TAKILIN.BİR GRUP SEÇİN VE O GRUBUN RİPLERİNİ TAKİP EDİN VE İZLEYİN.

HERKESE TEŞEKÜRLER YAŞASIN LG LH SERİSİ VE KARDEŞLİĞİ

• quote:

Forumdan LG 42LH4000 makinesi için yorumlar buldukça paylaşıcamki almak isteyenler faydalansın. Bende okuyorak fikir sahibi olmak istiyorum....
    1-LH3000 Mİ 4000 Mİ OLSUN DİYENLER 100HZ OLSUN 4000 ALIN TAVSİYEMDİR.

2-LH7000 BLUETOOTHLA İŞİNİZ YOKSA PARANIZI BOŞA veRMEYİP 4000 TERCİH EDİN.BLUETOTH NASIL KULLANILDIĞI HAKKINDA BİR FİKRİM YOK

3-100HZ FARKI BLURAY VE HD YAYINLARDA BARİZ GÖRÜLÜYOR.DİĞER YAYIN VE FİLM FORMATLARIN ÇOK AZ FARKEDİLİYOR.O YÜZDEN 100 HZ AÇIKMI KAPALIMI FARK EDİLMİYOR.AMA BEN HİÇ KAPATMADIM KAPATMAYADA NİYETİM YOK.100 HZ KAPATMAK İSTEYENLER KONUDA AÇIKLAMALARI var.

4-MAALESEF DTS SES ÇÖZÜM HALEN BULUNAMADI.BEN ÜMİDİMİ YİTİRMEDİM ELBET ÇÖZÜLECEKTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

5-DTS TO AC3 YANİ DTS Yİ AC3 ÇEVİRMEK İSTEYENLER BİRSÜRÜ PROGRAM var BEN ŞAHSEN KULLNAMIYORUM.AMA VİRTUAL DUB MOD TAVSİYEMDİR NETTE BULABİLİRSİNİZ.BİR ARA KULLANMIŞTIM.

6-FİLM İZLERKEN BAŞKA MENÜYE VEYA BAŞKA BİR CİHAZ BAĞLARSANIZ TV FİLM KAPATIYOR.BUNUNDA BİR ÇÖZÜMÜ YOK YANİ FİLM İZLEMEYE BAŞLADINMI BİTİRECEKSİN DİYOR LG SAOLSUN.

7-TV SESİ AZ BENCEDE AZ GERÇİ KULLANMIYORUM.HERKES GİBİ,DİGİTAL OLAN Z5500 VAR VE TAVSİYEMDİR.MERAK EDENLER 21 SAYFADA Z5500,ÜNİTEMİN VE TVNİN RESMİ MEVCUT İSTEYEN BAKABİLİR.

FAKAT Z5500 ŞU AN PAHALI TEMİZ 2.EL BULABİLİRSİZ.FİYAT PAHALI GELDİYSE NORMAL UCUZ 5+1 DE ALABİLİRSİNİZSADECE SES YÜKSEKLİĞİ AÇISINDAN.

8-MKV FİLMLERDE BEN SORUN YAŞAMIYORUM.FRAME ATLAMALARI,HER MKV FORMATINI OYNATMAMA gibi SORUNLAR YAŞANMIŞ,BEN FRAME ATLAMALARI GİBİ BİR SORUN YAŞAMADIM AMA FİLMİ 'PC DEN AÇIYORSANIZ PC KONFİGİRASYONUNUZ YETERLİ DEĞİLDİR.

FİLMİ TV ÜZERİNDEN AÇIYORSANIZ TEKNİK BİR SORUN VARDIR YADA RİP'DEN KAYNAKLANIYORDUR.AYNI FİLMİN BAŞKA RİP GRUBUNU İNDİRİP DENEMEKTE FAYDA VAR.
    8-NOT:100 ADET MKV'DEN SADECE 2 SİNİ AÇMADI .KISACA TV FORMAT SEÇİYOR.BEN FİRMWARE İLE V.3.15 YÜKLEDİM.SORUNSUZ KULLANIYORUM.

9-SERVİS MENÜSE GİREMEYENLER ÖNCE TV'DE OK TUŞUNA BASLI TUTUP SONRA(1-2 SANİYE) KUMANDA ÜZERİNDEKİ OK TUŞUNA BASIP HER İKİ TUŞUDA BASILI TUTMAYA DEVAM EDERSENİZ (3 SANİYE) RAHATÇA SERVİS MENÜSÜNÜ AÇABİLİRLER.YADA TAM TERSİ DENEMİŞTİR.

10-TVNİN ELEKTRİK SARFİYATINI BEĞENDİM.SADECE GECELERİ PC KULLNIRKEN ENERGY SAVİNG ÇALIŞTIRIYORUM.DİĞER TÜM ZAMANLAR CANLI 50 GÜNDE 50 TL GELDİ FATURAM.BANA GÖRE AZ YAKIYOR DENİLEBİLİR.

11-film İZLERKEN GÖRÜNTÜNÜ EKRANA TAM OTURMASI İÇİN EKRAN AYARLARINDA 24P SİNEMA MODUNU AKTİF HALE GETİRİN.

12-HARİCİ DVDROMU TANIMAZ TV BUNU YERİNE AYNI PARAYA DVDPLAYER ALABİLİRSİNİZ.

13-BUNLARIN HARİCİNDE TVLERİNDE SORUN OLANLAR TEKNİK İLE İRTİBATA GEÇSİN BİR AN ÖNCE.

14-EN İDEAL RENK VE EKRAN AYARLARI KENDİ GÖZÜNÜZE NASIL HOŞ GÖRÜNÜYOSA GÖZÜNÜZÜ YORMUYORSA BENCE ODUR.GEREKLİ AÇIKLAMALARI KULLANIM KILAVUZUNDA VAR.

15-BEN GİTTİM SEÇTİM KIYASLADIM GÖRDÜM İZLEDİM BEĞENDİM VE LG TERCİH ETTİM.HALENDE TVNİN KÜÇÜK SORUNLARI OLSADA BEN MEMNUNUM.

NOT:FİLMLERDE BOYUTLAR DEĞİL GÖRÜNTÜ kaliteSİNE TAKILIN.BİR GRUP SEÇİN VE O GRUBUN RİPLERİNİ TAKİP EDİN VE İZLEYİN.

HERKESE TEŞEKÜRLER YAŞASIN LG LH SERİSİ VE KARDEŞLİĞİ

Alıntıları Göster
    Az önce İst. Bil. gidip aşağıdaki ürünü 30 dk inceledim.

1. Lg 42Lh4010 Lcd - 80 000 3ms 100Hz --- 2,014 TL

2. Sony Bravia Kdl-40w5720 yada 40w5500 Lcd Tv - 100 000 8ms 100Hz --- 2.350 TL

Sony 1 kadame daha iyi gözüktü ama 30 dk sonucunda bu karara vardım . Lg'de en az onun kadar iyi ve panelini kendi üretiyor.
    Cumaya kadar karar verip bunlardan birisini alıcam.

yardımlarınızı bekliyorum...

• quote:

Az önce İst. Bil. gidip aşağıdaki ürünü 30 dk inceledim.

1. Lg 42Lh4010 Lcd - 80 000 3ms 100Hz --- 2,014 TL

2. Sony Bravia Kdl-40w5720 yada 40w5500 Lcd Tv - 100 000 8ms 100Hz --- 2.350 TL

Sony 1 kadame daha iyi gözüktü ama 30 dk sonucunda bu karara vardım . Lg'de en az onun kadar iyi ve panelini kendi üretiyor.
    Cumaya kadar karar verip bunlardan birisini alıcam.

yardımlarınızı bekliyorum...

Alıntıları Göster
    Arkadaşım lg almaya karar verirseniz 42 lh 5000 serilerini düşünün derim.

• quote:

LG 42LH4000 serilerinde MKV.dixv vs filmler nasıl izlenir?

Aynı anda ok düğmelerine bastığım halde menü bir türlü açılmadı. Aldığım yerde iligili arkadaş yaptı ve gördüm. Ama evde bir türlü olmadı.

• quote:

1. USB'yi Takın
    2. TV'nin menüsünü açın

Yazılım aşağıdadır;

Linkte hata var yeniden linki verebilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: cemorhun

quote:

1. USB'yi Takın
    2. TV'nin menüsünü açın

Yazılım aşağıdadır;

Linkte hata var yeniden linki verebilirmisiniz?

Alıntıları Göster
    Bende alıntı yaptığım için kontrol etmemiştim. Googledabn aratırsa bulabilirsin kolaylıkla...

• quote:

Bende alıntı yaptığım için kontrol etmemiştim. Googledabn aratırsa bulabilirsin kolaylıkla...

Alıntıları Göster
    En sonunda arakdaşlar karar verdim ve SONY BRAVIA KDL-40W5720 LCD TV modelini aldım.

Fikirleriniz için teşekkürler... Umarım iyi yapmışımdır...
  • quote:

En sonunda arakdaşlar karar verdim ve SONY BRAVIA KDL-40W5720 LCD TV modelini aldım.

Fikirleriniz için teşekkürler... Umarım iyi yapmışımdır...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende 42lh4000 aldım bugün geldi benim sorunum mkv olayını yapamadım Lcd nin sag tarafında bulunan ok düğmesine ve lcd nin kumandasındaki ok düğmesine aynı anda basılı ttuttum ama hiç bir şey olmadı tam olarak ne yapmayalım lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus777

Arkadaşlar bende 42lh4000 aldım bugün geldi benim sorunum mkv olayını yapamadım Lcd nin sag tarafında bulunan ok düğmesine ve lcd nin kumandasındaki ok düğmesine aynı anda basılı ttuttum ama hiç bir şey olmadı tam olarak ne yapmayalım lütfen yardım

Alıntıları Göster
    quote:

bunu nasıl yapıyoruz?

teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: abveyis

quote:

bunu nasıl yapıyoruz?

teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar,

LG 7000 119 Ekran televizyonumuz var.

DVD Player ile .mkv uzantılı filmleri (HD) izleyemiyorum.

Forumu okudum ama atladığım birşey mi var?

LG 7000 hakkında bir görüş bldirebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: msavsa

Merhaba Arkadaşlar,

LG 7000 119 Ekran televizyonumuz var.

DVD Player ile .mkv uzantılı filmleri (HD) izleyemiyorum.

Forumu okudum ama atladığım birşey mi var?

LG 7000 hakkında bir görüş bldirebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben lg lh 4000 47" aldım 4 aydırda sorunsuz izliyorum. filmde mkv uzantıları ve tüm müzikleri dinleyebiliyorum. usb den 500gb lık WD HDD bağladım sorunsuz çalışıyor. sesini hometeater a optik olarak bağladım. tüm ses kodeklerini açtı birtek AC3 ses dosylarını tanımadı. fakat iyikide almışım diyorum. çok emnunum. bir akrabamda 5000 serisini aldı onda söyle bir problem var içinde yüklü olan programın versiyonu üst olduğu için usb den film açmıyor forumlarda versiyon düşürme ve yükseltme ile programlar var daha denemedik. bu lcd tv AC3 ses dosyasınıda açarsa birşekilde, dört dörtlük olur. almayı düşünenlere tavsiye ederim. verdiğim paranın karşılığını aldım...
    LG ye teşekkürler...

• LG LH4000 televizyona SEAGATE 3.5" 1TB Expansion USB 2.0 Harici Disk bağlayınca televizyon diski görüyor mu?
    LH4000 televizyonumdan mkv izleyebilmek için bu diski almayı düşünüyorum ama televizyonun diski görüp görmeyeceğinden emin olmadığım için alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dino13

LG LH4000 televizyona SEAGATE 3.5" 1TB Expansion USB 2.0 Harici Disk bağlayınca televizyon diski görüyor mu?
    LH4000 televizyonumdan mkv izleyebilmek için bu diski almayı düşünüyorum ama televizyonun diski görüp görmeyeceğinden emin olmadığım için alamadım.
    sd yayın performansı nedir.bu cihazın
  • quote:

LG LH4000 televizyona SEAGATE 3.5" 1TB Expansion USB 2.0 Harici Disk bağlayınca televizyon diski görüyor mu?

LG LH4000 televizyonuma SEAGATE 3.5" 1TB harici diskimi bağlıyorum. Diskimi 4 bölüme ayırmıştım. Tv Diskin tüm bölümlerini görüyor ve içerisindeki her formattaki filmi sorunsuz olarak oynatıyor. LG LH4000 ile birlikte SEAGATE 3.5" 1TB usb harici diski öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkaya

quote:

LG LH4000 televizyonuma SEAGATE 3.5" 1TB harici diskimi bağlıyorum. Diskimi 4 bölüme ayırmıştım. Tv Diskin tüm bölümlerini görüyor ve içerisindeki her formattaki filmi sorunsuz olarak oynatıyor. LG LH4000 ile birlikte SEAGATE 3.5" 1TB usb harici diski öneririm.

Alıntıları Göster
    LG LH4000 ve LG DVD ReCIEVER HT503 5+1 sinema sistemini nisan ayında aldım arkadaslar bende gayet memnunum..

Yukarda yazılanları okudum ne harici disk nede baska bı dvd oynatıcıya ıhtıyacım olmuyor..Tam uyumlu sinema sistemi sayesinde pcden ındırdıgım fılmlerı

uzantısı farketmıyo flash bellege atıp dvd playere takıp rahatlıkla ızlıyorum..

Ayrıca hdmi uyumlu uydu alıcım olmadıgnda suan normal uydu alıcısından scart girisi yaptım tvde göruntu gayet guzel ve akıcı

DVD izledıgım zamansa göruntu akışı on numara tabı suan ıcın hala hd yayın denemedım inş onuda deneyecegim..

Kısacası herkese tavsiye ederim..

• arkadaşlar ben fazla araştırmadan lg 37lh4000 serisi bir tv aldım ve usb den film oynatmadığı gibi biir özelliği olmadığını daha sonra farkettim(film izleyen bir insan olarak kendime hiç yakıştıramadım). asıl sorum şudur bu televizyonda usb den film izlemek için neler yapabilirim yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim...farklı bir dvd üzerinden demiyorum tv nin kendi usb sinden olabilirmi???
  • LG LCD TV LERİN TÜM VERSİYONLARI VİDEO OYNATMA ÖZELLİĞİ HAKKINDA YARDIMCI OLURUM .

iletişim dogukan-gns@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.