Fiyat olarak neredeyse başabaşlar, özellikler de benziyor ama son kararımı veremedim.
Çoğunlukla film izlemek ve uydudan televizyon için kullanacağım, çok seyrek olarak da oyun oynamak için (ayda 1 defa falan ancak).
Ne tavsiye edersiniz? Kararımı verir vermez satın alacağım.
Teşekkürler
LG'nin konsatrası 1/100.000 Samsungda ultra yazıyor (belli değil yani)
LG 42' Samsung 40'. Yani LG daha avantajlı.
İkisi de çoğu film formatını açıyor.
Ben olsam LG'yi tercih ederdim.
yansıma sorun olmayacaksa samsung çok daha iyidir lg nin 42 si pek fark etmiyor ekran açısından
lg ninki 100.000:1 ama samsungun ki sonsuz yani görüntüye göre 200 de olur 300 de eğer bir yere gidip incelersen aralarındaki görüntü kalitesi farkını görebilirsin lg fotoşop samsung ise gerçekçi duruyor ama benim için yansıma çok büyük problem olduğundan b620 ya da lg lh 7000 o da olmadı lg lh 5000 allmayı düşünüyorum ama araştırdıkça da işin içinden çıkamıyorum
pc bağlanınca input lag samsung, lg de de 100 hz kullanımında sorun varmış
internet tv,dlna nedir? samsungda var lg de yok.tepki süresi ve kontrast oranlarıda kafa karıtırıyor? alacaız birini de hangsini?
Samsung tvlerin görüntüsü Clear panel olduğundan dolayı renkler daha canlıdır , bunun yanında clear panel oldugundan dolayı yansımada fazladır. Bununlar beraber LG de dvıx lerde alt yazı sorunu olduğunu Türkçe karakterlerde sıkıntı olduğunu , yazılım yenilemek gerektiği için her 2 ürününden artıları eksileri var. Ben alacak olsaydım bu 2 cihazdan 42LH7000 alırdım