ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM YENİ LG 42LH7020 TV ALDIM HERŞEY NORMAL ANCAK TAKTIĞIM USB CİHAZLARINI TANIMADI DAHA DOĞRUSU TELEVİZYONDAN TIK YOK. USB FLASH DİSKİN IŞIĞI BİLE YANMIYOR. MENUDEN USB YE GELDİĞİMDE DONANIM YOK GİBİ BİR UYARI ALIYORUM. DOSYA SİSTEMİNİ FAT32 YAPTIM ÖYLE YAZIYORDU YİNE YOK YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER
Selamlar aynı tv den bende de var ben sorun yaşamadım o konuda.. sizin flaş bellekte sorun olabilir.. flaş belleği bir formatlayıp ondan sonra tekrar denemenizi öneririm
birde flaş bellekte word belgesi vb. gibi farklı formatta dosya var ise sorun çıkartabiliyor.. benim de başıma gelmişti.. başka formatta bir dosya var ise o klasörü hiç görmüyordu.. flaş belleğin içerisine tv nin okuyabileceği formatın dışında dosya yüklememenizi öneririm..
Bende de şu sorun dikatimi çekti bilmem sizde de oluyormu: bazı kanallarda bazı filmlerde (her kanal ve her proğramda olmuyor) örneği TNT deki filmlerde ani hareketler de çok ani donma veya karelenme oluyor.. Bu acaba TV denmi kaynaklanıyor? yayındanmı yoksa Uydu alıcısındanmı.. bu durum canımı çok sıkıyor.. özellikle ayarlardan TRU Motion u yüksek seçtiğimde bu daha da belirginleşiyor.. Yalnız su var ki flaş bellekten HD görüntüleri oynatırkan bu sorun olmuyor.. bilen anlayan arkadaşlardan cevap ve yardım bekliyorum