Şimdi Ara

LG 42LS5600 Aldım. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
4
Favori
64.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: empathist

Arkadaşlar merhaba,

Ben 2-3 yıldır Samsung 40C650 kullanıyorum, tv LCD olduğu için 190 watt civarında elektrik tüketiyor. Üründen genel olarak memnunum fakat hem yeni bir ürün almak için hem de daha az enerji tüketen bir LED tv almak için bu ürünü düşünüyorum. Kullandığım tvnin sevdiğim özelliklerinden biri DTS desteği, usbden izlediğim mkvlerde ses efektleri gayet tatmin edici.

42LS5600 LED tvnin ses özellikleri ve ses kalitesi nasıl tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

ürün çoğu yerde yok diye biliyorum nerden buldunuz? sorulara gelince üründe dts desteği yok ben ses sistemiyle kullanıyorum. ses sistemiyle kullanmıyacaksanız tavsiye etmem. elektrik tüketimi konusunda da çok iyi gerçekten faturamda öyle farkedilebilir bi miktar artmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Ben 2-3 yıldır Samsung 40C650 kullanıyorum, tv LCD olduğu için 190 watt civarında elektrik tüketiyor. Üründen genel olarak memnunum fakat hem yeni bir ürün almak için hem de daha az enerji tüketen bir LED tv almak için bu ürünü düşünüyorum. Kullandığım tvnin sevdiğim özelliklerinden biri DTS desteği, usbden izlediğim mkvlerde ses efektleri gayet tatmin edici.

42LS5600 LED tvnin ses özellikleri ve ses kalitesi nasıl tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

ürün çoğu yerde yok diye biliyorum nerden buldunuz? sorulara gelince üründe dts desteği yok ben ses sistemiyle kullanıyorum. ses sistemiyle kullanmıyacaksanız tavsiye etmem. elektrik tüketimi konusunda da çok iyi gerçekten faturamda öyle farkedilebilir bi miktar artmadı.

Cevap için teşekkürler.

Ürünün stok durumunu henüz araştırmadım. Sadece İ. bilişim sitesinde gördüm ve buradaki tecrübelere baktım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Cevap için teşekkürler.

Ürünün stok durumunu henüz araştırmadım. Sadece İ. bilişim sitesinde gördüm ve buradaki tecrübelere baktım.

ben film ve ps3 ile kullanıyorum çokta memnunum. 1200 e almıstım 7 ay once falan şimdi fiyatı ne alemde?

• Arkadaşlar LG AN WF100 ürünü LS5600 ile tam uyumlu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kovan

Arkadaşlar LG AN WF100 ürünü LS5600 ile tam uyumlu mu?

Ls5600 de smart tarayıcı vb bulunmuyor ne için düşünüyorsunuz bu alıcıyı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    DLNA, firmware update, youtube vb. özellikler için ancak en önemlisi dlna bir ağa dahil edebilmek için.
  • Kovan kullanıcısına yanıt
    bunun için ben Ethernet kablosu ve Access point kullanıyorum hem uyumsuzluk sorunları yok hem de evdeki wireless sinyalini kuvvetlendiriyor Access point.böylece Access pointe wifi veya kablolu bağlanan her cihazdan dnla paylaşımı açılıyor.Tv.nin internetten firmware update desteği yok zannedersem her seferinde lg sitesinden yükleyip usb bellek kullanarak upgrade yapıyorum.
  • mardina kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim. Bende usb kullanarak firmwire güncelledim. Ancak güncellemeri ağdan arayabildiğiniz bir bölüm mevcut. Access point ile cihazı nasıl bağladınız. Örneğin şunun gibi ucuz bir acess point işimi görür mü?

• Arkadaslar merhaba bu tv ye creatıve 5.1 ses sıstemı baglayabılırmıyım. Konu açıl bılgısı olan ıvedı verdi dönüş yaşarlarsa sevınırım sımdıden çok teşekkür ederım herkese ıyı forumlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • f/p olarak güzel bir ürün 2 seneden uzun süredir kullanıyorum. bazı arkadaşlar uydudaki ses ve vınıltı sorunundan bahsetmiş.özellikle sesi 13 ve yukarısına çıkarınca..onun çözümü basit.

* otomatik ses seviyesini KAPALI yapın.

* net ses II yi önce açın. -6 yapın. sonra kapatın.

* ekolayzer ayarından BASS seviyesini 0 yapın. netses II -6 yaptığınız için TİZ i biraz yükseltin.

goldmester fta-4450 de vınıltı göklere çıkıyordu.bende bizimkilerin kullandığı sunny 1t-14008 fta yı bağladım.ses baya azaldı.yukarıdakileri yaptıktan sonra iyice azaldı.cihazla,ara kabloyla bağlantılı bence tvdebişeyok.
  • muratd555 M kullanıcısına yanıt
    Access point cihazını range extender olarak kuruyorsunuz.Önce bilgisayara bağlayıp kablosuz modeminize wifi bağlantısı sağlıyorsunuz sonra dhcp açık seçip access pointin arkasındaki ethernet portunu televizyona bağlıyorsunuz böylece access point cihazınız bir usb ağ kartı gibi çalışıyor ama wifi üzerinden aldığı sinyali ethernet üzerinden televizyona gönderiyor.Ben tp link tl-wa801nd ile bağlandım ama herhangi bir access point de işinizi görür.Wifi'ye bağlan ve ethernet portuna tak hepsi bu
  • Merhaba arkadaşlar,

Bu ürünü ben duvara monteli kullanıyordum galiba ayağını atmışım. Şimdi ayak lazım oldu, kullanmayan bana satmak isteyen varsa lütfen iletişime geçsin. Ayak dediğim sehpa üzerinde durmasını sağlayan sistemin tamamı, bende sadece TV var diye düşünün.
  • mnedim1 M kullanıcısına yanıt
    http://www.duycom.com/lg-yer-ayagi-masa-ustu-ayagi-42ls5600-zc.htm

valla hocam nette bi arattim bole bi sitede buldum. ama bilemedim isnzi gorurmu,ilan hala aktifmidir site guvenilirmidir hic bir fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winger37

valla hocam nette bi arattim bole bi sitede buldum. ama bilemedim isnzi gorurmu,ilan hala aktifmidir site guvenilirmidir hic bir fikrim yok.

eyw hocam. Fiyatı çok demiş servis zaten 125 TL diyor. Neyse olmadı servisten alayım. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnedim1

quote:

eyw hocam. Fiyatı çok demiş servis zaten 125 TL diyor. Neyse olmadı servisten alayım. Teşekkür ederim.

pazarlık yapın ya 1300 tl tv 70-80e verseler ne işlerine yarayacak:)

• quote:

quote:

quote:

Hocam sordum da bi kuruş aşağı olmaz diyo ya. servisi aradım birisi 85 TL dedi birisi 125 TL dedi. Servisten alcam ama şuan stok sayımı varmış haftaya ancak sipariş verebilirsiniz dediler.
    Bekliyorum şuan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam sordum da bi kuruş aşağı olmaz diyo ya. servisi aradım birisi 85 TL dedi birisi 125 TL dedi. Servisten alcam ama şuan stok sayımı varmış haftaya ancak sipariş verebilirsiniz dediler.
    Bekliyorum şuan.

ya bulmuş müşterisini verse olmaz sanki zaten tv artık demode oldu benim ozaman aldığım paralara şimdi 3Dler var. teknolojinin önünde durulmuyor, yalnız Allah4ı var aldığımın senesi dolmadan servise gitmesine rağmen tv'den memnununm. oyun konsolu olsun, tv olsun, usbden film oynatma olsun tıkır tıkır oynatıyor. menüsü vs. çok pratik öyle smart tv alengirik işleri de yok. iste bitek 3D olabilirmiydi eh napalım artık oda olmayıversin.

• winger37 W kullanıcısına yanıt
    Alsın turşusunu kursun hocam ne deyim :) annem de tutturdu tv ünitesi alcam onda kullanacağım diye. duvar aparatı ile kullanıyorduk ne güzel, kutuyu atınca ayak da gitmiş :) Mecbur alcaz artık servisten.
  • Meehaba arkadaslar
    42Ls5600'un ayagi kaybolmus. Kullanmayan varsa alabilirim
  • merhaba arkadaşlar LG 42ls5600 tv son günlerde usb çıkarıldı hatası veriyorkendi kendine düzelip yine aynı sorunu tekrarlıyor sorun ne olabilir
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.