Şimdi Ara

LG 42LS5600 Aldım. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
4
Favori
64.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seronet

Selamlar,

TV yi bende uzun zamandır kullanıyorum genel olarak memnunum ama bir sorunum var.
    Karanlık sahnalerde kendini ışığını biraz kısıyor, servis bunun siyah görüntülerde patlama yapmaması için otomatik yaptığını söyledi.
    Bu arada bu sorunu Dynamic Contrast ı açtığımda yapıyor mesela kendinden tanımlı CANLI ayarında.
    Sizlerde de buna benzer bir durum varmı?

ışık kısma muhabbetini sözde kapatıyoruz ama bende de aynı şey oluyor.
  • Selam arkadaşlar 1199 %10 world puanla kliksadan annemlere amayı düşünüyoruz. Ne dersiniz alınabilir mi? Yoksa biraz daha beklemelimiyiz?
  • ls5600 de dvb-c var mı acaba ? kablo tv için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

ls5600 de dvb-c var mı acaba ? kablo tv için ?

var. Bende tv'yi aldıktan sonra teledünya ve kablo tv bağlattım.. Teledünya için receiver almadım mesela conex modül card aldım.. HD recevier 300 lira, card 90 lira.. Farkta yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

ls5600 de dvb-c var mı acaba ? kablo tv için ?

var. Bende tv'yi aldıktan sonra teledünya ve kablo tv bağlattım.. Teledünya için receiver almadım mesela conex modül card aldım.. HD recevier 300 lira, card 90 lira.. Farkta yok.

şu an evdeki tv de conax modul kullanıyoruz. çok faydalı. ek kumanda derdinden de kurtarıyor. görünüş daha iyi vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignatius

Arkadaşlar almış oldugunuz LS5600 serisi cihazlar LG'nin başlangıc 2 seviye cihazlarıdır.4 hdmi 2 usb ve dts desteği bulunmakta.F/P olarak suan alınabilicek guzel bir cihaz.Ayrıca bilginiz olsun yeni seri LG'lerde DTS var bilginize.Bu arada cihaz için suanda eklemek istiyorum.TV'nin eco modunu pek kullanmayın cihazın Dinamik ayarlara alın parlaklık 54 C50 ise C-W seviyesini 0 getirin cok daha parlak bir goruntu ortaya cıkacaktır.Artı yerel led karartmayı kapatın ve Trumotion kullanıcı 8 olsun.

Merak ettiğiniz başka bir sey varsa sorun ben cevaplayayım

merhaba, dts bu modelde yok sanırım, dts bir film denedim desteklenmeyen ses uyarısı verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde usb den filmler için altyazı dilini vs gibi özellikleri her seferinde ayarlamak gerekiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan en ucuz darty de gözüküyor oda 1200 lira.

Daha ucuz bir yerlerde gören var mı?
  • Beyler, bayanlar merhaba,

Benim çok net bir sorum var, LS5600'de SD yayınlar nasıldır, fiyatı uygun bir tv ama izlenecek şey SD, geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum.

Selamlar,
    Ilgaz
  • Geçen hafta teknosadan 1177 tl ye aldım Televizyonu. Televizyonla ilgili birkaç sorum var.

1- TV nin en iyi renk ayarları nasıl olmalı.

Arka Işık: ?
    Kontrast: ?
    Parlaklık: ?
    Keskinlik: ?
    Renk: ?
    Ton: ?

2- Televizyonda MCI 100 HZ özelliği varmış. Bu açık mı kapalı mı hangi menüden öğrenebiliriz.

3- Televizyonun arkasında ethernet soketi var. Modemden cat6 kablosu ile TV ye bağlantı çeksem internete girebilir miyim TV den.

Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basat84

Beyler, bayanlar merhaba,

Benim çok net bir sorum var, LS5600'de SD yayınlar nasıldır, fiyatı uygun bir tv ama izlenecek şey SD, geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum.

Selamlar,
    Ilgaz

bir allahın kulunun fikri yok mu, nasıl bir forum oldu burası ??
  • quote:

quote:

Selamlar,
    Ilgaz

SD görüntü kanaldan kanala değişiyor ama genelde gayet iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbowr6

quote:

quote:

Selamlar,
    Ilgaz

SD görüntü kanaldan kanala değişiyor ama genelde gayet iyi

siz hangi yayını izliyorsunuz, uydu fln mı

• Bende hd receiverlı kablo tv var.

• quote:

Orijinalden alıntı: programiso

Geçen hafta teknosadan 1177 tl ye aldım Televizyonu. Televizyonla ilgili birkaç sorum var.

2- Televizyonda MCI 100 HZ özelliği varmış. Bu açık mı kapalı mı hangi menüden öğrenebiliriz.

3- Televizyonun arkasında ethernet soketi var. Modemden cat6 kablosu ile TV ye bağlantı çeksem internete girebilir miyim TV den.

Geçen hafta teknosadan 1177 tl ye aldım Televizyonu. Televizyonla ilgili birkaç sorum var.

1- TV nin en iyi renk ayarları nasıl olmalı. - akşam bakıp cvp vereyim, dinamik kontrastı kapadığımı biliyorum ama, yanlız yinede sahne karanlık olursa kontrastı halen kısıyor

2- Televizyonda MCI 100 HZ özelliği varmış. Bu açık mı kapalı mı hangi menüden öğrenebiliriz. - otomatik olmalı, sürekli açık yani.

3- Televizyonun arkasında ethernet soketi var. Modemden cat6 kablosu ile TV ye bağlantı çeksem internete girebilir miyim TV den. - sanırım sadece update için kullanabilirsin, smart özelliği yok bu modelin.

• quote:

Bende hd receiverlı kablo tv var.

tele dünya mı olyor bu söylediğiniz yoksa analog yayın mı
  • teledünya dijital yayın.

• albani üstad bu modelinin SD'sinin iyi olmadığını söylemişti ama siz iyi diyorsunuz, fiyatı da uygun , kafam karıştı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: programiso

1- TV nin en iyi renk ayarları nasıl olmalı. - akşam bakıp cvp vereyim, dinamik kontrastı kapadığımı biliyorum ama, yanlız yinede sahne karanlık olursa kontrastı halen kısıyor

2- Televizyonda MCI 100 HZ özelliği varmış. Bu açık mı kapalı mı hangi menüden öğrenebiliriz. - otomatik olmalı, sürekli açık yani.

3- Televizyonun arkasında ethernet soketi var. Modemden cat6 kablosu ile TV ye bağlantı çeksem internete girebilir miyim TV den. - sanırım sadece update için kullanabilirsin, smart özelliği yok bu modelin.

Teşekkürler kardeş. Akşama ayarları bekliyorum. Bu arada 3. madde ile ilgili LG Servislerinin birinin sitesinde şöyle bir yazı yazılmış. Bende dedim acaba böyle bir özellik mi var?

Kolay gelsin.

"Lg LED TV İnternet Bağlantısı

Lg LED tv internet bağlantısı sistemini başlatmak için televizyonunuzun arkasında bir kablolu Ethernet portu olup olmadığını kontrol edin. Görünüşü büyük telefon jakına benzer. Bu portu, bir Ethernet kablosu (telefon kablosu) kullanarak bir ucunu televizyonun içine, diğer ucunu modeminize takarak yönlendiriciye bağlayın.
    Bundan sonra, tv ayarları menüsüne girin ve ağ seçeneklerine tıklayın. Eğer standart bir ağ kurulumu var ise kablolu ağ etkinleştirmek için bu ayarı seçin. Zaten yapmanız gereken her şey yönlendirici üzerinden kendini otomatik olarak sıralar.

İsterseniz, dahili bir kablosuz ağ bağlantısı kullanarak tv’nizi internete bağlayabilirsiniz. Birçok televizyon da isteğe bağlı bir kablosuz USB adaptörü vardır ve bunun sayesinde kablosuz ağ kullanabilirsiniz. Kablosuz ağ kurma, biraz daha karmaşık bir iştir. Evinize yönlendirici ve kablosuz yayın gerekecektir. Zaten evde kurulan bir kablosuz ağ var ve televizyonunuz bu ağı destekliyorsa problem yok demektir. Bir sonraki adım televizyon ayarları menüsüne girmek ve kablosuz ağ kurulumu için seçeneği bulmak. Kullanılabilir erişim noktalarının listesini ağınızda bulduktan sonra, ağ şifrenizi girmeniz gerekecek. Şifrenizi bilmiyorsanız internet modeminizi kuran yetkiliye danışabilirsiniz.

Bazı yeni yönlendiriciler ve tv'lerde ayrıca WPS (Wireless Protected Setup) desteği vardır. Eğer böyle bir yönlendiriciye sahipseniz şifre girmenize gerek kalmaz. Yapmanız gereken sadece tv tarafından istendiğinde, yönlendirici düğmesine basmaktır. Bir şifre ya da WPS butonuna bastıktan sonra, kablosuz kurulum işleminiz tamamlanır.

Lg LED tv internet bağlantısı kurulduktan sonra, web hizmetlerinin tümüne doğrudan erişmeniz mümkündür. Ve televizyonunuzda istediğiniz hizmetleri seçmek ve yapılandırmak için sizlere olanak sağlayan menüleriniz mevcuttur. Yönlendirici ve İnternet tv bağlamasında, bilgisayarınıza erişim, DLNA üzerinden medya dosyalarını paylaşmak gibi olaylarda mümkündür."

• quote:

albani üstad bu modelinin SD'sinin iyi olmadığını söylemişti ama siz iyi diyorsunuz, fiyatı da uygun , kafam karıştı

benim için yeterli açıkcası, karar size kalmış :)

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.