Bildirim
LG 42LS5600 Aldım. (19. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar laptopumu tv ye bağladığımda tvden ses gelmiyor neden acaba?? -
LG 42LS5600 yeni aldım. Görüşümü bu platformda sizlerle paylaşacağım. (7/24 TV izleyen biri değilim, bilgisayar üzerinden film izlemek adına aldığım bir monitör. Tabii arada TV'de izleyeceğim.) Yorumumu amatörde olsa inceledikten sonra burada paylaşacağım. -
Arkadaşlar. Makinanın görüntüsü gayet şık. Dediğim gibi 7/24 TV izlemeyeceğim için yeterli bir TV. Ses cüssesinden fazla çıkıyor. Hoparlör sistemini iyi yapmışlar. Özellikler DLNA özelliği çok iyi. DLNA özellikli bir telefondan HD klibi TV'nin DLNA özelliği ile kesintisiz izledim. Flash Disk takma HDMI özellikleri de başarılı. Güzellik görecelidir ama ben makinadan memnun kaldım. Herkese iyi seyirler :) -
Teknosa da şuan fiyatı çok iyi.
http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110012317/lg_42ls5600_fhd_led_lcd_tv -
1 ay önce hızlıal'dan 1299'a aldım. Gayet iyi ve yeterli televizyon. -
Şuanda Teknosa'larda baya bi indirimde arkadaşlar. Uzun zamandır almayı düşünüyoruz sizce nasıl bi ürün ?
Yani bu kadar indirime girmesi bizi şüpheye düşürdü sadece onun dışında memnun kalır mıyız sizce ? hd yayınlar olsun diğer yayınlar olsun güzel olsun yeter. 3D falan gibi özellikler aramıyorum normal sadece TV performansı dizi maç performansı önemli bizim için. Bugün almayı düşünüyoruz sizden yorumlar bekliyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Şuanda Teknosa'larda baya bi indirimde arkadaşlar. Uzun zamandır almayı düşünüyoruz sizce nasıl bi ürün ?
Yani bu kadar indirime girmesi bizi şüpheye düşürdü sadece onun dışında memnun kalır mıyız sizce ? hd yayınlar olsun diğer yayınlar olsun güzel olsun yeter. 3D falan gibi özellikler aramıyorum normal sadece TV performansı dizi maç performansı önemli bizim için. Bugün almayı düşünüyoruz sizden yorumlar bekliyorum...
Aradığınız cevapların hepsi aşağıdaki linkte mevcut.
http://forum.donanimhaber.com/m_64453669/mpage_2/f_/key_//tm.htm#66673515
-
Teşekkür ederim çok güzel bir inceleme... -
İyi günler Micro Pixel Control (Local Dimming) Kontrast Ayarlayıcı ne işe yaramaktadır. bu 2 özEllik için teknoloji anlamında 600 tl vermeye değermi . olmazsa olmaz özelliklermidir. ne gibi avantaj sağlıyor bu özelliklerin tv de olması. yada olmamaları ne gibi eksileri var. ayrıca lg 47lm620s in paneli 50hz diyende var 100hz diyende fikriniz varmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_xxx
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Yani bu kadar indirime girmesi bizi şüpheye düşürdü sadece onun dışında memnun kalır mıyız sizce ? hd yayınlar olsun diğer yayınlar olsun güzel olsun yeter. 3D falan gibi özellikler aramıyorum normal sadece TV performansı dizi maç performansı önemli bizim için. Bugün almayı düşünüyoruz sizden yorumlar bekliyorum...
Aradığınız cevapların hepsi aşağıdaki linkte mevcut.
http://forum.donanimhaber.com/m_64453669/mpage_2/f_/key_//tm.htm#66673515
hocam;
Yukarıda yorumlarımı görebilirsiniz. Eğer netten alacaksanız, tavsiyem, öncelikle bir alışveriş merkezinde makinayı görmeniz.
Sonra alışveriş yapmanız. Ben memnun kaldım aradığım özellikleri de yukarıda belirtmiştim.
İyi seyirler.
-
bende ls5600 almayı düşünüyordum ama 42ls 575 piyasaya girdi 200hz 1399 fiyatı nasıl bir tvdir kulanan varmı acaba -
arkadaslar bu lg ls5600 de ekranda koruyucu panel mevcutmu acaba? -
bu modelde tv aldım LG 42LS5600 fakat seyretmediğim halde tv açıkken lambada sönükken tv kendiğiliğinden kapanıyor bi bakmışım kapanmış acaba bu modelde seyretmediğin halde kapanma özelliğimi var acaba ben anlayamadım veya herhangi bir ayarımı var benim bilmediğim bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum -
arkadaşlar bir kaç konuya yazacağım ama kliksada şuan bu tw de çok güzel indirim var kliksadan daha önce hiç bir şey almadım tavsiye edermisiniz bu siteyi?? -
quote:
Orijinalden alıntı: ignatius
Arkadaşlar almış oldugunuz LS5600 serisi cihazlar LG'nin başlangıc 2 seviye cihazlarıdır.4 hdmi 2 usb ve dts desteği bulunmakta.F/P olarak suan alınabilicek guzel bir cihaz.Ayrıca bilginiz olsun yeni seri LG'lerde DTS var bilginize.Bu arada cihaz için suanda eklemek istiyorum.TV'nin eco modunu pek kullanmayın cihazın Dinamik ayarlara alın parlaklık 54 C50 ise C-W seviyesini 0 getirin cok daha parlak bir goruntu ortaya cıkacaktır.Artı yerel led karartmayı kapatın ve Trumotion kullanıcı 8 olsun.
Merak ettiğiniz başka bir sey varsa sorun ben cevaplayayım
http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900184513
Almayı düşünüyorum,önerir misin?
3d smart gibi kriterlerim yok konsol falan da bağlamayacağım sadece laptop bağlantısından film izlemek?
-
quote:
Orijinalden alıntı: hoksi
quote:
Orijinalden alıntı: ignatius
Arkadaşlar almış oldugunuz LS5600 serisi cihazlar LG'nin başlangıc 2 seviye cihazlarıdır.4 hdmi 2 usb ve dts desteği bulunmakta.F/P olarak suan alınabilicek guzel bir cihaz.Ayrıca bilginiz olsun yeni seri LG'lerde DTS var bilginize.Bu arada cihaz için suanda eklemek istiyorum.TV'nin eco modunu pek kullanmayın cihazın Dinamik ayarlara alın parlaklık 54 C50 ise C-W seviyesini 0 getirin cok daha parlak bir goruntu ortaya cıkacaktır.Artı yerel led karartmayı kapatın ve Trumotion kullanıcı 8 olsun.
Merak ettiğiniz başka bir sey varsa sorun ben cevaplayayım
http://www.kliksa.com/UrunDetay/tv-goruntu-sistemleri/led-lcd-televizyon/900184513
Almayı düşünüyorum,önerir misin?
3d smart gibi kriterlerim yok konsol falan da bağlamayacağım sadece laptop bağlantısından film izlemek?
İyi fiyat 3d kullanılmayacaksa suan alınabılecek en guzel cihaz dıyebılırım
-
Cihaz bencede f/p olarak çok iyi , incelemeniz de çok iyi olmuş ama bana göre 1 tane çok büyük eksiği var DTS desteği vermemesi. İndirdiğim filmlerin çoğu DTS destekli ve onları bu tv den seyredemicem. -
Selamlar,
TV yi bende uzun zamandır kullanıyorum genel olarak memnunum ama bir sorunum var.
Karanlık sahnalerde kendini ışığını biraz kısıyor, servis bunun siyah görüntülerde patlama yapmaması için otomatik yaptığını söyledi.
Bu arada bu sorunu Dynamic Contrast ı açtığımda yapıyor mesela kendinden tanımlı CANLI ayarında.
Sizlerde de buna benzer bir durum varmı? -
ls5600 nasıl 100hz de çalışıyor bilen var mı, hd kanallarda teledünyada kanal değiştirince yukarıda 1080p 50hz yazıyor. bu 100hz olmayacak mı?
ayrıca hd yayınlarda piksellenme yapıyor teledünya hd kanallarda, önceden samsung c650 vardı 82 ekran, o zaman yayınlar cam gibi 0 piksellenme vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.LiXX -- 6 Kasım 2012; 11:41:32 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X