Şimdi Ara

LG 42LS5600 Aldım. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
4
Favori
64.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tv de input lag yok ama fifa12 oynarken hızlı sahnelerde titreme oluyor. Tv 50 hz oldugundan biraz can sıkıcı bu durum fakat idare edeceğiz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: the turk

tv de input lag yok ama fifa12 oynarken hızlı sahnelerde titreme oluyor. Tv 50 hz oldugundan biraz can sıkıcı bu durum fakat idare edeceğiz artık

Tv 100hz değil mi ya öyle yazıyor?
  • 100 hz yazıyo sadece performansta iyi değil. LG yi tutmadım ben açıkcası.
  • quote:

100 hz yazıyo sadece performansta iyi değil. LG yi tutmadım ben açıkcası.

Ne eksiklikleri var mesela titreme olayı ne demek ? Ben şuan LG plasma tvde oynuyorum oyunlarımı 5 yıllık bir televizyon bu arada.Bana yetiyor da artıyor bile.FullHd değil 100 hz olacağını da sanmıyorum 5 yıllık tvnin.Samsung ve Philips almak istemiyorum ya Sony ya LG alacaktım.Aynı fiyata 2 kat özellikli LGler oluyor vazgeçtim Sonyden
  • quote:

100 hz tvde denedinizmi peki, ikisinin farkını hissetmek çıplak göz ile çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: winger37

quote:

100 hz tvde denedinizmi peki, ikisinin farkını hissetmek çıplak göz ile çok zor

Televizyonda Fifa-Call of tarzı oyunlar oynadınız mı input lag seviyesi ne düzeyde?
  • Input lag yok gibi birşey fakat fifada hızlı sahnelerde bulanma söz konusu.
  • Ben panasonic bir modele yöneldim zaten 2011 modeli o yüzden özellik olarak çok üstün ama fiyat olarak aynı.20 gün içinde tükenmezse eğer panasonic alcam ama tükenirse bunu alcam.İnput lag yoksa sorun yok.Dediğin sorunu çözebilirsin bence
  • nasıl çözeriz ki?
  • quote:

nasıl çözeriz ki?

Valla bilmiyorum bahsettiğiniz olayında ne olduğunu bilmiyorum zaten Ama şuan evde 5 yıllık plasmada oynuyorum oyunlarımı bu dediğiniz gibi kaç sorun var hepsini yaşıyorumdur şuan.Ama ben takılmıyorum grafik delisi değilim çünkü grafikten çok input lag ve hikaye önemli benim için O yüzden bu televizyon ya da panasonic bir televizyon alıcam 3 model arasında gidip geliyorum hala.

• Bende geçenlerde bir tane 42ls5600 aldım. Çok memnunum. Çok iyi bir cihaz.

1349 tl , teknolojix.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: okg53

Bende geçenlerde bir tane 42ls5600 aldım. Çok memnunum. Çok iyi bir cihaz.

1349 tl , teknolojix.com

Oyun konsolunda kullanıyor musun acaba tvyi eğer kullanıyorsan memnun musun performanstan?
  • İzlenimlerim =
    - Bazı arkadaşların dediği gibi cihaz 50hz değil, uydurmayalım lütfen. Cihaz gerçek bir 100 hz.
    - Çok yüksek Bitrate değerine sahip 1080p videoları başarı ile çalıştırdı. Hareketli sahneleri denememe rağmen görüntüde takılma olmuyor. Gayet akışkan.
    - Samsungun benzer modellerini tokatlayan bir özelliğide şu; wmv,mp4,avi,mpeg,mov,mkv gibi uzantıları geçtim, flv, vob gibi uzantıları bile rahatlıkla çalıştırabiliyor.
    - Yine Samsungu ekarte eden bir başka artısı da şu, arkadaşımda 40" lik led samsung var. SD yayınlarda (uydudaki ücretsiz, hd olmayan kanallar) , Samsung dan çok daha başarılı. Normalde ekran büyüdükçe görüntü kalitesi düşmesi gerekir ama neden bilmiyorum, görüntüde hiç düşme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okg53 -- 24 Haziran 2012; 11:54:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

quote:

Orijinalden alıntı: okg53

Bende geçenlerde bir tane 42ls5600 aldım. Çok memnunum. Çok iyi bir cihaz.

1349 tl , teknolojix.com

Oyun konsolunda kullanıyor musun acaba tvyi eğer kullanıyorsan memnun musun performanstan?

Yok hayır, oyun konsolu olarak kullanmadım hiç.
  • herkese selamlar...

dün teknosa'dan kampanyalı fiyat ile lg 37ls5600 modelini (94 cm) 1.099 TL'ye aldım. ancak yarın getirecekleri için henüz deneme imkanım olmadı.. bugün baktım fiyatı 1.299 TL olmuş

tv yanında next HD minix uydu alıcıyı da 240 TL'ye aldım... yayınları onunla alacağım.. --->http://www.nextdestek.com/Next-Minix-HD.html

yalnız TV gelmeden birkaç sorum olacak...

1- digitürk web tv üyeliği aldım 1 yıllık. modemden PC'ye taktığımız kabloyu LAN olarak doğrudan TV'ye bağlarsam web üzerinden bağlanarak izleyebilir miyim HDMI kablosuna gerek duymadan ?

2- bu TV'den en iyi görüntü kalitesini alabilmek için hangi ayarlar yapılmalı.. gerek TV yayını gerekse usb'den film, video izlemek için...

• Arkadaşlar kusura bakmayın bilgisayarımda olan bir problemden ötürü internete giremiyordum, tv ile ilgili izlenimlerimi paylaşamadım.
    Bugün televizyon kurulalı 1 hafta oldu, ben gayet memnunum. Kablo tv ile izliyoruz yayınları tabi ki harika değil ama izlenmicek kadar kötüde değil. Onun dışında ps3 ümüde zevkle oynuyorum. Killzone 3, Red Dead Redemption, PES 2011, Gran Turismo 5, God of War 3, gibi oyunları denedim gayet memnun kaldım.
    Sanırım bu konuda sorulmuştu, usb den film izlerken alt yazıda başta türkçe karakter sorunu oldu ama altyazı dilini türkçe yaptığınızda hiç bir problem kalmıyor.

Sorularınız varsa cihazla ilgili elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrthnycn

Arkadaşlar kusura bakmayın bilgisayarımda olan bir problemden ötürü internete giremiyordum, tv ile ilgili izlenimlerimi paylaşamadım.
    Bugün televizyon kurulalı 1 hafta oldu, ben gayet memnunum. Kablo tv ile izliyoruz yayınları tabi ki harika değil ama izlenmicek kadar kötüde değil. Onun dışında ps3 ümüde zevkle oynuyorum. Killzone 3, Red Dead Redemption, PES 2011, Gran Turismo 5, God of War 3, gibi oyunları denedim gayet memnun kaldım.
    Sanırım bu konuda sorulmuştu, usb den film izlerken alt yazıda başta türkçe karakter sorunu oldu ama altyazı dilini türkçe yaptığınızda hiç bir problem kalmıyor.

Bu boyutta bu özellikte ve bu fiyatta alınabilecek tek kaliteli televizyon olduğu için zaten beklentiler çok yüksek olmamalı.Benim için ps3 önemliydi siz sorun yaşamıyorsanız sorun yoktur.Büyük ihtimal temmuz 10-15 arası bende bunu alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

quote:

Orijinalden alıntı: mrthnycn

Arkadaşlar kusura bakmayın bilgisayarımda olan bir problemden ötürü internete giremiyordum, tv ile ilgili izlenimlerimi paylaşamadım.

Bu boyutta bu özellikte ve bu fiyatta alınabilecek tek kaliteli televizyon olduğu için zaten beklentiler çok yüksek olmamalı.Benim için ps3 önemliydi siz sorun yaşamıyorsanız sorun yoktur.Büyük ihtimal temmuz 10-15 arası bende bunu alıcam

Alın alın biliyorsunuz ben de bu amaçla televizyon almaya karar vermiştim, gayet memnun kaldım. Özellikle bu gün bir oyun salonunda yarım saat kadar ps3 oynama şansım oldu oda 2-3 senelik bir lg televizyondu. Ona göre çok üst düzey bir görüntü aldığımı fark ettim evde. Bana özel mesaj atarsanız soru, resim isteği vs. ye elimden geldiğince daha yakından cevap vermek isterim, çünkü bende sizin döneminizden kısada olsa geçtim kafanızdaki soruları az çok tahmin edebiliyorum.
    Özellikle alacak arkadaşlarla bir tespitimi paylaşmak istiyorum, biliyorsunuz teknolojik ürün mağazalarında televizyonlara dağıtıcıdan görüntü dağıtıyorlar. Eve geldiğinizde ordakinden daha iyi oluyor, şöyle bir tespit yaptım mağazalardaki 2000 lira civarındaki televizyonların parlaklığına, kalitesine ulaşıyorsunuz evde, onlarda büyük ihtimal daha iyi oluyordur.

• selamun aleyküm arkadaşlar

LG 42LS5600 LED hakkında sizinle bilgillerimi paylaşmak istiyorum kısaca. yararlı olabileceğini düşünüyorum. size
    teknosada 1499 iken tam alacaktım internetten baktığımda vatan compiterde 1399 a aldım yanındada sd gold master uydu alıcısı aldım. Benden arkadaşlara tavsize birdefa uydu alıcınız hdmı bağlantılı olmasında dikkat edin ben fark oldugunu düşünüyorum. ve ucuz ince askı aparatınızıda kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.
    sonuç olarak 107 ekran led tv den bahsediyoruz sd yayınlar dolayısı ile pek iyi sayılmaz. kanaldan kanala farklılık gösteriyor amerikan kanallarına dikkat ettin iyi dewrecede ama diğer kanallar bumu yani dedirtiyo insana.
    ben markadan değilde tv yayınlarından olduğunu düşünüyorum hangi marka tv yi alırsanız alın eğer büyük bir led tv aldıysanız yada alacaksanız sd yayınlarda sıkıntı yaşayacaksınız. ya d smart kullanacaksınız yada digitürk kullanacaksınızki tv nizin hakkını versin.

ben şunu belirtmem gerekeirse tv den memlunum benim ihtiyaçlarımı karşılıyor laptopuda bağladım pes 2012 yi açtığımda çok harika görüntü alabiliyorum oynayabiliyorum. şuan itibari ile usb den daha video izlemedim. hangi formatta film indireceğimi bilmiyorum. onunla ilgili sizden yardımlarınızı bekliyorum.
    sd yayın izleyecek arkadaşlar 32' inc led yada plazma almanızı öneririm. full hd büyük bir tv alacak arkadaşlar ise muhakakk d smart almalılar yoksa aldıklarına pişman olurlar büyük umutlar beklemesinler. sd yayınlarda özellikle hdmı bağlantısı kullanın skartta görüntü kareleşiyor test ettim

hayırlı günler herkezeee. lg den çok memlunum. ama keşke 32' inç alsaydım sonuçta sd görüntüsü izleyecektim aşırısına gerek yok ülkemizde yayınlar sd ve 40 hlz fazlasına gerek yoktu. sd yayınlar için 50 helz bir led tv 32 inç olduktan sonra yemeyinde yanında yatın dedirtir insana

• quote:

Orijinalden alıntı: winger37

teşekkür ederim. 3HDMI var sanırım LG sitesinde öyle yazıyor. ben receiver, konsol+pc bağlayacağım için bu modeli tercih ettim.
    2 ms tepkime süresi var bence monitör olarak gayet iyi sonuç verecektir. Ama denemediğim için yanıltmayayım ancak birkaç günü net cevap verebilirim

Merhaba bende 42ls5600 aldım. pc ye bağlamak istiyorum yani monitör gibi anlayacağınız. 1-2 yere sordum ama ses alamazsın diyorlar. ses almak için ne yapılabilir. bir de nasıl bir kablo almam gerekiyor. yardımcı olur musunuz.

edit: internetten baktım RGB to VGA var ama o görüntüyle birlikte ses iletiyor mu?
    edit2: pc ile tv arasındaki mesafe biraz fazla(10-15 m en fazla). bu kabloların boyları standart mı yoksa her boy var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwaux -- 28 Haziran 2012; 14:36:07 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.