Şimdi Ara

LG 42LS5600 Aldım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
4
Favori
64.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kutri

Arkadaslar merhaba, ben de bu TV den aldim ve kurulumu az once yapildi.

Burdan okuduklarim ile goruntunun cok kotu olmasini bekliyordum cunku Turksat uydu alicisi kullaniyorum. Scartla tuplu TVme bagliydi.

Scarti tuplu tv den cikarip LG tv ye taktim. Bu sekilde kullaniyorum ve goruntu hic de camur gibi degil. Oldukca guzel.
    Kotu kanallar var evet ama ulusal kanallarin cogu guzel. Atv cok iyi, 24 iyi keza star, d, bunlar iyi. Bence tabi.

Goruntu beni oldukca tatmin etti acikcasi.

Evde kablo tv yayini da var. Onu da direk tv ye baglayip deneyecegim. Ve resimlerini cekip burda paylasmaya calisacagim.

selamlar.
    sanırım iletilerimden dolayı yanlış anlaşılmalar oluyor.
    benim çamur gibiden kastım normal bir tvye bakış için değil dsmart, digiturk vs. gibi ücretli platformlarla kıyasladığınızda kötü idi. yoksa görüntü kabul edilebilir düzeyde iyi.

• Bu televizyonun kontrast oranı kaçtır? MEga kontrast deyip geçmişler. Düşük mü acaba? Tepkime süresi kaç yazmıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

Bu televizyonun kontrast oranı kaçtır? MEga kontrast deyip geçmişler. Düşük mü acaba? Tepkime süresi kaç yazmıyorlar?

tepkime süresi 2.6ms imiş. bimeksteki görevli arkadaş öyle demişti. mega konstrat konusuna gelince yine bana satış elemanının dediği o oranın artık tvlerde belirtilmediği. Çünkü bu değeri kesin olarak verilen değerdemidir diye kontrol etmek birçok farklı parametreye göre değişkenlik gösteriyormuş. Haliyle kutuda yazılan değeri verdiği net ispatlanamıyormuş.

buarada cihazın usb bellekten video oynatma performansı çok iyi. dün onuda test etme şansım oldu. simdi birtek bilgisayar ekranı olarak kullanmayı deneyeceğim. şuana kadarki testlerimden özetle tv oldukça iyi.

• Bilgisayardan görüntü aktarımını da denemiş bulunmaktayım arkadaşlar. oda gayet güzel sonuç verdi.
    özetlemem gerekirse LS5600

smart tv ve 3D özelliklerini barındırmayan bununla beraber

• hd receiver ile özellikle büyük kanallardan tatmin edici görüntü alabiliyorsunuz.
    • kasası çok şık, sehpada kullananlar için ayak üstündeki tv ünitesi ayrıca dönebiliyor. (bazı tvlerde ayakla beraber döndürmek gerekiyor)
    • kumandası çok büyük değil ve kullanışlı
    • usb'den avi uzantılı bir klip oynattım inanılmaz hızlı ve akıcı oynattı. klip full hd idi ve görüntü çok hoş.
    • 3 hdmi olması avantaj. ama usb girişi 1 adet olduğundan şüphelerim vardı ama 1 tanede herşey için yeterli zaten takacağınız bir hdd baska usb kullanmıyorsunuz.
    • tvnin kendi sesi çok güzel. 20-25 mt2 bir oda için ekstra ses sistemine gerek yok.
    • bilgisayardan görüntü aktarımı güzel gecikme vs. olmuyor. zaten tepkime süresi 2.6 ms şuan benim evdeki bilgisayar monitori 5 ms

özetle bu ürün incelemelerim sonucunda ürün bence güzel ve uygun fiyatlı yakalanıldığında alınması gereken bir ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

hayırlı olsun...ben de 32 LS5600 düşünüyorum PC monitörü olarak kulllanacağım...
    şu an indirimde görünüyor 1000 lira 6 taksit gayet uygun geldi...

Bu ürünü almayı düşünüyorum, Ürünü maç izlemek için alacağım dijitürk (hd) kullanmayı düşünüyorum, senin izlenimin nedir?
  • Sniper Elite V2 oynuyorum PC-HDMI bağlantısı ile...
    en ufak bir input lag yok...görüntü kalitesi mükemmel önceki LED monitörümle aynı performansta...
    LS5600 serisi çok kaliteli olmuş gerçekten...
    tavsiye ederim...
  • bu tvyi bimeks den aldım 1386tlye
    lw4500 almaya gittim bunu aldım:)
    pcde kullanacağım ağırlıkla
    pazartesi kurulum olacak
    yorumlamaya çalışacağım kismetse
  • Ben de bu tvyi dün Teknosa' dan aldım. Görüntü SD yayınlarda da uygun bağlantı ile tatmin edici.

Ancak daha tüplü tv kullandığımdan bir özelliği garip geldi. Tv üzerindeki tuşlar dokunmatik. Yani hepsi soft anahtar. O sebepledir ki tv kapalı iken hazırda bekleme konumunda kalıyor kapalı olduğu zaman. Örneğin akşamları kaparken gücü de kesmek mi gerekir? Bu, Tv' nin ömründen bir şey götürür mü?
    Internet' ten araştırdım ama tatmin edici bir cevap bulamadım. Kurduran arkadaşlar bunu bir sorup burada paylaşırlarsa iyi olur. Bir de Tv' yi güçten kesince kullanıcı ayarları (kontrast, parlaklık, akıllı sensör vb.) saklı kalıyor ama saat ve tarih siliniyor! Yeniden ayarlamak gerekiyor. Bu durum beni gıcık etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARRIOR

Ben de bu tvyi dün Teknosa' dan aldım. Görüntü SD yayınlarda da uygun bağlantı ile tatmin edici.

Ancak daha tüplü tv kullandığımdan bir özelliği garip geldi. Tv üzerindeki tuşlar dokunmatik. Yani hepsi soft anahtar. O sebepledir ki tv kapalı iken hazırda bekleme konumunda kalıyor kapalı olduğu zaman. Örneğin akşamları kaparken gücü de kesmek mi gerekir? Bu, Tv' nin ömründen bir şey götürür mü?
    Internet' ten araştırdım ama tatmin edici bir cevap bulamadım. Kurduran arkadaşlar bunu bir sorup burada paylaşırlarsa iyi olur. Bir de Tv' yi güçten kesince kullanıcı ayarları (kontrast, parlaklık, akıllı sensör vb.) saklı kalıyor ama saat ve tarih siliniyor! Yeniden ayarlamak gerekiyor. Bu durum beni gıcık etti.

Bende bu tvyi dün teknosadan aladım mcı 100 hz olayı tvnin normalde 50 hz miş yazılımla bu 100 hz cıkıyormus yani tv otamatik kendini yükseltiyormus yayına göre..

• bu bilgiyi nereden aldınız üstad?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • satın aldıgım yerdeki teknosa çalısanı söyledi..
  • Arkadaşlar bu televizyonun 32'' var 32LS5600 diye geçiyor.Burada 42'' için okuduklarımın hepsi 32'' içinde geçerlidir değil mi? Burada iyi iyi dedikleriniz 32''te kötü çıkmaz? PS3 için almak istiyorum bu tvyi gecikme süresi 2.6 sn de gayet yeterli.Bütçemi aşıp alıcam çünkü bu televizyonu 999TL.Önerirsiniz değil mi 32''dE?
  • Arkadaslar,

Bu urun, dsmart cam modul uyumlu mudur?
    Yani modulu direk tv ye taksak yayın alabilir miyiz?
  • Televizyonda input lag sorunu var mı acaba hiç oyun konsoluyla deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Televizyonda input lag sorunu var mı acaba hiç oyun konsoluyla deneyen oldu mu?

pc ye baglı kullanıyorum kesinlikle yok diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemless

quote:

Teşekkür ederim 82 ekranını almayı düşünüyorum bende.Ya da 300 lira fazla verip 94 ekranını
  • arkadaşlar yayın kalitesi olarak bu ürünü mü tavsiye edersiniz yoksa philips 42pfl3507 i mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: winger37

quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Aslına bakarsak cok anlamam bu işden çünkü tv izleyen biri değilim desem yeridir led olsun büyük olsun dediler bu bize mantıklı geldi. Tv den uç boyut gözlük tak izle Pc ye vs bağla gibi seyler yapmadığımız icin bu bize yeterli gelecek die düşünüyorum

bu ürün 2012 LG ürünü imiş. 2011 menşeeli LV serisinden hem işlemci olarak hemde bazı teknolojik olarak daha üstün. görüntü olarak hemen hemen aynı diyebilirim.

Bu konuya biraz gec dahil oldum ama bende daha dun aldim kurdurdum wlan girisi bile var 1.499 tl ye aldim ama benim sorum su benim netbook um da vga cikis var duvara monte edildigi icin monitore baglana miyorum ve dusuncem soyle bir ara kablo alip vga yi hdmi a cevire bilir sem goruntu almayi dusunuyorum insallah olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim 82 ekranını almayı düşünüyorum bende.Ya da 300 lira fazla verip 94 ekranını

şimdiden hayırli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

şimdiden hayırli olsun

Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.