Şimdi Ara

LG 42LS575S İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
3
Favori
20.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Itachi

bu televizyonda input lag sorunu var mı? ps3 ve pc için ayrı ayrı tecrübe edenler varsa yazarsa çok iyi olur. bu serinin 5600 modelinde sorun olmadığına ait bilgiler var ama bu tvde ekstra özellikler var işlemci aynıysa lag olabilir.

PC bağlantısında hiç sorun yok. HDMI ile denemedim henüz ama VGA bile gayet iyi. Net ve hızlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekirkaymak

quote:

Orijinalden alıntı: netwrok

Güncelleme kendisi de yapabiliyor ama sadece bir kere yeni sürüm gördü, son sürümü görmüyo. Bu model lg'nin TR sayfasında hala yok niyeyse.
    En yakın bu var UK sayfasında:http://www.lg.com/uk/support-product/lg-42LS575T
    Software_File(Version_04.10.43).zip

Bunu mu yüklediniz?

evet yükledim usb ile yükledim.Ayrıca tr sitesinde güncelleme var

http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-42LS570S çoğu modeli kapsıyor zaten

Tabii, sonuçta aynı dosya ismi ama bire bir aynı modelin yer almaması rahatsızlık verici. Birgün bi update çıkar 570 altında, yükleriz 575'e, çökertir TV'yi belli olmaz. Tamamen kullanıcı hatasına girer hem de.

• quote:

Tabii, sonuçta aynı dosya ismi ama bire bir aynı modelin yer almaması rahatsızlık verici. Birgün bi update çıkar 570 altında, yükleriz 575'e, çökertir TV'yi belli olmaz. Tamamen kullanıcı hatasına girer hem de.

modele özgü güncellemeyi istesen de başka bir modele yükleyemezsin cihaz kabul etmez... nasıl bir anakartın bios'unu başka modele yükleyemezsin bu da aynı...

ayrıca güncelleme dosyasının versiyon numarasına bakın tarihine değil; çünkü tarih olarak ay/gün/yıl yazdıkları için kafalar karışıyor... güncel olan 04.10.43 sürümü şu an için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortarxl -- 23 Aralık 2012; 1:10:15 >
  • Bu son güncellemede gözle görülen bir fark varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortarxl

nasıl bir anakartın bios'unu başka modele yükleyemezsin bu da aynı...

Aynı marka bios ise yüklenebilir. :) Bazen çökmüş olan biosları kurtarmak için yapılır. Bknz: hot bios flash.
    Neyse, konuya dönelim; ne demek istediğini anlıyorum ama sonuçta doğru olmayan bi durum var ortada, aynı ürünün destek sayfasında görmek isterim update dosyasını. Bütün dediğim de budur.
  • quote:

Aynı marka bios ise yüklenebilir. :) Bazen çökmüş olan biosları kurtarmak için yapılır. Bknz: hot bios flash.
    Neyse, konuya dönelim; ne demek istediğini anlıyorum ama sonuçta doğru olmayan bi durum var ortada, aynı ürünün destek sayfasında görmek isterim update dosyasını. Bütün dediğim de budur.

aynı tip bios çipi ise evet... doğru olmayan durum nedir anlamıyorum; güncelleme dosyasının "desteklenen modeller" kısmında bu televizyonun tam model tipi geçiyor. lg türkiye led tv'ler kısmında tam model geçmiyor evet ama bunun ne gibi bir dezavantajı olabilir bu konuda biraz daha açıklayıcı olabilirseniz sevinirim... sonuçta ürünü alırken kutusunun üzerinde "lg türkiye" logosu var diye aldık; garantisi mi eksik olacak yani? veya yazılım desteği mi eksik olacak? lg yazılım desteğini yerel olarak ayrı mı veriyor? doğru olmayan şey sadece lg'nin web sitesinde ürünün tam modelinin görünmemesi midir sadece?

• quote:

Orijinalden alıntı: mortarxl

doğru olmayan şey sadece lg'nin web sitesinde ürünün tam modelinin görünmemesi midir sadece?

Evet!
  • 32ls570s TV var. Net üzerinden güncelleme yaptım 04.10.23

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün bimeksten1311 tl artı 40 tl kablosuz klavye mause artı 25 tl akım düzenleyici 5 li piriz aldım. tv gelsin yorumları yaparız. konuyu güncel tutmak adına yüklediginiz programlar olursa paylaşırsanız güzel olur.
    ntv deki sifreli maclari veya ligtv web aboneligi alsak maclari tv den izleyebilir miyiz onu merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudan baya uzak kaldık. (:
    Konsol sahibi değilim o yüzden Input Lag olayını inceleme şansım olmadı kullanan arkadaşlar izlenimlerini yazarlarsa bilgi sahibi oluruz. İnceleme de kendi uydu alıcımı kullandığımdan bahsetmiştim ancak daha sonraları uydu alıcımın eski model oluşu dolayısıyla hd kanalları bulamaması, desteklememesi gibi sorunlar olduğundan dolayı tvnin dahili uydu alıcısına geçtim. Kumandanın ve kanal menüsünün kullanışlı olmaması gibi sorunlardan bahsetmiştim ancak mecburi geçişimden midir, geçen zamandan mıdır bilmem alıştığımı söyleyebilirim. Kanallar arasında geçiş yaptığınızda harici uydu alıcısına göre geçişler biraz zaman alıyor ancak buna da alışabildiğimi belirtmek isterim. Dahili uydu alıcısında görünen Hd kanallar şöyle;
    - Trt Hd (Gün içinde belgeseller ve reality şovlar türkçe dublaj yayınlanıyor. Next Great Baker, Storm Chaser, Uçuyorum gibi..)
    - Trt1 Hd (Normal yayın akışı)
    - Atv Hd (Normal yayın akışı)
    - AHaber Hd (Bu sene için Türkiye Kupası Atv ve Ahaber'de olduğu için maçları hd izleme imkanı çok güzel oluyor..)
    - Semerkand Hd (Muhazafakar kesmin izlediği bir kanal, görüntü kalitesi yine çok iyi..)

Bunlar şimdilik yeterli oluyor. Diğer kanallar zaten klasik uydu kanalları onun dışında pek farkı yok.Trtspor'da bundesliga maçları oluyor aynı zamanda TrtHd'de de yayınlanıyor ama şifre giriyor keza ntvspor'da La Liga maçları oluyor onda da şifre problemi söz konusu. Biss kodu girebileceğim bir yer bulamadım bulan varsa paylaşabilir. Star tv'nin hd kanalı olduğunu biliyorum ama aramalarda otomatik çıkmıyor. Manuel olarak kanal frekansı girip kanal bulma olayını hala bulamadım bu yolla hd kanalları eklemeyi bilen arkadaşlar buraya yazarsa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooNCooL -- 31 Aralık 2012; 15:35:27 >

• Dün Ekranda bir kararma olduğunu fark ettim,ne yaptıysam sorunu çözemedim.Bende fabrika ayarlarına döndüm.Ve türksat 2a ve 3a uyduları kayboldu.Sadece türksat 42.0E seçebiliyorum.Sonuç olarak HD kanallar,Show,Kanald ve devamı bir kaç kanal koyboldu.Kulumu yapan servisin ilk tvyi proğramlarken izlediği yolu yapmama rağmen benim yaptığım kurulum olmadı.Servis çağırmadan bu sorunun çözümü varmı?Paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şaşkın33

Dün Ekranda bir kararma olduğunu fark ettim,ne yaptıysam sorunu çözemedim.Bende fabrika ayarlarına döndüm.Ve türksat 2a ve 3a uyduları kayboldu.Sadece türksat 42.0E seçebiliyorum.Sonuç olarak HD kanallar,Show,Kanald ve devamı bir kaç kanal koyboldu.Kulumu yapan servisin ilk tvyi proğramlarken izlediği yolu yapmama rağmen benim yaptığım kurulum olmadı.Servis çağırmadan bu sorunun çözümü varmı?Paylaşırsanız sevinirim.

buraya bir bak istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_62269572/tm.htm

• ligtv web aboneligi alsak maclari tv den izleyebilir miyiz? izleyen var mı?
  • Bilgisayarımdan Nero Mediahome programı ile Tv'den film izliyorum.Fakat geçenlerde indirdiğim ve alt yazılı olarak bilgisayarda izlediğim filmi Tv'de sadece orjinal dilinde açabildim.Alt yazı seçeneği kapalı daha doğrusu aktif değil.Ne yaptıysam alt yazı bölümünü seçili hale getiremedim.
  • Arkadaşlar bende bu modelden kullanıyorum yaklaşık 1 ay ı geçmiştir neyse ben flash belleğe film atıp altyazı olayını bir türlü çözemedim.Film le beraber altyazı dosyasının adınında aynı olması gerektiğini biliyorum(ne kadar doğruysa artık)Filmi açıp altyazı ayarlarının olduğu yere geliyorum bir türlü altyazı ile ilgili ayarlar çıkmıyor nasıl yapıldığını ayrıntılarıyla birlikte bilen varsa rica ederim banada anlatsın..
  • iyi günler arkadaslar,

bende bu TV yi arastiriyorum, bir kac sorum var, cevaplarsaniz memnun olurum..

- Opera Effect (Handy Cam Effect ) denilen görüntü bu TV de varmi? varsa düzeltilebiliyor mu ?

- Web Browser den dizimag gibi sitelerden dizi izlenebiliyor mu ?

- birde bulutlanma olayi varmi ? varsa rahatsiz edici düzeyde mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemad -- 11 Ocak 2013; 17:13:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiAbLoOo_41

Arkadaşlar bende bu modelden kullanıyorum yaklaşık 1 ay ı geçmiştir neyse ben flash belleğe film atıp altyazı olayını bir türlü çözemedim.Film le beraber altyazı dosyasının adınında aynı olması gerektiğini biliyorum(ne kadar doğruysa artık)Filmi açıp altyazı ayarlarının olduğu yere geliyorum bir türlü altyazı ile ilgili ayarlar çıkmıyor nasıl yapıldığını ayrıntılarıyla birlikte bilen varsa rica ederim banada anlatsın..

İnceleme de yazmıştım ama görmemişsin sanırım.
    Film yada video açıkken OK tuşuna basınca aşağıda player sekmesi açılıyor. Rrdan seçenekler kısmına geliyoruz ardından video oynatmayı ayarla diyosun altyazı seçenekleri orada mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TooNCooL

quote:

Arkadaşlar bende bu modelden kullanıyorum yaklaşık 1 ay ı geçmiştir neyse ben flash belleğe film atıp altyazı olayını bir türlü çözemedim.Film le beraber altyazı dosyasının adınında aynı olması gerektiğini biliyorum(ne kadar doğruysa artık)Filmi açıp altyazı ayarlarının olduğu yere geliyorum bir türlü altyazı ile ilgili ayarlar çıkmıyor nasıl yapıldığını ayrıntılarıyla birlikte bilen varsa rica ederim banada anlatsın..

Film yada video açıkken OK tuşuna basınca aşağıda player sekmesi açılıyor. Rrdan seçenekler kısmına geliyoruz ardından video oynatmayı ayarla diyosun altyazı seçenekleri orada mevcut.

evet hocam değiniz ayara nerden girilir biliyorum biliyorum ama altyazıyla alakalı bir şey çıkmıyor..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TooNCooL

quote:

evet hocam değiniz ayara nerden girilir biliyorum biliyorum ama altyazıyla alakalı bir şey çıkmıyor..

Hocam özellikle altyazı seçenekleri diye yazmıyo zaten yapabileceklerin kısıtlı. Eşitle kısmından altyazı ileri yada geri alıyoruz birde bahsettiğim yer var seçeneğin ismini hatırlayamadım ama varsayılan yazan tek seçenek o sanırım. Türkçe karakter olayını düzeltiyor onu da tekrar belirteyim..

• Arkadaşlar tv yi alalı 1 hafta oldu ama ben kendi uydusundaki kanal yerlerini değiştirmeyi bulamadım.lg m.hizmetlerini aradım kumandadaki mavi yeşil tuşlar falan dedi ama o tuşlar işlevsel olmuyor. nasıl sıralama yapabilirim acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.