Şimdi Ara

LG 42LS575S İncelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
3
Favori
20.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynı sorun bendede oldu siz ne yaptınız acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu şimdi gördüm. Foruma eskisi kadar aktif girmiyorum.
    Bizim TV garanti kapsamında değiştirilmişti. Umarım sizin sorununuz da düzelmiştir.
  • YouTube desteği kalktı sanırım artık kullanamayacak mıyız? Çözüm bulan varmı

• Puhu tv uygulaması kurabilen var mı? Yazılım da güncelleme yok sanırım

• 2013'de bu televizyondan almıştık ve bir kaç gün önce televizyon görüntü vermemeye başladı. Ekrana çok yakından baktığım zaman bir görüntünün olduğunu zar zor ayırt edebiliyorum ama ekran aşırı karanlık sanki televizyon kapalı gibi. Muhtemelen ekranı aydınlatan LED'ler öldü. LG'ye götürsem ne kadar fiyat çekeler bir fikri olan var mı? Büyük ihtimal ekranı aydınlatan LED'lerin değişmesi gerekecek. 5 yıllık bir televizyonunda LED'leri nasıl bozuluyor gerçekten anlam veremiyorum.

Biraz araştırınca da 42LS575S model televizyonlarda bu görüntünün olmaması sorununun kronik bir sorun olduğu görüşüne vardım. Çünkü bu televizyonu kullanan hemen hemen herkes bu görüntünün olmaması yani ekranı aydınlatma görevini yapan LED'ler öldüğü için televizyonun çok karanlık şekilde görüntü vermesi sorununu yaşamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 2 Temmuz 2019; 13:54:10 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.