Şimdi Ara

LG 42PJ650 PLAZMA TV iyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çok bakınca insanın kafası karışıyor zaten çok fazla bilgim de yok bu konuda
    ben de LG 42PJ650 PLAZMA TV yi beğendim
    fiyat 1.300 civarında

Bu fiyata alınabilecek en iyi TV bu mudur?
    farklı önerileriniz var mı?

(usbden film izlemek için kullanacağım genelde
    belki biraz da analog antenle tv ama belki :))

• hiç fena değil ama hd ready bir tv dir ve ekran parlama yapmaktadır onun dışında tasarım olarak çok estetiktir. ama eğer 1749 gibi bi rakama çıkabilirseniz panasonic full hd plazma g20e modelini tavsiye ederim...
  • LG 42PJ650 PLAZMA TV yi 2,5 aydır kullanıyorum. parlama problemi yaşamadım, donma veya iz kalma gibi bir şikayetim de yok ama klasik bir laf var "teknoloji şans işi" diye. ben şu anda digitürk standart yayın izliyorum son derece iyi. genel olarak yeni nesil plazmalar için şu söylenir ki doğrudur ; eğer karasal yayın izleyeceksen ( tv'den film vb. ), dvd, divx ile film izleyeceksen ve maç izleyeceksen ( hd yayın olsa bile ) mutlaka plazma almalısın.çünkü plazmanın görüntü kalitesi her zaman lcd'den iyidir. gelelim lcd'ye: oyun oynamak istiyorsan lcd almalısın.
    LG 42PJ650 PLAZMA TV 600 hz dir. bu görüntü kalitesindeki bir lcd tv 2300-2400 tl aralığında. ( vatan Bornova'nın yalancısıyım )
    arkadaşın dediği panasonic tv sanırım 600 hz değil ( 400 hz ) ama sanırım içinde uydu alıcısı var.bu da bir farklı yön.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk oğuz

LG 42PJ650 PLAZMA TV yi 2,5 aydır kullanıyorum. parlama problemi yaşamadım, donma veya iz kalma gibi bir şikayetim de yok ama klasik bir laf var "teknoloji şans işi" diye. ben şu anda digitürk standart yayın izliyorum son derece iyi. genel olarak yeni nesil plazmalar için şu söylenir ki doğrudur ; eğer karasal yayın izleyeceksen ( tv'den film vb. ), dvd, divx ile film izleyeceksen ve maç izleyeceksen ( hd yayın olsa bile ) mutlaka plazma almalısın.çünkü plazmanın görüntü kalitesi her zaman lcd'den iyidir. gelelim lcd'ye: oyun oynamak istiyorsan lcd almalısın.
    LG 42PJ650 PLAZMA TV 600 hz dir. bu görüntü kalitesindeki bir lcd tv 2300-2400 tl aralığında. ( vatan Bornova'nın yalancısıyım )
    arkadaşın dediği panasonic tv sanırım 600 hz değil ( 400 hz ) ama sanırım içinde uydu alıcısı var.bu da bir farklı yön.

lg42pj650 1349 tl taksitli.
    full hd panasonic tx-p42g20e 600hz dir
    tx-L42gw20 200 hz lcd 1849
    Panasonic TX-P 46Z1 600hz 4299 tl dir

• full hd kaynağa sahip değilim
    olacağımı da sanmıyorum
    belki uzun süre boş vaktim kalır ve canım sıkılırsa netten BRRip filmler izleyebilirim en fazla
    bir de full hdye karşı takıntı düzeyinde bir antipatim var :)

cenk oğuz dostum,
    tvdeki piksellerin görünmemesi için min. kaç metre uzak olman gerekiyor?
    bir de ürünü çalışır durumda görmek istedim fakat yakın çevremde bulamadım eğer mümkünse birkaç fotoğraf gönderebilir misin?
  • bi ara benim bir arkadaş da bu TVden almayı düşünüyordu ama maddi olanaklar yüzünden alamamıştı.
    O da pek anlamazdı ama netteki araştırmalar sonucu estetik ve divx oynatma özelliğini göz önünde bulunundurarak TV hakkında gayet iyi şeyler söylüyordu
    Ben onun düşüncelerini aktarıyorum :)
    Bu tür şeylerde şans faktörü çok önemli kardeş alcaksan alacaksın
    sonra da kapatacaksın gözünü kulağını ;)
  • farklı fotoğraflar koyayım en kısa zamanda. salonumun genişliği 5,15 m. oğlum olduğu için duvara monte ettirdim. izleme mesafem yaklaşık 4,80 m. ama şuanda bunlar farazi oluyor.en iyisi foto koyayım da siz karar verin...
  • tv hakkımda pek teknik bilgim yok.Benim ilk tercihim led tv di lg 5500 .Biraz araştırdım teknoloji mağazlarını.Eğer evde hd yayının yoksa o kadar para vermene gerek olmadığını söylediler.Benim sd digitürk yayınım var.lg pj 650 almayı düşünüyorum.maç yayınları ve birde harici diskten film seyretmek için ideal bir televizyonmu.Evdeki bakış mesafem ise 4,5 metre.
  • hocam plazma alacaksanız TX-P42G20E tavsiye ederim forumda da bulabilirsin güzel bir plazma ...
  • dosya boyutu çok büyük diyor. nasıl küçültüp fotoğraf yükleyebilirim? yardım eder misiniz?
  • Selamlar, 42PJ650 modelini dün aldım iki gündür özelliklerini keşfetmeye çalışıyorum. Parlama konusu evet biraz var ama çok rahatsız etmedi beni çünkü amacım pixellenme olmadan rahat bir şekilde televizyon izleyebilmekti. Teledünya SD kullanıyorum görüntü kalitesi gerçekten iyi. USB'den film izleme kısmına gelince MKV destekliyor özellikle de yüksek çözünürlükte MKV izlerseniz sonuç mükemmel oluyor. 1920x1080 destekliyor p ve i arasındaki farkı tam anlamış değilim ama internetten indirdiğim bir kaç MP4 görüntüsünü açtı infosuna bakınca 1920x1080 yazıyor. HDMI üzerinden bilgisayarı bağladığımda önerilen çözünürlük 1366X768 olarak sorunsuz gösteriyor ama yine çözünürlük seçenekleri arasından 1920x1080 seçebiliyorsunuz fakat bilgisayar ekranındaki yazılar biraz okunmaz hale geliyor. Extra bir özellik ise VGA ya da DVI bağlantısı ile bilgisayarınızı bağlarsanız ses problemi yaşanmasın diye Line in koymuşlar yani sadece HDMI bağlantısına mahkum değilsiniz. Sonuç olarak bu fiyata alınabilecek en iyi tercihlerden biri bana göre..

• arkadaşlar bu modelin çözünürlügü 1024X768 mi ? Elektroworld'de 1368X768 olarak gördüm kafam karıştı birde PJ350,550 modellerinden ne farkı var ? Birde son olarak CRT Tüplü tv'lerin canlılıgını,netliğini görebiliyor musunuz bu plazmalarda ?
  • Plazma alacaksaniz Panasonic den sasmayin.Cunku bu isin ustasi odur.Lg plazmalar da iyi olabilir ama panasonic in eline su dokemez bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Plazma alacaksaniz Panasonic den sasmayin.Cunku bu isin ustasi odur.Lg plazmalar da iyi olabilir ama panasonic in eline su dokemez bu konuda.

Dogrudur ama bütçe meselesi panasonic biraz pahalı, Lg F/P açısından ideal bence
    Son çıkan Full HD plazmaların SD performansını begenmedim bu işin sırrı düşük çözünürlük sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symplegad

arkadaşlar bu modelin çözünürlügü 1024X768 mi ? Elektroworld'de 1368X768 olarak gördüm kafam karıştı birde PJ350,550 modellerinden ne farkı var ? Birde son olarak CRT Tüplü tv'lerin canlılıgını,netliğini görebiliyor musunuz bu plazmalarda ?

350'den farkı usb'den film izleyebiliyorsunuz,550'den farkı ekranın önünde ayrı bir koruyucu ekran olması.ben alırken o şekilde bilgilendirildim, karşıyaka lg shop tarafından...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.