Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hkntrk

merhabalar bu linke bir bak bakalım fiyat iyi gibi:
    firsatciyiz.com
    HugeDomains.com - Firsatciyiz.com is for sale (Firsatciyiz)
    http://firsatciyiz.com/firsat/LG-42PQ6000-106-Ekran-Plazma-TV/KMP0000115.aspx

mantık fena değil gibi.

1 Katılımcı 2199 TL
    3+ Katılımcı 2099 TL
    5+ Katılımcı 1999 TL
    10+ Katılımcı 1899 TL
    15+ Katılımcı 1799 TL
    20+ Katılımcı 1699 TL
    En iyi fiyat için
    SON 17 KİŞİ !

şu anda 3+ görünüyor.

yanlız taksit seçenekleri biraz kısıtlı gibi. olmadı , bulmaya çalışacağız birinden kart ne yapalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdemlix

yahu ib stoklarda yok bu ürün. bekle bekle . sabır kalmadı. diğer yerlerde de ya pahalı, ya da adı sanı duyulmadık yerler. şaşırdım kaldım :(

firsatciyiz.com

Baya pahalıymış orda yahu..

Ben İB den trink para 1490 tl ye aldım iyikide almışım yahu...

• quote:

Orijinalden alıntı: ekatmer

quote:

quote:

yahu ib stoklarda yok bu ürün. bekle bekle . sabır kalmadı. diğer yerlerde de ya pahalı, ya da adı sanı duyulmadık yerler. şaşırdım kaldım :(

firsatciyiz.com

Baya pahalıymış orda yahu..

Ben İB den trink para 1490 tl ye aldım iyikide almışım yahu...

merhabalar bu ürün darty web mağazasındada var link aşağıda hem taksit seçenekleride uygun .
    http://www.darty.com.tr/e_commerce/PLAZMA-TV/LG/42PQ6000-p-28024-c-10.htm

• evet. darty daha mantıklı geliyor. tşkkrler. kart ayarlayıp girecem sanırım .
  • quote:

evet. darty daha mantıklı geliyor. tşkkrler. kart ayarlayıp girecem sanırım .

aldıktan sonra inceleme bekleriz.
  • Merhaba.
    Fırsatcıyız.comda son 10 kişiye kadar gelmiş.(1899 TL) Herhalde son günde 1699 TL'ye düşecek.Darty'nin fiyatı da iyiymiş. İki sitenin de ödeme seçenekleri birbirine oldukça benziyor. İkisi de peşinde 1699TL. Kargolar ikisinde de 15 TL. Worldcarda ikiside 1699/5 taksit yapıyor. Diğer vade seçenekleri de oldukça benzer. Bu televizyon, önümüzdeki günlerde bu fiyatlardan her yerde bulunabilecek herhalde.
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de bu ürünü çarşamba günü Eyüp'teki FLATOFİS'te bulunan Darty mağazasından 1799 tl. ye aldım. Maximum karta 3 taksit. Cuma günü gelip kurdular. Minton DVD player ile Monster altın uçlu scart ile bağlantı yaptım ve normal DVD izledim. Açıkçası görüntü çok güzel değildi.Ama dediğim gibi DVD player dandik ve normal DVD, görüntü fena değil. Sanırım daha iyi bir sistem ile çok daha iyi olacak. İyice kullandıktan sonra ve gerekli bağlantıları yaptıktan sonra görüşlerimi ve resimleri sizinle paylaşırım.
  • darty lg garantilimi yoksa ist bilişim gibimi?
  • Merhaba
    arkadaşlar özellikle bu forumdaki LG kullanıcılarının yorumlarından sonra vatan bilgisayardan LG PQ 6000 Plazma aldım 1 hafta oldu yetkili servis kurulumu yaptı usb den düz resimler izleyerek ölü piksel kontrolü yapayım dedim 4 adet ölü piksel çıktı 3 adeti bir arada 1 adedi tek
    Tek olan ekranın tam ortasında ortada olanın yerini ezberledim ya sürekli gözüm ona takılıyor yeşilimsi bir renke inanın çok rahatsız edici bir durum kenarda olanı hiç görmüyorum ama ortada olan tv izleme zevkimi kaçırdı bu konuda ne yapabilirim televizyonu nasıl değiştirtebilirim az para vermedim bu şekilde izlemekte insanı verem eder
    İzlemem gereken yol nedir sabah lg müşteri temsilcisini arayacağım büyük ihtimalle 4 adet ölü piksel değişim için yeterli değil derler diye düşünüyorum ama bu ölü piksellerin ekrandaki yerlerinin önemi yokmu insan tv izleyince tam ortaya bakıyor bu konuda sizlerden yol göstermenizi bekliyorum
    selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear666 -- 13 Ekim 2009; 0:07:39 >

• Arkadaşlar bu dart ve fırsatçıyızdaki 42pq6000 ler LG garantisindemi yoksa istanbul bilişim gibi kendi servis garantilerimi var?
  • Distrübütor garantisi veriyor...
  • quote:

Distrübütor garantisi veriyor...

teşekkür ederim,eğer lg garantisi var ise,darty den almak daha mantıklı,şuan ist bilişimdede peşin 1,580 ytl yazıyor çünkü...
  • Merhaba
    42 PQ600 Tv için LG müşteri hizmetlerini aradım ölü piksel olayını bildirdim değişim talebinde bulundum Erzincan ilindeyim bulunduğum yerdeki servisi bilgilendirdiklerini söylediler bakalım servis gelip bakacak inş. yenisi ile değişirler sonucu forumda yazacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: reymor01

quote:

Distrübütor garantisi veriyor...

teşekkür ederim,eğer lg garantisi var ise,darty den almak daha mantıklı,şuan ist bilişimdede peşin 1,580 ytl yazıyor çünkü...

walla en mantıklısı en ucuza en kaliteliyi almak..

ben ib den peşın 1490 tl ye aldım sorunsuz kullanmaktayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear666

Merhaba
    42 PQ600 Tv için LG müşteri hizmetlerini aradım ölü piksel olayını bildirdim değişim talebinde bulundum Erzincan ilindeyim bulunduğum yerdeki servisi bilgilendirdiklerini söylediler bakalım servis gelip bakacak inş. yenisi ile değişirler sonucu forumda yazacağım

seninki LG servis garantili dimi ?

sonucu yazarsın.. İB de bu durumlarda değişim yapıldığını duydum..
  • quote:

quote:

Merhaba

Evet benim LG garantili servis bugün gelip bakacak eğer değişim olmazsa sizlere tavsiyem sakın kontrol etmeden lcd yada plazma almayın çünkü ekranın ortasında olan ölü piksel çok rahatsız edici diğer 3 adet kenarda olan ölü pikseli hiç görmüyorum bile ama sürekli tv nin ortasına bakıldığından ortadaki yeşil renkli ölü piksel tam bir baş belası servis ilgili davrandı bakalım hele sonucunu burada sizlerede bildireceğim

• quote:

quote:

quote:

Merhaba

Evet benim LG garantili servis bugün gelip bakacak eğer değişim olmazsa sizlere tavsiyem sakın kontrol etmeden lcd yada plazma almayın çünkü ekranın ortasında olan ölü piksel çok rahatsız edici diğer 3 adet kenarda olan ölü pikseli hiç görmüyorum bile ama sürekli tv nin ortasına bakıldığından ortadaki yeşil renkli ölü piksel tam bir baş belası servis ilgili davrandı bakalım hele sonucunu burada sizlerede bildireceğim

tAVSİYE İÇİN TŞK nofear666 AMA BU PİKSEL DURUMU OKADAR ÖNEMLİ BİR HADİSEMİDİR BEN ŞU ANA KADAR HİÇ KONTROL ETMEDİM AMA 3/4 AYDIR KULLANIYORUM GÖRÜNTÜYLE İLGİLİ GÖZÜME TAKILAN BİR SORUN YOK..

PİKSEL TESTİNİ NASIL YAPIYON USB BAĞLAYIP RESİM KOYARAK NASIL OLUYOR DÜZ BİR RESİM KOYUP RESİMDE PARLAKLIK VS VARMI DİYEMİ BAKIYORSUN..

• merhaba
    bende ölü piksel olayını forumdan öğrendim testi için usb ye düz resmler atıyorsun usb modunda resimleri izliyorsun ölü pikseller rengine göre düz resimlerin altında belli oluyor misal düz kırmızı rennkte ekran tamamen temiz farklı bir renkte ölü piksel meydana çıkyor yani ekran düz kahverengi ise ölü piksel varsa bakıyorsun başka bir renk meydana çıktı nokta şeklinde işte o ölü piksel benim plazmada ortada olan ölü piksel sürekli görünüyor resim filan atmaya gerek kalmadan görebiliyorum inş.sizlerde bu olay olmaz
  • Lg shopta nakit 1850ytl , 12 ay taksitli 1950 ytl...daty dışında lg garantili daha uygun bulabilen varmı?
  • Herkese hayırlı günler;
    Bir sorum olacak lg plazmalarda kullanım süresini gösteren bir yol varmıdır.Paylaşma şansınız varsa şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.