Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: voto

İsatabul bilişim stoklarında varmı bu üründen(lg42pq6000) bilgisi olan var gidip alayım 2 tane.

Hım ilginç bir soru...

www.istanbulbilisim.com dan bakabilirsin ayrıca orda kocamann bir iletişim tlf nuda koymuşlat 7/24 arayıp öğrenebiliyorsun...
  • Vestel Uydu Alici ile birlikte nereden 1490'a aldiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: ekatmer

quote:

Orijinalden alıntı: staples

resmen aklım karıştı özelliklehttp://forum.donanimhaber.com/m_29624663/mpage_3/key_/tm.htm okuduktan sonra ;
    amacım siyah philips digiturk ile lig tv ve media playerim ile 1080p mkv izlemek PQ600 mü yoksa daha üst model 1080p plazmamı ?

WALLA BEN BU LINKTEKI YAZIYI YENI GORDUM COK PROFOSYONELCE VE EMEK HARCANARAK YAZILMIS BIR YAZI GIDIP ORAAYA KURU KURU BIR TESEKKUR YAZMAYA BILE UTANDIM AMA BILEN BILMEYEN YAZIP CIZMIS..

HERNEYSE O KONUNUN BASINDAKI BILGILENDIRICI ACILAYACI TANIMLAMAYI BİLGİLERİ OKUDUKTAN SONRA LIG TV VESTEL UYDU ALICUL ILE 1490 TL YE PESIN OLARAK ALMIS OLDUGUM 42LQ6000 PLAZMAM BENIM ICIN HEDEFI 12 DEN VURMAK GIBI BISEY OLDU..

DOGRU KARARI VERDIGIMDEN DOLAYI KENDIMI KUTLUYORUM ACIKLAYICI KONUYU OKUYUPTA YINE GIDIP EN IYISINI ALACAGIM DIYE 40 50 INC TV LERE 3/5/8 BİN TL CIVARINDA PARA VERENLERIN AKLINA ŞAŞAYIM :))

• Bu tv almayı düşünüyorum ama sd yayınların nasıl gözüktüğü ile ilgili hiç kimse bir kare fotoğraf paylaşmamış.Rica etsem bir kare olsa sd yayınlar nasıl görünüyor paylaşabilirmi

Birde full hd film koydum laptobuma alet 1024x768 destekliyor 1920x1080 deki seyir zevkini alamayız gibi geliyor bana haklımıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bariseker

Vestel Uydu Alici ile birlikte nereden 1490'a aldiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: ekatmer

quote:

Orijinalden alıntı: staples

resmen aklım karıştı özelliklehttp://forum.donanimhaber.com/m_29624663/mpage_3/key_/tm.htm okuduktan sonra ;
    amacım siyah philips digiturk ile lig tv ve media playerim ile 1080p mkv izlemek PQ600 mü yoksa daha üst model 1080p plazmamı ?

WALLA BEN BU LINKTEKI YAZIYI YENI GORDUM COK PROFOSYONELCE VE EMEK HARCANARAK YAZILMIS BIR YAZI GIDIP ORAAYA KURU KURU BIR TESEKKUR YAZMAYA BILE UTANDIM AMA BILEN BILMEYEN YAZIP CIZMIS..

HERNEYSE O KONUNUN BASINDAKI BILGILENDIRICI ACILAYACI TANIMLAMAYI BİLGİLERİ OKUDUKTAN SONRA LIG TV VESTEL UYDU ALICUL ILE 1490 TL YE PESIN OLARAK ALMIS OLDUGUM 42LQ6000 PLAZMAM BENIM ICIN HEDEFI 12 DEN VURMAK GIBI BISEY OLDU..

DOGRU KARARI VERDIGIMDEN DOLAYI KENDIMI KUTLUYORUM ACIKLAYICI KONUYU OKUYUPTA YINE GIDIP EN IYISINI ALACAGIM DIYE 40 50 INC TV LERE 3/5/8 BİN TL CIVARINDA PARA VERENLERIN AKLINA ŞAŞAYIM :))

ıkısını beraber almadım sadece tv yı o paraya ib den aldım..

uydu alıcı dıgıturkun alıcısı lıg tv ıle beraber aldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: emre46

Bu tv almayı düşünüyorum ama sd yayınların nasıl gözüktüğü ile ilgili hiç kimse bir kare fotoğraf paylaşmamış.Rica etsem bir kare olsa sd yayınlar nasıl görünüyor paylaşabilirmi

Birde full hd film koydum laptobuma alet 1024x768 destekliyor 1920x1080 deki seyir zevkini alamayız gibi geliyor bana haklımıyım

BEN YAZMISTIM AMA SANIRIM ES GECTINIZ NEYSE..

BEN TV YE NORMAL CUBUK ANTEN BAGLADIM KARASAL YAYINLARI ARATTIM 32 KUSUR KANAL BULDU BUNLARDAN 3 TANESU 3DTV SEKLINDE 2 SI RADYOYDU DIGERLERIDE NORMAL KANALDI..

MERAK ETTIM BU DTV DE NEYIN NESI ACTIM TR1/2/3 VAY ANASINI CAM GIBI GORUNTU SONRA ARASTIRDIM TRT NIN KARASAL DIJITAL YAYINA BASLADIGINI OGRENDIM ONLARI CEKIYORMUS AMA ENFES BIR GORUNTU NERDEYSE CANAK ANTENDEN BILE DAHA CANLI GIBIYDI AYNA GIBI YANI AMA SADECE 3 KANAL OYLE DIGER KANALLARDA BAZILARI MCOK IYI BAZILARI KARINCALI CUBUK ANTEN KULLANMAMDAN DOLAYI AMA GORUNNTU NETLIGI VS GAYET IYI CAMURLASMA YADA KOTU GOSTERME DURUMU YOK AYRICA BIRKACTANEDE RADYO KANALI CEKIYOR.. YANI UYDU CIHAZI GIBI ISTE...

BU ARADA BEN CAKMAKTA OTURUYOM CAMLICAYA FAZLA UZAK DEGILIM ONDAN SANIRIM CUBUK ANTENLE BILE DIJITAL YAYINLARI ALDIM ZAMAN ZAMAN KOPMA OLUYOR NASIL CANAK ANTEN RUZGAR ESINCE CIZIRT CUZURT EDIYOR GORUNTU KARISIYOR VS VS BUNDADA AYNISI OLUYOR..

NEYSE DETAYI ISTEYENE TLF DA BILGI VEREBILIRIM..

MUTLU VE ESEN KALIN...

• Karasal bağlantıyı yapan kartı nerden aldınız acaba bildiğim kadarıyla kartı takmadan karasal yayın alınmıyor.(CI SLOT)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetce19

Karasal bağlantıyı yapan kartı nerden aldınız acaba bildiğim kadarıyla kartı takmadan karasal yayın alınmıyor.(CI SLOT)

CİHAZA HİÇBİR EKSTRA APARAT ALMADIM KENDİ DONANIMMINDA OLAN BİR ÖZELLİK SADECE BASİT BİR ÇUBUK ANTEN TAKTIM YETERLİ GELDİ...
  • arkadaşlar lg sitesinden pq6000 ni neden kaldırdı bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurtan1970

arkadaşlar lg sitesinden pq6000 ni neden kaldırdı bilen varmı?

bunu öğrenmek çok basit lg com tr sitesindeki tlf yada info mail bölümünde soruya cvp alabilirsin...

tahminimce üretimi bittiği için yada daha üst serileri cıktıgı için PQ serisindne 6000 ni cıkarmıs olabılırler.
  • WAYY BEEE ÇAVUŞ OLMUŞUM TUTMAYIN GAYRİ BENİ :)
  • tüm lg42pq kullanıcıları televizyonlarını iyi günlerde kullanmalarını diliyorum

tüm haftasonum hdmi ile pc baglantısı denemeleri yaparak geçirdim

Sonuç:hüsran
    tv nin hdmi ile algıladığı çöz 1280*720 ve 1080p,ama ne bu iki çözünürlükte nede herhangi bir çözünürlükte net görüntü alamadım,en iyi görüntüyü 1024*768 de aldım ekrana tamda oturdu ama tam olarak 1:1 yapamadı.görüntüde anormal bir bulanıklık var
    vga yani d-sub ile baglantı 1024*768 de harika.ama hdmi ile net görüntü alamadım
    ekran kartım ati x1600pro
    dvi hdmi dönüştürücü ve 3m hdmi kablo.

merak ediyorum sizlerde durum nedir.
    hdmi ile pc baglantısı yapıp iyi sonuc alan oldumu.
  • dostum pq6000 de hdmi bağlantısını ben denedim 1024x768 gayet güzel oturuyor. VGA ile de aynı çözünürlük güzel. Ancak bendeki VGA kablo 5 mt olduğu için hdmi nispeten daha canlı görünüyor. Senin söylediğin bulanıklık yok yani. 1280 filan yapma görüntü kötü olur. Ayrıca kontrast ve parlaklık la da oynaman lazım daha iyi görüntü için. 720p filmleri netbook VGA çıkışınını plazmaya bağlayarak kullanıyorum görüntü süper.
    Kolay gelsin.
  • 1024*768 çözünürlükte vga ile baglantı hdmi ile baglantıya göre bende daha iyi.yazılar daha net daha rahat okunuyor
    diger taraftan haklısın hdmi renklerde daha iyi daha canlı gösteriyor ama yazılar vga ya göre hdmi baglantıda güzel degil.
  • Slm bende sonunda LG 42PQ6000 PLAZMA TV aldım istediğim gün gelip kurulumunu yaptılar kdv indiriminden fay dalanlardanım analog kablo yayınıyla kullanıyorum şimdilik göründü kalitesi beni memnun etti ama plazma olup da kablo tv avantajınızda varsa hd tele dünyaya da geçmeme mantıksız bence diyerek ona da üye oldum amam 5 gündür gelen giden yok
    cihaz alacak arkadaşlara faydalı olur acısından beninim karar vermemdeki en büyük nedenler
    1 elektrik düke dimi yarı yarıya nerdeyse 181 w
    2 usb den dvix müzik resim
    3 ön kısımda çerçeve olmayışı
    4 fiyat
    En önemlisi bizzat denedim ve kullanamıyorum 1terebayt harici hdd’yi usb den direk bağladım ve istediğim film ve müziği dinleyebiliyorum bütün filmlerimi her şeyi tek tuşla ulaşıyorum

• arkadaşlar, bugün itibarıyla ben de lgpq6000 sahibiyim. ilk olarak bu forumda bu tv yi öven ve almamda etki eden herkese teşekkürler, beklediğimin de üstünde bir tv.

1 tane ölü pikselim var, izlerken kesinlikle belli olmuyor, tv yeni kuruldu değişme talebinde bulunmalı mıyım, 1 ölü piksel dikkate alınır mı??

bir de ilk kullanımda nelere dikkat etmek gerekiyor, işin püf noktaları neler, bir arkadaş ilk 100 saat ayarlarla oynamayın demiş bu doğru mu??
  • AYARLAR İÇİN YARDIM

arkadaşlar, cihazı alalı 2 hafta oldu. genelde digiturk'ten cnbce gibi yayınları izliyorum. yani sd yayın izliyorum. zaman zaman da bilgisayarı bağlayarak dvd ya da usb'den divx film izliyorum.

ayarları nasıl yapmamı tavsiye edersiniz? özellikle resim-gelişmiş ayarlar altındakileri ne yapmamı önerirsiniz?

bir de 16:9'da insanları şişman görmeye alışamadım. acaba 4:3'e çevirsem yandaki gri çizgiler cihaza zarar verir mi? sonra hayat boyu gri çizgili görüntü mü izlerim? ya da ne biliim bu çizgileri siyah falan yapmanın yolu yok mu? siyah yapsak kalıcı iz olmaz diye düşünüyorum. ne dersiniz?

teşekkürler...

• belli bir süre sonra gözün alışacaktır 16/9 kullanmaya devam et bence.
  • herşeye alışır da gözüm kısa ve şişman kadınlara nasıl alışacak?
  • yahu ib stoklarda yok bu ürün. bekle bekle . sabır kalmadı. diğer yerlerde de ya pahalı, ya da adı sanı duyulmadık yerler. şaşırdım kaldım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemlix

yahu ib stoklarda yok bu ürün. bekle bekle . sabır kalmadı. diğer yerlerde de ya pahalı, ya da adı sanı duyulmadık yerler. şaşırdım kaldım :(

merhabalar bu linke bir bak bakalım fiyat iyi gibi:
    http://firsatciyiz.com/firsat/LG-42PQ6000-106-Ekran-Plazma-TV/KMP0000115.aspx
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.