Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• SELAM FORUM DOSTLARI..

YUKARDAKİ MESAJIMDAKİ ŞİKAYETLE İLGİLİ YAPTIĞIM HASSAS ÇALIŞMA SONUCUNDA EKRANDAKİ 10 CM LİK ÇİZGİ SEKLİNDE DURAN SORUNUN TV KAYNAKLI OLMADIĞI TV BAĞLAMIŞ OLDUĞUM USB VE YINE TV YE BAGLADIĞIM LAPTOPTAN IZLEDIGIM VCD ILE ALAKASI SORUN OLDUGUNU TESBIT ETTIM..

ÇUNKU USB YI PC YE TAKIP IZLEDIGIMDE AYNI PARILTININ PC EKRANINDADA OLDUGUNU GORDUM VE YINE AYNI SEKILDE VCD YI PC DEN IZLEDIGIMDE AYNI PARILTI ORDADA VARDI BUNUN SEBEBINIDE ANLAMIS DEGILIM MUHTEMLEN USB YADA CD YE YAPILAN KAYITLA ALAKALI OLABILIR CUNKU USB NIN ICINE DVD GORUNTUSUNDE MINIK BIR VIDEO ATTIM TEKRAR BAGLADIM PLAZMAYA EKRANDA HIC SORUN YOK VE YINE LAPTOPA DVD KOYDUM BAGLADIM PLAZMAYA YINE DURUM AYNI SORUNSUZ CALISIYOR...

SIMDI LG TEKNIK SERVISI ARAYIP RANDEVUYU IPTAL EDECEGIM :)

BU ARADA KONU HAKKINDA FIKRI OLAN VARMI NEDEN BOYLE EKRANIN UST KENAR BITISIGINDE KESIK KESIK 10 CM KADAR BIR BEYAZ CIZGILER CIKIYOR OLABILIR..

BU ARADA USB DEKI SORUN YASATAN VIDEO DUGUN SALONUNDA CEKILMIS DVD VIDEOSUYDU ILAVE OLARAK PC YI BAGLAYIP IZLEDIGIMDE YINE KOPYA VCD İDİ BELKI BUNLAR FIKIR BEYAN ETMEKTE YARARLI OLUR.

• İstanbul bilişimden alınan cihazlara teknik servis olarak lg teknik servis kapsamında LG tarafından bakılıyormu
  • Ücret dahilinde bakılır..

Onun haricinde cihaz için verilen 2 yıl garanti sadece İB nin kendi teknik servislerinde geçerli oluyor.
  • Arkadaşlar tam da bugün Plazmayı alacaktım İB den stokta yokmuş 1 2 hafta içinde girebilirBöyle şansızlık olmaz ya...Diğer magazalarda da pahalı 300-400tl fark var..ne yapalım bekleyecez artık...
  • arkadaşlar,

ben de dün aldım. bir tane de arkadaşıma aldım. cihazlar lg türkiye garantili. dün cihazlar geldi, bugün de lg teknik servisi kurulumu yaptı. şimdilik memnunum çok da izleme şansım olmadı henüz. istanbulbilişimde bulamadım, internette bir site daha vardı orada da bulamadım. en uygun 1700 tl nakit fiyata istanbul'da bir lg bayisinden aldım. dün tel ettim, ok abi dediler eve geldiler, parayı elden alıp malı teslim ettiler. isteyen olursa özelden yazsınlar göndereyim adresini, telini, burada reklam yapmayayım.

daha karıştırmadım cihazı karıştırınca soruları soracağım...

selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mspulur -- 17 Eylül 2009; 14:32:13 >
  • arkadaşlar PQ200R den farkı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmak

arkadaşlar PQ200R den farkı nedir?

pq200r'de sanırım optik ses çıkışı yok.
  • Bugün 1950 tl 10 taksitle Pq6000 aldım umarım pisman olmam cünkü lh3000 almayı düşünüyordum ama hd yayın izlemeyecegim ve lig tv kullanıcağım için pq6000 tercih ettim. Biraz fazla elektrik yakıyomus ama okadarda olsun. aksam kuruluma gelecekler dikkat etmem gereken noktalar hakkında bilgi verirseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: talat78

Bugün 1950 tl 10 taksitle Pq6000 aldım umarım pisman olmam cünkü lh3000 almayı düşünüyordum ama hd yayın izlemeyecegim ve lig tv kullanıcağım için pq6000 tercih ettim. Biraz fazla elektrik yakıyomus ama okadarda olsun. aksam kuruluma gelecekler dikkat etmem gereken noktalar hakkında bilgi verirseniz sevinirim...

hayırlı olsun öncelikli..

kurulum olayını abartma pek kutudan cıkarıp kızağın üstüne koyuyorlar okadar başka bir atraksiyon yok birde açıp tv yi bağlayıp nasıl kullanacağını gösteriyorlar..

dikkat etmen gereken tv nin sağında solunda camında orasında burasında kırıgı cıkıgı cızıgı varmı.

birde lig tv yada uydu cıhazı her ne baglayacaksan scart 2 yi kullan gorutun netlıgı yarı yarıya degısıyor yada en azından bende oyle oldu dıyelım..

haaaa birde cok yakıyo demıssın bu yanlıs cok felan yaktıgı yok hatta kıyaslarsan bır cok lcd tv den daha az yaktıgını gorursun boyut ve performansına göre...

• quote:

Orijinalden alıntı: talat78

Bugün 1950 tl 10 taksitle Pq6000 aldım umarım pisman olmam cünkü lh3000 almayı düşünüyordum ama hd yayın izlemeyecegim ve lig tv kullanıcağım için pq6000 tercih ettim. Biraz fazla elektrik yakıyomus ama okadarda olsun. aksam kuruluma gelecekler dikkat etmem gereken noktalar hakkında bilgi verirseniz sevinirim...

hatta lh3000 Çalışırken 280 W

lgPQ6000 ise Çalışırken 180 W

tükettiği yazıyor ib nin kendi sitesinde.
  • PQ6000 İB de hala stoklarda değil ne zaman geleceği konusunda bilgisi olan varmı

birde PQ3000 de bununla aynı değilmi görünüm dışında aralarındaki fark nedir acaba

biede arkadaşlar usb den divx oynatıyor denmiş peki harici harddisk takıp usb dirişinden harici harddisk içindeki filmleri izleme şansımzı olurmu bu konuda bilginiz varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade__ -- 19 Eylül 2009; 17:32:51 >
  • Lg'nin sitesinde de öyle yazıyo ama tv nin arkasına baktımızmı bilmiyorum ama max enerji 320 w yazıyo lh 3000 de baktıgımda 235 w gibi birsey yazıyodu aldığım MT'de biraz daha fazla yaktıgını söyledi. Yansıma sorunu olmazsa memnun olacagımı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talat78 -- 19 Eylül 2009; 23:15:50 >
  • PQ3000 siparişi verdim kısmetse bayarmdan sonra gelecek insallah İB den, usb diskler için bir cevap veren olursa tecrübe etmiş olan bir arkadaş iyi olur ve bu cihazlarda ölü piksel olayını nasıl anlıyoruz acaba ve kontrolde kaçtaneye kadar değişim yapılıyor

Bende kargo ile alıp kendi kurmayı seçtim servise gerek yok yalnız ürünü almadan mutlaka kargoyu kontrol edin dediler dedim çok alışveriş yaptım ama kargocular imzayı almadan ürünü açtırmıyorlar dedim yok dediler bizim özel anlaşmamız var açıp bakın sonra alın dediler

bakalım görecez ups ile gelecekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade__ -- 20 Eylül 2009; 3:02:51 >
  • Merhaba,

Yukarıdaki yorumlara bakıldığı zaman , PQ6000 ile PQ3000 arasında iki önemli özellik farkı var.

1. Usb den Dvd ve Divx oynatabilme özelliği
    2. Kasa komple panel olarak özel tasarım.

1. Fark PQ3000 modelini yazılım yüklenerek ortadan kalkabiliyor. Sadece kasa tasarım farklı kalıyor buda çok önemli bir fark olmasa gerek. ... !
  • Hoparlörleri arasındad fark var

3000 = 1 way 2 speakers

6000 = 2 way 4 speakers

http://www.avforums.com/forums/plasma-televisions/994633-lg-pq3000-vs-pq6000.html

quote:

Orijinalden alıntı: sametayd

Merhaba,

Yukarıdaki yorumlara bakıldığı zaman , PQ6000 ile PQ3000 arasında iki önemli özellik farkı var.

1. Usb den Dvd ve Divx oynatabilme özelliği
    2. Kasa komple panel olarak özel tasarım.

1. Fark PQ3000 modelini yazılım yüklenerek ortadan kalkabiliyor. Sadece kasa tasarım farklı kalıyor buda çok önemli bir fark olmasa gerek. ... !

• lg sitesinden bu modeli kaldırmış.neden acaba?
  • resmen aklım karıştı özelliklehttp://forum.donanimhaber.com/m_29624663/mpage_3/key_/tm.htm okuduktan sonra ;
    amacım siyah philips digiturk ile lig tv ve media playerim ile 1080p mkv izlemek PQ600 mü yoksa daha üst model 1080p plazmamı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: staples

resmen aklım karıştı özelliklehttp://forum.donanimhaber.com/m_29624663/mpage_3/key_/tm.htm okuduktan sonra ;
    amacım siyah philips digiturk ile lig tv ve media playerim ile 1080p mkv izlemek PQ600 mü yoksa daha üst model 1080p plazmamı ?

WALLA BEN BU LINKTEKI YAZIYI YENI GORDUM COK PROFOSYONELCE VE EMEK HARCANARAK YAZILMIS BIR YAZI GIDIP ORAAYA KURU KURU BIR TESEKKUR YAZMAYA BILE UTANDIM AMA BILEN BILMEYEN YAZIP CIZMIS..

HERNEYSE O KONUNUN BASINDAKI BILGILENDIRICI ACILAYACI TANIMLAMAYI BİLGİLERİ OKUDUKTAN SONRA LIG TV VESTEL UYDU ALICUL ILE 1490 TL YE PESIN OLARAK ALMIS OLDUGUM 42LQ6000 PLAZMAM BENIM ICIN HEDEFI 12 DEN VURMAK GIBI BISEY OLDU..

DOGRU KARARI VERDIGIMDEN DOLAYI KENDIMI KUTLUYORUM ACIKLAYICI KONUYU OKUYUPTA YINE GIDIP EN IYISINI ALACAGIM DIYE 40 50 INC TV LERE 3/5/8 BİN TL CIVARINDA PARA VERENLERIN AKLINA ŞAŞAYIM :))

• Yukarıda linkini verdiğiniz konuda okuduğum kadarı ile bende yeni PQ3000 aldım ve üzerinde HDTV etiketi var şimdi bunda entegre tuner mi var aklım karıştı biraz şimdi ci slot ile teledünya alsam teledünyada ki hd yayınları izleyebilirmiyim bu plazma ile

5.2.2) HDTV

Bu logoyu taşıyan televizyonlar (HD Ready televizyonlardan farklı olarak) uydudan, kablolu yayından ve karasal yayından gelen HD sinyalleri alıp, çözebilecek ve görüntüleyebilecek entegre tunere sahiptir.

Birde arkadaşlar en iyi görüntü ayarı için değerleri yazabilirse çok sevinirim avforum a baktım ama çok karışık geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade__ -- 27 Eylül 2009; 18:48:27 >

• İsatabul bilişim stoklarında varmı bu üründen(lg42pq6000) bilgisi olan var gidip alayım 2 tane.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.