Şimdi Ara

LG 42PQ6000 PLAZMA TV (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.102
Cevap
0
Favori
93.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekatmer

kimse bişey yazmıyor LG 42PQ6000 plazmanın modasımı geçti ne

millet tatilde herhalde , ben alalı bir hafta oldu. kablolu yayında bile net. iyiki plazma almışım. ama şu an fiyatı biraz yükselmiş stoklarda da gözükmüyor. aldığım yerde.
  • Alanlar memnun, bir daha foruma girip kimse birşey yazmıyor, millet televizyon seyrediyor herhalde
  • WALLA AYNEN ÖLE ALALI 1,5 AY OLDU SANIRIM SORUNZSUZ IZLIYORUM BU FIYATA BU KALITEYI ALDIGIMDAN DOLAYIDA COK MEMNUNUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Alanlar memnun, bir daha foruma girip kimse birşey yazmıyor, millet televizyon seyrediyor herhalde

başlarda ben de memnundum ta ki panel arıza yapana kadar. (görüntü karıncalandı.) servis geldi, panel arızalı değiştireceğiz demiş, eşim daha 2 aylık plazma panel mi değişir komple tv değişsin demiş. bir takım yazışmalar oldu ve en sonunda lg değişimi kabul etti. şu an için yeni tv'yi bekliyorum.

allah sonumuzu hayretsin
  • Televizyon süper. Teledünya SD kutu koyduk. Performansı çok iyi. HD yayına ne gerek var diyor insan. Misafirlere açıyorum, çok güzel diyorlar.
  • Bu fiyatlar büyük ekren tv almak isteyenler sakın gidip LCD felan almasın , hele bir de SD yayınlar içinse. LCD de alacağınız görüntüler sizi üzebilir. Plazma konusunda da kafanız LCD de olduğu gib fazla karışmaz 3-4 marka var zaten .Herkes biliyordur. Bu arada PQ6000 yerine PQ3000 de olabilir.
  • arkadaşlar ben dartyde hem plasma hem lcd tv lere baktım. normal dvd yayınıydı.

öncelikle denildiği gibi plazmalara bakan insan sanki crt izliyormuş gibi bir izlenim ediniyor. mesela crtlerdeki gibi parlama yapıyor. parlama derken ekrandan ışık yansıması değil. hani pc crt mönitörlerde 60 hz 85 hz olayı vardı. 60 hz alınca görüntü parlama yapıyordu(titreme). tazeleme oranı dersem daha anlamlı olur galiba. crt tv lerde de özellikle 50hz olanlarında çok bariz belli bu. plazmalarda da kısmen mevcut ve sanki göz yoruyor. tamam lcdlerde bu sorun yok.

neyse ben sadede geleyim. ben tv almak istiyorum. ama lcd plasma karar veremiyorum. daha çok sd yayın+ligtv maç(sd), ara sıra da laptoptan 720p film ve dizi izlemek istiyorum. ps3 bağlıyacağım.(%50 sd+maç, %30 ps3, %20 mkv 720p laptop bağlayıp). plasma tv ye yöneleyim diyorum ama laptopu bağlayınca normal lcd gibi bir masaüstü görebilecek miyim? nasıl olacak?
    bir de izleme mesafem 2.5-3.0(max 3m, 2 metre olan yer de var).
    42'' plasma mı? 32'', 37'' LCD mi?

Edit:İmla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHE -- 28 Ağustos 2009; 12:56:59 >

• sormak istediğim pq 6000 in usb girişine bağladığımız harici hdd lerle sadece divix formatındaki filmleri izleyebiliyoruz.usb girişinden hd dvd ve blu ray film izlemek için bu cihaza ait herhangi bir yükseltme yazılımı varmıdır arkaşalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaeren

sormak istediğim pq 6000 in usb girişine bağladığımız harici hdd lerle sadece divix formatındaki filmleri izleyebiliyoruz.usb girişinden hd dvd ve blu ray film izlemek için bu cihaza ait herhangi bir yükseltme yazılımı varmıdır arkaşalar

Yok hacı öyle birşey
    Önceki sayfalarda söylendi zaten ;)

quote:

WALLA AYNEN ÖLE ALALI 1,5 AY OLDU SANIRIM SORUNZSUZ IZLIYORUM BU FIYATA BU KALITEYI ALDIGIMDAN DOLAYIDA COK MEMNUNUM

Hacı çok keyifli adamsın valla sırf muhabbetine seni arayacaktım ama belki alırken ya da aldıktan sonra ararım :)
    Senin tel 50 inç ti değil mi moruk?
    Biraz geniş açıdan gündüz çekim bir fotoğrafını koyar mısın?
    Sen İstanbul Bilişim'den mi almıştın? Sence çok farkeder mi İB ya da diğerleri falan?

Eywallah :)
    Tekrar girer misin foruma bilmem ama
    girdip de buna cevap yazarsan bana da ö.m. ile bildir o zamana kadar fikrimi değiştirip farklı bir TV ile ilgilenmeye başlamıl olabilirim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: CHE

arkadaşlar ben dartyde hem plasma hem lcd tv lere baktım. normal dvd yayınıydı.

öncelikle denildiği gibi plazmalara bakan insan sanki crt izliyormuş gibi bir izlenim ediniyor. mesela crtlerdeki gibi parlama yapıyor. parlama derken ekrandan ışık yansıması değil. hani pc crt mönitörlerde 60 hz 85 hz olayı vardı. 60 hz alınca görüntü parlama yapıyordu(titreme). tazeleme oranı dersem daha anlamlı olur galiba. crt tv lerde de özellikle 50hz olanlarında çok bariz belli bu. plazmalarda da kısmen mevcut ve sanki göz yoruyor. tamam lcdlerde bu sorun yok.

neyse ben sadede geleyim. ben tv almak istiyorum. ama lcd plasma karar veremiyorum. daha çok sd yayın+ligtv maç(sd), ara sıra da laptoptan 720p film ve dizi izlemek istiyorum. ps3 bağlıyacağım.(%50 sd+maç, %30 ps3, %20 mkv 720p laptop bağlayıp). plasma tv ye yöneleyim diyorum ama laptopu bağlayınca normal lcd gibi bir masaüstü görebilecek miyim? nasıl olacak?
    bir de izleme mesafem 2.5-3.0(max 3m, 2 metre olan yer de var).
    42'' plasma mı? 32'', 37'' LCD mi?

Edit:İmla!

Bu titreme tarzı şeyleri ben hiç yaşamadım, televizyonda benim 1. amacım SD yayın idi ----> çok ama çok memnunum (maçlar dahil) 2. amacım divx ---> 10 numara 3. amacım Xbox ---> tamamen memnunum fakat full HD bir panelde Xbox denemedim belki o çok daha mükemmel olur 4. HD film olayına da girdim bu da beni çok tatmin etti. 42 inch paneli izleme mesafem 2.5 metre yada daha fazla olduğu için denediğim herşeyde fazlasıyla memnun kaldım, en ufak sorun yok. Fakat en doğrusu gözünle yerinde görmek olur. Laptopdan bağlıyorsun 1024x768 bir ekran geliyor karşına problemsiz, 720'ler netbook ile sorunsuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: keladam

quote:

Orijinalden alıntı: karaeren

sormak istediğim pq 6000 in usb girişine bağladığımız harici hdd lerle sadece divix formatındaki filmleri izleyebiliyoruz.usb girişinden hd dvd ve blu ray film izlemek için bu cihaza ait herhangi bir yükseltme yazılımı varmıdır arkaşalar

Yok hacı öyle birşey
    Önceki sayfalarda söylendi zaten ;)

quote:

WALLA AYNEN ÖLE ALALI 1,5 AY OLDU SANIRIM SORUNZSUZ IZLIYORUM BU FIYATA BU KALITEYI ALDIGIMDAN DOLAYIDA COK MEMNUNUM

Hacı çok keyifli adamsın valla sırf muhabbetine seni arayacaktım ama belki alırken ya da aldıktan sonra ararım :)
    Senin tel 50 inç ti değil mi moruk?
    Biraz geniş açıdan gündüz çekim bir fotoğrafını koyar mısın?
    Sen İstanbul Bilişim'den mi almıştın? Sence çok farkeder mi İB ya da diğerleri falan?

Eywallah :)
    Tekrar girer misin foruma bilmem ama
    girdip de buna cevap yazarsan bana da ö.m. ile bildir o zamana kadar fikrimi değiştirip farklı bir TV ile ilgilenmeye başlamıl olabilirim :D

:)))

Ulen bu nasıl bir sohbet sankim qanqayız yahu

Öncelikli olarak benim telefon 50 inç değilyanlış biliyon olsa olsa 0,bilmem kaç inç tir..

Foto çekim işi yaş biraz ramazan dolayısı ile anca iş ev uyku arada lig tv ye zaman ayırabiliyorum harap ve bitat düşmüş durumdayım..

Hehe ben ist bilişimden aldım ali samiyen stadının sağ karşı çaprazındaki showroomdan.. fark edermi demişsin aldığın yer fark ediyo benim aldığım yer m.koy sen nerden alırsın bılemem :))

Sonucta nerden alırsan al garanti 2 yıl ve cıhazların uretım yerı menşei aynı sadece birini anadolu grup denen üzerine sağlam kar koyup vatandaşa geçiren disturbütor bir firma getirip türkieyey satıp servis hizmetini veriyo bir yandanda ist bilişim bunu getiriyor teknik servis hizmetinide kendi anlaşmalı servisleri veriyor sabah sabah bi ton laf ettirdin bana yahu..

Bu arada bu forum sayfası otm. acık benım tarayıcıda girdiğimde bakıyorum yeni müşteri varmı diye

Ayrıca yok öyle özel mesaj ben manitama atmıyom bee özel mesaj sanamı atıyım

Arkadaşım kıssadan hisse tv alacaksan bu fiyata yani 1,400 tl ye bundan iyisi yok al koy bir kenera hemen begenmesen getir bana ben veririm paranı

• TV 'yi kurmak için kaldı 2.5 ay, malum çeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer KURTULUŞ

TV 'yi kurmak için kaldı 2.5 ay, malum çeyiz

Zafer kurunca detayları paylaş emi
  • BEYLER BAYANLAR SİZE BİR SORUM VAR BASİT BİR SORU AMA İNANIN ARAŞTIRACAK ZAMANIM OLMADI DVD İZLEMEK ZOR OLUYOR ÖNCE DVD Yİ PC YE KOPYALAYIP ORDAN USB YE ATIYOM USB Yİ TV TAKIP İZLİYOM BUDA HEM ZAMAN HEM EMEK KAYBI

SAMSUNG Dizüstü PC R510 LAPTOP`UM VAR BUNU BİZİM CANAVARA YANİ (PQ6000) E BAĞLAMAK İÇİN NE GEREKLİ SADECE BİR KABLOYLA BAĞLANIYOORMU YOKSA BAŞKA EKİPMANLARDA LAZIMMI EN KISA ZAMANDA CVP BEKLIYORUM..

SEE YOU LATER... MR AND MS LER...
  • Tek ihtiyacın bir adet vga-vga kablo yada vga-hdmi kablo. Bu arada bir de sesi iletmek için uzatma kablosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 31 Ağustos 2009; 13:48:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Tek ihtiyacın bir adet vga-vga kablo yada vga-hdmi kablo. Bu arada bir de sesi iletmek için uzatma kablosu.

Hımm ok çok thank you Aerospace

Ses sorunu yok laptopa 5+1 i bağlıyorum sorun hallolur sanırım ses 5+1 den görüntü plazmadan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekatmer -- 31 Ağustos 2009; 15:02:13 >
  • 42PQ6000 modelinde DVB-T ve DVB-C varmı?
    sadece DVB-T mi var?

Teledunya HD için set top box a ihtiyacımız olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet baba

42PQ6000 modelinde DVB-T ve DVB-C varmı?
    sadece DVB-T mi var?

Teledunya HD için set top box a ihtiyacımız olacak mı?

DVB-T acaba ne işe yarıyor bilmemek ayıp değil.
  • DVB-Terrestrial: karasal dijital yayın
    DVB-Cable : dijital kablo yayını
  • 42 PQ 6000 DE DVB-T VAR. C YOK. SET TOP BOX ALMAK ZORUNDASINIZ. BENCE HD SİNİ ALMA. SD MÜKEMMEL. HD YE VERDİĞİN PARAYLA SADECE
    EUROSPORT VE NATGEO NUN BELLİ SAATLERDEKİ YAYINI İZLEYEBİLİRSİN HD OLARAK.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.