Şimdi Ara

LG 42PQ6000 ve Panasonic 42X10E arasında kaldım ?!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG 42PQ6000 ve Panasonic 42X10E arasında kaldım modellerini bugün ib'de görüntülerini inceledim...Panasonic'te karar kılmıştım ama LG nin görüntüsü daha parlak geldi gözüme...oradaki yayın mı böyleydi bilemiyorum...Bu iki model arasında kaldım.Herkes plazma tv de panasonic'i tavsiye ediyor bende öyle düşünüyordum ama gözle görülür bir fark var parlaklık bakımından.Uzman arkadaşlardan yardım istiyorum...

• Sadece parlaklık konusunda görüşlerinizi yazabilirsiniz takıldığım tek nokta oydu çünkü!..
  • ???
  • şahsen pioneer kalmadığına göre panasonic 'den başka plazmaya bakmam.ama lg hoşuna gittiyse onu al sonuçta sen izleyeceksin.
    göz senin zevk senin.
  • teşekkürler..ben de panasonic düşünüyorum zaten ama mağaza standlarında özellikleri birbirinden çok farklı tv leri bir araya koydukları için kararsız kalıyoruz.
  • Aslında gönlünüz pasanonic'den yana kararınızı vermişsiniz. Parlaklık konusuna gelince LG'nin daha parlak olduğuna kanaat getiremiyorum. Büyük ihtimal ayarları düşük seviyede yada yayın problemidir. Yani bence Panasonic üstelik 2009 üretimi G12 panel kullanıyor.
  • Panelin "parlaklığı" değil, gerçeğe en yakın görüntüyü üretmesi önemli. Showroomlarda onlarca panelin arasında Pioneer Kuro'ların "karanlık" ve "sönük" göründüğüne çok kez tanık oldum. Herkes beyazı ve kırmızıyı coşturup detayların ve tonların içine eden LCD lerin başına üşüşürken, detay, ton derinliği ve doğallık takıntılı Pio'ları kimse görmüyordu. Satıcı elemanlar "görevleri gereği" "gariban" Kuro'ların yüzüne bile bakmadan amcalara ve teyzelere kablolu tv için FullHD LCD gazlıyorlardı.
  • evet bu durum hakikaten çok vahim ve komik..olsunda en kapsamlısından full hd olsun diye tv alanlar sanırım %70 lerdedir...bu foruma bakmadan önce bende lcd düşünüyordum ama kullanım olanaklarıma göre plazma'da karar kıldım...bu forumda panasonic px80 plazma modelinin fotoğraflarını görmüştüm oldukça tatminkar zaten..ancan ib'de ki muhtemelen ayarlarda veya dağıtıcıdan kaynaklanan bi durum görüntü kötüydü..yine de tecrübeli arkadaşları dinleyip Panasonic plazma yı alcam inş:))
  • merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 1 aydan beri evimdeki eski tüplü televizyonumu değiştirmek için araştırma yapıyordum.Araştırmalarım neticesinde Plazma Tv almaya karar verdim ama gerek teknosa gerekse diğer firmaların yetkilileri bana plazmaların devrinin kapandığı artık lcd ve led teknolojisinin piyasada geçerli olduğunu söyleyerek beni ikna ettiler ve bende lcd tvlere yöneldim yaptığım araştırmalar neticesinde iki marka arasında kaldım ama sonradan nedense yanlış yaptığımı anlayarak tekrar plazmaya döndün sizden ricam ben İzmirde oturuyorum.İzmirde Panasonic Plazma Tv nereden bulabilirim? ve ayrıca panasonicin distiribütorünün iflas ettiğini söylüyorlar bu doğru mu ve son olarakta plazmalarda seyrettiğimiz kanalların logolarının kaldığını yani atv yi seyrederken trt 1 in görüntüsü kaldığını söylüyorlar bunlar pazarlama taktiğimi ustalar yardımcı olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.