Şimdi Ara

LG 42PW450 HD 3D PLAZMA TV YORUMLARI BEKLİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze selam. Bu tv hoşuma gitti. 3d olması nedeniyle fiyat olarak uygun gördüm. 1500-1600 arası bütçem var. Bu tvde film filanda izleyebiliriz. Onlarda + tabi. Hdmi ile bağlantı kurup fifa 12 oynamakta ayrı bir zevk olacaktır.Tek sorun hd ready olması.Bu büyük bir sorun olarak görülse dahi,3d bir televizyona böyle bir fiyata sahip olmak bunu kapatacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta hd filmleri yine izleyebileceğiz. Sadece kalite bir kat daha düşük olacak. Fiyata göre o kadarda olsun diyorum. Sizde öyle diyorsanız alacağım :) Görüşlerinizi beklemedeyim. Şimdiden teşekkürler.Son olarak gözlük bulabilirmiyiz?

Birde şu tv gördüm. LG 50PW450 yorumları beklemedeyim.
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011745&CS_Category=_PLAZMA_TV854&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myres -- 5 Ekim 2011; 17:54:16 >

• Açıkçası bu tv yi ilk kez bu başlıkta gördüm ama çözünürlügün 1024*768 olması ve plazma oldugundan LG markası beni biraz tereddüte düşürdü eğer 42" size uygunsahttp://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p42st33e-3d-full-hd-106cm-neoplazma-tv,1920x1080,-600-hz,-4xhdmi,-5mil:1,dlna,tx-p42st33e/productdetails.aspx?I_ID=54638 alabilirsiniz aceleniz yoksa kampanyaları bekleyıp 1600 tl gibi bir fiyata alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: corcovic

Açıkçası bu tv yi ilk kez bu başlıkta gördüm ama çözünürlügün 1024*768 olması ve plazma oldugundan LG markası beni biraz tereddüte düşürdü eğer 42" size uygunsahttp://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/panasonic-tx-p42st33e-3d-full-hd-106cm-neoplazma-tv,1920x1080,-600-hz,-4xhdmi,-5mil:1,dlna,tx-p42st33e/productdetails.aspx?I_ID=54638 alabilirsiniz aceleniz yoksa kampanyaları bekleyıp 1600 tl gibi bir fiyata alabilirsiniz

o tvde iyiymiş dostum.ama bütçem ona yetmez.kampanyaya girmesini beklemek lazım.biraz daha bekleyeceğim galiba.full hd olmaması zaten beni çok terettüte düşürdü.1920x1080 olması için full hd olması lazım zaten.biraz daha düşünmek en iyisi anlaşılan.bütçeyi 2000e çıkarsak sorun kalmayacak aslında ama neyse... :)

• bu ürünü ben de inceledim. biz ps3 için almayı düşünüyorum. ps3 full hd 1080p görüntü zaten veremiyormuş o yüzden bizim için full hd olmasına gerek yok sanırsam?
  • bence acele etmeyin kampanyaları takip edip söylediğim plazmayı alın
  • ben aldım 42pw450 yi iki tv arasında kalmısdım öbürüde yine 42 inçdi ama full led full hd idi ama ben 3d li olanı aldım bence cok cok ii fuıl hd 3d ler cok pahalı ama bunun 3d dörüntüsü cok güzel. ben dogru tercih yaptıgımı düsünüyorum. pişman olmadım 3d ayrı bi güzel oluyo öneririm.
  • Alan arkadaşlarım bana kızmasınlar,sebebi biraz detaylı ürün alan biriyim +anlaştığım firmalarla bir çok ürünüde test etme şansım oldu !

PW serisi için alınırmı derseniz bu ürüne para vermem verilen para sadece 3D olduğu için cazip geliyor ama 3D özelliği ilk ürün kullananlar için güzel gelebilir ama vasatın üstünde değildir !

Piyasada Philps 9705 serilerinde dahi 3D görüntülerde problemler var kaldıki bu tv hiç bir yönden Philpsle mukayese dahi edilmez ama fiyata bakarsanız,bu ürüne istenen para bana göre pahalıdır,sonuçta 3D özellik için alcaksanız saygı duyarım ama Televiz izlemek ağırlıklı alacaksanız,bu parayı vermek yerine çok daha kaliteli Full hd ürün alabilirsiniz !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dogrudur ama bende cok baktım terettüt ettim aldıgımda ama su an pisman olmadım çünkü ev için ideal 3d si. hem kendi adıma diyorum tv izlemek için full hd ye gerek yok çünkü türkiye de hd yayın yok denecek kadar az trt hd ve atv hd var+(onlarda full hd degil) bu yüzden ben gerek duymadım hd ready olması yeter bence. bazı arkadaslar diyebilir 1080p blu-ray full hd film izleriz diye ben 3d den yana seçim yaptım zevk meselesi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtaygl -- 11 Ekim 2011; 22:33:28 >
  • Bu tv yi kesinlikle alma derim. Lg plazma konusunda son derece kötüdur. Bende Lg pk750 vardı ve zor iade ettim. Pw450 yi yakından izlersen ve özellikle panasonic lerle karsilastirisan ne kadar başarısız bir goruntu sunduğumuz çıplak gözle dahi farkedebilirsin. ben bizzat bu şekilde tespit ettim. 3d yi ve fullhd yi ve kafaya takma. Lg yi iade ettikten sonra panasonic 50C3e aldım. hdready olmasına rağmen muazzam temiz ve berrak bi görüntü var. plazma alacaksanız her türlü panasonic olur derim. lg alıp tatlı canını boşa sikma.
  • bende bu tv yi aldım fakat 3d izleyemedim mümkünse bunun çözümünü nasıl kullanılacağını yazarmısınızz
  • Bugün kurulumunu yaptım.
    Digiturk HD bağladım görüntü harika.İlk açtığımda SD yayınlarda görüntü iyi değildi.Bende menüde dinamik kontrast,dinamik renk ve keskinlik ayarlarını kapattım harika görüntü alıyorum.3D film denemedim sadece 2D den 3D ye dönüşümü denedim ancak derinlik hissi yaşayamadım(national geo. hd).
    Onun dışında herhangi bir ısınma ışık sızması gibi problemi yok.Gözlüğü 15-20 dk taktım baş ağrısı mide bulantısı gibi bir şeye sebep olmadı.
    Ayrıca arkadaş belirtmiş yakından izlersen farkedersin panelin kötülüğünü diye ama oldukça yakından izliyorum ama kötü yanını göremedim.Kişiden kişiye değişiyor sanırım.
  • ABUX, PW450 mi aldın? güle güle kullan. Bende 50 inç olanını aldım bunun, ve umduğumdan daha memnunum kesinlikle. günlerce cebimde usb flash bellek içinde filmlerle gezdim marketleri:) buna karar kıldım. umarım sende memnunsundur. rodaj konusunda hangi ayarları kaç ta kullanıyorsun?
    bende dinamik renk yada kontranst gibi şeyler yok. sadece girip kaydırma çubuğuyla rakamlarla ayarlıyorsun.Tek yapabildiğim 50 nin altına çekmek oldu bütün ayarları.başka ne yapılabilir bilmiyorum henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Bugün kurulumunu yaptım.
    Digiturk HD bağladım görüntü harika.İlk açtığımda SD yayınlarda görüntü iyi değildi.Bende menüde dinamik kontrast,dinamik renk ve keskinlik ayarlarını kapattım harika görüntü alıyorum.3D film denemedim sadece 2D den 3D ye dönüşümü denedim ancak derinlik hissi yaşayamadım(national geo. hd).
    Onun dışında herhangi bir ısınma ışık sızması gibi problemi yok.Gözlüğü 15-20 dk taktım baş ağrısı mide bulantısı gibi bir şeye sebep olmadı.
    Ayrıca arkadaş belirtmiş yakından izlersen farkedersin panelin kötülüğünü diye ama oldukça yakından izliyorum ama kötü yanını göremedim.Kişiden kişiye değişiyor sanırım.

ayarlar konusunda paylaşabilirsen sevinirim. Bende D-smart bağlattım. HD yayınları değil ama yinede çok güzel görüntüler.

• Bende 42LW4500 var geçen ay arkadaşa 50" olanını aldırdım kurulumuda beraber yaptık bence fiyatına göre gayet iyi bir tv. D-smart Hd ile görüntüler gerçekten güzel. 1600 almıştık yanlış hatırlamıyorsam. Ama paran varsa Plazmada Panasonic derim. 3D ye niyetlendik aldık tv yi ama pekde kullanmıyorum. zaman olmuyor aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhur45

ABUX, PW450 mi aldın? güle güle kullan. Bende 50 inç olanını aldım bunun, ve umduğumdan daha memnunum kesinlikle. günlerce cebimde usb flash bellek içinde filmlerle gezdim marketleri:) buna karar kıldım. umarım sende memnunsundur. rodaj konusunda hangi ayarları kaç ta kullanıyorsun?
    bende dinamik renk yada kontranst gibi şeyler yok. sadece girip kaydırma çubuğuyla rakamlarla ayarlıyorsun.Tek yapabildiğim 50 nin altına çekmek oldu bütün ayarları.başka ne yapılabilir bilmiyorum henüz.

Evet 42pw450 aldım dostum.Gayette memnunum Ben ayarları şu şekilde kullanıyorum;

Enerji tasarrufu:Orta
    Resim Modu:Canlı(Kullanıcı)
    Kontrast:60
    Parlaklık:50
    Keskinlik:65
    Renk:65

Renk ayarlarına dokunmuyorum bu şekilde bıraktım.İşallah uygundur sıkıntı yaratmaz.
    Sadece ara sıra enerji tasarrufunu kapatıyorum enerji seviyesi orta ayardayken bile plazma olmasına rağmen oldukça parlak bir ekrana sahip.

Haa birde genelde uzun süre geceleri HD belgesel izlediğim için logo izi kalmaması( ki 2 saat kaldı bir ara çooook hafif bir şekilde diğer kanala gecerken ekran karardığında logo görünüyor o da 20 cm kadar yaklaşınca fakat 2-3 dakika sonra birşey kalmıyor) için yakınlaştırma modunu kullanıyorum.

Son olarakta menu--opsiyon--ISM ayarı--Orbiter de bırakmanı tavsiye ederim..

• Güle güle kullan :) sen rodaj süresini geçmişsin anlaşılan , ben tüm kontras, parlaklık renk falan , uzman 1 e aldım orada 35 te kullanıyorum , uzman 2 biraz daha parlak sadece 45 falan . ama şu menu opsion orbiter yolunu bulamadım bir türlü. menü ye tıklayınca opsiyon ism ve orbiter kelimelerine hiç rastlayamadım henüz. yada ben göremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhur45

Güle güle kullan :) sen rodaj süresini geçmişsin anlaşılan , ben tüm kontras, parlaklık renk falan , uzman 1 e aldım orada 35 te kullanıyorum , uzman 2 biraz daha parlak sadece 45 falan . ama şu menu opsion orbiter yolunu bulamadım bir türlü. menü ye tıklayınca opsiyon ism ve orbiter kelimelerine hiç rastlayamadım henüz. yada ben göremiyorum.

home--opsiyon---ISM Methodu--Orbiter
  • ABUX teşekkürler, buldum ve orbiter e çevirdim.
  • W...X..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.