Şimdi Ara

LG 42UB820V-ZH 4K UHD Smart Led TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21/04/2015 tarihinde Markantalya Teknosa bayisi nden almış olduğum lg marka 42un820v model 4k TV trt 4 k kanalı acmamaktaydi. Ses var görüntü yok . Bir araştırma yaptım , aldığım TV 60p yayını desteklemiyormis . Daha sonra tekrar aldığım bayiye gittim durumu anlattım , ordaki görevli bana şöyle dedi ;"Bu durumun geçici olduğunu trt nin test yayını yaptığını daha sonra 30 p yayına devam edileceğini söyledi . Aradan 1-2 ay geçti ve trt 4 k açıldı dediği gibi . Bir süre izleniyordu trt 4 k kanalı . Aradan uzun bir süre geçti trt 4 k yine gitti bu sefer ses ve görüntü yok ekranda geçersiz format yazıyor .Trt ye mail attım cevap gelmedi , facebook üzerinden trt 4k sayfasına Mesaj attım durumu anlattım , Bana Dünya standart inin 50/60 p olduğunu ve bu şekilde yayın yapacaklarını söylediler .

Olan yine vatandaslarimiza oldu . Ben dahil bir çok vatandaş bu şekilde 4k TV aldılar . Bazı kişilerin tüketici mahkemesine gittiğini okudum çeşitli forumlarda ama ne şekilde sonuçlandı bilmiyorum . Eğer aranızda bu durum la karşılaşan varsa bir birimize yardımcı olalım .

Burda suç kimde ? Lg demi ? Teknosa da mı ? Bizde mi ?

LG 42UB820V-ZH 4K UHD Smart Led TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07mustafa15 -- 20 Nisan 2017; 21:33:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.