Şimdi Ara

lg 43uf6407 mi samsung 40ju6070 mi? (acil lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar kesinlikle bu iki televizyondan birini alacam 3. bir şık yok siz olsanız hangisini alırdınız iki tv arasında 80 tl fark var lg 3 inç daha büyük ve büyük olması benim için önemli saygılarımla...

• bende arada kaldım ne yapabılırız acaba
  • Aynı ikilemde ben de kaldım. Yakın zamanda bu 2 tv arasında seçim yapmak zorundayım.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende samsung olanı var. ilk akıllı televizyonum. o nedenle karşılaştırma yapamam. ama ben sevdim . ışık sızması sorunu yok. hızlı sahnelerde bir miktar titreme yapıyor ama rahatsizlık vermiyor. renkler çok güzel. smart özellikleri yeterli. 3d ile işim yok zaten. çok az elektrik kullanıyor. minik bir toz zerresi var ekran içinde, ölü pixele benzemiyor. kumandası küçük. mause ile smart özelliklerini kullanıyorum.
  • Teşekkürler. Bende ilk led tv mi alayım dedim inşallah. Araştırmaya devam ediyorum. Muhtemelen samsung alacağım. İyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumrali

Teşekkürler. Bende ilk led tv mi alayım dedim inşallah. Araştırmaya devam ediyorum. Muhtemelen samsung alacağım. İyi geceler.

Samsung tavsiye ederim kullanıyorum.

• lg nin o modeli çakma 4k, pikseller arasına beyaz pikseler koyup 4k diye satıyorlar.
    http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/uf6400

neyse henüz almamışsın
    yalnız az daha koy hu6470 falan al, 6070 de üzmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar

• Merhaba arkadaşlar. Dün Teknosa dan 40ju6070 modeli aldım. 1800 liraya. Kargo ile geliyor merkez depodan.
    Herkese iyi günler dilerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.