Şimdi Ara

lg 47 lm 960 internet tarayıcı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aranızda hiç lg smart tv lerde internetten film izlerken tarayıcıyı kendi kendine kapatma sonunu bellek yetersizliğinden dolayı, karşılaşan varmı?.
    yoksa bu sadece benim başımamı geldi.
    şöyle konuyu açayım.
    Dizi mag sitesinden veya başka bir siteden herhangi bir dizi yi açıyorum tam ekran veya normal pencere fark etmiyor, bazen 15dk bazen 30 sn gibi yani hiç bir şekilde süre standartı olmadan izlenen içerikten çıkıyor. tarayıcı kapanıyor tarayıcı bellegi yetersizdir diye msj geliyor ekrana,
    sorun hakkında bir bilgisi olan varmıdır acaba.
    not: şuan 20 dk oldu bir sıkıntı yok , anlaşılmaz bir durum
    bu arada televizyonum lg 47lm 960v modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temples -- 10 Mart 2013; 14:28:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: temples

merhaba arkadaşlar
    aranızda hiç lg smart tv lerde internetten film izlerken tarayıcıyı kendi kendine kapatma sonunu bellek yetersizliğinden dolayı, karşılaşan varmı?.
    yoksa bu sadece benim başımamı geldi.
    şöyle konuyu açayım.
    Dizi mag sitesinden veya başka bir siteden herhangi bir dizi yi açıyorum tam ekran veya normal pencere fark etmiyor, bazen 15dk bazen 30 sn gibi yani hiç bir şekilde süre standartı olmadan izlenen içerikten çıkıyor. tarayıcı kapanıyor tarayıcı bellegi yetersizdir diye msj geliyor ekrana,
    sorun hakkında bir bilgisi olan varmıdır acaba.
    not: şuan 20 dk oldu bir sıkıntı yok , anlaşılmaz bir durum
    bu arada televizyonum lg 47lm 960v modeli

Hocam o sorun çoğu televizyonda var ama süre konusunda gerçekten ilginçmiş.

Önce müşteri hizmetleriyle konuş olmazsa servis çağır.

Yani sorunu yaşayan tek sen değilsin.

• bilmiyorum hocam aldığım bayiye sordum, televizyonu kuran servis elemanına telefon edip sordum ikiside böyle bir sorunu ilk defa duyduklarını söylediler ,:) cidden çok şaşırmış görünüyorlardı. servis hafta içi gelip tekrar yazılımını güncelleyeceğini söyledi.
  • quote:

bilmiyorum hocam aldığım bayiye sordum, televizyonu kuran servis elemanına telefon edip sordum ikiside böyle bir sorunu ilk defa duyduklarını söylediler ,:) cidden çok şaşırmış görünüyorlardı. servis hafta içi gelip tekrar yazılımını güncelleyeceğini söyledi.

Saçmalık hocam. O zaman o servis elemanları hiç bir şey bilmiyor.

Forumda araştırısanız bu problemden muzdarip olan çok kullanıcı görürsünüz.

Bende LM660S var çok şükür bir sıkıntım yok.
  • Aslında çok baktım ben bu sorun için sadece buraya değil bir çok foruma ama bulamıyorum bunun la ilgili herhangi bir konu.
    bende şaşırıyorum bu çok önemli bir mesele ben tv yi internet özelliği için aldım desem yeridir.
    peki bu sorunun bir çözumü varmı acana bunu bilen varmı
  • quote:

Aslında çok baktım ben bu sorun için sadece buraya değil bir çok foruma ama bulamıyorum bunun la ilgili herhangi bir konu.
    bende şaşırıyorum bu çok önemli bir mesele ben tv yi internet özelliği için aldım desem yeridir.
    peki bu sorunun bir çözumü varmı acana bunu bilen varmı

LG 2012 LM serisi ana konusuna bakarsanız orada bahsediyorlar hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.