Şimdi Ara

LG 47LA 660S (takas olur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Henüz 7 ay kadar aldığım LG 47LA 660S televizyonumu değiştirmek istiyorum. Televizyon salona çok büyük geliyor ve bu beni rahatsız ediyor. Televizyonun en ufak bir kusuru çiziği ayıbı yoktur. Bütün özellikleri de dört dörtlük çalışmaktadır. En son güncel yazılım yüklüdür. Kullandığım sürece ekranı özel temizleme köpüğü ile sildim. Şebeke elektriğindeki dalgalanmaları engelleyen priz kullandım. Televizyonu mayıs 2013'te 2900 TL karşılığı media market'ten aldım. +300 TL ile televizyonun garantisini 5 yıla uzattım.

Televizyon full HD, dahili uydu alıcılı, 3D, wifi, dual play, smart tv, sihirli uzaktan kumanda özelliklidir. Televizyonun tüm özelliklerine buradan bakabilirsiniz.http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-47LA660S

Televizyonu 2200 TL ücretle direk satıyorum. Veya son 1 yıl içerisinde alınmış lg nin lg 32LA modeli ile uzatılmış ürün garantisi varsa 800 TL, yoksa 1100 TL ek ücretle takas ederim.

lg nin 37LA modeline karşılık ise uzatılmış garanti varsa 400 TL yoksa 700 TL ek ücretle takas ederim.

İsteyen Ankara Dikmen'deki evime gelip televizyonu istediği kadar inceleyebilir, ve satın alabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• rewalker R kullanıcısına yanıt
    pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.