Şimdi Ara

LG 47LB652V mi yoksa 47LB670V mi ? Acil Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
4.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    darker55 kardeşim linkte verdiğim uygulamayı tv ye kur çok başarılı.http://****al.org/frm/showthread.php?tid=6
  • Samsungun 4 çekirdeği illaki farkeder smart özelliklerinde ama lg nin smarttaki akışı da pek dert edilecek bir seviyede değil bence. Alan herkese hayırlı olsun. Ben akıllı kumandamı ancak teslim alabildim daha. Kullanımına alışınca klasik kumandayı aratmayacağına eminim. Hele sesli arama özelliği akıllı kumanda sayesinde akttif olabiliyorken.. ey35 bu yazılım TVnin işletim sistemi güncellemesi mi? sen ne gibi farklılıklar gördün? bende pek bir sıkıntı yok cihazla ilgili. Dün bir siteden dizipub.com du galiba (siteden tam emin değilim şuan) dizi izlerken hafıza dolu uyarısıyla 2 defa attı ancak takrar dizi açtığımda sonuna kadar izletti diziyi. TV ye hiç bir usb bellek bağlantısı yapılmamıştı bu arada..

tanferka, kumandadan smart tuşuna bastığında altta menü açılıyor. bu menüde soldaki ilk kısım senin en son kullandığın programı temsil ediyor. Yani TV izlemeden önce internet tarayıcısında gediysen, onu kapamadan TV izlemeye geri döndüysen tekrar smart tuşuna bastığında açılan menünün en sol tarafında internet tarayıcıyı göreceksin. Onun üzerine geldiğinde yukarısında küçük bir çarpı işareti olacak, o çarpı işaretinin üzerine gelip kapamak istediğinde damla şeklinde bir maskot oluşacak farkedersin zaten, buna tıkladığında arka planda çalışan programı kapamış oluyorsun (aynı android sistemlerde olduğu gibi)

Kliksadaki indirim kaçırılmayacak bir indirim ancak paket içerisinde akıllı kumanda ve 4 ilave 3D gözlük yok. Bunları kendi paranızla da alsanız uyguna geliyor zaten. ihtiyacı olan bence kaçırmasın.

• darker55 D kullanıcısına yanıt
    Hayir isletim sistemi guncellemesi değil iptv ve portallar var içinde bir sürü yabanci yerli 3d film dizi uyduda olmayan hd kanallar ve daha birçok şey usb ye atip tvye takiyorsun webosta çıkıyor musait olunca foto atarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey35 -- 24 Şubat 2015; 17:58:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=6zwpN74C-io burda video anlatimi var

• Arkadaşlar laptop görüntüsünü tvye aktarmayi bilen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ey35 -- 25 Şubat 2015; 19:32:50 >
  • darker55 D kullanıcısına yanıt
    Bu bir webos uygulamasi diyebiliriz ama kapsamli ve çok başarılı bi uygulama.

• ey35 E kullanıcısına yanıt
    laptoplarda win 8 mi neydi ayrıca intelin bir ekran kartı bu paylaşımı sağlıyor , onun haricinde hdmi kablo ile başka seçenek yok...
  • teşekkürler
  • Dostlar merhaba,

2.199 tl'ye içinden sihirli kumanda çıkmayan bir kampanya buldum. Alınır mı ne dersiniz? "Onu mu alayım bunu mu alayım"a girdin mi işin içinden çıkılmıyor. Alayım kurtulayım diyorum.
    Bu gece yorumlarınızı bildirirseniz memnun olurum. Sabah erkenden almaya gideceğim kısmetse.

İyi geceler.
  • Dostum hangi televizyon onu yazmamissin ki

• quote:

Orijinalden alıntı: ey35

Dostum hangi televizyon onu yazmamissin ki

Pardon üstad, modeli 55LB652V
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seydiekici

Hocam guzel bir arastirma ve kiyaslama yapmissiniz.bende iki model arasinda kaldim ve 47lb670 aldim.sinamapol ve 720pizle sitelerinden yetersiz bellek hatasi almadan sonuna kadar filmi izliyorum.
    edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaos25 -- 17 Haziran 2015; 23:56:35 >
  • Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Merhaba:Çok önemli bir soru sormak istiyorum size bakınız:PC bağlantısı yaptığınızı söylemişsiniz yani bir nevi 55'ınç monitör bu çok iyi lakin şimdi laptopmu yoksa htpc yani masaüstü kasa ilemi bağlı + ekran kartınızın modeli nedir + chipset nvıdıamı yoksa atı'mı amd vs, nvıdıa video işlemede çok daha iyi ve pc tv bağlantısında atı'den ön planda masaüstü çözünürlüğünüz 1920x1080p 60Hz mi ? yani bir nevi tv'nizi monitör kalitesinde kullanabiliyormusunuz ? çünkü tv'nin media oynatıcısı çok vasat görüntü veriyor bütün markalar öyle + sizde biliyorsunuzki (nmt) cihazlar yani piyasadaki media oynatrıcılar, dune hd,wd gidital,himedia bir sürü markanın mkv playerlarında görüntü babında sonuç alamadım ,çünkü pc'deki görüntü mesela splah pro ex veya potplayer veya neuview,kmplayer ,pc media oynatıcıları gibi görüntü alamadım çünkü müdahale etme şansımız var pc'de, keskinlik efekt codecler efektler verme ekran kartı ayalarıvs vs,

Birde pc bağlantısında tv'nin (Truemonition) seçenekleri aktif oluyormu ? mesala (Truemonıtıon) pürüzsüze alınca görüntü akıyor titreşimsiz oluyor, LG'nin kendi has yazılımı pc bağlı iken bu seçeneği aktif edebiliyormusunuz ? bu çok ama çok önemli panel günümüz filmleri 24fps destekli, birde resim çektim masa üstü çözünürlük 1080p 60hz ise tmmdır,çünkü 652v'nin monitör kalitesi önemli, buyrun benim pc ve tv bağlantısı aldığım çözünürlükler...

Ekran kartım (MSI GT730 2GB 128 bıt ddr3 ( hdmı 1.4a Çıkışlı)

LG 47LB652V mi yoksa 47LB670V mi ? Acil  Yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Merhaba:Çok önemli bir soru sormak istiyorum size bakınız:PC bağlantısı yaptığınızı söylemişsiniz yani bir nevi 55'ınç monitör bu çok iyi lakin şimdi laptopmu yoksa htpc yani masaüstü kasa ilemi bağlı + ekran kartınızın modeli nedir + chipset nvıdıamı yoksa atı'mı amd vs, nvıdıa video işlemede çok daha iyi ve pc tv bağlantısında atı'den ön planda masaüstü çözünürlüğünüz 1920x1080p 60Hz mi ? yani bir nevi tv'nizi monitör kalitesinde kullanabiliyormusunuz ? çünkü tv'nin media oynatıcısı çok vasat görüntü veriyor bütün markalar öyle + sizde biliyorsunuzki (nmt) cihazlar yani piyasadaki media oynatrıcılar, dune hd,wd gidital,himedia bir sürü markanın mkv playerlarında görüntü babında sonuç alamadım ,çünkü pc'deki görüntü mesela splah pro ex veya potplayer veya neuview,kmplayer ,pc media oynatıcıları gibi görüntü alamadım çünkü müdahale etme şansımız var pc'de, keskinlik efekt codecler efektler verme ekran kartı ayalarıvs vs,

Birde pc bağlantısında tv'nin (Truemonition) seçenekleri aktif oluyormu ? mesala (Truemonıtıon) pürüzsüze alınca görüntü akıyor titreşimsiz oluyor, LG'nin kendi has yazılımı pc bağlı iken bu seçeneği aktif edebiliyormusunuz ? bu çok ama çok önemli panel günümüz filmleri 24fps destekli, birde resim çektim masa üstü çözünürlük 1080p 60hz ise tmmdır,çünkü 652v'nin monitör kalitesi önemli, buyrun benim pc ve tv bağlantısı aldığım çözünürlükler...

Hocam merhaba,

İlk olarka benim masaüstü pc bağlı 55" lb652v led tv ye.. Ben 10sene önce monıtor olyını rafa kaldırdım.32 inch ile başlayan lcd tv yi monıtore bağlma serğvenimi 42 inch şcd tv ile devam ettirip yaklşık 8 ay önce geçtiğim 55" 140 ekran led smart tv. İle taçlandırdım
    Şınu soyleyim kg nin bu full hd modeli tv de görüntü mıhteşem.
    Gerçi sistemim de oldukça iyi.imzamda sistem yazıyor bakabilirsiniz.ekran kartım nvidia 4gb asus gtx970 ekran kartı..
    Ancak tv ile uyumu oldukça iyi truemotion özelliği oc de iken açık sıkıntı yok ve oldukça iyi iş çıkarmakta fullhd film izlerken.
    Görüntüker renkler prlaklık herşey muhteşem....
    1920*1080 fullhd 60Hz görüntü almaktayım pc de bu tv ike. Ancak nvidia yazılımı ile DSR ayarları ile çözünürlüğü 2k yapıyorum görüntü efsane üstne efsane olmakta.
    İşlemcim ve ekran kartım güçlü oldugu için çözünürlük artırmayka DSR özelliği ile 2k da tv oyunlarda daha bi coşmaktadır hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Hocam merhaba,

İlk olarka benim masaüstü pc bağlı 55" lb652v led tv ye.. Ben 10sene önce monıtor olyını rafa kaldırdım.32 inch ile başlayan lcd tv yi monıtore bağlma serğvenimi 42 inch şcd tv ile devam ettirip yaklşık 8 ay önce geçtiğim 55" 140 ekran led smart tv. İle taçlandırdım
    Gerçi sistemim de oldukça iyi.imzamda sistem yazıyor bakabilirsiniz.ekran kartım nvidia 4gb asus gtx970 ekran kartı..
    Ancak tv ile uyumu oldukça iyi truemotion özelliği oc de iken açık sıkıntı yok ve oldukça iyi iş çıkarmakta fullhd film izlerken.
    1920*1080 fullhd 60Hz görüntü almaktayım pc de bu tv ike. Ancak nvidia yazılımı ile DSR ayarları ile çözünürlüğü 2k yapıyorum görüntü efsane üstne efsane olmakta.
    İşlemcim ve ekran kartım güçlü oldugu için çözünürlük artırmayka DSR özelliği ile 2k da tv oyunlarda daha bi coşmaktadır hocam.

Öncelikle merhaba ilgin alakan için çok teşekkür ediyorum bizler bilgi alışverişi ettikçe herşey daha makul oluyorki o yüzden bu ortamı paylaşıyoruz, dediklerinizi sonuna kadar okudum değerlendirdim şimdi ise benim size söyliyeceklerim var lakin yanlış anlaşılmasın bilgi ve tecrübe edinmek her zaman şık ve sağlıklı üretim olmuştur umarım anlamışsınızdır beni yazılarım uzun sıkıcı olabilir ama bu işte bu hobide olduğunuz için beni anlıyorsunuzdur saygılar

Şimdi bakın:Monitörü rafa kaldırdım demekle sizin ne demek istediğinizi en iyi ben anlıyorum çünkü neden,ben 2008 senesinde SONY 32L4000 serisi ile pc bağlantısına geçtim tv'ler arasında, çünkü monitörde film izlemek kadar işkence birşey yok koltuğa çakılı kalıyorsunuz, telefonda izlerim ama çünü panel elimde küçük ekranda olsa 5.5 inç yattığım yerden okey :D monitör demeyin çünkü monitörlerin ekranları en babası 24'inç isterse 4k olsun hiç önemli değil çünkü ben geniş adamım ve yattığım yerden koca ekran isterim o yüzden pc bağlantısı tv'de çok ama çok önemli sizde bilirsinizki tv'lerin pc bağlantısında son yeni nesil tr'lerin 1.1 pixelmapping dediğimiz olay yani monirtör kalitesi genelde kullanıcılar sizde bilirsinizki (nmt) mediaboxlar alıyorlar 3d ıso mkv playerlar yani, en vayi çeşit marka satılıyor ama ben görüntü kalitesi alamadım çoğundan bayta denedim bir kaç marka+ pc bağlantısı benim için çok başka

benim için 2k hiç önemli değil çünkü ben pc'de oyun oynamam evde ps4 konsol var yetiyor'benim işim tv'nin monitör kalitesi yani piyasadan aldığımız herhangi full hd 22'inç monitör kadar kaliteli olması değerlere takılmıyorumki tv'lerin görüntü işlemcileri bunu hal ediyor..LG Truemonition kullanıyor benim kuzende 47 LA740S var truemonıton açınca pürüzsüze normal bildiğimiz karasal yayın görüntü akıyor sanki 60fps oluyor bilirsiniz sizdede açıktır sanırsam

hocam şimdi pc tv'ye HDMI kaçtan bağlı hangi porttan bağlı ve pc ekran kartını hdmı ile bağlıyorsunuz dimi, yani ekran kartının hdmı çıkışı ile tv nin hdmı çıkışı birde bazen algılama sorunu oluyor LG'lerde, HDMI'nin ismini PC'olarakmı değiştiniz yoksa hiç bir işlem etmediniz direk HDMI bağlantı yapıp algıladımı TV? 1920x1080p 60hz masaüstü nasıl hocam pixsellerin durumu nedir, yani tv'55 inç monitör kalitesini veriyormu ve en önemli konu en önemli sorum ,tv'nin bütün özeliklerini kullanabiliyormuyuz ? özellikle resim seçenekleri true moniton açıp kapatmak gibi..

sizden bir ricam olucak çok yardımcı olucaksın bana inan ,pc'den herhangi (1080p bluray mkv) açıp hangi player kullanıyorsan (gom olabilir bsplayer, km player ne olursa tv'den true monition açıp (pürüzsüze) getirip sonucu bana yazarmısın çok teşekkürler saygılar beklemedeyim

masaüstü 2k değil 1920x1080p 60hz full hd yani yapıp test edin lütfen, birde hangi kablo kullanıyorsunuz bendeki (Inca HDMI Kablo 1.4 versiyon 3D 1,8m (IHH-04) birde hdmı 1.4 3d ffilmelr için gerekliki nvıdıa çoğu ekran kartları 3d destekli zati, sizdeki bendeki 3d model

HDMI kablomda bu

http://www.bimeks.com.tr/urun/118726/inca-hdmi-kablo-1-4-3d-1-8m-ihh.aspx#comments

• quote:

quote:

quote:

Hocam merhaba,

Öncelikle merhaba ilgin alakan için çok teşekkür ediyorum bizler bilgi alışverişi ettikçe herşey daha makul oluyorki o yüzden bu ortamı paylaşıyoruz, dediklerinizi sonuna kadar okudum değerlendirdim şimdi ise benim size söyliyeceklerim var lakin yanlış anlaşılmasın bilgi ve tecrübe edinmek her zaman şık ve sağlıklı üretim olmuştur umarım anlamışsınızdır beni yazılarım uzun sıkıcı olabilir ama bu işte bu hobide olduğunuz için beni anlıyorsunuzdur saygılar

Şimdi bakın:Monitörü rafa kaldırdım demekle sizin ne demek istediğinizi en iyi ben anlıyorum çünkü neden,ben 2008 senesinde SONY 32L4000 serisi ile pc bağlantısına geçtim tv'ler arasında, çünkü monitörde film izlemek kadar işkence birşey yok koltuğa çakılı kalıyorsunuz, telefonda izlerim ama çünü panel elimde küçük ekranda olsa 5.5 inç yattığım yerden okey :D monitör demeyin çünkü monitörlerin ekranları en babası 24'inç isterse 4k olsun hiç önemli değil çünkü ben geniş adamım ve yattığım yerden koca ekran isterim o yüzden pc bağlantısı tv'de çok ama çok önemli sizde bilirsinizki tv'lerin pc bağlantısında son yeni nesil tr'lerin 1.1 pixelmapping dediğimiz olay yani monirtör kalitesi genelde kullanıcılar sizde bilirsinizki (nmt) mediaboxlar alıyorlar 3d ıso mkv playerlar yani, en vayi çeşit marka satılıyor ama ben görüntü kalitesi alamadım çoğundan bayta denedim bir kaç marka+ pc bağlantısı benim için çok başka

benim için 2k hiç önemli değil çünkü ben pc'de oyun oynamam evde ps4 konsol var yetiyor'benim işim tv'nin monitör kalitesi yani piyasadan aldığımız herhangi full hd 22'inç monitör kadar kaliteli olması değerlere takılmıyorumki tv'lerin görüntü işlemcileri bunu hal ediyor..LG Truemonition kullanıyor benim kuzende 47 LA740S var truemonıton açınca pürüzsüze normal bildiğimiz karasal yayın görüntü akıyor sanki 60fps oluyor bilirsiniz sizdede açıktır sanırsam

hocam şimdi pc tv'ye HDMI kaçtan bağlı hangi porttan bağlı ve pc ekran kartını hdmı ile bağlıyorsunuz dimi, yani ekran kartının hdmı çıkışı ile tv nin hdmı çıkışı birde bazen algılama sorunu oluyor LG'lerde, HDMI'nin ismini PC'olarakmı değiştiniz yoksa hiç bir işlem etmediniz direk HDMI bağlantı yapıp algıladımı TV? 1920x1080p 60hz masaüstü nasıl hocam pixsellerin durumu nedir, yani tv'55 inç monitör kalitesini veriyormu ve en önemli konu en önemli sorum ,tv'nin bütün özeliklerini kullanabiliyormuyuz ? özellikle resim seçenekleri true moniton açıp kapatmak gibi..

sizden bir ricam olucak çok yardımcı olucaksın bana inan ,pc'den herhangi (1080p bluray mkv) açıp hangi player kullanıyorsan (gom olabilir bsplayer, km player ne olursa tv'den true monition açıp (pürüzsüze) getirip sonucu bana yazarmısın çok teşekkürler saygılar beklemedeyim

masaüstü 2k değil 1920x1080p 60hz full hd yani yapıp test edin lütfen, birde hangi kablo kullanıyorsunuz bendeki (Inca HDMI Kablo 1.4 versiyon 3D 1,8m (IHH-04) birde hdmı 1.4 3d ffilmelr için gerekliki nvıdıa çoğu ekran kartları 3d destekli zati, sizdeki bendeki 3d model

HDMI kablomda bu

http://www.bimeks.com.tr/urun/118726/inca-hdmi-kablo-1-4-3d-1-8m-ihh.aspx#comments

dostum tekrardan merhaba , iyi dileklerin için tekrar teşekkür ederim...

İlk olarak şunu soyleyeyim..Birtakım tv de denemeler yapmamı istmeişsin..Ben işim gereği bu hafta ve önümüzdeki hafta şehir dışı iş seyehatine çıktıgım için önümüzdeki haftalarda dediğiniz testleri yapar buradan bilgilendiririm sizi tekrar.
    Ancak şunu soyleyeyim 1920*1080 full hd 60fps de pc nin yanına 1 metre yaklaşır iseniz pikselleri görebiliyorsunuz.(sonuçta 55inch 140 ekran boru diil :D )gerçi ben 1.5-2 metreden oyun oynuyorum.sıkıntı yok ..ama oyun oynamadıgınızı baz alıyor ve tv ile film izleme mesafeniz 3-4 metre baz alıyorum.sıkıntısız pürüzsüz film keyfi sizleri bekliyor..
    tv parlak ekran bilginiz olsun karşıdan güneş görmemesi gerekiyor.renkler çok canlı.ancak film 1080p indirip izleyin derim.
    size şunu diyim pc de oyun oynamayı sevmiyorsaniz birşey diyemem ama dsr keyfini pc de alın bir kere derim.benim oynadıgım oyunlar genelde battlefield4 multiplayer. project cars gibi son oyunlar...bu sebeple büyük ekranda oyun keyfi kat be kat artıyor..

kablo bende de 4k hızına destekli hdmi 4.a kablo ve pc ekran kartına direkt tvi le hdmi ile bağlı,, tv otomatik direk pc yi açar açmaz görüyor.hiçbir sıkıntı görmedim görmeme gibi...problemsiz...
    yalnız ses sistmeiniz oldugunu düşünüyorum.yoksa da tv den ses alırım diyorsanız çok iyi değil.. bende lg soundbar 2.1 takılı ses 20 lerde vermiş oldugu ses harika...benim pc salonda tv de salon da.salon gneiş oldugu için çevresel ses efekti ve dts desteği ile oyunlarda alınan tat daha da artıyor.
    şimdilik bunları yazabiliyorum.truemotıon ozelliği ile iglili testleri yapar size önümüzdeki haftalarda iş seyeahti dönüşü sonrası bilgilnedirme yaparım..
    saygılar , hayırlı günler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam merhaba,

HDMI kablomda bu

dostum tekrardan merhaba , iyi dileklerin için tekrar teşekkür ederim...

İlk olarak şunu soyleyeyim..Birtakım tv de denemeler yapmamı istmeişsin..Ben işim gereği bu hafta ve önümüzdeki hafta şehir dışı iş seyehatine çıktıgım için önümüzdeki haftalarda dediğiniz testleri yapar buradan bilgilendiririm sizi tekrar.
    Ancak şunu soyleyeyim 1920*1080 full hd 60fps de pc nin yanına 1 metre yaklaşır iseniz pikselleri görebiliyorsunuz.(sonuçta 55inch 140 ekran boru diil :D )gerçi ben 1.5-2 metreden oyun oynuyorum.sıkıntı yok ..ama oyun oynamadıgınızı baz alıyor ve tv ile film izleme mesafeniz 3-4 metre baz alıyorum.sıkıntısız pürüzsüz film keyfi sizleri bekliyor..
    tv parlak ekran bilginiz olsun karşıdan güneş görmemesi gerekiyor.renkler çok canlı.ancak film 1080p indirip izleyin derim.
    size şunu diyim pc de oyun oynamayı sevmiyorsaniz birşey diyemem ama dsr keyfini pc de alın bir kere derim.benim oynadıgım oyunlar genelde battlefield4 multiplayer. project cars gibi son oyunlar...bu sebeple büyük ekranda oyun keyfi kat be kat artıyor..

kablo bende de 4k hızına destekli hdmi 4.a kablo ve pc ekran kartına direkt tvi le hdmi ile bağlı,, tv otomatik direk pc yi açar açmaz görüyor.hiçbir sıkıntı görmedim görmeme gibi...problemsiz...
    yalnız ses sistmeiniz oldugunu düşünüyorum.yoksa da tv den ses alırım diyorsanız çok iyi değil.. bende lg soundbar 2.1 takılı ses 20 lerde vermiş oldugu ses harika...benim pc salonda tv de salon da.salon gneiş oldugu için çevresel ses efekti ve dts desteği ile oyunlarda alınan tat daha da artıyor.
    şimdilik bunları yazabiliyorum.truemotıon ozelliği ile iglili testleri yapar size önümüzdeki haftalarda iş seyeahti dönüşü sonrası bilgilnedirme yaparım..
    saygılar , hayırlı günler.

Merhabalar ilginiz alakanız için teşekkür ediyorum

Tabikide iş güç uğraşılıcak vakit olamayabilir keza bizde öyle anlıyorum ,ben bugüne kadar 5 tv'değiştim çoğunuda pc bağlantısı yaptım LB652V sinema tv yani sinema modunda 24p modunu destekliyor bu modu kullandınızmı acaba ? ben 55 almıycam çünkü neden:benim odam yeni restore ettim tavanından yerdeki laminant ışık kombinasyonuna kadar masraf yaptım çok iyi oldu, lakin 55 olmaz çok büyük kaçar öyleki 47 inç tam 55 boyutunda olucak 55 abes o yuzden pc bağlantısı iyi olucaktır, birde sizden nvıdıa ayarlarınız resimli istiycem kusura bakmayın ben oled alıyordum ama curved modelleri pek sevmedim görüntüyü kavisle iyi entegre ediyor muhabbeti küllüyen satış stratejisi, yenilikçi teknoloji ama içi boş,birde pc niz hdmı kaçtan bağlı hocam ayarlarınız neler bunlar cevaplandımı tmmdır saygılar

İZLEME MESAFEMDE ODANIN GİRİŞ KAPISI İLE DUVARIN MESAFESİ 2 METRE 70CM, 55'BOYUT ÇOK BÜYÜK VE İZLENEMEZ ABES KAÇAR, 47 LB652V TAM UYGUN OLUR, ANLADINIZ SİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 31 Temmuz 2015; 16:07:10 >

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Çok önemli bir olay bknz: Karanlık bir görüntü geldiğinde arka ışığı azaltıyor otomatik olarak, canlı aydınlık bir görüntü gelince artırıyor,bu olay LB652V de var yani karanlık sahnelerde parlaklık düşüyor contrast değil.. ortama göre panel ayarlıyor bunu, ayar kısmından hal edebildinizmi ? buyrun konusu altta kesinlikel can sıkıcı bir durumdur...

http://forum.donanimhaber.com/m_79919867/tm.htm
  • quote:

Çok önemli bir olay bknz: Karanlık bir görüntü geldiğinde arka ışığı azaltıyor otomatik olarak, canlı aydınlık bir görüntü gelince artırıyor,bu olay LB652V de var yani karanlık sahnelerde parlaklık düşüyor contrast değil.. ortama göre panel ayarlıyor bunu, ayar kısmından hal edebildinizmi ? buyrun konusu altta kesinlikel can sıkıcı bir durumdur...

Benım tv ünite içine gömülü oldugu için otomatik karartmaya denk gelmedim hocam. Gayet parlak . Ama eve gidince bakrım ayarlardan açığ kaptıyozöu oto karartmayı ....
    Forumda açtıgım bir topikten fotoyu yukluyom.ben tv arkasına led döşeme bile yaptım hocam.
    Buyrun foto:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Benım tv ünite içine gömülü oldugu için otomatik karartmaya denk gelmedim hocam. Gayet parlak . Ama eve gidince bakrım ayarlardan açığ kaptıyozöu oto karartmayı ....
    Forumda açtıgım bir topikten fotoyu yukluyom.ben tv arkasına led döşeme bile yaptım hocam.
    Buyrun foto:

Selam vallahi şşefim siz işi çözmüşsünüz ya Led aydınlatmayı çok iyi kombine etmişsin o üniteye daha birşey olmaz çok şık gözüküyorki gerçekte birebir daha şıktır çünkü hiç bir zaman fotoğraf gerçeği yansıtmaz, insanoğluda öyle bizler dışardan göründüğümüz gibi fotoğraflarda gözükmeyiz,lakin şu var zevkine hayran kaldım işte bu bu bir hobi hastalık, eee bizde bunun içindeyiz

Şimdi sizde bilyorsunuzki TV'nin oto parlaklılığı şöyle tabir edeyim daha anlaşılır olsun: mesela tablet olsun laptop olsun akıllı telefon olsun işlem yapmadığımız zaman yani ekrana dokunmadığımız zaman parlaklık yavaşça düşer kararırya ha işte öyle.. bakın burası çok önemli:karanlık sahnlerde filmlerde veya görüntülerde yayınlarda tv'parlaklığı inceltiyor yani sabit kalmıyor, bakınız contrast değil parlaklık bu, bazı kullanıcıları rahatsız ediyor aslında sabit kalması bir ayarı vardır, ben nefret ederim bu olaydan yukarda konunun linkini attım zati hatta bir üye arkadaş LB670V için bir konu açmış ama kimse oralı olmamış yazıcaktım ama LG'TV kullanmadım bende SONY 50'W805b var çok memnunum paşa gibi tv

LB652V'yi seçmemdeki neden ise gerçek 100hz olması badding veya clouding bulutlanma olayını ben hal ederim onlar basit işler, her led panelde ışık sızması var çünkü tv'deki ledler rgb değil edge led ve direct led'lerin genel itibari ile olağan durumdur insanlar istiyorki karanlık ortamda siyahlar simsiyah olsun o tarz paneller ancak (RGB-LED)'lerde var lakin onların fiyatıda 0 km araba fiyatında SHARP'ın var türk parası ile eski tabirle 45 milyar verirmiyim asla vermeem sonuçta tv'ye mahkum yaşamıyoruz sonuçta zevk alıyoruzmu o önemli bitti kaba tavirle 3+5 piyasadaki led'ler birdir hiç biri birbirinden üstünlüğü yok ekstra özelikler satış stratejisidir smartı kamerası elle kontro uygulamaSI cartı curtul ,kim kullanmış bu özelikleri, pc'ye alışmış biri smartta işi olmaz bütün smartlar bana göre kaplumbağa hızında bende sony xperia z2 telefon var belki birkaç youtube 'ye girdim alo ve mesaj için kullanıyorum

Kararma ile ilgili bir konu bakarsanız linki burda :

http://forum.donanimhaber.com/m_103185602/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.