Bildirim
LG 47LB652V mi yoksa 47LB670V mi ? Acil Yardım (4. sayfa)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
dostum elinde yeni link varsa paylaşırsan çok sevinirim -
foruma 11 saat önce giriş yapmışsın cevap veremedin sanırsam -
quote:
Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
foruma 11 saat önce giriş yapmışsın cevap veremedin sanırsam
Seyahatteyım daha hocam.haftaya denicem...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabikide ne demek ne zaman müsaitseniz ona göre bir yol almayı planlıyorum hani şöyle eğrisi doğrusu tespit edilir yol alınır -
maalesef elimde link yok uzun süredir televizyonu izleme fırsatım da olmadı şimdilik sadece o mkvod var o kadar :( -
merhabalar, tv almayı düşünüyorum. bütçem 2000 tl civarı. almayı düşündüğüm modeller arasında LG 49UF7787 ve LG 47LB652V modeli var. lb652v
bu ürün hakkında neler söylersiniz. bu fiyata önerebileceğiniz bir model var mı? -
hocam merhaba google a mkiptv yazarsan çok bişey yok ama onu da yükleyebilirsin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X