Şimdi Ara

LG 47lb652v Veya Samsung UE-48H6290

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaptığım araştırmalarda ve bütçeme göre bu iki tv arasında kaldım. Benim için önemli olanlar 3Dsi, maç yayınları ve usb den film izlemek. smart olarak youtube den başka bir yere gireceğimi sanmıyorum. Kullanan arkadaşlar veya inceleyen arkadaşlar artıları ve eksileri ile ilgili yardımcı olabilirler mi?

• lg aynı modelin 42'' olanını kullanıyorum smartlığı 5 para etmez fakat görüntü kalitesi fena değil 600-800hz olayıda hikaye tamamen tv 60hz donanımsal olarak. 800hz olayı ise tamamen yazılımsal yani hikaye... samsung panel donanımsal olarak veriyorsa 200hz onu al derim. ama o da yazılımsalsa hangisinin tipini beğenirsen onu al çünkü aralarında kayda değer bir fark yok bence..
  • samsung için müşteri hizmetlerini aradım. müşteri temsilcisi üründen bihaber. gercek panel hızını sordum gizli bilgidir cevabını verdi. yetersiz bellek hatası alabilirsiniz diyor. ayrıca orjinal kutu içeriğinde 3d gözlük çıkmadığı söylüyor. benim için lg nin şöyle bir avantajı var samsunga göre ben tv yi 3-4 ay sonra kullanmaya baslıycam şimdi alıp taksitlerini ödemeye baslamak istiyorum. lg çeyizlik ürün olarak bize bildirdiğinizde garantisini 6 ay sonra başlatabilirsiniz diyor. samsungta öyle birşey yok. dediğim gibi zaten smartından fazla beklentim yok. youtube dışında bi özelliğini kullanmam benim için maç yayınlarında ve harici diskten veya usb den film izlerken sorun çıkartmaması. onun yanında fiyat olarak daha uygun olması lg ye yönlendiriyor. birde usb girişlerine usb 3.0 flash disk veya hdd bağlasak sıkıntı çıkartır mı acaba denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

lg aynı modelin 42'' olanını kullanıyorum smartlığı 5 para etmez fakat görüntü kalitesi fena değil 600-800hz olayıda hikaye tamamen tv 60hz donanımsal olarak. 800hz olayı ise tamamen yazılımsal yani hikaye... samsung panel donanımsal olarak veriyorsa 200hz onu al derim. ama o da yazılımsalsa hangisinin tipini beğenirsen onu al çünkü aralarında kayda değer bir fark yok bence..

5 para eder niye etmesin. Ne kadar ekmek o kadar köfte. LG'nin LB870 modelinin panel hızı 200hz.

Ama LB652 ve LB670'nin paneli 50-60 hz değil, gerçek 100 hz. Ama 100 hz'den sonraki 500-700 kısmı yazılımsal ve çoğu durumda önemsiz.

Samsung'un da orta modellerinde 100hz panel vardır. 200Hz ancak üst modellerde olur ama pratikte ne kadar farkeder ona bakmak lazım. Sharp'ın sanıyorum UQ10 modeliydi. yatay akan görüntüde inanılmaz akıcı güzel görüntü veriyordu. Ama backlight testi videosunu açınca ekran siyah, tek bir nokta ekranda kayarken de o nokta titriyordu. LG LB870'de ise tam tersi; yatay akan görüntüde takılma ama tek nokta akarken akıcılık vardı.

Sonuç olarak 100hz-200hz konuları karışık. Markaya ve modele bakmak lazım, bu rakamlar tek başına panel değeri de olsalar birşey ifade etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 5 Ocak 2015; 12:41:14 >

• reyiz naptın? bende bu ikisi arasında kaldım bir de 6270 var bunun farkı ne??!
  • merkep kullanıcısına yanıt
    lg aldım hocam ama evde tadilat olacak diye daha çıkartamadım kutusundan :( samsungun kutu içerisinden gözlük bile çıkmaması sebebiyle saf dışı kaldı :D
  • bunu izlemeden karar vermeyin derim :) renkleriyle oynanmıştır diye düşünüyorsan yazdığın modeller arasında ÇÖP çek derim, eğer ki gözlerine güveniyorsan msj aldın demektir ;)https://www.youtube.com/watch?v=XgINTD3Inmo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.