Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mediamarkt taki 50 inç ve 2499 tl hocam. n11 47 inç ben olsam 50 yine tercih ederdim. evde 60 var 70 olsaymış diyor insan :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasai -- 4 Haziran 2014; 22:46:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

mediamarkt taki 50 inç ve 2499 tl hocam. n11 47 inç ben olsam 50 yine tercih ederdim. evde 60 var 70 olsaymış diyor insan :-)

orası öyle ama daha büyüğü daha iyisi anlamına gelmiyor aynı fiyat olsa ben yine 47 yi alırdım sanırım
  • Ben uzun araştırmalar ve beklemeler sonucu gece kuşundan 50lb670v yi aldım biraz önce. Gittigidiyor ile uzun yazışmalar yaptık fakat %10 indirim çeki tanımlamadılar. Bende 3 inç büyük olsun dedim bunu aldım. Hayırlısı sorunsuz bir tv gelir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: folha32

Ben uzun araştırmalar ve beklemeler sonucu gece kuşundan 50lb670v yi aldım biraz önce. Gittigidiyor ile uzun yazışmalar yaptık fakat %10 indirim çeki tanımlamadılar. Bende 3 inç büyük olsun dedim bunu aldım. Hayırlısı sorunsuz bir tv gelir inşallah.

hayırlı olsun hocam acaba bendemi 50' alsam kararsız kaldım
  • Mediamarkette gece kusu kampanyasi var bu modeli dusunenler kacirmasin firsati bence.

50LB670V : 2499 TL

LG 47LB670V 47'

• Bugün izmir karşıyaka LG mağazasına gittim. 47lb670v için 2400tl dedi ve aşağı düşmüyor ve dükkan olarak daha ucuza bulamayacağımızı söyledi. Dediği doğru fakat internetten gittigidiyor üzerinden birçok arkadaş 2300tl den indirimlerle 1950-2100 aralığında bu tv yi satın aldı. Bu fiyat aralığında bulsaydım bende alacaktım fakat %10 çekim yoktu. O yüzden bekledim. 50lb670v sadece mediamarkt için üretilmiş modelmiş. Başka satıcılarda yok. Geçen hafta internet fiyatı 2800tl idi. Şimdi 2500tl. 3 inç büyüklük için fazladan 200tl verip bunu aldım. Sanırım iyi de ettim. Cep telefonunda bile note 2 lere dev gibi derken şimdi küçük geliyor. İnsanın gözü alışınca bir büyüğünü alsaydım keşke diyor. Eskiden teknoloji marketinde 42 inçler alınabilecek ideal boy gelirdi şimdi ise en az 47 inç alınabilecek boyut olarak geliyor bana. Çünkü boyutlar iyice büyüdü. Bence fiyat farkı da azken 50 inç almak daha cazip. (tabi yer sıkıntısı yoksa)

• Bende 50LB670V olarak en basindan beri karar kilmistim kafamda suan en son kararim Sony 46W905A :)

• arkadaslar 50lb670v mediamarkt ta 2.499 lira internet fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: metnes71

quote:

Orijinalden alıntı: ArmyElite

quote:

Orijinalden alıntı: karadeve36

Arkadaşlar dün farkettim startv den dizi izlerken attı
    Çözümü bir adet flash belleği takıyorsunuz usb ye ve ayarlar-genel-eco-hdd için ekoyu kapatıyorsunuz.
    Bilmiyorum ama sonrasında usb olmadanda çalıştı aslında ama :) genede 8gb usb yi takılı bıraktım eco hdd yi kapalı bıraktım dedim ön bellek olarak kullansın bari :)

Uydu listesini daha silemedim digitürk-dsmart vs doldu uydu listesi düzenleyebiliyorum ama daha silmeyi başaramadım :)

Dediğiniz gibi yaptım 10.dkda yine attı En kolay yol pcye vGet extension indirmek online izleyeceğiniz filmi direk tvye aktarıyor başka şekilde film izleyemeyiz bu lglerde

dun tv ye kablolu bağlantı yaptım filim 10-15 dak.attı.sonra flash usb taktım filmin 1.partı bitti atmadı.720p lik filim idi.Filim goruntu kalitesi super.
    http://720pizle.com/ bu siteden bakıyorum full ekran oluyor .

Hocam o televizyonun bellegiyle alakali sanirim 1 ay daha film izleyin benimle ayni duruma gelirsiniz garanti

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çözümü bir adet flash belleği takıyorsunuz usb ye ve ayarlar-genel-eco-hdd için ekoyu kapatıyorsunuz.
    Bilmiyorum ama sonrasında usb olmadanda çalıştı aslında ama :) genede 8gb usb yi takılı bıraktım eco hdd yi kapalı bıraktım dedim ön bellek olarak kullansın bari :)

Uydu listesini daha silemedim digitürk-dsmart vs doldu uydu listesi düzenleyebiliyorum ama daha silmeyi başaramadım :)

Dediğiniz gibi yaptım 10.dkda yine attı En kolay yol pcye vGet extension indirmek online izleyeceğiniz filmi direk tvye aktarıyor başka şekilde film izleyemeyiz bu lglerde

dun tv ye kablolu bağlantı yaptım filim 10-15 dak.attı.sonra flash usb taktım filmin 1.partı bitti atmadı.720p lik filim idi.Filim goruntu kalitesi super.

Hocam o televizyonun bellegiyle alakali sanirim 1 ay daha film izleyin benimle ayni duruma gelirsiniz garanti

www.fullhdfilmizle.org

bu siteden tek part değil - bolum bolum bakınca full ekran oluyor.tek partlar ful ekran olmuyor.goruntulerı çok iyi ama maalesef 5 dak.sonra atıyor.
    usb bellek taktım genede fayda etmedi.tv ye interneti kablo ile bağladım genede fayda etmedi.

bu atma olayının çözümünü bulan varmı

( acaba internet geçmiş dosyalarınımı silsek - hafızaya yer açılsın diye )

• quote:

o biçok elektronik eşyada o şekilde :) sıkıntı yok yanında ki barkod kısmında yazar olmadı tv yi açınca bilgi kısmında yazar.Kutu üzerine takılma.

USB Flash bellek o sorunu çözer mi bilmem ama tv flash içine klasör açmaya meraklı gibi, o yüzden de usb enerji tasarrfunu eco hdd yi aktive edince tv ye attı. Ama bir haftadır eco modunu aktive etmiyorum flash bellek hep çalışır vaziyette iken hiç böyle birşey olmadı.

Kısacası 512mb da olsa bi flash bellek takın takılı dursun-ayarlardan da eco hdd yi kapatın kafanız rahat olsun.

Lg webOs tl satışları 1milyonu geçmiş hadi hayırlısı gelsin güncelleştirmeler :)

http://www.teknoblog.com/lg-webos-smart-tv-satislari-bir-milyonu-gecti-76442/

usb taktım ama fayda etmedi 5 dak.içinde atıyor.
    bide bahsettiğin usb enerji tasarrufu eco hdd ayarlarını deneyim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

www.fullhdfilmizle.org

bu siteden tek part değil - bolum bolum bakınca full ekran oluyor.tek partlar ful ekran olmuyor.goruntulerı çok iyi ama maalesef 5 dak.sonra atıyor.
    usb bellek taktım genede fayda etmedi.tv ye interneti kablo ile bağladım genede fayda etmedi.

bu atma olayının çözümünü bulan varmı

( acaba internet geçmiş dosyalarınımı silsek - hafızaya yer açılsın diye )

Aldigim gunden beri gizlilik açik geçmişi ve çerezleri kaydetmiyor yine degişen bişey yok

• lg ye mesaj attim bu sorun icin bakalim cevap vereceklermi.sizlerde gonder seniz iyi olur.baska care dusunelim...

• Neden ısrarla tv nin tarayıcısından film açmak istiyorsunuz? Uab bellek ile izlemek daha hafif değilmi?

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Laptopu açıp filmi indirip flash belleğe atıp flashtan film izlemek yerine. Tv den direk filmi izleyip Laptopu bir kenara atıp yüzüne bakmamak daha iyi

• çok doğru ama şu anki teknoloji bunu yakalayabilmiş değil. Neticede o bir TV pc deki performansı beklememek gerekir.

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    +1 ben şahzen öyle yapacağım
  • Bu TV de tipik LG sorunları var mı? Işık sızdırma banding takılma vb?
  • arkadaşlar bende 46es7000 samsung tv vardı. tv de yaşadığım bir sorun nedeniyle iade ettim. (tv den çok memnundum görsel olarak) şimdi 47-50LB670V tv yi almak istiyorum. 47-50LB670V kalitesinde bir televizyon almayı yada 1500 tl civarında bir tv almayı düşünüyorum. şuan kararsızım 3000 tl üst sınır ödeyebilirim. bu tv yi mi alsam yoksa başka bir tv mi alsam yardımcı olur musunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aclan_46 -- 5 Haziran 2014; 19:36:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aclan_46

arkadaşlar bende 46es7000 samsung tv vardı. tv de yaşadığım bir sorun nedeniyle iade ettim. (tv den çok memnundum görsel olarak) şimdi 47-50LB670V tv yi almak istiyorum. 47-50LB670V kalitesinde bir televizyon almayı yada 1500 tl civarında bir tv almayı düşünüyorum. şuan kararsızım 3000 tl üst sınır ödeyebilirim. bu tv yi mi alsam yoksa başka bir tv mi alsam yardımcı olur musunuz.

Hocam bende senle aynı düşüncelerdeyim. Paslaşalım o halde uygun bi yer bulursak mesajlaşalım alalım.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.