Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: no_Antijen

quote:

Orijinalden alıntı: aclan_46

arkadaşlar bende 46es7000 samsung tv vardı. tv de yaşadığım bir sorun nedeniyle iade ettim. (tv den çok memnundum görsel olarak) şimdi 47-50LB670V tv yi almak istiyorum. 47-50LB670V kalitesinde bir televizyon almayı yada 1500 tl civarında bir tv almayı düşünüyorum. şuan kararsızım 3000 tl üst sınır ödeyebilirim. bu tv yi mi alsam yoksa başka bir tv mi alsam yardımcı olur musunuz.

Hocam bende senle aynı düşüncelerdeyim. Paslaşalım o halde uygun bi yer bulursak mesajlaşalım alalım.

Üstadlar ben de sizlerle aynı konumdayim.izleme mesafem 3,5-4 metre.aklımda şu modeller var.
    Lg 47lb670v-47lb730v-50lb670v
    Sony 50w815b
    Panasonic 50etw60
    En çok akşamları Digiturk hd film ve lig tv için kullanicam
    Sizce mağazalardan mi almak mantıklı ?net ten mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozdem -- 5 Haziran 2014; 23:18:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-47LB670V-47-inç-119-cm-Ekran-Full-HD-3D-SMART-LED-TV,103452,465025,1228373.html?langId=-14

Şimdi baktım media m. da 2399 mağaza fiyatı int. den 10 lira ilave kargo istiyor. Ne dersiniz?

• bence sıcak fırsat ama ben yinede haftasonunu beklicem. en kötü bu fiyat olur haftasonu zaten
  • Arkadaşlar merhaba.
    Bende 47lb670 modelini 1 haftadır kullanıyorum. Her akşam işten geldiğim gibi televizyonu kurcalamaya başlıyorum özellikle görüntü ayarlarını yapmak için çok uğraştım.
    Tv yi servis kurduktan sonra görüntü ayarlarını standart olarak ayarlayıp böyle kullanmamı söyledi ama görüntüde özellikle a haber, ntvspor, cnbc gibi kanallarda ekranın altından akan yazılarda titreme oluyordu ve bu durum canımı çok sıktı görüntü ayarlarıyla oynayarak bu sorunu çok büyük oranda çözdüm sizde mutlaka görüntü ayarlarını kendinize göre ayarlayın görüntüdeki netlikte büyük oranda arttı özellikle hd kanallar çok güzel oldu.(özellikle true motion kapamanızı öneririm)
    Lg panellerdeki banding problemi ne yazıkki bu paneldede var ama bu durum beni rahatsız etmiyor çünkü ekranda oluşan kiri görebilmek için ekrana odaklandığınızda zaten yayını izleyemiyorsunuz direkt yayına odaklandığınızda ekran kiri çok farkedilmiyor en azından ben göremiyorum.
    Panelin köşelerindeki karartyı problem olarak görmüyorum çünkü tek renkten oluşan görüntülerde belli oluyor tv veya film izlerken farkedilmiyor ışık sızması olmasından çok daha iyidir.
    Pc yi Tv ye bağladığımda çamur gibi görüntü aldım onuda yine ayarları kurcalayarak çözdüm bağlantı ayarlarında hdm-dvı bağlantısını seçip bağlantı adınıda listeden pc seçince sorun tamamen çözüldü( bu arada dvı hdmı konnektör kullarak tv den seste alabiliyorum).
    Web browser beni yeterince memnun etti bence gayet hızlı(internete girerken insanı baymıyor ama bir pc performansı beklemeyin).
    Tv nin ses seviyeside beni memnun eden taraflardan biri oldu.
    Panele 500gb hdd bağladım ve birçok formatta film açtım hiç birinde sıkıntı yaşamadım gayet hızlı bir şekilde açıyor alt yazı ayarları ve türkçe seçeneği var.hdd yi tanıması ve okumasıda uzun sürmüyor.
    3d avatar filmini tamamen karanlık bi odada izledim derinlik ayarlarınıda maksimuma getirdim filmde agaçlardan düşen yapraklar sanki odanın içine düşüyordu çok beğendim fakat bunun dışında bir 3d film seyretmedim.
    Film ve dizi izleme sitelerinde tam ekran yapılmıyor bunu bilin yani flash desteği yok.
    Sonuç olarak piyasada alınabilecek en iyi panel kesinlikle değil fakat biraz caba harcayarak ayarlamalar yaparsanız ve beklentileriniz çok yüksek değilse kesinlikle alacak kişiyi memnun edebilecek bir panel tabi diğer panellerle kıyaslayamam çünkü kullanmadım ama ben bu paneli aldığım için memnunum.bana maliyeti 2150 tl oldu bu fiyata daha iyi bir panel alabileceğimi düşünmüyorum.Şunuda söylemek isterim tv çok şık duruyor çerçevesi benim çok hoşuma gitti.Almayı düşünen kişilere tavsiye ederim ve bu paneli değerlendirirken kusursuz panelin henüz üretilmediğini göz önüne alarak değerlendirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: saldıray_16

Arkadaşlar merhaba.
    Bende 47lb670 modelini 1 haftadır kullanıyorum. Her akşam işten geldiğim gibi televizyonu kurcalamaya başlıyorum özellikle görüntü ayarlarını yapmak için çok uğraştım.
    Tv yi servis kurduktan sonra görüntü ayarlarını standart olarak ayarlayıp böyle kullanmamı söyledi ama görüntüde özellikle a haber, ntvspor, cnbc gibi kanallarda ekranın altından akan yazılarda titreme oluyordu ve bu durum canımı çok sıktı görüntü ayarlarıyla oynayarak bu sorunu çok büyük oranda çözdüm sizde mutlaka görüntü ayarlarını kendinize göre ayarlayın görüntüdeki netlikte büyük oranda arttı özellikle hd kanallar çok güzel oldu.(özellikle true motion kapamanızı öneririm)
    Lg panellerdeki banding problemi ne yazıkki bu paneldede var ama bu durum beni rahatsız etmiyor çünkü ekranda oluşan kiri görebilmek için ekrana odaklandığınızda zaten yayını izleyemiyorsunuz direkt yayına odaklandığınızda ekran kiri çok farkedilmiyor en azından ben göremiyorum.
    Panelin köşelerindeki karartyı problem olarak görmüyorum çünkü tek renkten oluşan görüntülerde belli oluyor tv veya film izlerken farkedilmiyor ışık sızması olmasından çok daha iyidir.
    Pc yi Tv ye bağladığımda çamur gibi görüntü aldım onuda yine ayarları kurcalayarak çözdüm bağlantı ayarlarında hdm-dvı bağlantısını seçip bağlantı adınıda listeden pc seçince sorun tamamen çözüldü( bu arada dvı hdmı konnektör kullarak tv den seste alabiliyorum).
    Web browser beni yeterince memnun etti bence gayet hızlı(internete girerken insanı baymıyor ama bir pc performansı beklemeyin).
    Panele 500gb hdd bağladım ve birçok formatta film açtım hiç birinde sıkıntı yaşamadım gayet hızlı bir şekilde açıyor alt yazı ayarları ve türkçe seçeneği var.hdd yi tanıması ve okumasıda uzun sürmüyor.
    3d avatar filmini tamamen karanlık bi odada izledim derinlik ayarlarınıda maksimuma getirdim filmde agaçlardan düşen yapraklar sanki odanın içine düşüyordu çok beğendim fakat bunun dışında bir 3d film seyretmedim.
    Film ve dizi izleme sitelerinde tam ekran yapılmıyor bunu bilin yani flash desteği yok.
    Sonuç olarak piyasada alınabilecek en iyi panel kesinlikle değil fakat biraz caba harcayarak ayarlamalar yaparsanız ve beklentileriniz çok yüksek değilse kesinlikle alacak kişiyi memnun edebilecek bir panel tabi diğer panellerle kıyaslayamam çünkü kullanmadım ama ben bu paneli aldığım için memnunum.bana maliyeti 2150 tl oldu bu fiyata daha iyi bir panel alabileceğimi düşünmüyorum.Şunuda söylemek isterim tv çok şık duruyor çerçevesi benim çok hoşuma gitti.Almayı düşünen kişilere tavsiye ederim ve bu paneli değerlendirirken kusursuz panelin henüz üretilmediğini göz önüne alarak değerlendirin.

Bu true motion dediğiniz ayar nerede acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: thesinner83

quote:

Orijinalden alıntı: saldıray_16

Arkadaşlar merhaba.

Bu true motion dediğiniz ayar nerede acaba?

Ayarlar>Resim Ayarları>Görüntü Ayarlama>Resim Seçenekleri(Bu son adımı yanlış hatırlıyor olabilirim şuan işteyim) true motionu burdan kapatabilirsiniz.

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı düşüncede yattım pusuya bekliyorum.
  • O halde paslaşalım arkadaşlar. Media Markt gece kışunda 2399 liraya düşüyor biraz daha indirebilirsek fiyatı güzel olur.

• quote:

O halde paslaşalım arkadaşlar. Media Markt gece kışunda 2399 liraya düşüyor biraz daha indirebilirsek fiyatı güzel olur.

gg da bonus card'a 100 tl bonus var 2450 liraya kadar var ne dersiniz alalımmı?
  • bilmem ben bu gece ve yarınki fiyatlarada bakacağım açıkçası. 2300 ü görürsem direk yapıştırırım. Bende bonus yokki world var :(

• quote:

bilmem ben bu gece ve yarınki fiyatlarada bakacağım açıkçası. 2300 ü görürsem direk yapıştırırım. Bende bonus yokki world var :(

n11 de 2399 var sende yokmuş ama bonusa 111 bonus +55 babalar günü indirimi var. ben aldım 2233 e geldi hayılısı artık
  • hayırlı olsun iyi fiyat n11 bonus sadece n11 de geçerli dimi?

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    aslında şu an neredeyse bütün int sitelerinde 1000 tl üzeri alışverişe 100 tl bonus var. n11 de 111 tl sadece fark o birde 55 tl babalar günü indirimi var.
    bu arada 111 tl bonus altın vb. hariç her yerde geçerli.
    http://www.n11.com/kampanyalar/bonus-haziran-kampanyasi?icid=200508_bonus-haziran-kampanyasi
    http://www.n11.com/lg-47lb670v-3d-smart-full-hd-led-televizyon-2-yil-lg-garantili-P22973777

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertter -- 6 Haziran 2014; 18:24:00 >

• kutu bantlarına dikkat edin açılmış kutu mu sonradan bantlanmış mı. çünkü orjinal bantların üzerinde marka ismi yazıyor. Teslim almayın kargoyu tutanak tutturun gitsin geldiği yere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y4vu7

Bitti:)

Biten ne? N11de hala midopazar ve Teknoramina adli saticilarda 2399tl ye urun var..

• quote:

Orijinalden alıntı: ertter

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-47LB670V-47-inç-119-cm-Ekran-Full-HD-3D-SMART-LED-TV,103452,465025,1228373.html?langId=-14

Şimdi baktım media m. da 2399 mağaza fiyatı int. den 10 lira ilave kargo istiyor. Ne dersiniz?

İnternet magazasinda 2599tl, normal magazadan mi bahsediyorsun?

• Sürüm güncelleme yapmama rağmen lg store çok yakında diyor. Girenler nasıl girdi acaba?

• 670V kullanıcıları aşağıdaki menüden Local Dimming özellikleri olup olmadığını kontrol edebilir mi? Böylece 730V ile aralarında olduğu iddia edilen Local Dimming farkını teyit etmiş oluruz.

"Ayarlar / Resim / Görüntü Ayarlama / Resim Seçenekleri / LED Yerel Karartma"

@mobilist
    Tüm ayarları Türkiye / Türkçe olarak yaptığınızı teyit eder misiniz? Bununla baraber

"Ayarlar / Genel / Bu TV Hakkında / Güncellemeleri Kontrol Et" menüsü aracılığılıyla 03.23.08 yazılımını yüklediğinizden emin olun.

İkisi de olumluysa fabrika ayarlarına dönmeyi denersiniz.
  • luxaeterna kullanıcısına yanıt
    Sürüm 3.00'mış, buna rsğmen güncelleme yok diyordu. Fabrika ayarlarına dönüyorum şimdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • luxaeterna kullanıcısına yanıt
    Maalesef yine sürüm 03.00.69 ve güncellem bulunamadı diyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.