Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Naptın hocam lg mi pana mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seprico kullanıcısına yanıt
    tv ye güncelleme yapmalısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArmyElite

quote:

Orijinalden alıntı: karadeve36

Arkadaşlar dün farkettim startv den dizi izlerken attı
    Çözümü bir adet flash belleği takıyorsunuz usb ye ve ayarlar-genel-eco-hdd için ekoyu kapatıyorsunuz.
    Bilmiyorum ama sonrasında usb olmadanda çalıştı aslında ama :) genede 8gb usb yi takılı bıraktım eco hdd yi kapalı bıraktım dedim ön bellek olarak kullansın bari :)

Uydu listesini daha silemedim digitürk-dsmart vs doldu uydu listesi düzenleyebiliyorum ama daha silmeyi başaramadım :)

Dediğiniz gibi yaptım 10.dkda yine attı En kolay yol pcye vGet extension indirmek online izleyeceğiniz filmi direk tvye aktarıyor başka şekilde film izleyemeyiz bu lglerde

dun tv ye kablolu bağlantı yaptım filim 10-15 dak.attı.sonra flash usb taktım filmin 1.partı bitti atmadı.720p lik filim idi.Filim goruntu kalitesi super.
    http://720pizle.com/ bu siteden bakıyorum full ekran oluyor .

• Bende almayı düşünüyorum. Bişey soracağım LB652 ile bu tv arasında ne fark var (Hz harici) ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Merhaba,

Pana aldım, bugün akşam kurulacak kısmetse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Merhaba,

Pana aldım, bugün akşam kurulacak kısmetse.

Hayırlı olsun
  • gg %10 indirim basıl alınıyor ya çok lazım oldu şimdi

• Malum kutu içeriğinde sadece 2 adet 3d cinema pasif gözlük var. LG AG-F310 verdikleri gözlüğün modeli. ekstra gözlük lazım. incelediğim kadarıyla LG AG-F314 satılıyor.Alsak sorun yaşar mıyız? iade vb işlerle uğraşmayalım durduk yere. konu hakkında sağlam bilgisi olan arkadaş varmı?

fiyat olarak değilde örnek olarak linki (normal yaşantısında gözlük kullananlar için klipsli olanları ile aynı pakette satılıyor sanırım, bilgisi olan?)

LG AG-F314
    http://www.n11.com/lg-ag-f314-cinema-3d-gozluk-seti-P21075679

LG AG-F360 Cinema 3D Gözlük var bide, bayada fiyat farkı var bilgisi olan?
    http://www.n11.com/lg-ag-f360-cinema-3d-gozluk-P21076122

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seprico -- 4 Haziran 2014; 13:01:57 >

• Arkadaşlar benimde 47lb670v televizyonum geldi ve kuruldu. GG den almıştım tvkolikten 100 tl puan + %10 indirim + avantajix ile 1950 tl ye geldi. 6 yıllık tüplü televizyon maceramızdan sonra televizyon harika geldi gözümüze. Hd yayınlar çok iyi. Köşelerdeki karartmalar bence zararsız çok dikkat çekmiyor. Bu arada digiturk 3 aylık kampanya için hem telefonla hem de internet üzerinden başvurdum hala bir cevap gelmedi. Bu kampanyadan faydalanan oldu mu acaba?
  • 2200 civarı alınabilecek bir yer varmı veya haftasonunu beklicem malum dünya kupası öncesi son haftasonu tv için iyi fırsatlar olabilir ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: smnkz

Arkadaşlar benimde 47lb670v televizyonum geldi ve kuruldu. GG den almıştım tvkolikten 100 tl puan + %10 indirim + avantajix ile 1950 tl ye geldi. 6 yıllık tüplü televizyon maceramızdan sonra televizyon harika geldi gözümüze. Hd yayınlar çok iyi. Köşelerdeki karartmalar bence zararsız çok dikkat çekmiyor. Bu arada digiturk 3 aylık kampanya için hem telefonla hem de internet üzerinden başvurdum hala bir cevap gelmedi. Bu kampanyadan faydalanan oldu mu acaba?

Çok iyi fiyata gelmiş hayırlı olsun bende almayı düşünüyorum ama şu an için bu fiyatlara almam zor görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: no_Antijen

quote:

Orijinalden alıntı: smnkz

Arkadaşlar benimde 47lb670v televizyonum geldi ve kuruldu. GG den almıştım tvkolikten 100 tl puan + %10 indirim + avantajix ile 1950 tl ye geldi. 6 yıllık tüplü televizyon maceramızdan sonra televizyon harika geldi gözümüze. Hd yayınlar çok iyi. Köşelerdeki karartmalar bence zararsız çok dikkat çekmiyor. Bu arada digiturk 3 aylık kampanya için hem telefonla hem de internet üzerinden başvurdum hala bir cevap gelmedi. Bu kampanyadan faydalanan oldu mu acaba?

Çok iyi fiyata gelmiş hayırlı olsun bende almayı düşünüyorum ama şu an için bu fiyatlara almam zor görünüyor

Teşekkür ederim hocam umarım sizde iyi bir fiyata bulursunuz.

• Gitti gidiyordan %10 bulsam yeterdi

• LB670 kullanıp lg store açık olan arkadaş var mı aramızda?

• quote:

Orijinalden alıntı: thesinner83

LB670 kullanıp lg store açık olan arkadaş var mı aramızda?

tv yi ilk aldığımızda açık değildi ama tv 2-3 tane güncelleme aldı, içlerinden bitanesi de market güncellemesiydi...

tabii facebook twitter gibi uygulamalar yok, biraz daha gelişmesi lazım, ama benim için çok da lazım birşey değil açıkçası..
  • merhaba,

tv yi geçen hafta aldık yoğunluktan uğraşamadık.digitürk kampanyası için nasıl başvuruyorduk.
  • quote:

Ayarlar menüsünden güncellemeni yaparsan LG STORE a girebilirsin (Gerçi girmesende olur doğru dürüst bir şey yok).
  • arkadaşlar pc yi kablosuz olarak televizyona bağlayamadım yardımcı olurmusunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

tv yi ilk aldığımızda açık değildi ama tv 2-3 tane güncelleme aldı, içlerinden bitanesi de market güncellemesiydi...

tabii facebook twitter gibi uygulamalar yok, biraz daha gelişmesi lazım, ama benim için çok da lazım birşey değil açıkçası..

Teşekkürler cevap için peki 03.06.2014 tarihli güncellemeyi yükleyen ve belirgin bir fark gören var mı acep

• http://www.n11.com/lg-47lb670v-47-700hz-wifi-uydu-alicili-3d-smart-full-hd-led-tv-P25063848

burada 2299 TL ne dersiniz bu fiyata güvenilir satıcımı acaba?

ayrıca mediamarkt gece kuşu kampanyasında şu anda 2399 tl
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.