Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hey millet teknosa web de 2309 tl yaziyor bi sakatlik olmasn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2399 tl pardon

• luxaeterna kullanıcısına yanıt
    670 gg da 2300 lira hacı satıcı klliksa iyor fomdaki arkadaşlar
  • Ben de 55LB670V aldım webdensiparis.com'dan. Ertesi sabah ürünü gönderelim dediler, müsait olmadığım için öbür gün gelsin dedim. Kutusunda duruyor. Yarın LG servisi gelip kurulum yapacak. Bakalım neler olacak.

Tv sehpası arıyorum şimdi... (Düzenleme: Uzun uğraşlar sonucu Arstil'den buldum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 1 Haziran 2014; 22:37:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askanbey

quote:

Orijinalden alıntı: firadiko

Tavsiyen için teşekkürler ilgileniyim ozaman ben gelmeden tv. Yanlız bi sorum olcak, tv ünitesi var bende yani duvardan önce mobilyanın tahtası var sorun olmaz herhalde taşımasında ?

ben de ünite yoktu. Altına şık bir sehpa aldık sehpa üzerine de şık duracaktı ama küçük çocuk olunca riske atmamak adına duvaar astırdım. Sizin ünite için duvardan önce belki duvara hiç gerek kalmadan ünitenin arkasına sabitletebilirsiniz ama kontorpilak vs gibi dayanıksız bir malzeme ise arkalık o zaman nasıl olur bilemiyorum öyle bir durumum olmadığı için araştırmadım

Mukavva gibi değil allahtan sağlam kalın bi malzeme umarı sıkıntı çıkarmaz :)

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru daha öncede bunu demek istemiştim la7xx serisi ile lb670v panel olarak aynı sanki. fakat la6xx serisi ile lb670v kıyaslamak yanlış olur çünkü lb açık ara önde.6470 400hz diye biliyorum ve h6500 daha iyi bir cihaz ve 2 iki uydu alıcısı var tabi 2 uydu anteni tek tv ye girmesi gerekiyor nimetlerinden faydalanabilmek için :)

Bazı arkadaşlar tv ye atıyor vs demiş dsmart ve dahili uydu alıcı internetten film dizi denedim/youtube 1080p vs baya bir uğraştım son 3-4 gündür daha aaa bu olmadı dediğim tek bir sorun dışında sorun görmedim.Ama mutlaka güncelleyin çok hızlanıyor tv.

Gelelim benim gördüğüm soruna ''yerel led karartma'' aktif ise aa banding mi o vertical mi vs diye şaşıyorsunuz.Özellikle film bitimde yazılar geçerken bende yerimden kalktım dedim yoktu böyle birşey.Sonra başladım kurcalamaya yerel karartmayı kapatın herşeh güzel.Enerji modu vs de kapalı yapın. TruMotion ise kullanıcı yapın 2-2 veya 3-3 diye ayarlayın güzelde bir renk ayarı yaparsanız açın animal planet HD yi görütüyü görün.

Facebook uygulamasını bulamadım daha doğrusu uğraşmadım daha.Webbrowser indan açtım ama keyif vermedi. ios tarzı kolay kullanımlı ugulama şart.

Samsung için daha öncede söyledim durumu olan 7000/8000 serisi alsın kesinlikle güzel ama bir arkadaşımız daha demiş 2013 f7000 ler daha iyiydi diye sanki öyle olmuş gibi.

Cihaz güzel ve mağazadaki arkadaşları dinlemek yerine kendiniz araştırın.Ne yazık ki göz göre göre kötü ürünü iyi diye öven çok tezğahtar gördüm.

Köşe karartı sorun olarak görmeyin. Bir miktar parlaklık vs ile beyaz ekranda bile zor belli olmuyor, film sırasında zaten farkedilmiyor.En önemli sorunlardan olan bence bulanık pastel renkli paneller.O kadar para veriyorsunuz işten gelince insan düzgün bir görüntü istiyor hali ile tv yi açınca.

Son olarak wi-fi kalitesi kesinlikle f7000 den iyi. Hani çatır çatır denirya o şekilde.DNS değiştirdim yavaşlar dedim 2013 dell laptoptan daha hızlı doldurdu video yu :)

Tekrardan kim ne alırsa alsın hayırlı olsun. Sizinde farkettiğiniz özel bir ayar bulabilirseniz paylaşırsınız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadeve36 -- 2 Haziran 2014; 12:23:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: askanbey

quote:

Orijinalden alıntı: firadiko

bende bugun gg kampanyasında aldım haftaiçi gelmiş olur büyük ihtimalle. Tv yi duvara monte etmek istiyorum. Aparatı benim mi almam lazım yoksa servisi çağırdığımda servis kendi aparatınını mı satıcak ?

hocam kendin al ama sıradan demirli aparatlardan alma yukarıda bir arkadaş açıklamıştı ben bimeksten 35 tl ye almıştım gittim bu sabah teknosadan EYEQ LEDWM4055 LED TV ULTRA SLIM ASKI APARATI aldım servis elemanları çok beğendiler ayrıca teknosadan webden baktım denizli teknosada vardı gittim bulamadılar adamlar açmayı unutmuşlar gittiler depodan getirdiler hafta sonu 49.90 dediler ama her zaman o fiyat galiba

aparat :http://www.teknosa.com/urunler/110012397/eyeq-ledwm4055-led-tv-ultra-slim-aski-aparati

Bu aparatı kurmak için servise ücret ödediniz mi? Ben de dün teknosadan aldım, Pana servisi ile görüştüm, basit mekanizmaları ücretsiz yapıyoruz ama kurulum gerektirenlere ücret alıyoruz dediler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkadaşlar ben de gg den sipariş verdim öğleden sonra tv gelecek. gg onayını gelince mi vermeliyim yoksa kurulumdan sonra mı?
  • 47LB670 için kendi kullandığınız ve memnun olduğunuz renk ayarlarını paylaşırsanız çok sevinirim. Deneme yapmaktan yoruldum, bir türlü ayar tutturamıyorum.

NOT: <bdilerr> sana pm den mesaj attım.
  • gg vakıfbank world carda taksit seçeneği varmı ve 100tl puan veriliyormu diye sordum gelen cevap ödeme sayfasındaki belirtilen kartlar arasında bulunmuyorsa yoktur... Açıklayıcı bir cevap gelmedi vakıfbank world kartla bu televizyonu alan varmı, vade farkı olmadan 9 taksit yapılıyormu ve 100 tl puan veriliyormu bilen varsa lütfen cvp versin birçok televizyon modelini inceledim ve bu modeli almaya karar verdim her led televizyonda olan ufak olumsuzluklara rağmen fiyat performans olarak iyi bir cihaz buna muadil samsungta h6500 var oda iyi ama pasif 3d tercih ettiğim için lb670 te karar kıldım, sony 50w815b de seçeneklerim arasındaydı ama 3200TL son fiyat. 1000TL fark vermek yerine aman aman bir farkı olmayan 47lb670 alıp 2-3 sene idare edip ilerde fiyatlar ucuzladığında 65 inç 4k bir tv almak için şuan ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılayan bu modelle idare etmeye karar verdim...
     LG 47LB670V 47'

• Yukardaki cevaptan vakıfbanka taksit seçeneği yoktur denmekte bir yanlışlık olabilirmi yoksa gerçekten yokmu?

• Bugün servis kuruluma geldi ürünün (55lb670) ekranı çatlak çıkmış. Ben evde yoktum tutanak tutmuşlar LG merkez onayından sonra aldığım yer değişim yapacak. Uğraş çıktı boşuna.

• Vakıfbank da worldcard bir farkı yok, aynı taksit imkanından faydalanmanız lazım. Worldpuan kampanyasına da dahildi yalnız bildiğim kadarıyla o kampanya bitti şuanda bonuscard kampanyası var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nizampen N kullanıcısına yanıt
    Zaten taksit seçeneklerinde aşağıdaki ifade var.

Worldcard : Yapı Kredi Bankası Worldcard'ınızı (TEB ve Vakıfbank Worldcard dahil) kullanarak vade farksız 3, 6 veya 9 taksitle satın alabilirsiniz. Peşin fiyatına 9 taksit, hesap ekstresine 6+3 taksit olarak yansıtılacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Servise bunun için ücret ödemedim servisteki elenmemeler bu aparatı ilk kez gördüler anlamakta güçlükj çektiler ama ben epey araştırdığımdan tek tek anlatarak yaptırdım daha doğrusu birlikte yaptık aslında kurulum seki tip demirli aparatlardan çok daha kolay
  • Arkadaşlar benim altığım tv 47lb670 ben duvara astırdım sonra baktımki ayaklarında 55lb670 yazıyor sizdede böyle mi yazıyor ben ayakları kullanmadığım için uyup uymadığını anlamadım
  • Arkadaşlar dün farkettim startv den dizi izlerken attı
    Çözümü bir adet flash belleği takıyorsunuz usb ye ve ayarlar-genel-eco-hdd için ekoyu kapatıyorsunuz.
    Bilmiyorum ama sonrasında usb olmadanda çalıştı aslında ama :) genede 8gb usb yi takılı bıraktım eco hdd yi kapalı bıraktım dedim ön bellek olarak kullansın bari :)

Uydu listesini daha silemedim digitürk-dsmart vs doldu uydu listesi düzenleyebiliyorum ama daha silmeyi başaramadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadeve36 -- 3 Haziran 2014; 10:25:15 >
  • 670v'de de 730v'de de usbden flash disk bağlayınca dizi izleme siteleri vb sitelerdeki ön bellek hatası kesin olarak ortadan kalkıyor mu? Bu arada köşelerde karartı var yazısını okuya okuya bizim evdeki külüstür lg'de de köşelerde karartı olduğunu fark ettim.

• Arkadaslar kutunun uzerinde 47lb67 yaziyo neden 0v yok...
    Biraz teknoloji cahili oldugumdan beni affedin:)
    Birde olu piksel ve banding icin yapabilecegim kontroller ile ilgili bi yardimci olursaniz minnettar olurum...

• Bende GG den aldım ürünü ve kliksa çıktı ürünü satan firma. 2.299 TL fiyat oldukça iyi A+ enerji tüketen 47 inc bir tv için. Ayrıca 100 TL world Puan ve %5 gitti gidiyor indirimi ile Tv bana 2.084 TL ye geldiki gerçekten mükemmel bir fiyat. Ben neta hd6500 uydu alıcısı kullanıyorum. Tv nin uydu alıcısını kullanmaya başladığım anda gerçekten kanal geçişlerinin yavaş olduğunu fark ettim ancak bildiğim kadarıyla tüm dahili uydu alıcıların bu probleme sahip.harici uydu alıcısına devam anlayacağınız.geri kalan özelliklerine diyecek olumsuz pek bişey bulamıyorum açıkçası. F/P olarak bence çok iyi bir ürün.Daha iyisi yokmu elbette var.parası olan samsungun 8000-8500 serisini alsın.Gördüğün en iyi görüntü bence.
    bütçesi belli olan arkadaşlara tavsiye ederim, köşelerdeki karartı mevzusu, tüm ekran SADECE BEYAZ olunca fark ediliyor.bunun dışında köşe bölgeler tvyi izlerken(sd-hd yayınlar ile divx-mkv filmler) her açıdan inceledim ve sorunsuz pixeller.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.