Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle arkadaşa katılıyorum 2013 modellerde samsung daha iyiydi zaten samsung alıcaktım. 2014 te kesinlikle keskin bir görüntü yok panellerinde ve o hoş görüntünün yerine renkleri yanlış yorumlayan bir renk kartelası var gib :) lg de ise la7xx serisi iyi idi ama pahalıydı. 2014 te ise lg o çirkin panellerinden kurtularak la7xx serisindeki temiz panelleri lv6xx serilerinde kullandı diye düşünüyorum. Samsung ise h serisi ile hüsran oldu. Bazen keşke 2013 model 46f6470 i aksaydım diyorum sonra eve gidince 47lb670v yi görünce iyi ki beklemişim diyorum

Sanırım bu sene WebOs ve yeni panelleri ve kullanılan malzeme kalitesi ile LG ye yarayacak.Geçen senenin pastasını bence açık ara Samsung yedi. Onlar kağışsın meyvesini biz yiyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

Selam naber valla dün baktım ama 48h4670 benim hoşuma gitmedi görüntü kalitesinden çok çercevesinde cam var ve ben bu tur cercevelerden hoşlanmıyorum..6500 un cercevesı daha guzel düşünülebilir....tekonosada pahalı gittigidiyorda daha uygun alabılırsın 100 tl wp ve avantajıx ıle bırlıkte 150 tl ındırım gelıyor.bunu magazalarda 2 kişi bile olsak alamayız..sony 50w815 e baktım 3200 tl cıvarı oda guzel acıkcası kafam karıstı bu işten hafta sonu bakıcam sonra ıyıce bakıp karar verıcem...ayrıca tüm modellerde 2013 tvler 2014 model tvlerden daha ıyı..

iyidir senden naber.opelden sonra burda karşılaştık.
    sen söyleyince baktımda evet ggde 2300 lira world'e 100 TL wp veriyor.satıcı kim acaba.
    sony 50w815 e benimde aklım takıldı @duggac isimli üye kendime aldım deyince.1000 lira fark vermek için ne gibi üstünlüğü var değermi merak ettim 47'' 50'' farkından başka.
    biraz bilgilendirirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

Selam naber valla dün baktım ama 48h4670 benim hoşuma gitmedi görüntü kalitesinden çok çercevesinde cam var ve ben bu tur cercevelerden hoşlanmıyorum..6500 un cercevesı daha guzel düşünülebilir....tekonosada pahalı gittigidiyorda daha uygun alabılırsın 100 tl wp ve avantajıx ıle bırlıkte 150 tl ındırım gelıyor.bunu magazalarda 2 kişi bile olsak alamayız..sony 50w815 e baktım 3200 tl cıvarı oda guzel acıkcası kafam karıstı bu işten hafta sonu bakıcam sonra ıyıce bakıp karar verıcem...ayrıca tüm modellerde 2013 tvler 2014 model tvlerden daha ıyı..

iyidir senden naber.opelden sonra burda karşılaştık.
    sen söyleyince baktımda evet ggde 2300 lira world'e 100 TL wp veriyor.satıcı kim acaba.
    sony 50w815 e benimde aklım takıldı @duggac isimli üye kendime aldım deyince.1000 lira fark vermek için ne gibi üstünlüğü var değermi merak ettim 47'' 50'' farkından başka.
    biraz bilgilendirirse sevinirim.

kliksa satıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: karadeve36

Kesinlikle arkadaşa katılıyorum 2013 modellerde samsung daha iyiydi zaten samsung alıcaktım. 2014 te kesinlikle keskin bir görüntü yok panellerinde ve o hoş görüntünün yerine renkleri yanlış yorumlayan bir renk kartelası var gib :) lg de ise la7xx serisi iyi idi ama pahalıydı. 2014 te ise lg o çirkin panellerinden kurtularak la7xx serisindeki temiz panelleri lv6xx serilerinde kullandı diye düşünüyorum. Samsung ise h serisi ile hüsran oldu. Bazen keşke 2013 model 46f6470 i aksaydım diyorum sonra eve gidince 47lb670v yi görünce iyi ki beklemişim diyorum

Sanırım bu sene WebOs ve yeni panelleri ve kullanılan malzeme kalitesi ile LG ye yarayacak.Geçen senenin pastasını bence açık ara Samsung yedi. Onlar kağışsın meyvesini biz yiyelim.

6470 55inç uzun süre takip ettim en son gideyim 2500den alayım dedim vatanda bitmişti.
    umarım bende iyiki alamamışım derim.
    aslında 50lb670 olsa iyi olur ama 3'' için 600 lira fark biraz fazla.gg'den halledeceğim galiba bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 30 Mayıs 2014; 17:02:46 >

• Biraz önce gg'den aldım. indirim devam ediyormuş. world kartın fırsatı kaçmasın diye aldım.
    sizce cihazı duvara mı asmalı yoksa gelen ayaklarıyla kullanmak daha doğru olur. cihazla birlikte sadece ayaklar geliyor değil mi? duvar askı aparatını biz alıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadeve36

LG deki köşelerde karartı sonrası Samsung un 46-48" H6xxx modellerine baktım, h serisine iyi diyorlardı aslında. Kaç gündür gidip modelleri göreceğim ama işten fırsat bulamıyorum. İnşallah bu akşam halledeceğim :)

Hala önceliğim 42-47" LB670V ve LB730V modellerinde ama Samsungun H6410-6470-6500 modellerini de görmek istiyorum. 2500 e kadar limitim var, hiç başka markaya da bakmadım, düşünmüyorum da aslında :)

• bu tv alma işide gerçekten zormuş..esasında fazla tv izleyen biri degilim spor ve belgesel dısında tv yı acıp bakmam..ancak bu yıl dayanamadım dijiturk aldım lig tv hd ve belgesel kanallar dahil..ee bunuda bızım evdeki 32 inç tv ile izlemeyelim dedım ama tv alma işi bu kadar zor olacağını bılemedım...kolay degıl 3000 tl verıceksın gozun kapalıda alamıyorsun..bu arada sunu dıkkat ettım 32 inç samsung 5 panel 2009 model lcd tvın goruntusu gercekten ıyıymıs yenı tvlere gore siyahlar sıyah beyazlar beyaz ..teknolojı gelısmesı gerekırken gerıye gıdıyor her yıl..LB 670 cı arkadaslar bana kızacak ama burayı okyanlar ıcınde bır fıkır verır umarım 47lb670 1970 tl(gg %10 ve wp ile) ye alınabılecek bir tv ama bence o parayı bıle hakettıgı suphelı..
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    zaten max 2500 civarı alınabılecek ıkı tv biri 47lb670 diğeri 48h6470 yada 6500..iki tv yı dun ınceledım 6500 çercevesı benım hosuma gıttı kalıte olarak degılde 6470 e gore daha ıyı..yaw esasında uygun fiyatlı bulabılırsem 2013 samsung 46f8000 8500 alıcam ama onu alıncaya kadar sony alırım dıyorum o ole gıdıyor...
  • quote:

zaten max 2500 civarı alınabılecek ıkı tv biri 47lb670 diğeri 48h6470 yada 6500..iki tv yı dun ınceledım 6500 çercevesı benım hosuma gıttı kalıte olarak degılde 6470 e gore daha ıyı..yaw esasında uygun fiyatlı bulabılırsem 2013 samsung 46f8000 8500 alıcam ama onu alıncaya kadar sony alırım dıyorum o ole gıdıyor...

F serisi ne açıdan H serisinden kaliteli?

LB serisine ben de ısınamadım ama 670 değilde aklımda hep 730 vardı. LA serisinden ben aslında ilk başta 660s den yola çıktım sonra bi baktım 690, en son 740s de karar kılmıştım onda da 42" hiçbir yerde yok, 47" de 2500 civarında...öyle olunca 2500 e 47"740s mi diyorum kendi kendime yoksa samsung un 6470-6500 modelleri mi diyorum

Akşam eve gidince usb ye forumda test için önerilen 3d videoları atıp tekno mağazaları dolaşacağım. Ona göre birşey şekillenir aklımda diye düşünüyorum

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Sadece 3D videolar değil, 1080p, 720p videolardan da atın, hepsini deneyin.
  • köşelerde karatımı....yok ben hiçbişey alamam bu gidişle.hanımlada kavga ederiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Sadece 3D videolar değil, 1080p, 720p videolardan da atın, hepsini deneyin.

Öyle yapacağım. Kendi arşivimdeki videolardan da atıp deneyeceğim, yoksa kafayı yiyecem az kaldı
  • Yıllardır PC kullanırım, senede 7-8 tane ekran kartı, 2-3 tane cpu değiştirdiğimi bilirim. Hiç bir zaman TV seçimimdeki kadar zorlandığımı bilmem. Bugüne kadar aldığım teknolojik cihazlar içinde beni en çok zorlayan bu oldu.

Nedenini sorarsanız, Mükemmel LED yok, mutlaka hepsinin az/çok bir kusuru var. Mühim olan en az kusurlu olanı bulmak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan2000

merhaba,

bana da % 10 indirim tanımlı.ekli satıcıdan alırsam 1970 gibi bir fiyat oluyor.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-47lb670v-dvb-s2-t2-c-3d-fhd-smart-led-tv-115810497

Bir de avantix mi diye bir şeyden bahsediliyordu nasıl faydalanabiliyoruz.

Hocam bu indirimin tanımlı olup olmadığını nerden görebiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Yıllardır PC kullanırım, senede 7-8 tane ekran kartı, 2-3 tane cpu değiştirdiğimi bilirim. Hiç bir zaman TV seçimimdeki kadar zorlandığımı bilmem. Bugüne kadar aldığım teknolojik cihazlar içinde beni en çok zorlayan bu oldu.

Nedenini sorarsanız, Mükemmel LED yok, mutlaka hepsinin az/çok bir kusuru var. Mühim olan en az kusurlu olanı bulmak.

Aynen hocam yıllardır o kadar sistem dizdik aldık sattık, ekran kartı cpu bilmem ne, overclock falan ama tv kadar illet değilmiş onu gördüm

• oturan2000 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende bu televizyonu almak istiyorum ama gg dan indirim kuponu almamın bir yolu varmı birde benim vakıfbank world kadtım var vakıfbankada 100TL world puan veriliyormu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdarkaan66 S kullanıcısına yanıt
    indirim kuponu kişiye özel tanımlı oluyor.vakıfbank world içinde puan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: WallacE McKarT

quote:

Orijinalden alıntı: oturan2000

merhaba,

bana da % 10 indirim tanımlı.ekli satıcıdan alırsam 1970 gibi bir fiyat oluyor.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-47lb670v-dvb-s2-t2-c-3d-fhd-smart-led-tv-115810497

Bir de avantix mi diye bir şeyden bahsediliyordu nasıl faydalanabiliyoruz.

Hocam bu indirimin tanımlı olup olmadığını nerden görebiliyoruz?

gg üye girşi yapınca promosyonlara bakınca eğer tanımlı ise görüyorsun. yani her kese otomatik tanımlı değil .bazı müşterilere veriliyor galiba

• dün teknosaya gittim kafamda olan 47lb670 ile samsun 48h6470 i görmek için şans eseri star hd açmışlardı .mac yayını vardı banttan inceledim samsungun görüntü kalitesi bana daha iyi geldi.samsung alacam galiba bu gidişle...
  • Dün akşam geç de olsa önce Bimeks e gittim. İnternetten indirdiğim full hd 1080p 3d sbs videoları harici hdd ye attım önce LA740s te denedim. Köşelere özellikle baktım karartı falan yoktu. Renk renk fotoğraflarla da baktım, banding, clouding, black bleeding, 3d görüntü vs. hepsini videolarla denedim. tv gerçekten de on numara. Hatta denediğim 3d videolardan biri harikaydı. Bimeks çalışanları bile hayran kaldı "abi bu videoyu bizimle paylaşır mısın çok iyiymiş" dediler. Sonra aklımda olan Samsung 48H6500-6410 modellerine baktım. İkisi de gerçekten çok güzel tvler. Aktif 3d gözlüklerini bulamadıkları için 3d videolara tam anlamıyla bakamadım. Ancak ekranda sürekli beyaz ve farklı renklerde videolar dönüyordu. Panelde hiç gölgelenme veya ışık sızması görmedim.

Daha sonra Teknosa'ya gittim, orada 47LB670V modeline resimleri ve videoları hdd den oynattım. Özellikle banding videosunda LB670V de takılmalar bariz belli oluyordu. 3d performansı iyiydi ama banding te açık şekilde eksikliği görünüyordu.

Dün akşam iyi ki de gitmişim, aklımda LB modellerle ilgili soru işaretleri vardı ve netleşti. Kendi kişisel görüşüm LA serisi LB serisinden daha iyi. Teknosada tv yayını olmadığından kanal geçişlerine bakamadım hiçbir tvde. LB serisinin diğer avantajı da hem akıllı kumanda hem normal kumanda olmasıydı. LB730 a bakmadım çünkü 47 fiyatı yüksek geldi bana. Ama şu da var LA serisi modellerde stokta paketli pek kalmamış. Bugün de dünden eksik kalan Samsung TV lerin testini yapacağım. Tespitlerimi yine burada paylaşırım.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.