Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı olay benim başımada geldi. Vatan'ın internet sitesinden aldığım 47lb670v 3 gun sonra geldi servis kurulum için kutuyu açtı televizyon'un fişini takana kadar hiç birşey belli değildi fakat takınca süprizz ekran sol taraftan kırık kutuda ve kasada hiç bir hasar yok. Hasar tutanağı tuttular. Vatan merkezi aradım mazamıza gidip değiştirebilirsiniz dediler. magazaya gittim fakat tutanakla olmaz lg iade değişim raporu tutması lazım dediler servis rapor hazırlayıp lg merkeze gönderdi 2 gün sonra değişime uygun değildir diye geldi rapor şok oldum. vatan la görüşdüm olurmu öyle şey biz görüşücez lg merkezle dediler ürünün resimlerini istediler 7 gün daha bekledim yine olumsuz geldi rapor. Benim anladığım lg vatana yıkmaya çalısıyor vatan lg ye. Lg merkezi, vatan'nın müdürünü defalarca aradım. vatan bilgisayarın müdürü merak etmeyin ben ilgileniyorum kesin onaylıyacaklar dedi ve akşama beni aradılar değişiminiz onaylandı dedi ve rahat bir nefes aldım. Mağazada aynı üründen olmadığı için para iadesi istedim. 10 gün sonunda mutlu sona ulaşabildim fakat uzun telefon görüşmeleri çektiğim sinir sitres yanıma kar kaldı. İnternet üzerinden televizyon alırken birkez daha düşünün derim. Servisi beklemeden kutuyu kendim açmış olsam gitmişti 2500 tl

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımın 55f7000 ninde 3d olayını denedik çok güzeldi fakat ne yazık ki dük ve tv nin tam karşısında durmazsanız görüntü keyif vermiyor yada bana öğle geldi.
    Baş mide olayları kısmen doğru bence.Pasif tv de de isledim aktif kadar rahatsız etmedi gerçektende ama aman aman bir fark yok. Alışmak gerek bence.
    Aktif ve pasif olayında '' LG 3D TV Commercial Test '' şeklinde aratırsanız google da 1 den 10 a kadar çok keyifli reklamlarını ve durumu özetleyen görüntüleri görebilirsiniz.
    Mazalardaki arkadaşlar nedendir bilinmez ya lg - yada samsung diye bağırıyor ki bir çoğu inanın bizim kadar bilgi sahibi değil sattıkları cihazlar hakkında.

Samsung h6500 e bakın hanım görüntüsünden rahatsız olmuştu fakat bence şu anda fiyat/performas olarak samsung h6500 tavsiye edilir. h6470 çok araştırdım görüntüdeki kalite farkını mağazada lb670v ile yan yana durca anlıyorsunuz. Benim yaptığımı yapın aynı ayarlarda iki flash bellek ile giderek fullHD bir video ile farka bakın.

Fiyattan kalite tahlili yapmak isterseniz ise iki tv arasında 100euro fark var ve 400hz e karşı 700hz. geri kalan özellikleri zaten benzer.

Çok ucuza satılan ürünlere karşı temkinli olun derim

Ekranın köşelerinde karartı var ama inanın tam ekran beyaz bir görüntü açılınca belli oluyor ve normal film vs sırasında belli olmuyor.

Ben çok araştırdım ve inanın bazen resmen kusurlar arasından sizi rahatsız etmeyecek ürünü almak zorunda kalıyorsunuz. Her tv markası ve modelinde hoş olmayan şeyler var. Zaten 670v de bu fiyata en iyi ürün yokda ne tv ler var da fiyatı pahalı

Sadece ips panel için bile alınabilir. (ibm thinkpad r50 kullanmıştım yıllar önce o yüzden ips ile retina ekran denince hala içim kıpır kıpır olur :) )

• merhaba,ses komutta benim sesimden başka ses tanımıyor .nasıl bir ayarı değiştirmiş olabilirim.ayrıca digiturk kayıt yapabilirmiyim yoksa sadece uydudanmı( livetv) kayıt özelliği var.tşk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadeve36

Arkadaşımın 55f7000 ninde 3d olayını denedik çok güzeldi fakat ne yazık ki dük ve tv nin tam karşısında durmazsanız görüntü keyif vermiyor yada bana öğle geldi.
    Baş mide olayları kısmen doğru bence.Pasif tv de de isledim aktif kadar rahatsız etmedi gerçektende ama aman aman bir fark yok. Alışmak gerek bence.
    Aktif ve pasif olayında '' LG 3D TV Commercial Test '' şeklinde aratırsanız google da 1 den 10 a kadar çok keyifli reklamlarını ve durumu özetleyen görüntüleri görebilirsiniz.
    Mazalardaki arkadaşlar nedendir bilinmez ya lg - yada samsung diye bağırıyor ki bir çoğu inanın bizim kadar bilgi sahibi değil sattıkları cihazlar hakkında.

Samsung h6500 e bakın hanım görüntüsünden rahatsız olmuştu fakat bence şu anda fiyat/performas olarak samsung h6500 tavsiye edilir. h6470 çok araştırdım görüntüdeki kalite farkını mağazada lb670v ile yan yana durca anlıyorsunuz. Benim yaptığımı yapın aynı ayarlarda iki flash bellek ile giderek fullHD bir video ile farka bakın.

Fiyattan kalite tahlili yapmak isterseniz ise iki tv arasında 100euro fark var ve 400hz e karşı 700hz. geri kalan özellikleri zaten benzer.

Çok ucuza satılan ürünlere karşı temkinli olun derim

Ekranın köşelerinde karartı var ama inanın tam ekran beyaz bir görüntü açılınca belli oluyor ve normal film vs sırasında belli olmuyor.

Ben çok araştırdım ve inanın bazen resmen kusurlar arasından sizi rahatsız etmeyecek ürünü almak zorunda kalıyorsunuz. Her tv markası ve modelinde hoş olmayan şeyler var. Zaten 670v de bu fiyata en iyi ürün yokda ne tv ler var da fiyatı pahalı

Sadece ips panel için bile alınabilir. (ibm thinkpad r50 kullanmıştım yıllar önce o yüzden ips ile retina ekran denince hala içim kıpır kıpır olur :) )

Sağolun hocam yorumlarınız için. Gidip gözümle görürsem daha iyi olacak benim için. Deneyimlerimi, gözlemlerimi bende paylaşırım burada.

dostum flash diskine örnek videoları at tekno markete gidip iki tv yide dene. hangisi hoşuna giderse onu al. oradaki satıcılar biri 400 hz diğeri 700 hz gibi laflarla kafanı karıştırmasın. 700 hz veya 400 hz hiç bir işe yaramadığını biraz araştırma yaparsan öğrenebilirsin. iki tv de gerçekte 100 hz panele sahip.

ben iki televizyonu karşılaştırdığım da samsungun görüntü kalitesi açık ara öndeydi :) özellikle siyah seviyesi çok daha iyiydi LG de griye dönüktü siyahlar. LG mat ekrana sahip zaten karşılaştırınca ne demek istediğimi anlarsın LG karanlık bir görüntü ve tüm köşelerde karartı mevcut. sd yayınlarda fark etmezsin ancak benim gibi piskopatsan hd film ve dizi izlersen özellikle maç çok izlersen o karartılara acayip takılırsın :) mağaza videoları ve demoları yanıltmasın seni kendi videonu alda git ve özellikleri ayarla. Samsungta mat ekranı yakalayabilirsin ancak LG de parlak ekranı ayarlayamazsın. Ses konusunda da Samsung sesi daha doygun ve tok geliyor. Sesleride mutlaka karşılaştır.

Benim izlenimlerim bunlar ve kararını kendin ver. Şunu da belirteyim samsung alacaksan 48h6470 değilde 48h6500 modelini al. Peki ben samsung aldım mı hayır almadım :) gittim bir üst seviye olan sony 50W815B modelini aldım :) tüm tv özelliklerini karşılaştırmalarını ezberledim artık =)

• artık hayırlımı oldu bilmiyorum benim 670V şimdilik ertelendi..kredi kartımdaki problem nedeniyle sanal kart onay vermedi..(1,5 aydır kredi kartı problemi yasıyorum) belki iyi olmuştur bilmiyorum ama en buyuk sansızlıgım 46f7000 i almamak oldu..yanı 3399 tv madia marktan alırken adamın biri benden önce davrandı sonn kapalı kutuyu aldı..o zaman bu iş biticekti..neyse sağlık olsun yarın yıne teknosaya gdıp 48h6500 ile 670V ı karsılasıtırcam..samsungun 6700 modelı olsaydı tr de onu alırdım gozum kapalı simdi 46h7000 e o kadar para vermek istemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 28 Mayıs 2014; 21:58:21 >
  • arkadaşlar tvyi yeni aldım bugün kurdular yalnız film izlerken altyazıyı görmüyor altyazı ismi filmle aynı yapmam rağmen yardımcı olacak biri varmı acaba
  • Tv kutusundan çıkan gözlük ile lg nin sitesinde yer alan gözlük farklı çıktı acaba herkesin gözlüğü resimdeki gibi mi arkadaşlar
     LG 47LB670V 47'

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thesinner83 T kullanıcısına yanıt
    evet gözlük aynı,LG sitesine şikayette bulundum.geri dönüş bile yapmadılar.üzülme gözlük iş görüyor.3sınıf ülke muamelesi ....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle bir şikayet oluşturulmalı
    Ayrıca banding bende de biraz var galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thesinner83 -- 29 Mayıs 2014; 0:06:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesinner83

Kesinlikle bir şikayet oluşturulmalı
    Ayrıca banding bende de biraz var galiba

çok takılmayın banding e, biraz oluyor bende farkettim ama tamamen yayınla alakalı diye düşünüyorum, türk sineması filmlerini 20 dk gösterip 10 dk reklam veren kanallarda daha fazla oluyor, trt hd de denizaltı belgeseli izlerken balıkları falan gösteriyordu, hızlı hızlı hareketler falan.. banding yapmadı diyebilirim..

2d/3d dönüştürmeyi açınca da güzel oldu yayın

tv her türlü iş görüyor, tadını çıkartmaya bakın.

artık teknolojilerde hep bir sorun oluyor kronik olarak.. lg yi almayıp samsung alsan onda da hatalar illa ki var.. telefonlarda da böyle.. 4/4lük insan nasıl yoksa sorunsuz teknoloji de yok ne yazık ki

• benim tv de ekran kiri denen olay var , maçlarda ve acık renkli hareketli sahnelerde belli oluyor.tek moralimi bozan bu yoksa diğer problemler yok.Gecen akşam 1453 fetihi çok güzel seyrettim.

e-devlet üzerinden tüketici hakları başvurusunda buluna biliniyor ben denedim oluyor kayıt oluşturmadım.Bu kusur ayıplı mala girmiyormu sizce.Ayıplı mala girerse direk iade ve değişim hakkımız doğar.
    Servise gönderipde elletmem tv yi.
    Şikayetim var com daki yazıma halen cevap veremediler , müşteri hizmetleri iki para etmez.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2445356
  • quote:

Orijinalden alıntı: duggac

dostum flash diskine örnek videoları at tekno markete gidip iki tv yide dene. hangisi hoşuna giderse onu al. oradaki satıcılar biri 400 hz diğeri 700 hz gibi laflarla kafanı karıştırmasın. 700 hz veya 400 hz hiç bir işe yaramadığını biraz araştırma yaparsan öğrenebilirsin. iki tv de gerçekte 100 hz panele sahip.

ben iki televizyonu karşılaştırdığım da samsungun görüntü kalitesi açık ara öndeydi :) özellikle siyah seviyesi çok daha iyiydi LG de griye dönüktü siyahlar. LG mat ekrana sahip zaten karşılaştırınca ne demek istediğimi anlarsın LG karanlık bir görüntü ve tüm köşelerde karartı mevcut. sd yayınlarda fark etmezsin ancak benim gibi piskopatsan hd film ve dizi izlersen özellikle maç çok izlersen o karartılara acayip takılırsın :) mağaza videoları ve demoları yanıltmasın seni kendi videonu alda git ve özellikleri ayarla. Samsungta mat ekranı yakalayabilirsin ancak LG de parlak ekranı ayarlayamazsın. Ses konusunda da Samsung sesi daha doygun ve tok geliyor. Sesleride mutlaka karşılaştır.

Benim izlenimlerim bunlar ve kararını kendin ver. Şunu da belirteyim samsung alacaksan 48h6470 değilde 48h6500 modelini al. Peki ben samsung aldım mı hayır almadım :) gittim bir üst seviye olan sony 50W815B modelini aldım :) tüm tv özelliklerini karşılaştırmalarını ezberledim artık =)

Hepsi 100 hz onu biliyorum, tek kafama takılan ışık sızması vs. onu da görmem lazım bir türlü gidip bakamadım.

ışık sızması tüm led panellerde mevcut lg samsung sony farketmiyor. tamamen şans işi :)
  • quote:

ışık sızması tüm led panellerde mevcut lg samsung sony farketmiyor. tamamen şans işi :)

Köşerlerde kararma vs var diyorlar ya o yüzden aklıma kurt düştü, sıkıntım ondan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Köşerlerde kararma vs var diyorlar ya o yüzden aklıma kurt düştü, sıkıntım ondan.

Ben de bugün artık GG kampanyası bitmeden son kez bu seferde teknosaya gidip inceledim LG LB670 i. Burdaki modellerde de aynı şekilde köşelerde karartı mevcut, elemana sordum, bak köşeler siyah dedim. Eleman göremedi, bana panelin etrafındaki siyah şerit şeklindeki yerleri gösterip durdu, bu her tv de olur diyerek.

Artık hepsiburada dan pana 42" siparişi vereceğim. Hediye çekleri, world puan, avantajix derken 1.550,0 tl gibi bir rakama malolacak.

• arkadaşlar altyazıda türkçe karakter sorunu var bu sorunu halledebilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nnexium

arkadaşlar altyazıda türkçe karakter sorunu var bu sorunu halledebilen varmı?

onceki sayfalarda var.4..5..sayfa geriye kadar oku

• Arkadaslar bende uzun suredir bu tv yi inceliyorum. suan en uygunu gg da gorunuyor. %10 indirim ceki bulamadim. cek takas bolumunde goremedim. bulursam haftasonu almayi dusunuyorum. umarim bir aksilik cikmdan alirim su tv yi. simdi yerini hazirliyorum. duvar kagidi felan.
    alanlar iyi gunlerde kullansin, yorumlarini eksik etmesin:)

Işık sızdırmasın birçok nedeni var. Mesela o kurulum yapan servisteki arkadaşların 40'' üzerine vidalı sabit askı aparatı asmaları. Televizyonun kasası kasılıyor zamanda kenarlardan açılmalar yapıyor. Montajtan 1-2 hafta sonra kasadan ışık sızması yaşan çok.Aynı şekilde panelede arkasından baskı oluştu taktirde hoş olmayan durumlar meydana gelebiliyor.

Köşelerinde karartı olması bence lg nin tamamen boş beleş bir çözümü büyük bir ihtimalle yazılım güncellemeleri ile köşelerdeki led güçlerini bir miktar arttıracaktır. Ama tekrar diyeyim göze batmıyor şimdilik belkide :D Dün Dsmart hd bağladık. HDMI kablosunuda epey bir pahalı aldım. Kurulumu yapan arkadaş bile beğendi görüntüyü epey bir kurcaladı tv yi. Sonrada belki kablodandır diyerek kaçtı :D

Askı aparatı :http://www.teknosa.com/urunler/110012397/eyeq-ledwm4055-led-tv-ultra-slim-aski-aparati

HDMI Kablo :http://www.teknosa.com/urunler/110271395/monster-mn140456-2m-750hds-high-speed-hdmi-kablo (Tv ile aldığım için 60tl ye geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadeve36 -- 29 Mayıs 2014; 15:39:54 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.