Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 47LB670V aldım arkadaşlar, acaba kanalı nasıl silebiliyoruz kendi uydusunda?

astra ve turksat uyduları bağlı, gereksiz birsürü kanal var, silmeyi bulamadım bir türlü.. yardımcı olursanız sevinirim..
  • karadeve36 kullanıcısına yanıt
    tabiyki hepsinde ufak tefek sorunlar olabilir. fakat bu banding olayı benim canımı baya bi sıktığı için lg ye önyargılı bakıyorum .aslında cokta hoşuma gitmişti tv .bilmiyorum ya çok karasızım 47lb670 mi alsam yoksa samsung 48h6470 mi alsam .offfff
  • Az önce (Hazır GG kampanyası ile 1970 tl ye 47lb670 alabiliyorken) Vatan mağazasına gidip, LG LB670V ve LB730V leri inceledim, köşelerdeki siyah kalan kısımlar (Aydınlatma yetersiz o kısımlarda) acayip rahatsız etti beni, Nuh filmi gösteriliyordu TV lerde ve gözüm sürekli köeşelerdeki ışıksız alanlara takılı durdu.

Birde ilginç gelecek ama LG LB serilerinde Ottoman55 nickli üyenin resimlerinde olduğu gibi özellikle yakından bakınca ekran çizgi çizgi sayılıyor resmen. Philips ve Samsunglarda bu şekilde değildi.
  • bilginorhan kullanıcısına yanıt
    48h6470 avrupada çıktı ve ülkemizdeki mazalarda yerini aldı ve neredeyse haftada 1 defa güncelleme aldı.
    Birçok hatası mevcuttu biliğim kadarı ile şu anda hepsini hallettiler. ( En bilinen sıkıntısı ise durduk yere ekran yeşil oluyordu.Kapatıp açınca düzeliyordu.)
    Güzel bir cihaz lb670v nin dengi de değil. Kendi web sitesinde dahi fotolarını koyma gereği duymadı samsung/bu konuda samsung'a yazı dahi yazdım. (http://www.samsung.com/tr/support/model/UE48H6470ASXTK )
    Ama Samsung olsun diyorsanız servisinde tavsiye ettiği model olan samsung 48h6500 ü tercih edebilirsiniz başarılı bir ürün.

• karadeve36 kullanıcısına yanıt
    ya aslında samsung olsun demiyorumda işte 660s deki çıkan sıkıntıdan dolayı korkuyorum .banding olayı çok canımı sıkan beni düşündüren bu.kafam karışık
  • 55LB670V düşünüyorum. webdebsiparis sitesinde tek çekim fiyatı 3.381 TL Baya uygun gibi 55 ekran için.

Dün baktım Media Markt ve Teknosa'da, görüntülerde sıkıntı göremedim. Bugün tekrar bakacağım rahatsız edici bulutlanma vs var mı.
  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Kanal yöneticisine girdiğinizde belirli kanalları atlamak için bir seçenek var. (Atla/ekle tuşunun içinde)

Ben de sinyal seviyesini ve kalitesini nereden görebileceğimi bulamadım. (HAni her uydu alıcısında kanal değiştirdiğimiz zaman bile karşımıza çıkan bilgi) Turksat'da Kanal D, Star, Show, Trt gibi kanalları bulurken ne kadar aratırsam aratayım ATV, Samanyolu, Fox gibi kanalları açtığımda sinyal yok yazısı çıkıyor. Halk, Ulusal gibi kanalları ise hiç bulamadım.

İşin kötüsü sitede oturuyorum, Turksat, Eutelsat ve Arap kanallarının bulunduğu uydu aynı kablodan geliyor ve internetten de bununla ilgili bilgi bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luxaeterna

Kanal yöneticisine girdiğinizde belirli kanalları atlamak için bir seçenek var. (Atla/ekle tuşunun içinde)

Ben de sinyal seviyesini ve kalitesini nereden görebileceğimi bulamadım. (HAni her uydu alıcısında kanal değiştirdiğimiz zaman bile karşımıza çıkan bilgi) Turksat'da Kanal D, Star, Show, Trt gibi kanalları bulurken ne kadar aratırsam aratayım ATV, Samanyolu, Fox gibi kanalları açtığımda sinyal yok yazısı çıkıyor. Halk, Ulusal gibi kanalları ise hiç bulamadım.

İşin kötüsü sitede oturuyorum, Turksat, Eutelsat ve Arap kanallarının bulunduğu uydu aynı kablodan geliyor ve internetten de bununla ilgili bilgi bulamıyorum.

cevap için teşekkürler..

uydu kurulumu yapmıştı gelen servis, astra 19 ve turksat olduğunu söylemiştim, diseq den A-B ayarlama falan yaptı, sonrasında arayınca hepsini kendi buldu..

kanal listesinde kanal arama yerine girince manuel arama derseniz, sinyal gücü sinyal kalitesi olarak yazıyor..

benim duyumlarıma göre atv en zor gelen sinyalmiş, normalde sinyal seviyeniz 70 in üstündedir umarım..

edit: bu arada atla ekle dediğiniz yeri kurcaladım ama silme yok, kanal atlayabiliyorsunuz sadece.. ben silmek istiyorum bazı kanalları.. ıvır zıvır çok kanal var çünkü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailc78 -- 27 Mayıs 2014; 21:03:59 >

• 2599'a Media Markt'tan aldım.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    GG üzerinden nasıl 1970TL 'ye alıyoruz 47LB670V modeli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Soyle oluyor 2299tllık fiyatı ggden aldıkları yüzde 10 hediye çeki(bazı üyelere tanımlamışlar bende çıkmadı) 100tl ykb worldpuan ayrıca avantajix ekleyince 1920 tl geliyor avantajix yoksa 1970 tl..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Merhaba,

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-47lb670v-dvb-s2-t2-c-3d-fhd-smart-led-tv-115810497

2.299,00 TL + %10 İndirimim var + 100,00 TL Worldpuan + 50,00 TL avantajix para iadesi veriyor. Bu sayede tv nin bana maliyeti 1.920,00 TL oluyor.

GG üzerinden LG almaya karar verirsem (ki yarın son ve öte yandan ağırlıklı olarak hepsiburadadan pana siparişi vermeyi düşünüyorum) %10 indirimden faydalanmak isteyenlere yardımcı olurum. Kaç adet olursa olsun hepsine %10 indirim veriyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Forumdaşlar bu zamana kadar ailemin evindeki VESTEL SMART 42PF7175 televizyonda dizi, filmleri bilgisayardan indirip flash belleğe atıp izliyordum bir TV olarak ekranından kullanışlılığından gayet memnunum hatta ilk aldığım zaman kendi evime de VESTEL alayım diye düşünüyordum ancak internetli tv ler çıkınca bilgisayarla, flash bellekle uğraşmadan direk TV den dizi,film izlemek istiyorum. VESTEL'in smartına, işletim sistemine güvensem VESTEL akıllı TV alırım ama o konuda VESTELe güvenemiyorum. İstediğim şu; alacağım smart TV filmin bir yerinden sonra atmamalı, ulusal kanalların resmi web sitelerine girip yasal yayınlanan dizileri internetten izleyebilmeliyim.
    Örneğin STAR TV web'den Kardeş Payı,
    Show TV web'den güldür güldür,
    Kanal D web'den Arkadaşım hoşgeldin. ve Bİcaps üzerinden 1080P, 720P film leri sorunsuz izleyebileceğim tv sizce hangisidir? evinizdeki tvlerde test edebilirmisiniz
    Samsung - LG arasında kaldım aşağıda linkleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyuxoy35 -- 28 Mayıs 2014; 12:18:15 >

• 50LB670v televizyonun ürün kaydını LG sitesinde yapamadım. Ürün henüz listede yer almıyor. Bu yüzden LG Storedan istediğim uygulamaları yükleyemedim. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim, kim bilir ne zamana çözerler. Aynı sorunla karşılaşan var mı? Siz ne yaptınız?
  • thesinner83 T kullanıcısına yanıt
    Youtube 'tan indir hepsinin testi var.Hatta ben yüksek çözünürlülü tek renk resimler(Kırmızı-beyaz-siyah vs) indirdim ve video ile tv de oynattım. Bir problem görmedim. Umarım da görmem canını alırım o tv nin yoksa

***Çok çok önemli tv yi alıpta görüntü akıcı değilmi acep diyen arkadaşlara tavsiyem TruMotion dan pürüzsüz veya Clearplus açık kalmış olabilir.Kapalı konuma getirin görüntü çok akıcı olucak. TV lag denilen olayında kısmen önüne geçebileceksiniz.

Son 2-3 senedir çıkan neredeyse tüm tvlerde görüntüyü kasan bu tarz özellikler oluyor ne yazık ki.

İyi günler.
  • MediaMarkt gece kuşu kampanyasından aldığım 50LB670V Bugün servis çağırıp kurdurtayım dedim servis kutuyu açtı ve şok olduk ekran ortadan darbe almıs baya güzel patlatmış ekranı kutunun üstünde herhangi bir darbe izide yok değişim raporu tuttu 1 2 güne değişim raporunu teslim edicekmiş sonrasında yapmamız gereken işlemler nedir şimdi mediamarkt arayayımmı rapor gelincemı arayayım konuşayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadeve36

48h6470 avrupada çıktı ve ülkemizdeki mazalarda yerini aldı ve neredeyse haftada 1 defa güncelleme aldı.
    Birçok hatası mevcuttu biliğim kadarı ile şu anda hepsini hallettiler. ( En bilinen sıkıntısı ise durduk yere ekran yeşil oluyordu.Kapatıp açınca düzeliyordu.)
    Güzel bir cihaz lb670v nin dengi de değil. Kendi web sitesinde dahi fotolarını koyma gereği duymadı samsung/bu konuda samsung'a yazı dahi yazdım. (http://www.samsung.com/tr/support/model/UE48H6470ASXTK )
    Ama Samsung olsun diyorsanız servisinde tavsiye ettiği model olan samsung 48h6500 ü tercih edebilirsiniz başarılı bir ürün.

Hocam merhaba,

Aklımda 47LA740s ve 42-47LB730V modelleri vardı, yorumlara bakınca herkes LG deki ışık sızmaları veya karartılardan bahsetmiş. Tam karar vermişken şimdi aklıma kurt düşürdü bu durum. Normalde aklımda hiç Samsung yoktu ama biraz baktım modellere, 2014 modeller sanırım H ile başlıyor. 64xx veya 65xx serisinden önerebileceğiniz model var mıdır? Samsung a aktif 3d den dolayı soğuk bakıyorum. Uzun süreli filmlerde mide bulantısı, baş dönmesi vs. yazmış millet. Oturup sürekli 3d film de izlemeyeceğim ama böyle birşey de yaşamak istemem.
    Siz yukarıdaki LG modelleri ile bahsettiğim serideki Samsung ları gördünüz mü, hangileri iyi geldi. Gerçi akşam kısmet olursa gidip bakmak istiyorum ama daha önce deneyiminiz varsa yorum almak isterim.

• arakdaşlar bende aldım tv yı..samsung 46f7000 ı alamadıgıma uzulmustum kapalı kutu h7000 serisi hayal kırıklıgı oldu ..önce arkadsıma onerdım teknosadan o aldı..bugunde ben..world kredı kartım bıraz gecıkmelı geldı (Eski kartı kapatıp yenısı gelmesı 1,5 ay surdu) o nedenle tv almakta gecıktım..2299 TL -100TL wp-58 tl avantajıx ile birlikte 2141 TL ye geldı bana tv..bazıalrına verılen %10 olsa 1940 TL ye falan gelirdi tv ama maalsef gg sagolsun bıze koklatmadı kupon..8 yıllık üyeyim ilk gg alısverım ondan olabılır tüm sorunlarına ragmen bu tv almamın nedeni 46h7000 ile arasında olan en az 1200 tl lık fark..bu farkla ben 500 tl ye 500w lık lg ev sınema sıstemı..500 tl ye masa sandalıye takımı 200 tl ye ise tv sephası alıcam..bazen maddı konular goruntunun de onune gecıyor maalesef..artık evlendıgımde daha kalıtelı tv alırım dusuncesındeyım..bu tv ıle dijitürk hd mac ızleyecegım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 28 Mayıs 2014; 17:12:16 >

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    ben 6470 yı ile 730V yı yan yana koydurttup denedım..acıkcası lg daha ıyı gelmıstı bana hareketlı sahnelerde..6470 de sanırım bandıng hafıften var..hafıften dedıgıme bakmayın baya baya var bulutlanma..6470 degılde bence 6500, gelırse 6700 ı takıp edın derım ben eger aklınızda samsung var ise..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

ben 6470 yı ile 730V yı yan yana koydurttup denedım..acıkcası lg daha ıyı gelmıstı bana hareketlı sahnelerde..6470 de sanırım bandıng hafıften var..hafıften dedıgıme bakmayın baya baya var bulutlanma..6470 degılde bence 6500, gelırse 6700 ı takıp edın derım ben eger aklınızda samsung var ise..

Aklımda Samsung yoktu da LA740s, LB730V modellerinde köşelerde ışık yetersizliği vs okuyunca birden Samsung a baktım. Bu akşam fırsatım olursa gidip kendim göreceğim ama yine de aklımı karıştırdı.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.