Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karadeve36

Işık sızdırmasın birçok nedeni var. Mesela o kurulum yapan servisteki arkadaşların 40'' üzerine vidalı sabit askı aparatı asmaları. Televizyonun kasası kasılıyor zamanda kenarlardan açılmalar yapıyor. Montajtan 1-2 hafta sonra kasadan ışık sızması yaşan çok.Aynı şekilde panelede arkasından baskı oluştu taktirde hoş olmayan durumlar meydana gelebiliyor.

Köşelerinde karartı olması bence lg nin tamamen boş beleş bir çözümü büyük bir ihtimalle yazılım güncellemeleri ile köşelerdeki led güçlerini bir miktar arttıracaktır. Ama tekrar diyeyim göze batmıyor şimdilik belkide :D Dün Dsmart hd bağladık. HDMI kablosunuda epey bir pahalı aldım. Kurulumu yapan arkadaş bile beğendi görüntüyü epey bir kurcaladı tv yi. Sonrada belki kablodandır diyerek kaçtı :D

Askı aparatı :http://www.teknosa.com/urunler/110012397/eyeq-ledwm4055-led-tv-ultra-slim-aski-aparati

HDMI Kablo :http://www.teknosa.com/urunler/110271394/monster-mn140455-1m-750hds-high-speed-hdmi-kablo (Tv ile aldığım için 60tl ye geldi)

Önerin için tekrar sağol. Benim aklımda 660s vardı oradan 740s e geçmiştim, onu piyasada bulamayınca şuan LB670 ve LB730 lara bakıyorum. iki model arasında ciddi fark göremedim ben. Yarın akşam Samsung un 48" H serisi birkaç tv ile LG 670-730 modellerine canlı canlı baktıktan sonra kararımı vereceğim. En azından burada paylaşılan FHD 3D SBS videoları hariciye atıp gideyim diyorum tvlerdeki farkı doğrudan görürüm. Şuan 2000-2500-TL arası limitim var, düğün de yaklaştı artık almam lazım, arada derede kaldım iyice....

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    arkadaşım bu %10 dan nasıl yaralanabilirim ..yardımcı olur musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilginorhan

arkadaşım bu %10 dan nasıl yaralanabilirim ..yardımcı olur musun

Gittigidiyor bazı kullanıcılarına %10 indirim hakkı tanımış ve bugün o indirim için son gün. (En azından bana tanımlanan indirimin bugün son günü)

Bundan faydalanmak istiyorsanız bu hakka sahip birinin sizin adınıza alışveriş yapması lazım yoksa bu bir kod felan değil, satılamıyor. Sepetinizdeki ürünlere uygulanıyor. Eş-Dost birini bulmanız lazım bu hakka sahip olan.
    merhaba,

bana da % 10 indirim tanımlı.ekli satıcıdan alırsam 1970 gibi bir fiyat oluyor.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-47lb670v-dvb-s2-t2-c-3d-fhd-smart-led-tv-115810497

Bir de avantix mi diye bir şeyden bahsediliyordu nasıl faydalanabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan2000

merhaba,

bana da % 10 indirim tanımlı.ekli satıcıdan alırsam 1970 gibi bir fiyat oluyor.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-47lb670v-dvb-s2-t2-c-3d-fhd-smart-led-tv-115810497

Bir de avantix mi diye bir şeyden bahsediliyordu nasıl faydalanabiliyoruz.

Avantajix sitesine üye olup, site üzerinden gittigidiyora giriş yaparsanız %2,5 para iade ediyor hesabınıza.

çok teşekkürler buda olursa tv bedavaya geldi gibi
  • oturan2000 O kullanıcısına yanıt
    Önce Avantajix'e üye oluyorsunuz. Sonra Gittigidiyor sitesine Avantajix'teki bağlantıdan tıklayarak gitmeniz gerekiyor. Ama şahsen Avantajix yerine Paramigeriver kullanıyorum. %2,5 yerine %2,8 iade veriyor. Ayrıca Paramigeriver'in sistemi daha mantıklı. Adınıza stopaj da ödüyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 29 Mayıs 2014; 13:50:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    avantajixe üye oldum siteki bağlantıdan gitmem yeterlimi yoksa indrim çeki seçer gibi bir seçenek mi seçmeliyim.
    son dakika gelen bilgi ile gg dan 2299 - %10 gg indirim kuponu - 100 world puan- %2,8 paramıgeriver ind. toplam maliyet 1911 tl üstüne 9 taksit böyle bir tv yi bu fiyata aldım hayırlısı olsun
    evet bu satıcı kliksa imiş şimdi oradan siparişin alındığına dair tlf ma mesaj geldi.
  • 2 gün önce öğle 1 gibi aldım hala bekliyorum kargoya versin diye. Aynen Tv'ler Kliksadan geliyor bana da mesaj attılar. Bi de ürünü gönderseler..
  • Arkadaşlar merhaba,

Bende n11 üzerinden aldım. Punlarla birlikte 2300'e mal ettim.

Televizyon iki gün önce geldi ve ertesi gün kurmaya geldiler.

İlk testlerimi yaptım. Farklı arayüz.. Webos.. Başarılı..

Bundan önce 47la660s iade etmiştim backlight bleeding sorunundan dolayı. Bunda herhangi bir backlight sorunu yok fakat herkesin de bahsettiği gibi köşelerdeki enerji hafiften azaltılmış. Karaltı gibi görünüyor. Televizyion ve filmde hiçbir engeli yok..

Banding sorunu da yok. Ayrıca hoparlörler güçlendirilmiş. Güzel ses veriyor. Hareketli görüntüler gayet akıcı.

Tasarım la serisine göre kesinlikle daha iyi. Televizyon daha hafif geldi bana.

Panelin hızı teorik olarak 700 hz. Farkı var mı la660'dan.. Kesinlikle.. Samsung ve Philips arasında gidip geliyordum. Fakat son dakika kararla hiçde fena olmadığını görerek aldım..Şimdilik sıkıntı yok. Max. 2500 vermek kaydıyla alabileceğiniz en iyi Tv'lerden biri. Philips malumunuz işletim sistemi ve yazılımda sıkıntılı.. Samsung'un panel hoşuma gitmemişti. Görüntü doğallığı açısından.. E bi de bütçe tabi..

Tavsiye ederim, kampanyadayken kaçırmayın..

Bu arada mağazalarda 2600 civarındayken nasıl oluyor da düşük fiyatla satılıyor diye bir soru vardı. Marketing politikası.. Çeşitli teknoloji şirketleri promosyonel tarzda her sene belli miktardaki ürünü tedarikçilere dağıtır. Tedarikçiler de biz müşterilerine iyilik yapmak isterler!!! o yüzden biraz daha makul fiyata dağıtırlar bunları.. O yüzden problemli cihazlar olarak düşünmeyin..

• Arkadaşlar TV yi (47LB670) camın karşısına koymuştum gündüz müthiş yansıma yapıyor (Rahatsızlık derecesinde). Bunun haricinde bir sorun yok (nerdeyse 1 haftadır test yapıyorum). Alacak olanlar kampanya ve uygun fiyat bulurlarsa alsınlar.
    Bu arada TV renk ayarları ve 3d ayarları konusunda bilgi paylaşacak arkadaşlar olursa çok sevinirim (arka ışık=100, kontrast=50, renk=60 ..... açık, ...... kapalı vs. şeklinde). Ben kurcalayıp duruyorum bir türlü gönlüme göre bir ayar bulamadım. Bu arada TV yi ilk aldığımda 3d çok hoşuma gitmemişti ancak internetten 'IMAX Under The Sea 3D 1080p' belgeselini indirip seyredince tüm görüşüm değişti, tek kelime ile müthiş balıklar salonda dolaştı resmen. Bilgi paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • LG 47LB670
    LG 50LB670

Hangisini önerirsiniz? Arada fiyat ve ekran hariç bir fark var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifgarnett

2 gün önce öğle 1 gibi aldım hala bekliyorum kargoya versin diye. Aynen Tv'ler Kliksadan geliyor bana da mesaj attılar. Bi de ürünü gönderseler..

ben kontrol ettim şimdi kargo bugün eve teslim ediyor .
  • su bandıng dedıgınız nedır arkadaslar
  • quote:

quote:

2 gün önce öğle 1 gibi aldım hala bekliyorum kargoya versin diye. Aynen Tv'ler Kliksadan geliyor bana da mesaj attılar. Bi de ürünü gönderseler..

Dün akşam ups e verilmiş bulunduğum şehre gelmiş şuan ups Adana hub da. Aradım yarın getireceklerimiş. Lg servisi arasam yarın gelip kurarlar mı acaba yarın açık mıdır??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

artık hayırlımı oldu bilmiyorum benim 670V şimdilik ertelendi..kredi kartımdaki problem nedeniyle sanal kart onay vermedi..(1,5 aydır kredi kartı problemi yasıyorum) belki iyi olmuştur bilmiyorum ama en buyuk sansızlıgım 46f7000 i almamak oldu..yanı 3399 tv madia marktan alırken adamın biri benden önce davrandı sonn kapalı kutuyu aldı..o zaman bu iş biticekti..neyse sağlık olsun yarın yıne teknosaya gdıp 48h6500 ile 670V ı karsılasıtırcam..samsungun 6700 modelı olsaydı tr de onu alırdım gozum kapalı simdi 46h7000 e o kadar para vermek istemiyorum..

ne yaptın karşılaştırdınmı.bende bu ikisine bakınıyorum.senin kararın ne oldu.
    ben istanbul bakırköydeyim.sende bu civarlardaysan ve lgyi seçtiysen marmara forum lgye gidip iki tv alıp indirimde yaptırabiliriz.
  • sharpie kullanıcısına yanıt
    Selam naber valla dün baktım ama 48h4670 benim hoşuma gitmedi görüntü kalitesinden çok çercevesinde cam var ve ben bu tur cercevelerden hoşlanmıyorum..6500 un cercevesı daha guzel düşünülebilir....tekonosada pahalı gittigidiyorda daha uygun alabılırsın 100 tl wp ve avantajıx ıle bırlıkte 150 tl ındırım gelıyor.bunu magazalarda 2 kişi bile olsak alamayız..sony 50w815 e baktım 3200 tl cıvarı oda guzel acıkcası kafam karıstı bu işten hafta sonu bakıcam sonra ıyıce bakıp karar verıcem...ayrıca tüm modellerde 2013 tvler 2014 model tvlerden daha ıyı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 30 Mayıs 2014; 16:09:11 >
  • quote:

quote:

quote:

Dün akşam ups e verilmiş bulunduğum şehre gelmiş şuan ups Adana hub da. Aradım yarın getireceklerimiş. Lg servisi arasam yarın gelip kurarlar mı acaba yarın açık mıdır??

benimki de geldi yarın için servise randevu verdim kliksa faturalı ve 2599 tl görünüyor faturada

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.