Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

Aynı süreci yaşamışız, bende LA serisini daha çok beğendim LB ye kıyasla. Ve Samsungların görüntüsü bana görede LG den daha üstündü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Merhaba,

Aynı süreci yaşamışız, bende LA serisini daha çok beğendim LB ye kıyasla. Ve Samsungların görüntüsü bana görede LG den daha üstündü.

Fark ettiğim şöyle birşey var. Özellikle teknosada la740s ile h6500 modeli yanyana idi. aynı videolar dönüyordu, uzun süre baktım ikisine de. Bazı görüntülerde lg nin renkleri daha dolgun geldi bana. ikisinin de keskinliği aynı sayılır, ikisi de çok iyiydi. Samsung da alenen h7000 modeli yani 7 serisi hem tasarım olarak hem de görüntü kalitesi olarak bariz üstün. O da fiyat olarak 3 bin tl üzerinde olduğundan onu kafadan eledim. Aslında Samsung da 6410-6470-6500 modellerini tam test edemedim. Hem 3d hem banding vs testlerini kısmetse bugün yapacağım. h6500 modelinde çift uydu alıcı var 200-300 tl fark var. 6470 modeli 200 hz 6410 ve 6500 400 hz olarak görünüyor. onları da test edersem kafamdaki soru işaretleri kalkacak...Ama hem bimekste hem teknosadaki LB modellerinde falan köşelerde belirgin karartılar falan görmedim ben. Çok çok az var gibi o da kartal gözlerle bakarsanız yani.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    bende dün teknosaya gittim ve lb670 i iyice inceledim ve bu tv yı kesin olarak kafamdan çıkardım..şimdi 2500 civarı 48h6500 e bakıcam yada 46h8000 e..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reko

bende dün teknosaya gittim ve lb670 i iyice inceledim ve bu tv yı kesin olarak kafamdan çıkardım..şimdi 2500 civarı 48h6500 e bakıcam yada 46h8000 e..

h6500 ün 6470 ve 6410 dan farkı çift uydu alıcısı olması. bence onun yerine h7000 modeline bakın, 7 serisi belirgin olarak tasarım ve görüntü kalitesi ile ben buradayım diyor. maddi olarak zorlamazsa sizi 48" 7 serisi samsung on numara olur.
  • eskıden tv alırdık
    kac ekran 70 ekran fıyatı nekadar sukadar haa ıyımıs aldım bıttı gıttı
    bu ne arkadas kafa gene dagıldı alamıyacagım
    47lb670 bakıyorum ama yan sıkıntılı cıkarsa
    benim bildiğim 6 6470 modeli 200 değil 400 hz.....
  • quote:

aynı durumdayız.dün media markt gittim baktım.akşam evde burayı okumaya devam ettim banding sorunu köşelerde kararmalar film seyrederken aniden tv'ye dönmesi vs vs bende vazgeçtim yoksa 2140 lira gibi bir rakama iyi olurdu bu tv.
    samsung 8h6500'e bakıyorum.en uygun fiyat nerden bulursan bende bakayım oraya.aynı durumdayız.dün media markt gittim baktım.akşam evde burayı okumaya devam ettim banding sorunu köşelerde kararmalar film seyrederken aniden tv'ye dönmesi vs vs bende vazgeçtim yoksa 2140 lira gibi bir rakama iyi olurdu bu tv.
    samsung 48h6500'e bakıyorum.en uygun fiyat nerden bulursan bende bakayım oraya.
    gg'de 2599 worlde 100TL worldpuan birde %2,5 avantajix var.daha uygun biyer varsa bakalım.
    ben hiç anlamam tv'lerden.foruma bakıp yönlendiriyorum kendimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 31 Mayıs 2014; 12:25:47 >

• sharpie kullanıcısına yanıt
    Ben yarın bakıcam gg de wp bugun bitiyor bende 48h6500 yada 46h7000 arasındayım 600 tl farka degermi bilmiyorum hafa sonu bakıp karar vericem simdi samsung bayiine geldim birazda buraya bakıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 31 Mayıs 2014; 12:40:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

aynı durumdayız.dün media markt gittim baktım.akşam evde burayı okumaya devam ettim banding sorunu köşelerde kararmalar film seyrederken aniden tv'ye dönmesi vs vs bende vazgeçtim yoksa 2140 lira gibi bir rakama iyi olurdu bu tv.
    samsung 8h6500'e bakıyorum.en uygun fiyat nerden bulursan bende bakayım oraya.aynı durumdayız.dün media markt gittim baktım.akşam evde burayı okumaya devam ettim banding sorunu köşelerde kararmalar film seyrederken aniden tv'ye dönmesi vs vs bende vazgeçtim yoksa 2140 lira gibi bir rakama iyi olurdu bu tv.
    samsung 48h6500'e bakıyorum.en uygun fiyat nerden bulursan bende bakayım oraya.
    gg'de 2599 worlde 100TL worldpuan birde %2,5 avantajix var.daha uygun biyer varsa bakalım.
    ben hiç anlamam tv'lerden.foruma bakıp yönlendiriyorum kendimi.

48H6470 en uygun teknosada sanırım şuan o da 2499-tl.
    Normal avmlerdeki samsung mağazalarını da gezeceim. akşam 10-11 de bugünkü yorumlarımı ve tespitlerimi paylaşırım.

@bilginorhan
    evet 400hz imiş, dün yanlış hatırlamışım.

bu sayfada degılde samsungun kendi sayfasında tartışsak daha ıyı olacak snaırım malum 47lb670 den vazgectım..az once bir iş için cevahırdeydım samsung bayınınde ugradım orada fıyatlar daha pahalı..ayrıca 46h7000 48h6500 den daha iyi goruntusu oldugunu soyleyebılırım gozle ayırt edılebılecek sevıyede fark var bunun sebebıde sanırım panel ve goruntu işleme farkı..micro dimming denen zımbırtı olabilir..bulutlanma h7000 de yoktu..ancak dedıgım gıbı 2013 serisi f 7000 lerden kasa olarak donanım olarak dusuk bir tv olmuş..ben 6470 ın kasasını begenmedım yoksa 6500 ile aynı tv 6500 çift tuner var aynı anda ıkı goruntu sanırım ızleyebılırsın ayrıca kasa farkı..200 tl lık farka deger bence..
  • samsung a webos yoktu demı
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    yok kendı işletim sistemi var
  • sırf pasif 3D için lg alacam. kafamda calışan bir gözlük vari alet istemiyorum
  • ben samsung 48h6500 olarak karar kıldım ve aktif panelli bu tv yı aldım..herkese bol sans arkadaslar tv gelsın incelememizi yaparız..pasif isteyen lg den vazgecmesın..
  • Arkadaş lar lb dışındaki marka modelleri kendisayfalarina tasisak daha iyi olmaz mı

• Diger taraftancumartesi aldigim lb670 bugun kuruldu tum testlerden allaha Şükür basariyla gecti servis elemanlari 2 saat sabırla testlerimiyapmami beklediler. Ben duvara monte ettirdim. Bilmeyenler icin gg den tvkolik adli saticidan aldim kliksa gonderdi. Kurulumdan sonra ayaklari kenara koyayim dedim bir baktim uzerinde 55lb670 yaziyor. Sizde ayaklarda 47lb670v mi yaziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askanbey -- 1 Haziran 2014; 2:32:48 >
  • bende bugun gg kampanyasında aldım haftaiçi gelmiş olur büyük ihtimalle. Tv yi duvara monte etmek istiyorum. Aparatı benim mi almam lazım yoksa servisi çağırdığımda servis kendi aparatınını mı satıcak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: firadiko

bende bugun gg kampanyasında aldım haftaiçi gelmiş olur büyük ihtimalle. Tv yi duvara monte etmek istiyorum. Aparatı benim mi almam lazım yoksa servisi çağırdığımda servis kendi aparatınını mı satıcak ?

hocam kendin al ama sıradan demirli aparatlardan alma yukarıda bir arkadaş açıklamıştı ben bimeksten 35 tl ye almıştım gittim bu sabah teknosadan EYEQ LEDWM4055 LED TV ULTRA SLIM ASKI APARATI aldım servis elemanları çok beğendiler ayrıca teknosadan webden baktım denizli teknosada vardı gittim bulamadılar adamlar açmayı unutmuşlar gittiler depodan getirdiler hafta sonu 49.90 dediler ama her zaman o fiyat galiba

aparat :http://www.teknosa.com/urunler/110012397/eyeq-ledwm4055-led-tv-ultra-slim-aski-aparati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askanbey -- 1 Haziran 2014; 2:33:21 >

• askanbey A kullanıcısına yanıt
    Tavsiyen için teşekkürler ilgileniyim ozaman ben gelmeden tv. Yanlız bi sorum olcak, tv ünitesi var bende yani duvardan önce mobilyanın tahtası var sorun olmaz herhalde taşımasında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: firadiko

Tavsiyen için teşekkürler ilgileniyim ozaman ben gelmeden tv. Yanlız bi sorum olcak, tv ünitesi var bende yani duvardan önce mobilyanın tahtası var sorun olmaz herhalde taşımasında ?

ben de ünite yoktu. Altına şık bir sehpa aldık sehpa üzerine de şık duracaktı ama küçük çocuk olunca riske atmamak adına duvaar astırdım. Sizin ünite için duvardan önce belki duvara hiç gerek kalmadan ünitenin arkasına sabitletebilirsiniz ama kontorpilak vs gibi dayanıksız bir malzeme ise arkalık o zaman nasıl olur bilemiyorum öyle bir durumum olmadığı için araştırmadım
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.