Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gittigidiyordaki TVKOLİK hakkında bilgisi olan varmı yada ordan tv alan...fiyatı 2349 %10 indirim + world filan cok uyguna geliyor..almayı dusunuyorumda.
  • benim bildiğim kliksanın dükkanı sorun çıkmaz......%10 nasıl oluyor bende görünmüyor.bende bu tv ile samsung 48h6470 arasında kaldım ikisinden birini alacam
  • bazı hesaplara %10 indirim yuklemisler ondan dedim. fiyat cok uyguna geliyor
  • tabiki 860 bu arada la860 kaça buldun
  • yildize kullanıcısına yanıt
    Teknosa da 47 inç 2.800 42 inç ise 2200
  • Arkadaşlar,

İzmit Media Markt'ta açılıştan sonraki 100. güne özel LG 50LB670 2599 TL. (4 gözlük), stok adedi: 30.muş. İlgilenen varsa 24-25 Mayıs tarihleri için geçerli. 47LB670 aynı fiyat. Bu modelleri kullanan arkadaşlardan izlenimlerini yazmalarını bekliyoruz.

Selamlarımla...
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    LA serisi, bahsi geçen seriden bir önceki tvdir. Yani tek farkı adıdır ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

LA serisi, bahsi geçen seriden bir önceki tvdir. Yani tek farkı adıdır ;)

????
    ozellıklerıne bakınız
  • Hepsiburada da bana şöyle bir uyarı çıkıyor:

"%6 İndirim Bu ürünün size özel fiyatı sadece 2.443,06 TL (KDV Dahil)"

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-47lb670v-47-700hz-wifi-uydu-alicili-3d-smart-full-hd-led-tv-2-adet-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=evlg47lb670v&categoryId=163192&SKU=EVLG47LB670V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flort -- 25 Mayıs 2014; 5:04:44 >

• Satıcı benim zaten kardesim.. Ayrıca LA740S de 4+2 adet gözlük çıkıyor. Bunda sadece 2 tane ..

Bana da aynı uyarı çıkıyor. Biraz beklerseniz fiyatlar düşecektir..
  • Ben bu tv'yi dün teknosadan 2499 tl'ye aldım. 60 tl'de bonus verdiler ve 2 aylıkta d-smart süper paket hediye ettiler. Kendi grubundaki 20'ye yakın tv'den en canlı renkli olanı ve içerik olarak çok geniş olması almamın nedeni oldu diyebilirim. Bugün servis gelip kuracak bakalım performans iyidir inşallah.
  • Merhaba,

2-3 gün önce büyük umutlarla LG 42LB670 tv satın aldım. Web browser üzerinden diziwu gibi online dizi yada film izlediğim sitelere girince videoları küçük ekranda açıyor. Fakat tam ekran yapmıyor. Tam ekran butonuna tıladığım zaman hiçbir şey olmuyor. LG servisi aradığım zaman bunun siteyle ilgili olduğunu belirttiler. Fakat 10 larca site denedim html tabanlı sitelerde diziler genelde vk player ile oynuyor ve hep bu sorun var. TV yazılımı güncel. kurulum yapıldıktan sonra update ettik.

Bu sorun sizde de var mı? yoksa benim tv de mi sıkıntı var?
  • LB670v iyi bir tercih. Clouding ve backlight bleeding sorunları da halledilmiş. Ayrıca 2014 model..
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de 2 gün önce bu TVden aldım. Henüz çok fazla kullanma imkanım olmadı ama bir şey sormak istiyorum.

Geçen hafta arkadaşımda Samsung vardı ve o TVde kanaltürkte film izlerken (Anaconda) sanki filmin kamera arkasını izliyormuşum gibi bir hava uyandırdı görüntü bende. Yani sahnenin akıcılığı çok mu fazla geliyordu hissettiğim şeyi çok da anlatamıyorum ama görüntü bir sinema filmi gibi değil de Pembe dizi gibi geldi bana. Ayrıca normal TV'de yılanın sahte olduğu çok anlaşılmıyor ama LED tvde yılanın gerçek olmadığı o kadar net belli oluyordu ki.

Dün akşam kendi TVmde izlerken de benzer bir his oluştu yine HD olmayan bir filmde. Acaba bütün LEDlerde böyle mi algılanır filmler ya da filmin HD olmaması ile mi ilgili bir durum bu.

Buna benzer bir hisse kapılan oldu mu hiç LED ile HD olmayan bir film izlerken?
  • LG bayisinin dediğine göre 50 inç olan model, Media Markt'a özel ürettimmiş. (Bu doğru gerçekten) 50LB670V bayilere verilmiyormuş fakat diğerleri Kore üretimi iken 50 inç olan Çin üretimiymiş. Böyle söyledi. Acaba doğru mu?
  • Teknosa ve mediamarkt'a gidip 47lb670v, 48h6410, 48h6470 bu tvleri uzun uzun ineceledim elimde 1tb HDD vardı her formatta filmi oynattım.
    SONUÇ:
    LG olumlu yanları:
    1-Uygun fiyat
    2-Tüm formatları destekliyor.en azından benim denediklerim
    3-Ayak tasarımı güzel
    4-Türkiyedeki karasal yayına uyumlu olacak.
    5-webosun çok şık arayüzü var
    6-dikey bandin sorunu çözülmüş gibi.tüm testleri yaptım göremedim.
    7-kullanışlı ve şık kumanda
    8-ses kalitesi olumlu
    9-3d pasif gözlükler ucuz.
    LG olumsuz yanları
    1-Köşelerde kararma var ve 42 47 55 hepsinde var. tüm modlarda denedim en parlaktan en az ışığa kadar.
    2-banding testinde bariz ekran kiri var rahatsız edici
    3-2 çekirdek ama beklentimin aksine yavaş.
    4-LG store desteği yeni zaman alacak.
    5-görüntü kalitesi eski seriler gibi eh işte.
    6-Altyazı sorunu var çözüm var ama uğraştırıyor. altyazı ayarlarından türkçe veya diğer seçenekleri denemek gerekiyor.
    7-webde flash desteği yok bazen sorun olabiliyor.
    8-yetersiz bellek sorunu olasılığı var.
    9-titreme var belli belirsiz ama dikkat edince anlaşılıyor. ben rahatsız oldum.
    SAMSUNG serilerin h6470ve h6410 olumlu yanları
    1-yeni kumada çok kullanışlı
    2-görüntü lg göre daha iyi
    3-4 çekirdek ve hızlı bariz şekilde
    4-1 inc büyük.
    5-tasarım iyi kasa kalitesi iyi (bence 6410 )
    6-tüm formatları destekliyor. arayüz kullanışlı kolay kullanım
    7-altyazı sorunu yok büyütülebiliyor.
    8-lg de bazı filmleri full ekran yapmadı ama samsun yapıyor.
    9-3d daha iyi (bence) göz yorucu ama daha zevkli her açıdan bakıldığında net görüntü.
    Samsung olumsuz yanları.
    1-Daha pahalı(h6410) ama 48h6470 aynı gibi hatta 1 inç büyük
    2-aktif 3d daha pahalı gözlükler
    3-çok az da olsa harketli görüntülerde ekran kiri lg göre daha az
    SONUÇ SAMSUNG 1 ADIM ÖNDE.LG SERVİS SORUNLARINIDA EKLERSEK 2 ADIM EDER

• cgreen kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi teknosadan aldın acaba? Hafta sonuna özel bir kampanyamıydı. Bu gün sordum 2599 TL fiyatı var. Bende almak istiyorum bilgi verebilir misin? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61fare

Teknosa ve mediamarkt'a gidip 47lb670v, 48h6410, 48h6470 bu tvleri uzun uzun ineceledim elimde 1tb HDD vardı her formatta filmi oynattım.
    SONUÇ:
    LG olumlu yanları:
    1-Uygun fiyat
    2-Tüm formatları destekliyor.en azından benim denediklerim
    3-Ayak tasarımı güzel
    4-Türkiyedeki karasal yayına uyumlu olacak.
    5-webosun çok şık arayüzü var
    6-dikey bandin sorunu çözülmüş gibi.tüm testleri yaptım göremedim.
    7-kullanışlı ve şık kumanda
    8-ses kalitesi olumlu
    9-3d pasif gözlükler ucuz.
    LG olumsuz yanları
    1-Köşelerde kararma var ve 42 47 55 hepsinde var. tüm modlarda denedim en parlaktan en az ışığa kadar.
    2-banding testinde bariz ekran kiri var rahatsız edici
    3-2 çekirdek ama beklentimin aksine yavaş.
    4-LG store desteği yeni zaman alacak.
    5-görüntü kalitesi eski seriler gibi eh işte.
    6-Altyazı sorunu var çözüm var ama uğraştırıyor. altyazı ayarlarından türkçe veya diğer seçenekleri denemek gerekiyor.
    7-webde flash desteği yok bazen sorun olabiliyor.
    8-yetersiz bellek sorunu olasılığı var.
    9-titreme var belli belirsiz ama dikkat edince anlaşılıyor. ben rahatsız oldum.
    SAMSUNG serilerin h6470ve h6410 olumlu yanları
    1-yeni kumada çok kullanışlı
    2-görüntü lg göre daha iyi
    3-4 çekirdek ve hızlı bariz şekilde
    4-1 inc büyük.
    5-tasarım iyi kasa kalitesi iyi (bence 6410 )
    6-tüm formatları destekliyor. arayüz kullanışlı kolay kullanım
    7-altyazı sorunu yok büyütülebiliyor.
    8-lg de bazı filmleri full ekran yapmadı ama samsun yapıyor.
    9-3d daha iyi (bence) göz yorucu ama daha zevkli her açıdan bakıldığında net görüntü.
    Samsung olumsuz yanları.
    1-Daha pahalı(h6410) ama 48h6470 aynı gibi hatta 1 inç büyük
    2-aktif 3d daha pahalı gözlükler
    3-çok az da olsa harketli görüntülerde ekran kiri lg göre daha az
    SONUÇ SAMSUNG 1 ADIM ÖNDE.LG SERVİS SORUNLARINIDA EKLERSEK 2 ADIM EDER

detaylı inceleme için teşekkürler...
    aklımdaki soru işaretlerini kaldırdınız...

• 3d'de aktif her zaman iyidir, tabi sırf görüntü derinlik ve netliği açısından, işin bu tarafının tartışılacak bir
    şeyi yok ama aktif çok göz yorar, göz sağlığı açısından zararsız denemez.Uzun süreli
    kullanımı zararlıdır.. Pasif, aktif kadar net ve derinlik vermez ama hiç olmazsa zararlı değildir.
  • Media Markt'tan aldığım 50" modeli bugün geldi. Az önce baktım kutuda Polonya üretimi olduğu yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.