Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thakan

Media Markt'tan aldığım 50" modeli bugün geldi. Az önce baktım kutuda Polonya üretimi olduğu yazıyor.

Evet ona ben de baktım bugün. Diğerlerinde de polonya yazıyor ama established in poland diyor yani monte edilme işi orada yapılmış. Üretim yeri belirsiz. Hayırlı olsun, 2999 TL'ye mi aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekiromay

Merhaba,

2-3 gün önce büyük umutlarla LG 42LB670 tv satın aldım. Web browser üzerinden diziwu gibi online dizi yada film izlediğim sitelere girince videoları küçük ekranda açıyor. Fakat tam ekran yapmıyor. Tam ekran butonuna tıladığım zaman hiçbir şey olmuyor. LG servisi aradığım zaman bunun siteyle ilgili olduğunu belirttiler. Fakat 10 larca site denedim html tabanlı sitelerde diziler genelde vk player ile oynuyor ve hep bu sorun var. TV yazılımı güncel. kurulum yapıldıktan sonra update ettik.

Bu sorun sizde de var mı? yoksa benim tv de mi sıkıntı var?

Ps4 de de durum bu sekilde yani LG ile bi sıkıntı yok sitelerle alakali sanırım, ps4 den dizi izlemem gerekti pc garantide iken hiç bilinmeyen dizi sitelerinden büyük ekran olan PLAYER bulabildim ancak.

• Arkadaşlar bende 47LB670V alanlara dahil oldum uzun süre aramalar sonucu aldım. Dün kurulumu yapıldı.

Benim başımdan geçen, karar vermemi zorlaştıran ve neden 670v aldığımı söyle açıklayayım.

-LG mi Samsung mu? > SAMSUNG 'un f7000 serisi altındaki cihazların görüntü kalitesi ve özellikleri vasat. Lg uygun fiyatlı ve görüntü kalitesi çok çok iyi. (Arkadaşımda 55f7000 var kıyasladık) 4500tl ve üzeri kesinlikle Samsung derim.

-WebOs hp tablette kullandım androide göre enerji tüketimi ve performansı çok güzel.

-Kanal geçişleri yavaş (tı). Güncelleme sonrasında 2-3 saniye de HD kanallar arasında sorunsuz geçiyorsunuz.(Harici uydu alıcıda tabi bu sürede yok)

-Hd kanallarda görüntü çok iyi beni şaşırtan standart yapan kanallarda da çok rahat F7000 kalitesini veriyor.

-Akıllı kumandanın 15dk kullanımdan sonra çok rahat ve keyifli kullanımı var.

-Canlı yayında yayını durdurarak ileti geri sarabiliyorsunuz :) (Çok keyifli oluyor) Mutfağa giiyorum gelince canlı yayını kaldığı yerden devam ettiriyorum.

-Güncelleme öncesi bir iki tane .mp4 video yu açmadı. Güncelledikten sonra onlarıda açtı ve şu ana kadar açamadığı format görmedim.

-Köşelerde hafif bir gölde var fakat tam beyaz veya açık bir renk açık olduğunda belli oluyor.Normal yayında veya menülerde göremiyorsunuz.

Şimdilik bunlar iyi tarafları.

***Gelelim nesini beğenmedin peki diyenlere :)

-Panelde titreme vs kesinlikle yok.Fakat kaç hz panel kullanıldığını lg açık açık yazmıyor.(100Hz diye biliyorum fakat 200hz panel kullanıldığını bir önceki la7xx serisi panellerden kullanıldığını söyleyen çok.)
    -Eğer görünyü işlemeden pürüzsüz/clearplus mu nedir o onları açarsanız görüntü akıcı gibi gelmedi bana.Açtığınız zaman zaten biraz pastel bir görüntü oluyor yani keskin ips panelin güzelliğini öldürüyorsunuz. Ben kapalıya ayarladım şimdilik.

Şimdilik bunlar var aklımda olan.

Tavsiye edermisin sorusuna kesinlikle ederim. Samsung 48H6470 alıcaktım bu tv yi gördükten sonra özellikle teknosada yanyana görüntülerini gördükten sonra kesinlikle Lg dedim.

Formu takipte kalıcam yardımlaşalım efendim :)

• Bende on gün önce 47LB670 almıştım ve bugün kuracaklar. Tüm testleri yapabileceğim bir program var mı elinizde ya da dosyalar halinde varsa rica etsem ekler misiniz

• karadeve36 kullanıcısına yanıt
    bende bu lg ile samsung 6470 arasında kaldım ,ama lg den korkuyorum 47la660 almıştım dikey bantlamadan dolayı iade ettim ,lb670 de de görenler olmuş bu yüzden korkuyorum .sen dikkat ettin mi maç falan izlerken varmı bantlanma ,dikey bantlama testi yaptın mı
  • Arkadaşlar ben de çok araştırdım ve sizin gibi 48H6470 ve LG 47LB670v arasında kaldım. test ederken iki tv ninde aynı ayarda ve özellikle kendi videonuzu getirerek test etmenizi öneririm. diğer türlü çok yanılırsınız. neyse iki tv yi yanyana koyup test ettim. Samsung görüntü kalitesi parlak ve daha canlıydı. LG görüntüsü daha karanlık mat görüntü veriyor. bunun nedeni ise lg nin koruma panel ve ips panel kullanması. ayrıca lg nin köşelerinde karartı mevcut ve sürekli 1080 p film dizi izleyeceğim için aşırı rahatsız edecekti. Bu sebeplerden dolayı lg yi direkt eledim. Ha samsungu aldın mı derseniz hayır onuda almadım :D gittim bu tvlerden görüntü ve kalite olarak daha üstün olan Sony 50w815 modelini aldım :) bu modelide rasgele mağazada gördüğüm için ve görüntü kalitesi iki tv den daha net ve canlı olduğu için seçtim. tabi fiyatı şuan 3200 civarlarında. sony modelini görmeseydim kesinlikle samsung 48h6470 modelini alacaktım.

• desene samsunga kayacak gibiyiz....
  • LG 47lb670v Tv'yi Gittigidiyorda 2349 tl satan tvkolik adlı vatandaş aynı ürünü başka bir satış açarak 2299 tlye satmaya başlamış. Ilgililere duyurulur. Kaç gündür inceliyordum baktım fiyat da düşmüş hemen yapıştırdım bir tane.
    ahanda link;

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-47lb670v-dvb-s2-t2-c-3d-fhd-smart-led-tv-115810497

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifgarnett -- 27 Mayıs 2014; 13:07:20 >
  • beyler bu tv de usb 3.0 varmı.
  • Arkadaşlar LG 47LB730V aldık bir arkadaşa, ancak TV hergün akşam 23.15 te kendini kapatıyor. Bunu nerden düzelteceğiz. Otomatik kapatma seçeneğini nasıl devre dışı bırakacağız bilgisi olan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifgarnett

LG 47lb670v Tv'yi Gittigidiyorda 2349 tl satan tvkolik adlı vatandaş aynı ürünü başka bir satış açarak 2299 tlye satmaya başlamış. Ilgililere duyurulur. Kaç gündür inceliyordum baktım fiyat da düşmüş hemen yapıştırdım bir tane.
    ahanda link;

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-47lb670v-dvb-s2-t2-c-3d-fhd-smart-led-tv-115810497

aynı satıcıdan pazar gün aldım az önce aradılar kargoya vereceklermiş ama sıkı durun tvkolik kliksanın mağazasıymış ürün kliksadan geliyor

diğer taraftan 2349 tl için gittigidiyorun tanımladığı %10indirimi kullandım 2115 tl ye geldi sizde kullanırsanız 2070 tl ye gelir world kartınız varsa 1970 e avantajix üzerinden giderseniz 1920 ye mal edersiniz bende world yoktu sizde varsa bayaa avantajlı olur

• askanbey A kullanıcısına yanıt
    iyi güzel de kliksa'nın kendi sitesinde bu ürün 2.599 TL.

http://www.kliksa.com/urun/lg-47lb670v-dvb-s2t2c-3d-fhd-smart-led-tv/902048745

Bu işte bi saçmalık yok mu?

Adam 2.299'a satacak bi de %10 gg hizmet bedeli ödeyecek?
  • üzerinden sorunlu mallarımı gönderiyolar acaba :) kliksa kendi sitesinde pahalı gg üzerinde komisyon vererk daha ucuza satıyor nasıl bir pazarlama taktiği bu böyle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: musakka222

iyi güzel de kliksa'nın kendi sitesinde bu ürün 2.599 TL.

http://www.kliksa.com/urun/lg-47lb670v-dvb-s2t2c-3d-fhd-smart-led-tv/902048745

Bu işte bi saçmalık yok mu?

Adam 2.299'a satacak bi de %10 gg hizmet bedeli ödeyecek?

o konuda bir bilgim yok n11 ve gittigidiyor sitelerinde farklı isimlerle kliksa faturalı tv ler gönderilmiş alanlar sıkıntı yok diye yorum yaZMIŞ ama gerisini bilemiyorum ürün geldikten sonra yorum yazarım kliksa teknosa gold vatan vs hepsinde fiyatlar aynı 2600 şuan ama gg ve n11 de kliksa mağazaları dışında 2300 -2400 gibi satanlar var buradada alan çokdu sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: askanbey

quote:

LG 47lb670v Tv'yi Gittigidiyorda 2349 tl satan tvkolik adlı vatandaş aynı ürünü başka bir satış açarak 2299 tlye satmaya başlamış. Ilgililere duyurulur. Kaç gündür inceliyordum baktım fiyat da düşmüş hemen yapıştırdım bir tane.
    ahanda link;

aynı satıcıdan pazar gün aldım az önce aradılar kargoya vereceklermiş ama sıkı durun tvkolik kliksanın mağazasıymış ürün kliksadan geliyor

diğer taraftan 2349 tl için gittigidiyorun tanımladığı %10indirimi kullandım 2115 tl ye geldi sizde kullanırsanız 2070 tl ye gelir world kartınız varsa 1970 e avantajix üzerinden giderseniz 1920 ye mal edersiniz bende world yoktu sizde varsa bayaa avantajlı olur

Bu %10 kişiye özel bir şey mi? Artık olan oldu Tv'yi aldık da merak ettim yine de. Gittigidiyor zaten satılan üründen %10 kesinti yapıp parayı satıcıya aktarıyor dediğiniz şekilde bir şey varsa site kendisinden %100 feragat etmiş olacak. Eskiden %5(bazen %8) anlık kampanyalar olurdu ama ebay siteyi aldıktan sonra bunu da kaldırdılar. Dediğiniz şey gerçekten varsa biraz daha bilgi verirseniz iyi olur çünkü çok büyük bir avantaj.

• -lb ve la serisi çok farklı kesinlikle öncelikle biraz araştırma ve iki tv de aynı ayarlara alırsanız bariz belli oluyor.

-Aynı ayarlarda lg lb670v ile 48h6470 i denerseniz (Aynı ayar + yüksek kaliteli flash bellekten video) lg lb de ki ekran ile h serisindeki ekran farkını daha rahat görürsünüz.

-İnanın kimsenin malına kötü demek istemiyorum veya lg alında demek istemiyorum. Yurt dışı fiyatlarına bakın hangi tv nin maliyet+reklam+kar vs görün diyorum sadece.(örnğ. samsung 48h6470 - 800euro iken lg lb670v - 900euro ama türkiye'de samsung çok daha pahalıya satılıyor ve ikiside aynı vergiye tabiyken lg ucuza geliyor :)

-Bir önceki serideki ekran parlaklığı farkı ise bu seride biraz farklı. Daha önce ips panel önündeki fitrelerden dolayı kesinlikle mat ve samsung daha parlak ve canlı idi. LB ile h serisi arasında ise tam zıttı bir durum var.h6470 ile lb670v yanyana takılı iken çok farklıydı.Açık ve net aynı ayarlara getirmeme rağmen samsungta sihatlardaki ayrıntılar kötü/beyazlar ise gri duruyor ve renkler özellikle mavi ve yeşilde çok patlıyordu.Tam bir kaynak bulamadım fakat direct led ve edge led olayları var o konuda kaynaklara bakıyorum.

-Philips ve Sony nin görüntü kalitesi güzel ama uzak doğu ülkeleri gibi rahat ve biraz serseri değil :) (Bize her formatı açan korsan/her işi yapan lisans vs olaylarına takılmayan firmalar lazım.Lg bu konuda arsız arkasında da samsung var :) Diğer firmalar çok sert ve katı kurallara sahip.1 milyon şikayet bile alsa bazı firmalar menüyü bile değiştirmiyor bırakın onu bazen çok bariz bir hataya bile güncelleme vermiyor. Lg ve samsung dayıyor hemen güncellemeyi +1)

-Maç izlemedim fakat 2 film, uydusundan hd ve sd yayın izledim. Herhalgi bir banding vs görmedim ki bulutlama gibi ufak tefek sorunlar arkadaşın samsung 55f7000 ninde de var.Muslaka bu tv ninde gözden kaçan yada farkedemediğimiz kusurları vardır.

***Satın aldığınız ürünü önce siz beğenin görüntüsünü sevmediğiniz tavsiye edilen bir ürün almayın ve en önemlisi ise neredeyse yarı fiyatına satılan, tedarikçisi belli olmayan ve yabancıların gray ürün diye tabir edilen ikinci kalite ürünleri alarak paranızı riske atmayın.(Vatan ile Teknosa'nın getirdikleri ürünlerin menşei farklı yerlerdir ki Teknosa ile Kliksa dakiler bile farklı.) 200tl fazla para verin sağlam yerden alın.

-Bu kadar şey yazmamın sebebine geleyim: ben çok ürün aradım taradım zamanımda vardı diyelim.Şu anda tv arayan arkaşlarla bilgi paylaşımı yapmak istiyorum.Her tv markasının artı ve eksileri varken her serisinininde ayrı sorunları var.Samsung x güzelken z kötü olabiliyor.
    Bu yüzden yabancı sitelerde takip etin alacağınız ürünü.Türkiye 'deki fiyat politikası ile alırsanız ne yazık ki zararlı çıkarsınız ve aldığınız ürün içinize sinsin kesinlikle. Mağazada gördüğünüzde ekran görüntüsü diyer tvlerden ayrılması lazım.Parlak diye veya görünyüleri çok canlı diye tv alınmaz bence (bizim iş yerinde de var bir tane CREA marka 42inch led tv çok canlı renkleri :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadeve36 -- 27 Mayıs 2014; 14:42:28 >

• quote:

quote:

quote:

ahanda link;

Bu %10 kişiye özel bir şey mi? Artık olan oldu Tv'yi aldık da merak ettim yine de. Gittigidiyor zaten satılan üründen %10 kesinti yapıp parayı satıcıya aktarıyor dediğiniz şekilde bir şey varsa site kendisinden %100 feragat etmiş olacak. Eskiden %5(bazen %8) anlık kampanyalar olurdu ama ebay siteyi aldıktan sonra bunu da kaldırdılar. Dediğiniz şey gerçekten varsa biraz daha bilgi verirseniz iyi olur çünkü çok büyük bir avantaj.

bazı hesaplara tanımlamış geçen cumartesi benim hesabımda yoktuda arkadaşımın hesabına baktırdım onda varmış o şekilde kullandım forumda çek satış takas bölümü var bulamazsam ordan alırım diyordum ben ama 60-70 tl fiyat çektiler en ucuzu o sebeple almadım arkadaşta tanımlı olması ise tamamen şans oldu. çek bulursanız ürünü iptal edip yeniden alabilirsiniz belki araştırın bilgim yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

ahanda link;

bazı hesaplara tanımlamış geçen cumartesi benim hesabımda yoktuda arkadaşımın hesabına baktırdım onda varmış o şekilde kullandım forumda çek satış takas bölümü var bulamazsam ordan alırım diyordum ben ama 60-70 tl fiyat çektiler en ucuzu o sebeple almadım arkadaşta tanımlı olması ise tamamen şans oldu. çek bulursanız ürünü iptal edip yeniden alabilirsiniz belki araştırın bilgim yok

Teşekkürler araştıracağım. Size de hayırlı olsun güle güle kullanın

• askanbey A kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bilgilendirdiğin için .bende 47 la 660s almıştım bandingten dolayı iade ettim o yüzden biraz tedirginim lg den .aslında herşey çok güzeldi.sütten ağzım yandığı için lg den korkuyorum .psikolojik olarak çok etkiledi .bu yüzden ne yapacağıma karar veremedim .eğer banding olayı yoksa lg alacam ..
  • bilginorhan kullanıcısına yanıt
    660 aslında çok güzeldi bende ondan alıcaktım fakat sonrasında 46f6470 i gördüm dedim samsung olsun :) tabi webOs olayınıda internette görmüştüm 2014 ürünlerinde kullanacak diye dedim biraz beklemekte fayda var. WebOS gerçekten çok keyifli kullanımı ve düşük hafıza/ram gibi değerlerle çok güzel performans veriyor.

**Kronik bir sorun olmadığı taktirde her modelde sorunlar yaşanabiliyor. Sorun şu ki kurulumda dahi farketseniz servisçi arkadaş ile çözemiyebiliyorsunuz. İnanın kısmet işi bozuk ürüne sağlam diyen servisler var memlekette :) lg servisi kötü olduğu gibi Samsung serviside onunla yarışıyor ne yazık ki :)
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.