Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    %10 hediye çeki yazısı görünmüyor. eğer çek işi iptalse düne göre zam gelmiş demektir. 2799'dan %10çek ile 2519'a geliyordu. Aynı şekilde Samsung UE48H6470'de de çek görünmüyor, dün vardı. Bence bu konuyu netleştirelim eğer çek de varsa 2340'a gelir, bende düşünürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikeut -- 22 Mayıs 2014; 9:27:46 >
  • birgün DH forum'a girmedik media makket 50' kampanyasını kaçırdım. Offff ya
  • Tamamdır siparişim onaylanmış teslimat için hazırlanıyor alanlara hayırlı olsun umarım istediklerimizi karşılar sıkıntı yaşamayız:)
  • tv yi duvara astırdım, astırmaz olaydım, optik kablo takılmıyor, uydu girişi duvara dönük, allahtan usb ve hdmi yan tarafta da onlar sorun değil..

siz siz olun duvara monte ettirmeyin.. ben galiba duvardan aldıracağım, optik kablo kullanayım diyorum duvar yüzünden kullanamıyorum, usb uzatma kablosu aldım görmedi harici hdd imi.. slink uzatma kablosu almayın

umarım usb uzatma kablosunu değiştirirler, optiği de iade alırlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

tv yi duvara astırdım, astırmaz olaydım, optik kablo takılmıyor, uydu girişi duvara dönük, allahtan usb ve hdmi yan tarafta da onlar sorun değil..

siz siz olun duvara monte ettirmeyin.. ben galiba duvardan aldıracağım, optik kablo kullanayım diyorum duvar yüzünden kullanamıyorum, usb uzatma kablosu aldım görmedi harici hdd imi.. slink uzatma kablosu almayın

umarım usb uzatma kablosunu değiştirirler, optiği de iade alırlar..

bende uzatma kablosu aldım hdd yi görmüyor usb yi görüyor.hdd sok tak sok tak yapıncada ucurdu.tum bilgileri silmek zorunda kaldım ( windows biçimlendir - oldu)

ben duvara asmadım arka soketler yuzunden.tv arka yuzey dizaynı bu yuzden kotu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bleuacid

quote:

Orijinalden alıntı: Candil

quote:

Orijinalden alıntı: Candil

Arkadaşlar merhaba, ben media markt internet sitesinden 50lb670v televizyonumu yeni aldım ve dün gelip kurdular. Televiyonla ilgili iki konu kafama takıldı.

1-Dead pixel buddy programını indirip tv yi laptopa bağladım. Ekranın 4 köşesindede tam kenarlarda koyu gölgelenme var. Normal yayın izlerken hiç farkına varmıyorsunuz fakat düz beyaz,sarı ya da yeşil ekran açtığımda bariz belli köşeler daha siyah. Tam siyah ekranda ışık sızması yok. Ölü pikselde göremedim.
    Sizin televizyonlarınızda böyle bir görüntüyle karşılaştınız mı?

2- İnternetin favoriler kısmına girdiğimde favorilerde; sahibinden.com, hürriyet, hava durumu ve birkaç site daha eklenmiş! Ben yapmadım ürün sıfır kutuda geldi ama kafama takıldı. Acaba ürün daha önce kullanıldı önceki müşteri favori kanallarını seçti ve geri iademi etti diye? Sizin favori kanallarınızında bir kısmı seçilimiydi?

Bunlar aklıma takıldı sizce ürünü iade etmelimiyim??? Cevap yazarsanız sevinirim

Ekran köşelerindeki karartılarla ilgili kimse yardımcı olmayacak mı? Bi baksın lb670v kullanan arkadaşlar rica ederim.

Arkadaşlar ekran köşelerindeki karartılar için servis ile görüştüm. İstanbul merkeze yazdılar konuyu. Gelen cevap şu; geçen seneki tvlerde ışık sızması çokça şikayet edildiği için bu şekilde bir panel tasarlamışlar.

Alıntıları Göster
     LG 47LB670V 47' LG 47LB670V 47' LG 47LB670V 47'

Ekran köşelerindeki karartılarla ilgili kimse yardımcı olmayacak mı? Bi baksın lb670v kullanan arkadaşlar rica ederim.

Arkadaşlar ekran köşelerindeki karartılar için servis ile görüştüm. İstanbul merkeze yazdılar konuyu. Gelen cevap şu; geçen seneki tvlerde ışık sızması çokça şikayet edildiği için bu şekilde bir panel tasarlamışlar.

peki ekran kiri için ne yalan soyleyecekler acaba onu merak ediyorum.
    şikayetim var coma yazdım 1 haftadır lg den cevap bile yok.

• Herkese merhabalar. Uzun inceleme ve beklemelerden sonra LG 47LB670V sahibi oldum, alışveriş ve test sürecimi aktarırsam belki birilerine faydam olur. Ürünü N11 den 20/05/2014 de 2.399 TL ye 9 taksit satın aldım ve aynı gün kargoya verildi notu geldi aaaaaaaa demeye fırsat bulamadan ertesi gün yani 21 inde saat 16:10 da teslim edildi ürün ankaradan geldi ben İstanbuldayım valla helal olsun ne diyeyim ağzım açık kaldı. Ürünün kutusunu bir cerrah titizliğinde inceleyip (altını üstünü mandallarını, üst bantlarını vs.) teslim aldım. Hemen LG ye telefon edip servis talep ettim servis bugün saat 11:30 da geldi.
    - Öncelikle tüm poşetleri inceledim açılmışmı diye, tv nin altını üstünü vida deliklerini, ayaklarını kısaca her yerini hem gözümle hemde büyüteçle (şaka değil gerçekten büyüteçle) inceledim ürün kesinlikle sıfır. Tv sehpa üstüne kuruldu. Servis menüsüne zorlada olsa (rica minnet, çay ikramı vs) girdirdim kullanım saatinin sıfır olduğunu gözümle gördüm)
    - servis kurulumu yaptı kumanda şöyle kullanılıyor demeye kalmadan hemen 2.çayı verdim dur ben kendim 1-2 test yapacam sen otur çayını iç keyfine bak dedim loptop ı HDMI dan tv ye bağladım.
    -Daha önceden internetten indirdiğim pgm ve filmlerle;
    DPB adlı pgmle ölü piksel testlerini yaptım şükür birşey çıkmadı (programda renkleri kendin seçtiğin bir bölüm var neredeyse tüm renklere baktım)
    'Banding TV TEST' isimli video ile (kameranın önce çimenlerden sonra bulutlardan hızla geçtiği) bandind testini yaptım (en korktuğum burasıydı dolayısıyla baya uzattım) şükür birşey çıkmadı.
    Daha önce internetten indirdiğim 1080p maç videosunu yaklaşık 5 dakika seyrettim ama hanımıda çağırdım sende bak dedim (bu arada servis elamanı Yaşar kardeşime gerçekten teşekkürler çocukcağız ulan çattık bir deliye demeden sabırla bana katıldı) valla 3 kişi 6 göz birşey göremedik çok şükür.
    İnternetten indirdiğim MONITOR TEST (flash program) programının tüm seçeneklerini çalıştırarak test ettim çok şükür tv burdanda geçti.
    'clouding testi' videosunu çalıştırdım, arkasından bir başka cload test videosunu daha çalıştırdım şükür bir şey yok ancak kesin kararı gece tam karanlıkta çalıştırıp verecem. Ancak gündüz gözü birşey bulamadım.
    'arka-isik-siyah-testi' isimli videoyu çalıştırdım yine gündüz gözü birşey yok kesin karar akşama.
    Tek renkli ekranda özellikle beyazda TV nin dört köşesi hafif karanlık ancak çok belirgin değil normal izleme sırasında kesinlikle farkına varmıyorsunuz. Servis elamanı : abi yeni modellerde bu var dedi, sanırım ışık sızmalarını azaltmak için alınmış bir tedbir.
    internetten indirdiğim 3d Tenten filmine baktık performans vasat servis başka filmlerde daha güzel olur dedi. 2d 3d çevirme yi yok varsayın bence böyle bir olay yok.
    500 gb harici bağladım sorunsuz tanıdı, resim gösterme vasat, HD filmler muhteşem, film menüsünden altyazı seçeneğinden dil Türkçe seçilirse altyazıda sorun yok (Servisten sonra denediğim sadece 2 filmde Türkçe sorun oldu onlarıda UTF8 e çevirince sorun kalmadı) MKV dahil film formatlarında sorun yok. sesde ise özellikle DTS dahil kesinlikle sorun yok.
    İnternete (kablosuz) sorunsuz bağlandı, çok kullanılan olarak birkaç site geldi servis bunlar hepsinde var yani kullanılmış anlamına gelmiyor dedi. internet hızı fena değil, hatta iyi bile denilebilir.WEBOS iyi olmuş yahu......
    TV olarak teledünya kullanıyorum HD ler muhteşem SD ler gayet güzel.
    Bu aşamada servis gitti (bahşişini alarak tabi)

LAG olayı için inputlag programını çalıştırdım, aynı anda Iphone dan kronometre çalıştırdım(aslında başka bir pc yi tüplü tv ye bağlayıp yapmak lazım ama o kadar uğraşamadım) bir süre sonra TV sarkmaya başladı ama tam bir salise veremem bir geçikme olduğu kesin, galiba çokçada ancak sizi yanıltmayayım. PS3 bağlayıp test edeyim dedim çocuk dersim var PS3 le uğraşamam dedi. Belki daha sonra bakarız tabi merak eden olursa.
    İnternetten un.fil. sitesinden 'HEAVEN' filmini seyrettim yaklaşık 40 dakika sorun çıkmadı. Yab.diz. sitesinden dizi bakayım dedim 'Blacklist' aaaaaa ekran tam ekran olmuyor, filmi seyrederken sorun olmamıştı. Başka dizilerede baktım bazısında tam ekran olmuyor, galiba tam ekran seçeneği kare şeklinde ise sorun yok ancak ok şeklindeyse tam ekran olmuyor. Neyse bulduk tam ekran olan bir blacklist başladık seyretmeye 3,5 - 4 dakika oldu olmadı pat diye attı ana ekrana döndük, aklıma daha önce okuduğum usb ye disk takmak geldi bizim emaktar 500 lüğü tekrar taktım blacklist i bitirdim sorun olmadı. Haaaa bu diskten oldu yada şansıma oldu bilemem. Bence başka bir problem var büyük ihtimalle bir uyumsuzluk genel bir atma (memory den dolayı) sorunu olsa filmi seyrederkende atması lazım. Ama galiba burda bir sorun var.
    TV nin ses olayı gayet tatminkar ancak bir alex kesinlikle değil (film seyrederken 5+1 ses sisteminin keyfi bambaşka)
    LG akıllı kumanda çok keyifli, yanında birde normal kumanda verdiler (Kadıköyde 10 liraya satıyorlar bunlardan) ama elimi bile sürmedim.
    2 tane 3D gözlük kutu içinden çıkıyor, bizim çocuk sinemada syrettiği 3D filmlerin gözlüklerini hep eve getirmiş 5-6 tane var aynı işi görüyor hatta dahamı iyi ne. 2 kişi oyun gözlüğü kutudan çıkmıyor ancak benim için sorun değil elimdeki 3d gözlüklerin 2 tanesini oyun gözlüğüne çeviricem. Ancak tabi bunun testini yapamadım daha sonra.

Şimdilik bukadar. Testlere devam edeceğim

NOT: Tüm bunlar saat 11:30 dan saat 18:30 a kadar sürdü valla şiştim tüm günün gitti. gözümün önünde banding ler (yatay dikey çaprazlama) ölü pikseller bulutlanmalar ve ışık sızmaları uçuşuyor.

Sonuç: TV gayet iyi almak isteyenlere tavsiye ederim.

• sukugr,

Çok uğraşmışsınız. Verdiğiniz değerli bilgiler ìçin teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epiktetoser -- 22 Mayıs 2014; 19:53:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikeut İ kullanıcısına yanıt
    Walla hocam keşke ekran görüntüsü alsaydım. Dün akşam mesajı yazarken %20 Peşin fiyatına indirim yazan yerde Bu ürüne %10 hediye çeki ürünü aldıktan sonra hesabınıza tanımlanacaktır ibaresi vardı. Ben bu tv yi pek araştırmamıştım dün konuyu rastgele gördüm hızlı davranamadım :) bende de 100 tl lik hediye çeki vardı onuda kullanırım diyordum ama sanırım hediye çeki kullandığında ürün için hediye çeki tanımlanmıyormuş bundan emin olamadım.
  • Optik kablo arayan arkadaşlar philips in fiber optik kablosunu kullanabilirler, bimeks satıyor.

akım korumalı priz almak isteyenler icin teknosadaki 5li philips prizi önerebilirim..

Usb uzatma kabloda sıkıntı yaşadım iade ettim slink falan almayin sakın, max 1.5m de geçmesin uzunluğu..

Duvara Monte ettirdigim için ses sistemini koyacak yerim yok, altına bir masa gibi birsey alacağım, onerileriniz var mi arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: sukugr

Herkese merhabalar. Uzun inceleme ve beklemelerden sonra LG 47LB670V sahibi oldum, alışveriş ve test sürecimi aktarırsam belki birilerine faydam olur. Ürünü N11 den 20/05/2014 de 2.399 TL ye 9 taksit satın aldım ve aynı gün kargoya verildi notu geldi aaaaaaaa demeye fırsat bulamadan ertesi gün yani 21 inde saat 16:10 da teslim edildi ürün ankaradan geldi ben İstanbuldayım valla helal olsun ne diyeyim ağzım açık kaldı. Ürünün kutusunu bir cerrah titizliğinde inceleyip (altını üstünü mandallarını, üst bantlarını vs.) teslim aldım. Hemen LG ye telefon edip servis talep ettim servis bugün saat 11:30 da geldi.
    - Öncelikle tüm poşetleri inceledim açılmışmı diye, tv nin altını üstünü vida deliklerini, ayaklarını kısaca her yerini hem gözümle hemde büyüteçle (şaka değil gerçekten büyüteçle) inceledim ürün kesinlikle sıfır. Tv sehpa üstüne kuruldu. Servis menüsüne zorlada olsa (rica minnet, çay ikramı vs) girdirdim kullanım saatinin sıfır olduğunu gözümle gördüm)
    - servis kurulumu yaptı kumanda şöyle kullanılıyor demeye kalmadan hemen 2.çayı verdim dur ben kendim 1-2 test yapacam sen otur çayını iç keyfine bak dedim loptop ı HDMI dan tv ye bağladım.
    -Daha önceden internetten indirdiğim pgm ve filmlerle;
    DPB adlı pgmle ölü piksel testlerini yaptım şükür birşey çıkmadı (programda renkleri kendin seçtiğin bir bölüm var neredeyse tüm renklere baktım)
    'Banding TV TEST' isimli video ile (kameranın önce çimenlerden sonra bulutlardan hızla geçtiği) bandind testini yaptım (en korktuğum burasıydı dolayısıyla baya uzattım) şükür birşey çıkmadı.
    Daha önce internetten indirdiğim 1080p maç videosunu yaklaşık 5 dakika seyrettim ama hanımıda çağırdım sende bak dedim (bu arada servis elamanı Yaşar kardeşime gerçekten teşekkürler çocukcağız ulan çattık bir deliye demeden sabırla bana katıldı) valla 3 kişi 6 göz birşey göremedik çok şükür.
    İnternetten indirdiğim MONITOR TEST (flash program) programının tüm seçeneklerini çalıştırarak test ettim çok şükür tv burdanda geçti.
    'clouding testi' videosunu çalıştırdım, arkasından bir başka cload test videosunu daha çalıştırdım şükür bir şey yok ancak kesin kararı gece tam karanlıkta çalıştırıp verecem. Ancak gündüz gözü birşey bulamadım.
    'arka-isik-siyah-testi' isimli videoyu çalıştırdım yine gündüz gözü birşey yok kesin karar akşama.
    Tek renkli ekranda özellikle beyazda TV nin dört köşesi hafif karanlık ancak çok belirgin değil normal izleme sırasında kesinlikle farkına varmıyorsunuz. Servis elamanı : abi yeni modellerde bu var dedi, sanırım ışık sızmalarını azaltmak için alınmış bir tedbir.
    internetten indirdiğim 3d Tenten filmine baktık performans vasat servis başka filmlerde daha güzel olur dedi. 2d 3d çevirme yi yok varsayın bence böyle bir olay yok.
    500 gb harici bağladım sorunsuz tanıdı, resim gösterme vasat, HD filmler muhteşem, film menüsünden altyazı seçeneğinden dil Türkçe seçilirse altyazıda sorun yok (Servisten sonra denediğim sadece 2 filmde Türkçe sorun oldu onlarıda UTF8 e çevirince sorun kalmadı) MKV dahil film formatlarında sorun yok. sesde ise özellikle DTS dahil kesinlikle sorun yok.
    İnternete (kablosuz) sorunsuz bağlandı, çok kullanılan olarak birkaç site geldi servis bunlar hepsinde var yani kullanılmış anlamına gelmiyor dedi. internet hızı fena değil, hatta iyi bile denilebilir.WEBOS iyi olmuş yahu......
    TV olarak teledünya kullanıyorum HD ler muhteşem SD ler gayet güzel.
    Bu aşamada servis gitti (bahşişini alarak tabi)

LAG olayı için inputlag programını çalıştırdım, aynı anda Iphone dan kronometre çalıştırdım(aslında başka bir pc yi tüplü tv ye bağlayıp yapmak lazım ama o kadar uğraşamadım) bir süre sonra TV sarkmaya başladı ama tam bir salise veremem bir geçikme olduğu kesin, galiba çokçada ancak sizi yanıltmayayım. PS3 bağlayıp test edeyim dedim çocuk dersim var PS3 le uğraşamam dedi. Belki daha sonra bakarız tabi merak eden olursa.
    İnternetten un.fil. sitesinden 'HEAVEN' filmini seyrettim yaklaşık 40 dakika sorun çıkmadı. Yab.diz. sitesinden dizi bakayım dedim 'Blacklist' aaaaaa ekran tam ekran olmuyor, filmi seyrederken sorun olmamıştı. Başka dizilerede baktım bazısında tam ekran olmuyor, galiba tam ekran seçeneği kare şeklinde ise sorun yok ancak ok şeklindeyse tam ekran olmuyor. Neyse bulduk tam ekran olan bir blacklist başladık seyretmeye 3,5 - 4 dakika oldu olmadı pat diye attı ana ekrana döndük, aklıma daha önce okuduğum usb ye disk takmak geldi bizim emaktar 500 lüğü tekrar taktım blacklist i bitirdim sorun olmadı. Haaaa bu diskten oldu yada şansıma oldu bilemem. Bence başka bir problem var büyük ihtimalle bir uyumsuzluk genel bir atma (memory den dolayı) sorunu olsa filmi seyrederkende atması lazım. Ama galiba burda bir sorun var.
    TV nin ses olayı gayet tatminkar ancak bir alex kesinlikle değil (film seyrederken 5+1 ses sisteminin keyfi bambaşka)
    LG akıllı kumanda çok keyifli, yanında birde normal kumanda verdiler (Kadıköyde 10 liraya satıyorlar bunlardan) ama elimi bile sürmedim.
    2 tane 3D gözlük kutu içinden çıkıyor, bizim çocuk sinemada syrettiği 3D filmlerin gözlüklerini hep eve getirmiş 5-6 tane var aynı işi görüyor hatta dahamı iyi ne. 2 kişi oyun gözlüğü kutudan çıkmıyor ancak benim için sorun değil elimdeki 3d gözlüklerin 2 tanesini oyun gözlüğüne çeviricem. Ancak tabi bunun testini yapamadım daha sonra.

Şimdilik bukadar. Testlere devam edeceğim

NOT: Tüm bunlar saat 11:30 dan saat 18:30 a kadar sürdü valla şiştim tüm günün gitti. gözümün önünde banding ler (yatay dikey çaprazlama) ölü pikseller bulutlanmalar ve ışık sızmaları uçuşuyor.

Sonuç: TV gayet iyi almak isteyenlere tavsiye ederim.

sizi kutlarım , herkes bu şekilde almalı özelliklede lg tv leri.Lg müşteri hizmetleri berbat.şikayetim var com a bakarsanız lg mayıs ayında patlama yapmış , bende dahil şikayetim var ve halen lg aramadı.
    bende filim atmalar yok sistem çok sağlam çalışıyor lakin ekran kiri sorunu var.servisi aramadım direk şikayetim var coma yazdım.

• Arkadaşlar gittigidiyordan tv alıp sorun yaşayan var mı? Spot, tamir görmüş vb göndermezler değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flort -- 23 Mayıs 2014; 18:23:32 >
  • 42lb652v, 42la660s ve 42lb670v aklimdaki modeller sizce fiyat performans olarak hangisi daha iyi ?
    Daha doğrusu webos ve karasal tayin desteği gerekli mi ?

• gittigidiyordan tvkolik adlı satıcıdan 47lb670 aldım az önce satıcı n11 deki kanyonshop ile aynı kişi fatura kliksa tarafından kesilip ürün kliksadan gönderiliyormuş daha önceki yorumlar olumluydu ürün fiyatı 2349 tl ama önemli olan nokta gittigidiyorun bazı hesaplara tanımladığı %10 çek ile 2114.9 a geliyor ben de world kart yok sizde varsa 100 wp kazanırsınızyani ürün 2000 lira civarına geliyor
  • askanbey A kullanıcısına yanıt
    çok iyi fiyat world kartı olupta tv ihtiyacı olana mükemmel fırsat...
  • 47LB670V için takipteyim. En önemli olaylardan birisi de digiturkplay olayi. Gelecek sezon için de aldim digiturkplay'i...
    Browser'dan Digiturkplay sitesine sorunsuz giriliyor mu? Maç esnasında Tam ekran etme de herhangi bir sıkıntı var mı? Maçlar da bitti ama :) Basketbol var...
    32ln575s ile hiç bir sorun yaşamıyordum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @dizzy

47LB670V için takipteyim. En önemli olaylardan birisi de digiturkplay olayi. Gelecek sezon için de aldim digiturkplay'i...
    Browser'dan Digiturkplay sitesine sorunsuz giriliyor mu? Maç esnasında Tam ekran etme de herhangi bir sıkıntı var mı? Maçlar da bitti ama :) Basketbol var...

Digiturk play uygulamasi da mevcut markette.. Sorun yasamazsin bence.. Play uyeligim olmadığı icin birsey diyemeyecegim

• mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Flash desteği olmadığı için ben giremedim.. ama güncellemeden sonra denemedim.. eğer girebilen varsa bilgi almak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

Orijinalden alıntı: @dizzy

47LB670V için takipteyim. En önemli olaylardan birisi de digiturkplay olayi. Gelecek sezon için de aldim digiturkplay'i...

Digiturk play uygulamasi da mevcut markette.. Sorun yasamazsin bence.. Play uyeligim olmadığı icin birsey diyemeyecegim

Uygulamadan mac izlenmiyor zaten. Web sitesi üzerinden izleniyor. Dgplay üyeliği olan birisi varsa deneyip bilgi verirse çok sevinecegim

• Arkadaşlar bizde yeni bir tv alacağız ama karar veremedk 47LA860 mı alalım yoksa 47LB730 mu hangisi daha iidr sizce?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.