Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: izero

quote:

Orijinalden alıntı: sanalel

uydu ile kullanmadım teledünya ile hızlı şimdi siz söyleyince direk bir sonraki kanala 2-2,5 sn geçiyor ama kanal numarası ile tuşladığınızda 3 sn buluyor ama 4-5 saniye hiç olmadı yanlız la660 teledünya ilede baya geç geliyordu

Teşekkürler ama benim dediğimin tam manasıyla cevabı değil. Televizyonun dahili uydusundaki geçiş hızını test etmenizi istemiştim.Yoksa harici uydu da bir problem yok.Benim gözlemim samsung tv'ler dahili uydusu ile 2-2.5 saniyede geçiş yaparken Lg tv'ler de bu süre 4-6 saniyede oluyor. Uydu cihazım bozulduğu için benim için önemli olan bu olay. Yoksa yaklaşık 3000 tl para ver yanına da bir uydu al mantıksız Lg 2014 modeller başlığı altında bir arkadaş yazmış yeni lb serileri için 5-6 saniye dahili uyduda kanal geçiş süresi var diye.5-6 saniye de izlediğini unutursun:)

Biraz zaman geçmiş ama yinede yazayım. Yaa 5-6 sn de kanal değişir mi? Hangi devirde yaşıyoruz? Bence bunda bi problem var. Ben panasonic kullanıyorum. Yayını dahili uydusundan alıyorum, kanal+- ile anında değişiyor, numara tuşları ile biraz bekliyor sebebi şu başka numara tuşlayıp tuşlamayacağını bekliyor. Yani şöyle anlatayım, sen mesela 15nci kanalı açacaksın çok hızlı olursa sen 1e bastıktan sonra 5e basamadan 1nci kanalı açar o yüzden biraz bekliyor, başka tuşa basmamışsan açıyor. Ayrıca bu beklemeyi yapmaması için kanalı tuşladıktan sonra OK tuşuna basınca beklemeden anında açılacağı kullanım kitapçığında da belirtilmiş. Ama şunu yeniden belirtiyim bu bekleme dediğim süre hiçbir durumda 5-6 sn değil belki 1-2 sn.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: melek512

LG 47LB670V 47" tv yeni aldım ve interneten indirdiğim alt yazısı filme gömülü olan 3d filmin alt yazının (Pompeii.2014.3D.BluRay.HSBS.1080p.x264.TR.Altyazili.VipTR ) pc de görürken tvde izlerken alt yazı yok paus- play konumundayken 2. menüden de ayarlayamadım bu sonun çözümünü bilen varsa yardım rica ediyorum.

Film Adı ile altyazı adının noktasina virgulune kadar aynı olmasi gerekiyor..

Altyazinin uzantısı.srt dir..

Film hababam.sinifi.1080p.Lord ise
    aynısı srt uzantisinda da olmalı.. Ayni klasörde de olacak tabii ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

quote:

Orijinalden alıntı: izero

quote:

Orijinalden alıntı: sanalel

uydu ile kullanmadım teledünya ile hızlı şimdi siz söyleyince direk bir sonraki kanala 2-2,5 sn geçiyor ama kanal numarası ile tuşladığınızda 3 sn buluyor ama 4-5 saniye hiç olmadı yanlız la660 teledünya ilede baya geç geliyordu

Teşekkürler ama benim dediğimin tam manasıyla cevabı değil. Televizyonun dahili uydusundaki geçiş hızını test etmenizi istemiştim.Yoksa harici uydu da bir problem yok.Benim gözlemim samsung tv'ler dahili uydusu ile 2-2.5 saniyede geçiş yaparken Lg tv'ler de bu süre 4-6 saniyede oluyor. Uydu cihazım bozulduğu için benim için önemli olan bu olay. Yoksa yaklaşık 3000 tl para ver yanına da bir uydu al mantıksız Lg 2014 modeller başlığı altında bir arkadaş yazmış yeni lb serileri için 5-6 saniye dahili uyduda kanal geçiş süresi var diye.5-6 saniye de izlediğini unutursun:)

Biraz zaman geçmiş ama yinede yazayım. Yaa 5-6 sn de kanal değişir mi? Hangi devirde yaşıyoruz? Bence bunda bi problem var. Ben panasonic kullanıyorum. Yayını dahili uydusundan alıyorum, kanal+- ile anında değişiyor, numara tuşları ile biraz bekliyor sebebi şu başka numara tuşlayıp tuşlamayacağını bekliyor. Yani şöyle anlatayım, sen mesela 15nci kanalı açacaksın çok hızlı olursa sen 1e bastıktan sonra 5e basamadan 1nci kanalı açar o yüzden biraz bekliyor, başka tuşa basmamışsan açıyor. Ayrıca bu beklemeyi yapmaması için kanalı tuşladıktan sonra OK tuşuna basınca beklemeden anında açılacağı kullanım kitapçığında da belirtilmiş. Ama şunu yeniden belirtiyim bu bekleme dediğim süre hiçbir durumda 5-6 sn değil belki 1-2 sn.

Bugun yayinlanan Son yazilimla birlikte kanal geçişleri bariz hizlandi. Sihirli kumandadaki topu çevirerek kanallari hızlı hızlı geziyorum. Sadece hd kanallara geldiginizde biraz daha bekliyorsunuz. Onun haricinde bir Problem yok..

• mikailc78 kullanıcısına yanıt
    sormak istediğim şey bu değil alt yazı filme gömülü filmden bahsediyorym ben..... @mikailc78
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Şuanda gittigidiyor'da tvkolik firması satıyor. Yukarıdaki mesajlara baktığımda kliksa yolluyormuş sanırım cihazı. Araştırıp bakmak lazım sanırım en uygun burası..

2.249,00 TL 'ye geliyor worldpuan hediye kullanılırsa.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-47lb670v-dvb-s2-t2-c-3d-fhd-smart-led-tv-114214528

Yalnız bu satıcının 1 tane referansı var sadece. Üyelik de 1 haftalık.

• Arkadaşlar merhaba, ben media markt internet sitesinden 50lb670v televizyonumu yeni aldım ve dün gelip kurdular. Televiyonla ilgili iki konu kafama takıldı.

1-Dead pixel buddy programını indirip tv yi laptopa bağladım. Ekranın 4 köşesindede tam kenarlarda koyu gölgelenme var. Normal yayın izlerken hiç farkına varmıyorsunuz fakat düz beyaz,sarı ya da yeşil ekran açtığımda bariz belli köşeler daha siyah. Tam siyah ekranda ışık sızması yok. Ölü pikselde göremedim.
    Sizin televizyonlarınızda böyle bir görüntüyle karşılaştınız mı?

2- İnternetin favoriler kısmına girdiğimde favorilerde; sahibinden.com, hürriyet, hava durumu ve birkaç site daha eklenmiş! Ben yapmadım ürün sıfır kutuda geldi ama kafama takıldı. Acaba ürün daha önce kullanıldı önceki müşteri favori kanallarını seçti ve geri iademi etti diye? Sizin favori kanallarınızında bir kısmı seçilimiydi?

Bunlar aklıma takıldı sizce ürünü iade etmelimiyim??? Cevap yazarsanız sevinirim
     LG 47LB670V 47' LG 47LB670V 47' LG 47LB670V 47'

• quote:

Orijinalden alıntı: Candil

Arkadaşlar merhaba, ben media markt internet sitesinden 50lb670v televizyonumu yeni aldım ve dün gelip kurdular. Televiyonla ilgili iki konu kafama takıldı.

1-Dead pixel buddy programını indirip tv yi laptopa bağladım. Ekranın 4 köşesindede tam kenarlarda koyu gölgelenme var. Normal yayın izlerken hiç farkına varmıyorsunuz fakat düz beyaz,sarı ya da yeşil ekran açtığımda bariz belli köşeler daha siyah. Tam siyah ekranda ışık sızması yok. Ölü pikselde göremedim.

2- İnternetin favoriler kısmına girdiğimde favorilerde; sahibinden.com, hürriyet, hava durumu ve birkaç site daha eklenmiş! Ben yapmadım ürün sıfır kutuda geldi ama kafama takıldı. Acaba ürün daha önce kullanıldı önceki müşteri favori kanallarını seçti ve geri iademi etti diye? Sizin favori kanallarınızında bir kısmı seçilimiydi?

Bunlar aklıma takıldı sizce ürünü iade etmelimiyim??? Cevap yazarsanız sevinirim

normal bendede ayni.banding test yaptinmi ekran kiri icin.

lg stor acilmis ssbah girdim hava durumu yukledim.
    3d filimler var kaliteli demo gibi izledim guzel.

kanal gecisleri hizli diyenlere sasiriyorum cunki tam bir rezalet.

son surum kontrolu yaptim bugun icin yok.demek son yazilim hizlandirmamis.

• metnes71 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bendede aynı derken köşelerde ki karartılarımı kastettiniz? Birde banding testleri nasıl yapılıyor? Ne görmem ya da görmemem gerek videolarda..

• quote:

Orijinalden alıntı: flort

quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Şuanda gittigidiyor'da tvkolik firması satıyor. Yukarıdaki mesajlara baktığımda kliksa yolluyormuş sanırım cihazı. Araştırıp bakmak lazım sanırım en uygun burası..

2.249,00 TL 'ye geliyor worldpuan hediye kullanılırsa.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-47lb670v-dvb-s2-t2-c-3d-fhd-smart-led-tv-114214528

Yalnız bu satıcının 1 tane referansı var sadece. Üyelik de 1 haftalık.

Bende farkettim onu n11 sitesinde aynı firmanın aynı ilanı vardı kliksa ürünü yollanıyormuş o yüzden merak ettim .. Ayrıca 3 tane satılmış şuan o tv'den orada

• quote:

Merhaba, bendede aynı derken köşelerde ki karartılarımı kastettiniz? Birde banding testleri nasıl yapılıyor? Ne görmem ya da görmemem gerek videolarda..

Bu basligin 5-6-7 sayfa gerisine git.orda anlatiliyor

• Dahili uydu alıcısı bağlı iken kanal listesine nasıl ulaşabilirim?
    Şöyle örnek vereyim.Mesela harici uydu alıcılarında "ok" tuşuna basınca sizin belirlediğiniz kanal listesi ekrana gelirdi.
    dahili alıcı bağlı iken bende kendime favori listesi hazırladım ama listeye ulaşamıyorum.Daha doğrusu hangi tuşa basmalıyım ki
    kanal listesi harici uydulardaki gibi karşıma çıksın?
    tekerlekle kaydırma yapıyorum kanallar değişiyor ama favori listemin dışındaki kanallar da açılıyor.Böyle istemiyorum sadece favori listem
    ekrana gelsin kanalları seçeyim istiyorum.Akıllı kumandayla yada normal kumandayla nasıl yapabilirim?
  • quote:

Arkadaşlar merhaba, ben media markt internet sitesinden 50lb670v televizyonumu yeni aldım ve dün gelip kurdular. Televiyonla ilgili iki konu kafama takıldı.

Sahibinden.com, hürriyet gibi kanallar bende de var. Default olarak geliyor sanırım.

• quote:

Ekran köşelerindeki karartılarla ilgili kimse yardımcı olmayacak mı? Bi baksın lb670v kullanan arkadaşlar rica ederim.

• quote:

quote:

Ekran köşelerindeki karartılarla ilgili kimse yardımcı olmayacak mı? Bi baksın lb670v kullanan arkadaşlar rica ederim.

bizde de böyle meraklanma

tv izlerken böyle çıkmıyor, yani kenarlardan renk değişikliği yapmıyor..

g2 de de böyle.. kitkat gelince millet üst bar için sorunlu diyorlardı.. sorun yok güle güle kullan

• luxaeterna kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.eve gidince denerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,

Evimde LG 42LA691S kullanıyordum ve 47 inç bir tv almak için sattım. Vatan Bilgisayarda LG 47LB670V yi gidip inceledim. Fakat kasa kalitesi olarak çok basit geldi bana ve görüntü yayından kaynaklı iyi değildi. Daha sonra arka taraflarda aynı tv nin 42 inç olanında Avatar oynatıyorlardı. Görüntü kalitesini orda ölçme şansım oldu. Eski televizyonuma göre bu tvden tatmin edici bir performans alırmıyım? Bu fiyatlarda önerebileceğiniz başka Tv var mıdır? bedavacım.com sağlam bi site ise orada 2,409.00tl şuan bu tv.

Teşekkürler.
  • Ekran koselerındekı karartıyı bende teknosada farkettim tüm teşhir 670v lerde var bu durum. 740 ve Samsunglarda karartı yoktu. 670v modelıne özgü bişey heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duggac -- 18 Mayıs 2014; 12:35:53 >
  • game of thrones internet sitesinden izledim.
    tümünü memory error falan vermeden bitirdim tek part olarak.

youtube da 3d avatar izledim :)

iyi iyi memnunum şahsen :)
  • arkadaşlar uzun zamandır yazayım yazayım diyorum kısmet bugüneymiş..

öncelikle tv den (47LB670V) memnunum.. ZA serisi bendeki.. teknosadan aldım.

webos yeni bir yazılım olduğu için sık sık sorunlar çıkıyor, ağırlaşmalar oluyor ama zamanla alışıyorsunuz, zaten 1 ay bile olmadan 2 tane güncelleme aldı, daha da alacaktır diye düşünüyorum..

köşelerdeki karartı 670 serilerinde var evet ama neden bu kadar takıldınız onu anlamadım, soft geçiş olsun diye kullanılmıştır. g2 nin kitkattaki üst bar ı da öyle.. ben çok takılmadım açıkçası..

kanal geçişleri sanki biraz hızlandı gibi, HD yayınlara geldiğinizde bekleme süresi uzuyor ama diğer kanallarda çok büyük bir sorun yaşamadığımı söyleyebilirim..

market güncellemesi geldi, markette açık artık, çok fazla uygulama yok ama zamanla gelişecektir, çünkü webos yeni bir yazılım, benim beklediğim turkcell tv uygulaması.. umarım gelir..

hemen hemen tüm videoları açtı takılmadan, banding muhabbetine de baktım ama gözle görülür derecede birşeye rastlamadım, yayınla alakası var kesinlikle.. bugün denk geldim kanalları zaplıyordum anadolu yurdum tv diye film gösteren bir kanal var, kemal sunalın filmi oynuyordu, orada hızlı hareketlerde kırılmalar oluyordu, ne ntvsporda ne de izlediğim filmlerde banding e rastlamadım.

dns girerek youtube u aktif hale getirebilirsiniz, telefon olarak lg kullanıyorsanız acaip senkronlu çalışıyor, eğer android kullanıyorsanız çeşitli programları var, marketten indirebilirsiniz..

menüsü biraz ağır, ufak tefek sorunlar hala mevcut webosta, bazen CIA modülü yok ibaresi alıyorum, yada güncellemeleri kontrol et dediğimde tv kafayı sıyırıyor ama bunlar yazılımla düzeltilecek şeyler..

genel olarak tvden memnunum, çok büyük aman aman denilecek sorunlar yok, tabii bakış açısına göre değişir.. benim tek sıkıntım duvara taktırdığım için arkadaki usb girişlerine ulaşamıyorum, usb uzatma kablosuyla bu sorun çözülür her türlü

ben pişman depilim 670 serisini aldığıma.. almak isteyenlere umarım bir nebze yardımcı olmuştur.. herkese iyi forumlar

• Bende bugün TRT HD izlerken gördüm.Hızlı hareketlerde görüntü bozuluyordu,yayından gibi geldi.Filmlerde denemek lazım ama fırsatım olmadı denemeye.
    CMR 700 hz le sıkıntı yaşatmayacağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.