Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: subatyolcusuyuz

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-47lb670v-dvb-s2-t2-c-3d-fhd-smart-led-tv-114214528

Bu ürün güvenilirmidir sizce?

LG TÜRKİYE GARANTİLİ diyor ilanda...

Detaylara bakıldığında

http://www.n11.com/lg-47lb670v-dvb-s2t2c-3d-fhd-smart-led-tv-P24020958 ilandaki açıklama ile aynı açıklama mevcut sanırım aynı firmanın ilanları..

• n11.com'da 2.350 tl 111 TL de bonus veriyor. fiyat baya baya iyi. acaba lg bayisine durumu anlatıp bu fiyata alabilir miyiz? kendi bayisinden ucuza satacak değiller ya :)
  • N11 kanyonshop dan sipariş verdim dün akşam 5 gibi. ben 2.299 a aldım, bugün 2.279a düşürdüler . mesaj attım ; indirimli fiyattan bende faydalanmak istiyorum yoksa iptal edeceğim diye cevap vermediler 2 saat sonra 2.349a yükselttiler . nasıl bir pazarlama taktiği izliyorlar anlamadım ama sorulan sorularda telefon numaramız 444 5756 diye cevap vermişler.Bu numara kliksa müşteri hizmetleri numarası. ayrıca bazı alışveriş yorumlarında "siparişim kliksa dan geldi.kutularda kliksa yazıyordu" gibi yorumlar var.

Yine gittigidiyor tvkolik de kliksa nın mağazasıdır muhtemelen.
  • blackrebel kullanıcısına yanıt
    Hocam sipariş gelince bizi de bilgilendiririn Size zahmet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg tv hakkında nerden alabilirim diyorsanız bana özelden veya buraya yazabilirsiniz .
  • lestet L kullanıcısına yanıt
    Tamamdır üstat.
  • Kliksa nın ilginç bir taktiği galiba bu. Geçen sene de la860 almıştı millet, kliksa faturslı gelmişti. Sitelerdeki kullanıcı isimlerini hatırlamıyorum.

• InsideR kullanıcısına yanıt
    42lb670 2.055 tl 42lb730 2.435 tl bilgi için mesaj atabilirsiniz
  • ben 2400 e n11 uzerinden midopazar dan almistim.mesajla pazarlik yapin isterseniz.durust satici kendisi antalyadan gonderiyor.arkafasin biri 111 tl bonus alamadigini sikayet ediyordu.ben avantajx kullandim 20..30 tl karim olacak.

• muratlguzmanı M kullanıcısına yanıt
    selam 47 için fiyat verir misin her iki model içinde
  • beyler 48h6470 mi yoksa 47LB670V mi alayım. samsunga baktım bu seneki modelleri baya bi kalın yapmışlar. görüntü netliği samsungun daha canlı ve parlak duruyor. şuan ki televizyonum lg42lm640s evleneceğim için yenisini alıcam. kafam karışık baya :)
  • LG 47LB670V nakit 2200 e veren bir yer varsa istanbulda gidip yarın alacağım bu led işini bitireceğim artık panasonic 47 led den vazgececegim umarım pişman olmam.
  • koray0654 kullanıcısına yanıt
    hangi model için
  • impressM İ kullanıcısına yanıt
    size yardımcı olabilirim özelden mesaj atarsanız
  • thesinner83 T kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili yardımcı olabilirim 2.425 tl özelden mesaj atabılırsınız
  • Şuanda gittigidiyor'da tvkolik firması satıyor. Yukarıdaki mesajlara baktığımda kliksa yolluyormuş sanırım cihazı. Araştırıp bakmak lazım sanırım en uygun burası..

2.249,00 TL 'ye geliyor worldpuan hediye kullanılırsa.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-47lb670v-dvb-s2-t2-c-3d-fhd-smart-led-tv-114214528
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

Orijinalden alıntı: themurat54

quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

quote:

Orijinalden alıntı: themurat54

Arkadaşlar bende ürünü cumartesi günü izmit outleet teknosadan 2488 tl ye aldım.Bende 47LA740s için gitmiştim ama mağazada bunu beğenim aldım.Anneler günü olduğu için tefal mikser hediye ettiler.Ama ürün ellerinde kalmadığı için hafta içi geleceğini,arayacaklarını söylediler.Pazartesi de servis gelip kurdu.Fazla inceleyemedim ama genel olarak beğendim tvyi.3 terabaytlık hardiskimi bağladım biraz ıkındı ama okudu sonunda.4gb lik flashı anında okudu.Servis ayarlarından tv nin kullanım dakikasına baktı.Sıfır yazıyordu.Yalnız bir şey dikkatimi çekti.Ekranın bütün köşelerinde her köşede bire bir aynı hafif bir karaltı var.Servisteki arkadaşlar bu boyutta normal olduğunu söylediler.Sizlerde de ekranın köşelerinde hafif karaltı var mı yoksa köşeler sonuna kadar aynı canlı renktemi?Evham mı yaptım servis beni mi yiyor karar veremedim.

Bende aynı fiyattan aldım fakat magazada bitmis mikser, stoklarla sınırlıymis ne yazık ki yararlanamazsiniz dediler..

Evham yapmana gerek yok bizde de var o kararti dedigin seyler.. Herşey yolunda yani

Eyvallah hocam içim rahatladı.

Mikser için eleman arayacağız dedi ama hiç zannetmiyorum arayacaklarını :)

Ararlarsa bana da bilgi verir misiniz.. Bende gidip talep edeyim bari..

Hocam beni aradılar,gidip aldım blenderı.

İzmit Outlet Center Teknosa ya gidecekler için,Görkem diye bir arkadaş var.Saolsun bayağı yardımcı oldu,malı satıp bırakmadı,blender için 2-3 kere aradı beni ulaşana kadar.

Tv konusunda da bayağı bilgili,hangi özellik iyi hangisi gereksiz neyse söyledi.Gidecekler için tavsiye ederim güvenilir ve ilgili bir arkadaş.

• Bugün tvyi güncelledim lg store açık. Fakat elle tutulur bir uygulama yok ayrıca facebook twitterı da göremedim
  • metnes71 M kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullanın bende 55"aramaktayım bütçem 2500 ile 3000 arası
  • LG 47LB670V 47" tv yeni aldım ve interneten indirdiğim alt yazısı filme gömülü olan 3d filmin alt yazının (Pompeii.2014.3D.BluRay.HSBS.1080p.x264.TR.Altyazili.VipTR ) pc de görürken tvde izlerken alt yazı yok paus- play konumundayken 2. menüden de ayarlayamadım bu sonun çözümünü bilen varsa yardım rica ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.