Şimdi Ara

LG 47LB670V 47' (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.995
Cevap
55
Favori
285.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildize

bu tv gerçekk 700 mhz mi?

700 deniliyor bende emin degilim tv kanallarda hizli sahnede titreme oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 47LB670V satın aldım lütfen yardım eder misiniz, harici hdd den 20 gb mkv 3d bir film seyredeyim dedim meğer DTS desteklemiyormuş mkvmerge den dts ses meselesini hallettim bu sefer altyazı sorunu çıktı.mkv ye gömülü altyazı tv de Türkçe karakterler bozuk olarak çıkıyor,haricen altyazı koyup denedim hiçbirini tanımadı halbuki ne kadar altyazı formatı varsa aynı dosyaya koymuştum,film dosyası ile aynı isimde, film oynarken seçeneklere bastığımda fazla bir şey çıkmıyor sadece ileri geri oynat durdur seçenekleri çıkıyor,erişilebilirlikten altyazıları açtım,dil ile ilgili ne kadar ayar varsa Türkçe yaptım,kumanda dan subtitle düğmesine bastığımda bir seçenek çıkmıyor.QView a bastığımda bir şey çıkmıyor.LW alsaydım hiç bu kadar sıkıntı yaşamazdım.
    Kısaca sorularım : televizyon hangi formatta altyazı destekler? mkv nin içerisindeki altyazıyı nasıl iptal edebilirim ya da utf8 yapabilirim?Sorun altyazıda değilse televizyonun hangi ayarı altyazıyı Türkçeye uygun hale getirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yildize

bu tv gerçekk 700 mhz mi?

Gercek 700 hz tv yok. Piyasadaki tvler 60-120-240hz i gecmiyor.

• Arkadaslar tv geldi allaha sukur gorunum olarak sikintisi yok ama 32 incden 50 inc gecinve gozler acayip yoruldu... alisinca cok guzep oldugunu anladim gelelim sd yayinlara tabiki star show gibi bildigimiz kanallar guzel gozukuyor haber kanallarida keza oyle ama hd yayinlar cok guzel diyosun ki icinden keske butun kanallar hd yayin yapsa .... netten ise donanimhaberde felan html5 kodluhd videolarda hicvir sikinti tv geri donme bellek hatasi ile karsilasmadim daha hdd flim izlemedim inceledikce yazicam arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: realtte

Merhaba arkadaşlar 47LB670V satın aldım lütfen yardım eder misiniz, harici hdd den 20 gb mkv 3d bir film seyredeyim dedim meğer DTS desteklemiyormuş mkvmerge den dts ses meselesini hallettim bu sefer altyazı sorunu çıktı.mkv ye gömülü altyazı tv de Türkçe karakterler bozuk olarak çıkıyor,haricen altyazı koyup denedim hiçbirini tanımadı halbuki ne kadar altyazı formatı varsa aynı dosyaya koymuştum,film dosyası ile aynı isimde, film oynarken seçeneklere bastığımda fazla bir şey çıkmıyor sadece ileri geri oynat durdur seçenekleri çıkıyor,erişilebilirlikten altyazıları açtım,dil ile ilgili ne kadar ayar varsa Türkçe yaptım,kumanda dan subtitle düğmesine bastığımda bir seçenek çıkmıyor.QView a bastığımda bir şey çıkmıyor.LW alsaydım hiç bu kadar sıkıntı yaşamazdım.
    Kısaca sorularım : televizyon hangi formatta altyazı destekler? mkv nin içerisindeki altyazıyı nasıl iptal edebilirim ya da utf8 yapabilirim?Sorun altyazıda değilse televizyonun hangi ayarı altyazıyı Türkçeye uygun hale getirir.

20 gb lik mkv saf mkv mi - half sbs olması lazım ( 20 GB dan kucuk olur oda ) tv ondan oynatmaz.bendede mkv 3d ler var dts ses formatları oynattı.dts sorunu bu tv de yok .baska sorunun var.
    hatta filim oynarken ekran sol ust kosede filim formatı ve ses formatı acıklamasında mkv - dts yazıyor.Filim oynarken play - stop tus ekranın da iken ekranın en sağına gec oradaki tusa bas 2.ayar ekranı cıkacak
    altyazı ve ses formatları için.oradan alt yazı dilini türkçe ses bayağı düzeltiyor.Benim hoşuma gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: themurat54

Bende bugün TRT HD izlerken gördüm.Hızlı hareketlerde görüntü bozuluyordu,yayından gibi geldi.Filmlerde denemek lazım ama fırsatım olmadı denemeye.
    CMR 700 hz le sıkıntı yaşatmayacağını düşünüyorum.

normal yayınlarda gerek sd gerek hd olsun titremeler var.filimlerde fark edemedim.belkide normal yayınların cekim kalitesinden ola bilir.Çünki naklen yayın olan hd futbol maçlarında titreme olmuyor.
  • Arkadaş lar bu urur en uygun Nerede satılıyor

• Orijinalden alıntı: metnes71

20 gb lik mkv saf mkv mi - half sbs olması lazım ( 20 GB dan kucuk olur oda ) tv ondan oynatmaz.bendede mkv 3d ler var dts ses formatları oynattı.dts sorunu bu tv de yok .baska sorunun var.
    hatta filim oynarken ekran sol ust kosede filim formatı ve ses formatı acıklamasında mkv - dts yazıyor.Filim oynarken play - stop tus ekranın da iken ekranın en sağına gec oradaki tusa bas 2.ayar ekranı cıkacak
    altyazı ve ses formatları için.oradan alt yazı dilini türkçe ses bayağı düzeltiyor.Benim hoşuma gitti.

Evet dediğiniz gibi 3d half sbs,mkv içerisinde dts ingilizce ses,Türkçe Ac3 ses dosyası ve Türkçe altyazılar var.Eve gidince deneyeceğim,teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: askanbey

Arkadaş lar bu urur en uygun Nerede satılıyor

n11.com da sorgula uygun satan saticilar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Candil

quote:

Orijinalden alıntı: Candil

Arkadaşlar merhaba, ben media markt internet sitesinden 50lb670v televizyonumu yeni aldım ve dün gelip kurdular. Televiyonla ilgili iki konu kafama takıldı.

1-Dead pixel buddy programını indirip tv yi laptopa bağladım. Ekranın 4 köşesindede tam kenarlarda koyu gölgelenme var. Normal yayın izlerken hiç farkına varmıyorsunuz fakat düz beyaz,sarı ya da yeşil ekran açtığımda bariz belli köşeler daha siyah. Tam siyah ekranda ışık sızması yok. Ölü pikselde göremedim.
    Sizin televizyonlarınızda böyle bir görüntüyle karşılaştınız mı?

2- İnternetin favoriler kısmına girdiğimde favorilerde; sahibinden.com, hürriyet, hava durumu ve birkaç site daha eklenmiş! Ben yapmadım ürün sıfır kutuda geldi ama kafama takıldı. Acaba ürün daha önce kullanıldı önceki müşteri favori kanallarını seçti ve geri iademi etti diye? Sizin favori kanallarınızında bir kısmı seçilimiydi?

Bunlar aklıma takıldı sizce ürünü iade etmelimiyim??? Cevap yazarsanız sevinirim
     LG 47LB670V 47' LG 47LB670V 47' LG 47LB670V 47'

Ekran köşelerindeki karartılarla ilgili kimse yardımcı olmayacak mı? Bi baksın lb670v kullanan arkadaşlar rica ederim.

Arkadaşlar ekran köşelerindeki karartılar için servis ile görüştüm. İstanbul merkeze yazdılar konuyu. Gelen cevap şu; geçen seneki tvlerde ışık sızması çokça şikayet edildiği için bu şekilde bir panel tasarlamışlar.

• Arkadaşlar MediaMarkt gece kuşu kampanyasından 50 LB 670V 2599 TL almış bulunuyorum, halen benim gibi konuyu takip eden ama tv alamayan arkadaşlar ellerini çabuk tutun bence :)
  • İyi akşamlar. Ben de epeydir burada yeni modellerle ilgili görüşlerinizi takip ediyordum. Bu akşam ben de Mediamarkt gecekuşu kampanyası ile 50lb670v yi 2599'a almış bulunuyorum. İnşallah verdiğimiz paranın karşılığını alırız.
  • aynen kardeşim ben yaklaşık olarak 15 gündür tv bakıyorum fiyat performans oranı iyi bir makine ben 47" düşünürken daha iyi bir fiyata 50" aldık sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum, birde bu ürünü sadece media markt satıyor başka hiçbir yerde yok
  • Evet takip işi yormaya ve çok zaman almaya başladı. Artık fazla uzatmayayım deyip aldım gitti.
  • Ben de Mediamarkt Gece Kuşu kampanyasından LG 50LB670V, 2.599 TL'ye aldım. Niyeti olan acele etsin bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar şu an için bu konu ile ilgilenen var ise teknosada 47 inch 2599'a satılıyor ve %10 hediye çeki diyor. Sizce nasıl?
    http://www.teknosa.com/urunler/110015205/lg-47lb670v-dvb-s2t2c-3d-fhd-smart-led-lcd-tv
  • Mediamarketten bende vrdim siparisi onayi gectim karttan 5taksit yaptim ama sitede siparislerim sekmesknde goremiyorum urunu neden

• quote:

Orijinalden alıntı: onderweb

Mediamarketten bende vrdim siparisi onayi gectim karttan 5taksit yaptim ama sitede siparislerim sekmesknde goremiyorum urunu neden

Benim gibi sıkıntı yaşayan oldumu varmı siparişlerimde göremiyorum?
  • Altyazıda sıkıntı yaşayan arkadaşlar film seyrederken player ekranında sağdaki ok a tıklayın ve altyazı kodunu Türkçe ya da Latinlerden birine ayarlayın.Her zaman Türkçe düzgün göstermiyor bazen Latin seneçenekleri de işe yarıyor.Altyazı seçeneğinin yanında Dual filmler için ses seçim ayarı var.DTS ses konusunda sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.