Şimdi Ara

LG 47LB670V tam ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

47lb670v webos lg tvde tarayici uzerinden film izlerken vk sitelerinden alinan videolari tam ekran yapmiyor. yabanci dizi izleyecegim mesala. sitedeki alternatif linklerden bazilarini tam ekran yapma moduna alabiliyorum. fakat sag alt kosede 720p 480p gibi hem cozunurluk hem full screen modu olan hepinizin bildigi videolari tam ekran yapmiyor.
    konuyla ilgili bilgisi olan var mi. acil yardim lutfen

tesekkurler

• Cihazınızın HTML 5 desteği bulunmaktadır.HTML5 desteği olan videoları tam ekran ve sorunsuz olarak izlemeniz mümkündür.

lg nin verdigi cvp bu. ama halen sorun devam ediyor. cozum vermediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aynı cihazın 50" Kullanıyorum ve şuana kadar o tarz bir sorun yaşamadım.. Filmi izlediğiniz siteden yada izlemek istediğiniz videodan kaynaklanıyor olabilir.
  • web taraticiya gir. google'a film izle yaz. ilk cikan sitede vk uzerinden alinmis bi filmi tam ekran yapmaya calis.
    bilgisayari baglama tvyi wifi uzerinden internete bagla.
    bu sorunu tum vk videolarinda veriyor. site farketmiyor. bu sorunu nsl yasamadin

• yarın benim tv gelicek inşallah orada denerim ben bakalım olacakmı ???
  • pose3434 P kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşadığınız site adminlerine mail atarak sorunu çözebiliyorusunuz ismini yazmam doğru olmaz ama tam ekran sorunu yaşanan siteler ile yazışmalarım sonucu tam ekran problemini çözmüş bulunuyorum. Televizyondan kaynaklı diye düşünmeyin site kalitesi ile alakalı bir durum.

Fakat diğer mevzu tam ekran bile yapsanız filmi izlemek zor oluyor çünkü bir süre sonra filmden atıyor. Bu sorunu lg ye de ilettim site adminlerinede bakalım gelişmeleri devam ediyoruz :)

Herkese iyi seyirler.
  • Arkadaşlar filmizlemek istediğimde full screen yapamıyorum , son güncellemeyide yapmıştım tv 65ub950v ne yapmam gerekiyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.