Şimdi Ara

LG 47LD751 BİLGİSİ OLAN?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR... ASLINDA ALMAK İSTEDİĞİM 47SL8500 SERİSİNDE AYNA SEVİYESİNE VARACAK KADAR YANSIMA OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE BİRAZ DAHA FEDAKARLIK YAPIP 47LD751 SERİSİNİ İNCELEMEYE ALDIM. ACABA BU ÜRÜNÜ KULLANANA YADA BİGİSİ OLAN BANA BİT YRUM YAPIP İNCELEME SONUNDAKİ ARTI VE EKSİLERİNİ PAYLAŞIRSA .OK SEVİNİRİM

• Bahsettiğin televizyonu yakın zamanda almış olan iki tanıdığım var ve tvyi onlarda gidip gören başka arkadaşlarım da var. Hepsi de bu modeli gayet güzel olarak nitelediler. Tv sahiplerinden birisi sözüne güvendiğim yakın bir arkadaşım, kendisiyle hemen her akşam PS3'te online olarak Bad Company 2 oynuyoruz. Ben Tv'yi bizzat görmedim ama oyun ve filmde görüntü performansı gayet başarılı diyorlar.

Ayrıca belirteyim, ben de uzun süredir hem oyun hem film performansı açısından güzel bir tv arayışındayım, Toshiba 46SV685 almak istiyordum ama istediğim fiyata bir türlü bulamadığımdan dolayı bu modeli almaya karar kıldım. Bu hafta almak istediğim yere bizzat gidip göreceğim bir aksilik olmazsa da inşallah alacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.