Şimdi Ara

LG 47LE7510 Infinia LEDTV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhaba arkadaşlar 47LE7510 LED TV için iyi bir fiyat aldığımı düşünüyorum (2.799.-TL) fakat ürünü tanımıyorum ve pek fazla bir bilgi sahibi değilim siz üstadlardan TV hakkında yorum ve bilgi alabilirmiyim.

PANEL

EKRAN BOYUTU: 47''(120cm)Ekran Genişliği
    KONTRAST: 5.000.000:1 Kontrast
    PANEL: 10 Bit Panel
    PANEL: RENK Siyah

ÇÖZÜNÜRLÜK

ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük

GİRİŞ-ÇIKIŞ TERMİNALLERİ

HDMI: 4
    DLNA: Var
    PC GİRİŞİ: Var
    RS232 GİRİŞİ: Var
    SCART GİRİŞİ: Var
    USB GİRİŞ: VAR
    KOMPONENT: Var
    USB 2.0 Mp3,Jpeg,DivX
    KOMPOZIT: Var
    DIGITAL AUDIO INPUT (OPTICAL): Var

EXTRA ÖZELLİKLER

RESİM GÖSTERİM HIZI: 100HZ
    TELETEXT: Var
    DVB-T: VAR
    YÜKSEK KALİTE YAYIN FULL HD
    24P TRUE CINEMA: Var
    VIDEO SİNYAL UYUMLULUĞU: 1080P
    SIMPLINK: Var
    TEPKİ SÜRESİ: 2
    BLUETOOTH: Var
    WIRELESS AV LINK: Var
    INTELLIGENT SENSOR: Var

SES ÖZELLİKLERİ

SRS TRUSURROUND: Var
    HOPARLÖR: 2x10 W
    AUDIO OUT: Var
    CLEAR VOICE: Var

ENERJİ-AĞIRLIK-BOYUT

ELEKTRİK TÜKETİMİ (ÇALIŞIRKEN): 110 W
    STAND BY: 0,1 W
    SMART ENERGY SAVING: Var
    GENİŞLİK: 1128,6 mm
    DERİNLİK: 34,9 mm
    YÜKSEKLİK (AYAKSIZ): 693,3 mm
    AĞIRLIK: 23 Kg

AKSESUAR

UZAKTAN KUMANDA: Var
    MASA ÜSTÜ AYAK: Var
    ENERJI KABLOSU: Var

Özellikle olmazsa olmaz dediğiniz bir şey var mı?

LG 47LE7510 Infinia LEDTV

• 47LE5500 serisini bir süre önce incelemiştim, ihtiyaçları fazlası ile karşılayacak bir tv olarak karar vermiştim.

Sizin düşündğünüz 7500 serisi için fazla bir bilgim yok ama fiyat tek anlamıyla süper. Paralel ithalatlardaki garanti konusunu bir araştırın isterseniz.

Alternatif olması açısından 46c7000 ile46c6000 serilerinede göz atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_karakas

47LE5500 serisini bir süre önce incelemiştim, ihtiyaçları fazlası ile karşılayacak bir tv olarak karar vermiştim.

Sizin düşündğünüz 7500 serisi için fazla bir bilgim yok ama fiyat tek anlamıyla süper. Paralel ithalatlardaki garanti konusunu bir araştırın isterseniz.

Hocam ürün paralel ithalat değil Türkiye LG Garantisinde fiyat özelliklerine göre iyi di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastresort78

quote:

47LE5500 serisini bir süre önce incelemiştim, ihtiyaçları fazlası ile karşılayacak bir tv olarak karar vermiştim.

Hocam ürün paralel ithalat değil Türkiye LG Garantisinde fiyat özelliklerine göre iyi di mi?

Hocam o zaman kesinlikle kaçırılmayacak bir fırsat. Fiyat taksitli mi yoksa peşinmi?? Birde nereden fiyat teklifi aldınız.

Ankara da bu fiyata bu TV yi bulsam hemen alırım (Garantili olduğu sürece)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lastresort78

quote:

Hocam o zaman kesinlikle kaçırılmayacak bir fırsat. Fiyat taksitli mi yoksa peşinmi?? Birde nereden fiyat teklifi aldınız.

Ankara da bu fiyata bu TV yi bulsam hemen alırım (Garantili olduğu sürece)

Hocam 10 taksitli fiyatı Ankara'da zaten bu akşam ben bir tane alayım yarın Firma ismini yazarım sıkıntı çıkmasın fiyat yanlış denmesin yani

• Süper +++

Sizden haber bekliyorum. Diğer modeller için indirim var mı ??
  • quote:

Süper +++

Sizden haber bekliyorum. Diğer modeller için indirim var mı ??

PM attım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LAS454B & LG SH3B Soundbar
    8 yıl önce açıldı
    LG 55LA965v UHD
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PM cevapladı :)
  • Arkadaşlar merhaba;
    Yaklaşık 1 aydır araştırma yapıyorum. Dün akşam teknoloji manyağı bir arkadaşımla sırf bu ürünlere bakmak için araştırmadaydık. Medai Mark, Teknosa ve Bimeks'den sonra Elektro World'deydik. Bu ürüne 06.01.2011 perşembe gününe kadar kampanya yapmışlar. 2.999TL ayrıca yanına 1 yıllık Lig Tv üyeliği ile birlikte. Ürün görsel olarak çok başarılı , derinlik ve ekranda görüntü akışı çok net. Bunun yanı sıra LG 42LD750 , LG 47LD750 , SAMSUNG 50C530 ve LG 47LE5300 ürünlerini kıyasladım. Açık ara bu ürün önde.
    MetehanA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.