Şimdi Ara

LG 47LH4000 - İNCELEME (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
21.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aziz0571

quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

bizim bir arkadaş almış servis menüsüne nasıl giriliyor.gerçi 42 inç ama aynıdır herhal.LG 42LH4000

çok mu zor bir soru sordum acaba bilen yokmu kullanıcı arkadaşlardan.

zor soru değilde diğer forumlarda cevabı var diye kimse cvp vermedi herhalde, hem kumandanın hemde tv yanındaki ok tuşuna basılı tutacaksınız bir süre ve parola çıkacak, 0000 ile menü'ye girip 3 numaralı menüden divx'i açıcaksıız, yeni versiyonsa televizyonun firmware'i eski firmware indirip kurmanız lazım, 3.15 gibi mesela, bu konu detaylı olarak http://resim.donanimhaber.com/m_33183177/mpage_2/tm.htm burda yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: qNesh

Aldım gelince cvp yazacağım ne ürünü olduğunu.

Tv istanbul bilişim garantiliymiş, LG TR garanti ve servis vermeyince iade ettim, içimde uhde kaldı bu tv ama PHILIPS 47PFL7404H aldım onu bulamayınca.... Neyse hayırlı forumlar...
  • Slm,
    47lh4000 /4010'larin marketlerdeki fiyatlari ne durumdadir? Teknosa haricinde 47lh4000 (LG Türkiye) satisi yapan yer yok mudur?

qNesh, Philips'ten memnun musun?
  • 47LH4010 1 HFTA ÖNCE 24 KASIMDA İSTANBUL BİLİŞİMDEN BİZZAT GİDİP SATIN ALDIM.

47LH4010 (6-12 TAKSİT KREDİ KARTINIZA GÖRE BİLİNEN BİRÇOK KREDİ KARTINA PEŞİN FİYATINA TAKSİT VAR) FİYAT 2.385TL İDİ, BEN 2 KART İLE 7 ŞER TAKSİTLE SATIN ALDIM, AXES VE WORLD 12 OLMASI LAZIM.

2.385TL'YE %8 NAKİT İNDİRİMİ VAR VE %7 KREDİ KARTINA TEK ÇEKİM İNDİRİMİ VAR.

BEN GİTTİĞİMDE BU MODELDEN BİRAKÇ KUTU KALMIŞTI, EĞER LCD TV ALMAK İSTİYORSANIZ VE İSTANBUL YAKININDA YAŞIYORSANIZ KESİNLİKLE MECİDİYRKÖYDEKİ İSTANBUL BİLİŞİME GİDİNİZ, EN UCUZ FİYAT ORDA, SİTEDEKİ FİYATI BAZEN MAĞAZADAN FAZLA OLUYOR, YANİ MAĞAZAYA GİDERSENİZ FİYAT BİRAZ DAHA UCUZ OLABİLİR, TESLİMAT KARGOYLA ÜCRETSİZ, TESLİMAT 1-2 GÜNE YAPILIYOR, İSTEYEN HEMEN KENDİDE ALIP GÖTÜREBİLİYOR.

İSTANBUL BİLİŞİMİ TAVSİYE EDERİM, BENCE TEK EKSİK YANLARI TEŞHİRDE GÖRÜNÜRDE SERGİLENEN AÇIK LCD TV LERİN NERDEYSE YARISININ STOKTA OLMAMASI, YANİ BEĞENECEĞİNİZ ÜRÜN STOKTA YOKSA FİYATI ÖZELLİKLERİ VE BOYUTU YAKIN BAŞKA BİR MARKA YADA MODEL BEĞENMEK ZORUNDA KALABİLİYORSUNUZ, BUNA RAĞMEN TAVSİYE EDİYORUM...

BAŞKA YERDE 300-500 HATTA 700TL DAHA PAHALI AYNI CİHAZ...

• quote:

Tv istanbul bilişim garantiliymiş, LG TR garanti ve servis vermeyince iade ettim

KARDEŞ BURDAKİ DURUM NEDİR ANLATIRMISIN?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasonBoskonovich

Slm,
    47lh4000 /4010'larin marketlerdeki fiyatlari ne durumdadir? Teknosa haricinde 47lh4000 (LG Türkiye) satisi yapan yer yok mudur?

qNesh, Philips'ten memnun musun?

Gold var ama o da kendi ithalatı lg tr değil...

7404 ten memnunum, beklediğimden daha iyi çıktı. Ben kalın çerçeve istemiyordum, o açıdanda çok ince çerçevesi olduğu için sorunum kalmadı. Ama 4000/4010/4020 kadar usb den medya oynatamıyor. Bu sorunuda wd hd tv media player (gen2 ) alarak çözdüm, sorun yok şu anda. Ben lg tr bayilerini aradığımda hiçbirinde yoktu o dönem, aralık başında geleceği söylenmişti, ama fiyatı 3,000 lerdeydi sanırım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulgacan

quote:

Tv istanbul bilişim garantiliymiş, LG TR garanti ve servis vermeyince iade ettim

KARDEŞ BURDAKİ DURUM NEDİR ANLATIRMISIN?

Durum derken, lg tr ist. bileşim garantisi mi? Eğer oysa soru;

İstanbul bilişim yurt dışından kendisi alıp ithal ediyor bu ürünleri, dolayısı ile Türkiyedeki garantiyide kendi servisleri veriyor. LG türkiye distribütörü, kendi ithalatı olmayan bu ürünlere servis hizmeti vermiyor.

Mercedes bmw yi kosifler v.b.den değilde, almanyadan kendi getirip satan bir galeriden almak gibi. Garanti kapsamındaki sorunlarda İstanbul bilişim anlaşmalı servisleri bakıyor. Memnun olanda var olmayanda, Kurulum+garanti+garanti sonrası servisler için LG türkiye servislerine gitmeyin geri çevrilince bozuluyorsunuz. İstanbul bilişim servisleri hizmet verecek yanlızca... LG tr den 500-600 daha ucuza satıyorlar ürünleri bu arada...

• Eyvallah kardeş şimdi anladım, ilginç haşbuki yasal olarak ithalat yapılabiliniyorsa LG firma ayrımı olmaksınız garanti vermesi lazım, yani şahsın yanında yurt dışından gelen bir ürün olsa neyse ama böyle birşeye LG nin garanti vermemesi çok ilginiç. BİLGİ İÇİN SAĞOLASIN...
  • Arkadaşlar hızlıal da 2.400 lira İB DE 2300 lira acaba hızlıal da ki garanti LG distribütör garantisi mi dir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelli felli

Arkadaşlar hızlıal da 2.400 lira İB DE 2300 lira acaba hızlıal da ki garanti LG distribütör garantisi mi dir?

http://www.hizlial.com/lcd-plazma-tv/lcdtelevizyonlar/lg-47lh4010-119cm-full-hd-100-hz-lcd-televizyon_05.011.1165.0035.htm

FİYATI DEDİĞİN FİYATTAN BİRAZ YÜKSEK...
  • quote:

Arkadaşlar hızlıal da 2.400 lira İB DE 2300 lira acaba hızlıal da ki garanti LG distribütör garantisi mi dir?

Hızlıalda Gold garantisi var LG Tr garantisi yok.İstanbul Bilişimin servis ağı daha geniş gold'a göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulgacan

quote:

http://www.hizlial.com/lcd-plazma-tv/lcdtelevizyonlar/lg-47lh4010-119cm-full-hd-100-hz-lcd-televizyon_05.011.1165.0035.htm

FİYATI DEDİĞİN FİYATTAN BİRAZ YÜKSEK...

Peşin parayla alıcağımdan tek çekim fiyat yazmışım

• isteryernler içni şu anda ankjamall 5m de 1 adet teşhir kalmış. fiyatı 1890. ben telefon açtım sordum eğer ellerinde kapalı olsaydı direk alacaktım
  • Arkadaşlar bendede bu panelden var fakat üzerinde 3.24 sürümü yüklü.
    USB den film izleyebilmek için bu 3.15 ve 3.24 sürümünü indirebileceğim link varmıdır
  • Arkadaşlar sd görüntüde maç yayını nasıl acaba hareketli görüntülerde bi sıkıntı oluyormu.Gerçi bu tv'yi alırsam digiturk plus almayıda düşünüyorum.Açıkçası 42sl8500 serisi arasında kaldım.Aradaki fiyat farkına değermi acaba?
  • Arkadaşlar, 47LH4000'i hala kullanıyorum ve hala da çok memnunum. Bilgilerinize.
  • arkadaşlar 47lh4000 bende hala kullanıyorum(7 ay) ve ilk haftasında bozuldu sonra yapıldı geldiğinde çizik içindeydi gözümden düşmüş bir şekilde kullanıyorun inş.bundan sonra bozulmaz
  • koca ıstanbulda 47lh4000 yok mecbur 47lh 5000 alacam...
    gitti bizim ses sistemi parası
  • 47lh4000 kolayesyam'da 2,105 lira.
    sanal reyonumda da iyi fiyatta...

teknosa da düstü mü fiyatı?
  • Arkadaşlar LG 47LH3010 LCD TV bu modeli tavsiye edermisiniz? istanbulbilişimde 1.900 fiyatı uygun geldi ama ekran büyük oldugu için görüntüde bozulma olurmu birde LG fazla bilmediğim bir marka bilen arkadaşlar lütfen yardım etsin

Ps3 performansı çok önemli benim için ama 32'' hd ready den sonra 47'' full hd de oynamak görüntü kalitesini düşürürmüki
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.