Şimdi Ara

LG 47LH4000 - İNCELEME (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
21.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese slm,geçen hafta LG 47LH 4000 ALDIM,kim ne derse desin,satıcıya değil alana sorun,42" tvler evde normal 72 ekran tüplü tvlerden farklı değil,
    LG 47LH 4000 ün performansı süper diyebilirim,kendi görüntü işlemcisi 10 bit,dvd de harika görüntüsü var,uydu da ise iyi bir skart kablo ile gerçekten kalite çok yüksek,42 " ile 47" arasında kalanlar hiç düşünmesinler 47" alsınlar,evde tvden film izlerken pc yi takıp oyun oynarken ve uydudan tv izelerken zevk alıyorum,ayrıca LG 47LH 4000 ü teknosadan mağazaya özel 2.790 tl ye aldım.(8 taksit),%100 tavsiye ederim,samsung tvler sadece abartıdan ibaret,sony ve lg piyasadaki en iyi tvler,philips bunlardan sonra gelir..saygılar.
  • teknosepet.com dan 2.099' a 47LH4000 aldım bakalım yarın gelecek :) bugün gidip mağazanın birinde baktım muhteşem görüntüsü ve kaliteli SD yayını ile harika. :)
  • Hayırlı olsun.
    LG Tr garantili mi yoksa kendi ithalatları mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarusalem

teknosepet.com dan 2.099' a 47LH4000 aldım bakalım yarın gelecek :) bugün gidip mağazanın birinde baktım muhteşem görüntüsü ve kaliteli SD yayını ile harika. :)

hayırlı olsun fiyat çok iyi. sl bile 47sl8500 2900 civarındaymış tükenmiş
  • hayır lg türkiye garantili bu fiyat çok zor zaten. aktüel bilişim diye bir yerin ithalatı, istanbul içi olduğu için gözümü karartıp aldım. yine kendi garantisiyle getiren gold ile bile aralarında 600-700 tl oynuyor.
  • ayrıca teknosepet hakkında fazla olumsuz yorum bulmadım, oradaki arkadaşlarda çok yardımcı oldular, kargo ücretsiz vs. bakalım ürün yarın gelecek o zaman nasıl bir karar verdiğimi anlayacağım. buradan ürün fotoğraflarını ve yorumlarımı paylaşırım.
  • Arkadaşlar almadan önce fiyatı iyi araştırın.

1988 tl nakit fiyat 47lh4010

http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=49507

Selamlar
  • ürün sabah elime ulaştı. SD ve HD görüntü kalitesi karşısında hayretler içerisindeyim. samsung da pastel boya ile boyanmış gibi olan SD yayınlar LG de çok keskin ve kaliteli. PS3 performansı harika, input lag yok. menülerin tepkileri çok iyi, menü çok kaliteli. truemotion 100hz cidden farkediyor.
  • bu teknosepet ve buroteknik garantileri lg Türkiye garantisimi yoksa paralel ithalat firmalarımı acaba ?
  • BU LGnin fiyatlarına neler oluyor. çok düşmedimi bir anda .
    demin 42LH9000 başlığındada yazdım bi sitede bu led lcd tv 2712ye 12taksit ama siteyi tanımıyorum. böyle giderse 47lh4000 1600lere kadar düşer
  • Birileri toplu bir şekilde ithal edip biraz ucuza satıyor sonrası önemli işte bir sorun çıktığında ortada mal gibi kalmak var 47 inch tv al nere götürürsen götür uğraş dur.Garanti hususunda muhatap bulunamadıktan sonra 200-300 ucuz olmuş pek avantajı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BaHar_

Birileri toplu bir şekilde ithal edip biraz ucuza satıyor sonrası önemli işte bir sorun çıktığında ortada mal gibi kalmak var 47 inch tv al nere götürürsen götür uğraş dur.Garanti hususunda muhatap bulunamadıktan sonra 200-300 ucuz olmuş pek avantajı yok.

haklısında bayide 3000TL den aşağı değildir nerdeyse 1000TL fark var azda değilki arkdaşım
  • Şöyle düşün bu paralelcilerin hep yaptığı şeylerden biri elektrik kaynaklı arıza yapmış garanti işlemez ver 300 ver 400, efendim ürünü siz getireceksiniz ver kargo gidiş 50 geliş 50.Birde bahtımıza sorunlu bir ürün düştüyse tırmala dur.Sonra tv gidecek 2 ay yatacak belki orda sonra garanti dışı diyecekler tüketici mahkemesi vs sinir stres katsayıları tavan yapacak vs vs vs.
    Tabiki karar alıcıya kalmış.

Ayrıca sordum büroteknik aktüel bilişim garantisindeymiş lg47 lh4000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BaHar_ -- 10 Şubat 2010; 11:00:46 >
  • bu biraz kumar işi tabii. iyice düşünmeden almamak gerekiyor. sonuçta ben şöyle düşündüm LG den de alsanız size vereceği garanti 2 yıl. 2 yıl sonunda her türlü servis tarafından ne istenecekse ödeyeceksiniz. 2 yıl içinde tv bir kez arıza yapsa ve ortalama teknik servis için 500 tl ödesem ben yine kardayım. maalesef aradaki 1000 tl ye varan farklar beni bu ürünü bu şekilde almaya yöneltti.
  • LCD öne eğik duruyor arkadaşlar sizde de öylemi??
  • quote:

bu biraz kumar işi tabii. iyice düşünmeden almamak gerekiyor. sonuçta ben şöyle düşündüm LG den de alsanız size vereceği garanti 2 yıl. 2 yıl sonunda her türlü servis tarafından ne istenecekse ödeyeceksiniz. 2 yıl içinde tv bir kez arıza yapsa ve ortalama teknik servis için 500 tl ödesem ben yine kardayım. maalesef aradaki 1000 tl ye varan farklar beni bu ürünü bu şekilde almaya yöneltti.

JArusalem,
    nasil gidiyor, laptoptan 100hz'de oyun denedin mi?

normal uydu yayinlarinda nasil?
    benim izlemem mesafem 2.5 ve 3.5 metre arasinda degisiyor. nasil olur 47 acaba.
  • bir de su var,
    teknosa inanilmaz pahali hepsiburada veya digerllerine gore.. sansa bak sadece o var marmarisde. bir de Kipa var ama orda neler var goremiyorum netten.

LGnin 42 inch LEd 100 hz tvleri 2800 e kadar bile bulunabiliyorken,hepsiburadada filan.
    gidip teknosadan 2.400e 42LH4000 alasim gelmedi pek acikcasi
  • uydu yayınında gayet başarılı, ps3 de oyun oynuyorum herhangi bir sıkıntı görmedim açıkcası. çok memnunum.

laptop tan direkt görüntü aktardım sorunsuz.

2,5 - 3,5 metre gayet ideal. ilk günlerde çok büyük geldi gözüme ama şimdi bakıyorum da keşke 50 inc alsaymışım :)

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

bu biraz kumar işi tabii. iyice düşünmeden almamak gerekiyor. sonuçta ben şöyle düşündüm LG den de alsanız size vereceği garanti 2 yıl. 2 yıl sonunda her türlü servis tarafından ne istenecekse ödeyeceksiniz. 2 yıl içinde tv bir kez arıza yapsa ve ortalama teknik servis için 500 tl ödesem ben yine kardayım. maalesef aradaki 1000 tl ye varan farklar beni bu ürünü bu şekilde almaya yöneltti.

JArusalem,
    nasil gidiyor, laptoptan 100hz'de oyun denedin mi?

normal uydu yayinlarinda nasil?
    benim izlemem mesafem 2.5 ve 3.5 metre arasinda degisiyor. nasil olur 47 acaba.

• selamlar.
    az önce ist. bilişimden sipariş verdim. 2295/ 12.
    hayırlısı bakalım.
  • Ben bu aleti neden 100 Hz. de çalıştıramadım?

47LH4000 var, ATI Radeon 4200 onboard ekran kartından HDMI çıkış yapıyorum. PC'den ekran kartı özelliklerinden de TV'nin Refresh seçeneklerinden de 100 Hz. bulamıyorum.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.