Şimdi Ara

LG 47LH4000 - İNCELEME (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
167
Cevap
0
Favori
21.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pardon, yetkili satıcı demek istedim. Fiyat yükselmis sanirim...
  • Darty'nin 3200 TL 5 taksit yaptığı modelin 47LH5000 olduğuna emin misiniz? Pazarlık durumu mu oldu?
    Teknosalarda 47lh4000 modeli 3150 oldugundan sordum.

Gold'un %18 indirimi fiyatı epey düsürüyor...
  • 47LH4000 Hizlial'da 2.548 TL şu anda, süper fiyat değil mi?

http://www.hizlial.com/lcd-plazma-tv/lcdtelevizyonlar/lg-47lh4000-119cm-full-hd-100-hz-lcd-televizyon_05.011.1165.0035.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsgvn -- 15 Ekim 2009; 15:14:45 >
  • Eğer garantisi LG Türkiye garantisi ise (grey market ürünü değilse) bence de çok iyi fiyat.
  • 47 inç Hızlıal'da 2499TL 10 taksit!
  • LG 47LH4000 LCD TV

2.385 TL 15 taksit
    2.146 TL nakit

http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_47LH4000-LCD-TV,8481.html
  • istanbul bilişimden çarşamba günü sipariş verdim, bugün ürünüm geldi
    ancak antiparantez açmak gerekirse UPS kargoyu esefle kınıyorum, ürünüm öğle saatinde 14.30 da ellerinde oldukları haLde yarına teslimat dediler, ve bende kabul etmeyim gittim kendi imkanımla aldım, akşam servis gelip kurdu ve gitti
    söylendiği gibi usb den film özelliğini de açtım, mp4 oynatıyor, henüz birşey denemedim.
    çok güzel ve parlak bir televizyon.
    istanbul bilişimden aldım, onca olumsuz yorumlara rağmen bilişimi tercih ettim
    ürün elime gelmeden servis arayıp randevu verdi.
    uzun lafın kısası :
    şimdilik ist. bilişimden ve ürünümden memnunum.
    yorumlarıma devam edeceğim.
    2385 / 11 garanti taksitle aldım...
    düşünenlere tavsiye ederim, 47 LH 4000 fantastik bir LCD
  • 47' LH 4000 tek kelime ile süper ötesi,
    42' düşünenlere şiddetle tavsiye ederim, 47 ' alsınlaR özellikle usb den film izlemek için asla LH 7000 almayın, çünkü menüden divx oynatma özelliği açılıyor
    bizzat test ettim 720 P filmi usb den izledim, gayet güzeL
    filmkolik oldum :) kısa sürede..
    şimdi yapmam gereken HD film indirip izlemek...
  • Ben de dün bir adet 47LH4000 aldım.
    Aslında LH5000 almayı planlıyordum ama 200Hz'in sorun yarattığını duydum.

Neyse, televizyonu dün gold'dan %18 KDV indirimi ile 2620 TL'den aldım. Geçen hafta istanbul bilişime gidip bütün çabalarıma rağmen benle ilgilenecek bir yetkili bulamayınca alamamıştım. iyi ki de öyle olmuş, 200 TL fazla verip garantili ürün almış oldum. Gerçi dün akşam okuduğum bir forum mesajında servis menüsünden HD özelliğini açtığımızda garanti kapsamı dışında kaldığını okudum! umarım bir problem çıkmaz!

TV'ye gelince:
    İlk iş servis menüsünden HD film oynatma özelliğini açmaya çalıştım ama olmadı. Biraz araştırınca LG'nin yeni yazılımı ile servis menüsüne girişi kapattığını öğrendim. Ama onun da çözümünü bulmuşlar: bendeki yazılım 3.24 versiyonuydu, onu internetten indirdiğim 3.15 e downgrade ettim.
    HD film oynatma özelliğini açtıktan sonra yine internetten indirdiğim 3.40 versiyonuna upgrade ettim.
    sonuç: harika, avi uzantılı filmlerde hiçbir sorun yaşamadım ama mkv uzantılı filmlerin bazıları açılmıyor sanırım codec'lerden kaynaklana bir sorun. Yeni firmware'ler ile çözülebileceğini umuyorum... şimdilik böyle idare edeceğiz.

Görüntü kalitesinin normal uydu yayınında bile mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir TV...
    Yalnız kutudan TV ayağını sabitleyecek vidalar çıkmadı! sallanıp duruyor! umarım servisten bulabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavice35

47' LH 4000 tek kelime ile süper ötesi,
    42' düşünenlere şiddetle tavsiye ederim, 47 ' alsınlaR özellikle usb den film izlemek için asla LH 7000 almayın, çünkü menüden divx oynatma özelliği açılıyor
    bizzat test ettim 720 P filmi usb den izledim, gayet güzeL
    filmkolik oldum :) kısa sürede..
    şimdi yapmam gereken HD film indirip izlemek...

ben beceremedim şu menüyü açmayı
  • kumandadan ve menuden (tvnin yanındaki) OK tuşlarına 4-6 saniye basılı tut.
    karşına şifre menusu gelecek, 0000 yaz geç
    optrıons tools3 e gir ve DİVX yazan yeri HD yap ve çık
    hepsi bu kadar
  • kumanda ve tv dne ok a basılı tutuyorum yaklasık 10 saniye fakat 1 eylem olmuyor cıldırıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren35fb

kumanda ve tv dne ok a basılı tutuyorum yaklasık 10 saniye fakat 1 eylem olmuyor cıldırıcam

dostum tv yi yeni aldin galiba. ayni sorunla ben de karsilastim. 3.24 yazilimi yüklü oldugu icin servis menüsüne girilmiyor. önlem almislar sanirim. önce 3.15 yazilimini yükleyip sonra yukarida bahsedilen islemleri yapman gerekiyor.
    3.15 i internetten bulursun. epk uzantili sosya LG_DTV isimli bir klasörde olmasi gerekiyor ki usb den televizyon güncellemeyi görsün. bende dosyayi klasör icinde olmadan usb ye koydugumda güncellemeyi görmedi.

3.15 den sonra gerisi kolay...
  • bizim bir arkadaş almış servis menüsüne nasıl giriliyor.gerçi 42 inç ama aynıdır herhal.LG 42LH4000
  • merhabalar bende dün 47 dh4000 aldım istanbulbilişim'den peşin 2146 tl 'ye, hemen firmware downgrade edip burada anlatıldığı gibi filmleri sorunsuz izlemeye başladım ancak bu 100 hz olayını çözemedim, dvd oynatıcım 1080p ve altın uçlu hdmi kablo ile bağlı, ok'e basınca 4:3 1080p 50 hz yazıyor, karasal yayın ve digiturk'te ise 4:3 576i yazıyor hz yazmıyor şimdi bu 100 hz için ayrı bir işlem mi yapıyoruz anlamadım, var mı bilen arkadaş?
  • selam arkadaşlar konuyu sanitarium a pm de attım ama belki bakamayabilir sizden bir ricam olacak

Ben 4 gün önce LH 4000 37" tv aldım . ama bir şey dikkatimi çekti tv de true motion 100 hz yi yüksek yada düşük seviyeye aldığımda gözle görülür bir fark göremedim sadece kayan alt yazılarda küçük bir farklılık oldu ama asıl sorum şu ayarlarda gelişmiş özelliklerde 100 hz yi aktife alıp kumandadan OK tuşuna bastığımda bilgi ekranında çözünürlük yazan kısmın hemen yanında 100 HZ. yazıyor mu sizde ?

Bende hep 50 HZ. yazıyor (100 HZ. açık olmasına rağmen) ayrıca PS3 te HDMI bağlantısı ile oynadığımda ise 60 HZ. yazıyor
    Teknosa yetkilisi yayının ve ps3 ün 50-60 hz. desteklediği gibi bir şey saçmaladı. Ve 100 HZ. yazmazmış falan dedi.

Acaba kontrol edip tv nden bilgi verebilir misiniz bana

Çok yardımcı olmuş olursunuz

Şimdiden sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 5 Kasım 2009; 12:45:28 >

• LH4000'un 100hz performansı nasıldır arkadaşlar?
  • Merhaba;

Netsiparişten 47lh4000 siparişi vereceğim, 2,478 5 taksit...

Netsiparişte İB gibi paralel ithalat ürünü mü satıyor yoksa lg tr garantili mi ürünler, bilen var mı?
  • Aldım gelince cvp yazacağım ne ürünü olduğunu. Bu arada, NTFS formatını denediniz mi?Tv deki usb portu, 1,5tb ntfs hd okuyabiliyor mu? .mkv filmlerim 18gb civarında, gelsin deneyeceğim çalıştırıp çalıştıramayacağını....

Forumdaki film konusuna da yazdım, servis menüsünden film i açmakla, işlemciye v.b. aşırı yük bindirip yakmayız değil mi? 18gb bir film sonuçta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

bizim bir arkadaş almış servis menüsüne nasıl giriliyor.gerçi 42 inç ama aynıdır herhal.LG 42LH4000

çok mu zor bir soru sordum acaba bilen yokmu kullanıcı arkadaşlardan.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.