Şimdi Ara

LG 47lh7000 - samsung 46b651 hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • b651 teknosa ile ibde var sanırım sadece ama televizyon var onu biliyorum :)
  • sağol dostum, 46b650 aldım. İB de yoktu, başka bir ithalatçı satan yerden buldum,
    benim gönlüm lg den yanaydı ama yanyana izlediğimde kristal ekranı sayesinde samsung un çok daha başarılı olduğunu gördüm.
  • foto koyarsanız sevinirim,bende aynı tv ler arasında gidip geliyorum...
  • Hayırlı olsun paneliniz öncelikle.
    Bende iki model arasında gidip geliyorum ama gidip gelmemin sebebi şu input lag olayı. Panelde hem teledünya, hem mkv film izlicem, hem de ps3 oynıcam. Aslında input lag olmasa gözü kapalı Samsung alırım 65x serisinden. Ama bir türlü karar veremedim ne dersiniz. LG nin görüntü kalitesinin özellikle SD yayında ve mkv de Samsung kadar iyi olmayacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertkul

sağol dostum, 46b650 aldım. İB de yoktu, başka bir ithalatçı satan yerden buldum,
    benim gönlüm lg den yanaydı ama yanyana izlediğimde kristal ekranı sayesinde samsung un çok daha başarılı olduğunu gördüm.

hayırlı olsun. tv de ethernet girişini kullandınızmı hiç? ne gibi avantajları oluyor, ağdaki medyalara ulaşıp oynatabiliyormu acaba?
  • arkaadşlar tv geldi ama, tam olarak inceleyemedim, ama genel olarak gayet iyi,
    -ben normal turksat kullanıyorum, sd yayında kanaldan kanala çok değişiklik var, hatta aynı kanalda reklamdan reklama bile farkediyor,
    -fakat filmlerde en ufak bir sorun yaşamadım, normal divxler dahi oldukça iyi, mkv lerde hiçbir sorun yaşamadım, amfiye hem ses alıp hemde tv den aynı anda ses alamıyorum, yani bir filmi amfiden sesli dinlemek için ayarı değiştirmek gerekiyor,
    -ağ konusunda bir bilgim yok, kullanan varsa bizede anlatsın :-))
    bu arada tv de 2 tane ölü piksel çıktı, değiştirilecek :-((
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertkul

amfiye hem ses alıp hemde tv den aynı anda ses alamıyorum, yani bir filmi amfiden sesli dinlemek için ayarı değiştirmek gerekiyor,

nasıl oldu bilmiyorum ama hem amfiden hemde tv den aynı anda ses alabildim...:-))
  • Sırf Usb den mkv oynatıyor diye Televizyonmu alınır arkadaşlar yapmayın..
  • Son zamanlarda bu ölü pixel olayı biraz fazla hortladı galiba , çoğu kullanıcıda çıkmaya başladı nedense.Yada eskiye nazaran daha çok dikkat ediliyor bu konuya ondan.
  • @ertkul kaça ve nereden aldın taksit yaptırdın mı koyduğun yer kaç metre kare?
  • HAyırlı olsun.
  • Hayırlı olsun..Fiyat konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.
  • 47LH7000 sahibiyim
    tv den çok memnunum

tek kötü özelliği dts ses formatlı filmleri sessiz izliyorsunuz

yani aac yüklemeniz gerekiyor
  • 42sl8000 cıkmıs lh7000 nin yeni abisi
  • 42sl8000 cıkmıs lh7000 nin yeni abisi
  • LG 42 7020 aldımİB den ancak bana TV çok ısınıyor gibi geldi ve sesi az çıkıyor 70 i geçince normalbir duyum oluyor fikri olan varmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanganika

47LH7000 sahibiyim
    tv den çok memnunum

tek kötü özelliği dts ses formatlı filmleri sessiz izliyorsunuz

yani aac yüklemeniz gerekiyor

Peki DTS sesleri optik çıkışdan anfiye pass lama imkanı olmuyormu?
  • 2700 e aldım, 11 taksit.

malesef dts sesi amfidende alamıyorsun, zaten direk olarak uyarıyor, desteklenmeyen codec diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertkul -- 9 Aralık 2009; 13:33:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rampage4u

Sırf Usb den mkv oynatıyor diye Televizyonmu alınır arkadaşlar yapmayın..

mkv ve diğer formatları oynatması çok büyük bir avantaj, tv etrafında kalabalıklık olmuyor ve extra bir masraftan da kurtarıyor,
    ama genede sırf bu yüzden alındığını kim söyledi? yanlışmı anlaşıldım?
    sırf buyüzden almadım.
  • Hayırlı olsun.
    Tam samsung 40 b653 karar kılmış idim, sony 40w5500 gördüm beğendim durdum, şimdi de lg lh7000 okudum tıkandım; teşekkür ederim ben de :))
    tabi ki bu da latife; düşünmek ve araştırmak için bir ürün daha öğrenmek tavsiye edenler tarafından önemli.

Bir eve 46b651 aldım idi. orada izleme mesafesi 5 ila 7 metre ve memnunum. Çünkü amaç karasal yayınlar. usb yi film için değil de babamın tsm ve zeki müren sevgisini gidermek için fon müziği amaçlı gün içinde kullanıyoruz :)
    Gerçi torunlar geldiğinde izlesinler diye arada usb ye çeşitli aksiyonlar ve animasyonlar yüklüyorum o zaman gene çok başarılı.

ürün belli yaş üstü için ve evde dizi ve film kabloludan seyretmek için yeterliyi bırak fazla bile doğal olarak.
    Kendi evimde ise tv ünitesinde teledünya hd stb(hdmi), pioneer dvd (component) ve pc (hdmi) bağlanacak. usb sanırım güncelleme dışında kullanmam. Harman kardon amfim mevcut; pc ve av rec. var iken usb, dts vs ile sıkıntım yok. Dolayısı ile benim seçim kriterim görüntü, kalite, performans olacak.
    2 TB hdd de film ve diziler; zaten onu tv ye bağlamak ile hele de dts-ac3 dönüşümü ile uğraşamam, zamanım yok o kadar geniş ne yazık ki.

3-3,5 metreden izleme mesafesi + ulusal kanalları hd stb ile sıkıntısız izleyebilme + evde fazla ca büyük durup salonun ev formatından da pek uzaklaşmadan göze batmadan usturuplu durması.. Yaşam alanının da kalitesini düşünüyorum. öncelik ile ebat konusunda gönlüm 46 (hatta bıraksalar 50 :) ) yana, ama makulü 40 oturma odasının ebatları ve mobilyalar baz alındığında (ne yazık ki)

huzur istiyorum tv mi almak ve artık kafamda dönüp durmasın istiyorum :)

40 b653 =?= 40 w5500

bütün mesele bu...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.